🔸 بنزین در سال آینده ۴۰ درصد گران میشود!
🔹حسین صمصامی عضو کمیسیون اقتصادی مجلس امروز در جریان بررسی کلیات لایحه بودجه سال ۱۴۰۴ فاش کرد که دولت قصد دارد در سال آینده بنزین را ۴۰ درصد گران کند.
🔹افزایش ۴۰ درصدی قیمت بنزین به معنای رشد ۱۰۰۰ تومانی قیمت به ازای هر لیتر است. به بیان دیگر این امکان وجود دارد که قیمت بنزین سهمیهای و آزاد به ۲۵۰۰ و ۴۰۰۰ تومان در سال آینده اصلاح شود.
🔹صمصامی اعلام کرد که دولت ۲۰ هزار میلیارد تومان درآمد از محل افزایش قیمت بنزین لحاظ کرده است. / خانه اقتصاد
#بودجه_۱۴۰۴
#بی_عدالتی
📌به کانال #خبر_فوری_و_مهم بپیوندید :
@khabare_fouriw
10.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴🔻 پروژه مشترک اسرائیل و جیشالعدل
🔹 محسن اسلامزاده مستندساز و خبرنگاری که بهتازگی از لبنان به کشور بازگشته در مصاحبه با گفتار به تحلیل اتفاقات مهم اخیر پرداخت.
📌به کانال #خبر_فوری_و_مهم بپیوندید :
@khabare_fouriw
♦️مقایسه ی رشد حداقل حقوق قشر آسیب پذیر و بخشی از درآمد دولت در بودجه ۱۴۰۴
📌به کانال #خبر_فوری_و_مهم بپیوندید :
@khabare_fouriw
تلفات ارتش اسرائیل طی یکماه تلاش برای ورود به لبنان
بیش از ۹۰ کشته، بیش از ۷۵۰ زخمی، ۳۸ تانک مرکاوا، ۴ بولدوزر نظامی، چهار پهپاد پیشرفته
📌به کانال #خبر_فوری_و_مهم بپیوندید :
@khabare_fouriw
5.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
همسر شهید پدافند هوایی ارتش حمزه جهاندیده:
نتانیاهوی کثیف بداند که من انتظار بازگشت پیکرش را هم نداشتم چرا که چشمبه هدیهای که در راه امامم دادم نداشتم
📌به کانال #خبر_فوری_و_مهم بپیوندید :
@khabare_fouriw
دلار و سکه بازهم افزایشی شدند
🔹دلار امروز در مرکز مبادله ارز و طلا در بخش اسکناس ۵۰ هزار و ۵۲۵ تومان و در بخش حواله ۴۹ هزار و ۱۴۹ تومان کشف قیمت شد.
🔹دلار آزاد امروز توسط دلالان مقابل صرافیها ۶۷ هزار و ۸۰۰ تومان قیمتگذاری شده. قیمت دلار در کانال های تلگرامی نیز با کاهش روبهرو شده و ۶۸ هزار و ۴۰۰ تومان نرخگذاری شد.
🔹سکه طرح قدیم ۴۹ میلیون و ۹۱۰ هزار و طرح جدید نیز ۵۴ میلیون و ۷۸۰ هزار معامله شد و حباب آن افزایش یافت.
🔹هر گرم طلای ۱۸ عیار با رشد ۹۵ هزار تومانی ۴ میلیون و ۹۳۱ هزار قیمتگذاری شد؛ همچنین هر مثقال طلای ۱۸ عیار، ۲۰ میلیون و ۴۶ هزار نرخگذاری شد. نرخ طلای آبشده نیز هر مثقال ۲۰ میلیون تومان است.
📌به کانال #خبر_فوری_و_مهم بپیوندید :
@khabare_fouriw
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌خسته نشدی اینقدر از روش های سنتی و لیزر استفاده کردی😤
دیگه واسه رفع موهای زائدت هزینه نکن علم اینقدر پیشرفت کرده که هر روز ما رو شگفت زده میکنه😍
اگر به دنبال روشی که بصورت دائمی موهای ریز و درشت بدن و صورتتو بعد از چند بار استفاده از بین ببری وحتی پوستتو جوان کنی
واقعا معرکه است به من که خیلی کمک کرد 🥰شما هم مطمئن باشید از نتیجش شگفت زده میشید👇👇
https://1ta100.ir/qu-ads/2976
https://1ta100.ir/qu-ads/2976
اولین واکنش رژیم صهیونیستی به انتخاب شیخ نعیم قاسم به دبیرکلی حزب الله
🔹️
ایلی کوهن، وزیر انرژی رژیم صهیونیستی در واکنش به انتخاب شیخ نعیم قاسم به عنوان دبیرکل حزب الله مدعی شد: هرکس در راس این حزب قرار گیرد هدف ترور است!📌به کانال #خبر_فوری_و_مهم بپیوندید : @khabare_fouriw
🔻تمجید قالیباف از بودجه اسقراضی پزشکیان و رد و سنگ اندازی در تصویب بودجه واقعی دولت شهید رئیسی
🔹امروز کلیات بودجه سال ۱۴۰۴ توسط مجلس به تصویب رسید. این درحالی است که به عقیده اکثر کارشناسان، این بودجه براساس استقراض بسته شده و موج های تورمی را با خود به همراه خواهد داشت.
🔹قالیباف در تمجید از این بودجه اما سنگ تمام گذاشته و گفت:« شفافیت بودجه، جامعیت و یکپارچگی و نبود بیشبرآوردی از ویژگیهای خوب بودجه است.»
🔹سال گذشته اما مجلس با ریاست قالیباف در سنگاندازی آشکار، کلیات بودجه را به بهانه همسانسازی حقوق بازنشستگان رد کرد. قالیباف در آن جلسه بیان کرد: به صراحت اعلام میکنم که این لایحه کسری قابل توجهی دارد.
🔹احمد راستینه؛ عضو کمیسیون تلفیق بودجه در نقد رد کلیات بیان کرد: دولت تلاش کرده تا منابع واقعی و قابل تحقق برای بودجه در نظر بگیرد و مخالفت با کلیات لایحه بودجه، دولت را به سمت تعیین درآمدهای غیر واقعی هدایت خواهد کرد که نتیجه آن افزایش کسری خواهد بود.
وفاق میان قالیباف و پزشکیان که این روزها بیشتر به مانند یک بده و بستان سیاسی جلوه کرده باعث شد تا بودجهای که منجر به گرانیها خواهد شد در همان قدم اول تایید شود.
📌به کانال #خبر_فوری_و_مهم بپیوندید :
@khabare_fouriw
خبر فوری و مهم
اولین واکنش رژیم صهیونیستی به انتخاب شیخ نعیم قاسم به دبیرکلی حزب الله 🔹️ایلی کوهن، وزیر انرژی رژیم
میبینید ؟
اونقدر النفس بالنفس نزدیم
اونقدر از ما کشتن و فقط آهن پاره هاشون زدیم که دوباره دارن رجز ترور میخونن !
از ماست که بر ماست