فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ در سیر الی الله، سرعت حرکت انسان را کیفیت اعمال تعیین میکند، نه کثرت اعمال...
#Hero
سید یاسر جبرائیلی
*امروز رهبر معظم انقلاب به* *مدیر مسئول کیهان پیام فرستاده و گفته*
« *یادداشت امروز آقای محمد صرفی، یک آفرین دارد* ».👏
*این یادداشت آقای صرفی نویسندهی خوش ذوق، با سواد و بیادعای کیهان، درباره حاج قاسم که توجه رهبری را جلب کرده است اینجا بخوانید*👇👇
http://yun.ir/809bub
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مردمیدان
🔹شور و اشتیاق سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی برای رسیدن به معبود خود
🔴 چرا حمله نظامی به ایران منتفی است؟
💬 اندیشکده آمریکایی شورای آتلانتیک به این سؤال پاسخ میدهد که چرا گزینه نظامی علیه ایران نامحتمل است و دلایل آن چیست؟
🔹در پایگاه اینترنتی این اندیشکده به قلم عباس قیداری آمده است: از زمان حملات 11 سپتامبر و آغاز جنگ علیه تروریسم، احتمال جنگ با ایران همواره مطرح بوده است.
🔸️ تاکنون این اقدام به دلایل متعددی، از جمله اولویتبندی راهبردی افغانستان و عراق توسط واشنگتن، رخ نداده است.
✅ اگر آمریکا یا اسرائیل دو دهه پیش به ایران حمله میکردند، با کشوری مواجه میشدند که نیروهای مسلح ناکارآمد و مجهز به تجهیزات نظامی فرسوده و قدیمی داشت.
🔹️ اما ایران برغم تحریمها و محدودیتهای متعدد، توانسته با آموختن و گاه کپیبرداری از فناوریهای ارتش آمریکا در عراق و افغانستان، تواناییهای رزمی خود را بهبود بخشد.
🔸️ به نوشته این پایگاه اینترنتی ایران همزمان از چندین راهبرد موثر برای افزایش توان بازدارندگی خود استفاده کرده است، از جمله افزایش بودجه تحقیق و توسعه صنایع دفاعی و نیروهای مسلح (به ویژه برای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی)؛
✅ تغییر ماهیت دکترین نظامی و تاکید بر تاکتیکهای نامتقارن و کمهزینه؛
🔹️ توسعه و گسترش تاسیسات هستهای؛
🔸️ ایجاد و تقویت گروههای شبهنظامی متحد در لبنان، عراق، افغانستان، یمن، سوریه و نوار غزه؛ و دستیابی به سطحی غیرقابل برگشت از قدرت هستهای.
✅ اندیشکده شورای آتلانتیک می نویسد: ایران با استفاده از این راهبردها و بهرهبرداری از اشتباهات دشمنان خود به بازیگری کلیدی در خاورمیانه تبدیل شده و بارها منافع آمریکا، اسرائیل و رقبای عربش را به چالش کشیده است. این افزایش قدرت به جایی رسید که نیروهای مسلح ایران مستقیماً با نیروهای آمریکایی مقابله کردند.
💢 سرنگونی پهپاد جاسوسی گلوبال هاوک در 20 ژوئن 2019 و شلیک موشکهای بالستیک به پایگاه هوایی عین الاسد عراق در 8 ژانویه 2020 به تلافی ترور سپهبد سلیمانی نمونههایی از این رویارویی است.
#بین_الملل
🔴 ناتوی مقاومت، میراث گرانبهای شهید سلیمانی.
👤 #حمید_خوشآیند
🔹️ برایان کتز تحلیلگر نظامی سابق سازمان سیا و مدیر سابق میز سوریه در دفتر وزیر دفاع آمریکا نوشته است: «ایران آهسته اما پیوسته محور مقاومت خود را از طریق حزبالله و رژیم سوریه به یک اتحاد منطقهای تبدیل کرده که دامنه آن از عراق تا یمن کشیده شده است. گروههایی مانند حزبالله، حوثیها و حشدالشعبی عراق را می توان یک «ناتوی مقاومت» گذاشت که رد پای اعضایش در سراسر منطقه دیده میشود.»
✅ گزاره تحلیلی:
1⃣ در منطقهای که دفاع در آن بسیار گران و پرهزینه و تهدیدها بهطور مداوم در حال نو شدن و تنوع است، ارتش یکپارچه مقاومت یک «دارایی راهبردی» است.
2⃣ شکل گیری این ارتش یکپارچه مقاومت که در محافل غربی، «ناتوی مقاومت» نیز نامیده میشود، یکی از ابتکارات بزرگ شهید سلیمانی در غرب آسیاست.
3⃣ این ارتش یکپارچه یک ساختار منسجم، کارآمد، فراگیر و قدرتمند است و وظیفه اش این است که با توزیع بار دفاع و ایجاد عمق استراتژیک، خطوط دفاعی را در نقاطی دورتر از مرزهای اصلی تعریف مینماید.
4⃣ از خصوصیات ذاتی این ارتش که آن را از موارد دیگر مستثنی می کند این است که:
🔹️ برخلاف گروههای نیابتی آمریکا، اروپا و کشورهای عربی در منطقه برای مزدوری نیامده است.
🔸️ کاملاً ایدئولوژیک عمل میکنند.
✅ از یک اتاق کنترل و فرماندهی واحد برخوردارند.
💢 و در آخر اینکه در راستای پیگیری منافع امت اسلام، با دولتهای منطقه نیز در پیوند هستند.
✴️ از عین الاسد تا الحریر، ابعاد بزرگ یک اقدام هوشمندانه
🔸در شب حمله به عین الاسد یک اتفاق دیگر هم افتاد که برای همیشه به حاشیه رفت و هیچ وقت درمورد آن حرفی زده نشد. چند فروند موشک به مرکز اطلاعاتی و امنیتی آمریکا و انگلیس در پایگاه الحریر در شهر أربیل مرکز استان أربیل عراق اصابت کرد خبری که حتی بامداد آن روز از زبان سخنگوی سپاه که در مراسم خاکسپاری حاج قاسم شهید حضور داشت اعلام شد ولی بعدها در میان خبرها گم و هیچکس به آن اشاره نکرد. این نکته را هم اضافه کنم که حتی لاشه موشکها که سر جنگی آنها جدا شده بود هم در شمال عراق پیدا شد.
🔸بعدها یکی از دوستان آگاه و بسیار مطلع به من گفت که حمله به پایگاه الحریر اهمیت بسیار بالاتری از عینالاسد داشت و آمریکایی ها هیچ وقت نتوانستند درد انهدام زیرساختهای جاسوسی و خبرچینی خود در این پایگاه را فراموش کنند. به گفته او آنچه در این حمله اتفاق افتاد برای آمریکاییها هیچ وقت قابل بازسازی و جبران نبود و این موضوعی است که نقش بسیار بالاتری در بازدارندگی کلی و جلوگیری از هرگونه اقدام عملیاتی آمریکا علیه کشورمان داشت.
🔸هرچند این دوست آگاه و مطلع حاضر نشد ابعاد بیشتری از این موضوع را برای من باز کند اما به صورت واضح پایگاه الحریر محل استقرار افسران اطلاعاتی و امنیتی سازمان آدمکش سیا و همچنین اطلاعات ارتش آمریکا بود که وظیفه مهم کنترل و هدایت تیم های عملیاتی و همچنین حمله به اهداف مختلف در منطقه را برعهده داشتند. به زبان دیگر در پایگاه الحریر مشخص میشد که پهپادهایی که باید از همه پایگاههای آمریکا در منطقه بلند میشوند به کجا حمله کنند.
🔸دیگر آنکه در عینالاسد یکی از گرانقیمتترین و بزرگترین سیستمهای ارتباطی آمریکا در منطقه قرار داشت که منهدم شد این سیستم ارتباطی که پیوند دهنده تمام پایگاههای آمریکا به هم در منطقه بود، یک دارایی راهبردی برای ارتش آمریکا به شمار میرفت. من چیز زیادی در این مورد نمیدانم اما به صورت واضح دوستان مطلع به من گفتند که موشکها به صورت دقیق بر روی عصب این پایگاه فرود آمده و تمام ارتباطات آمریکاییها قطع و آنها هیچ اقدامی نمیتوانستند انجام دهند.
🔸هرچند دو سال از آن شب گذشته، اما ابعاد حمله به عین الاسد و الحریر به عنوان یک اقدام راهبردی با در نظر گرفتن همه پیامدهای آن نشان داد که تصمیمگیران ایران دارای یک هوش استراتژیک هستند. این حمله هرچند انتقام خون حاج قاسم و ابومهدی المهندس نبود، اما ارزش بازدارندگی بسیاری داشت و ایران بدون آنکه به آمریکا اجازه دهد وارد یک جنگ تمام عیار شده و ترامپ را در موضعی قرار دهد که ناچار به جنگیدن گردد، این عملیات مهم را انجام داد. جایگاه ایران در میان کشورهای جهان از جمله تحلیلگران و استراتژیستها بعد از این حمله بسیار بالا رفت و همه متوجه شدند که یک قدرت نوظهور که از اراده کافی برای دفاع از خود و تثبیت ارادهاش برخوردار است در جهان شکل گرفته است و آمریکاییها متوجه شدند که نباید در مورد ایران ریسک کنند...
🔸باید رابطه ایران و آمریکا را به بعد و قبل از حمله به عین الاسد تقسیم کرد، آمریکا اسرائیل و سعودیها تلاش داشتند تا رابطه خود با ایران را به قبل و بعد از ترور حاج قاسم تبدیل کنند ولی ایران این اجازه را به آنها نداد و با موشکباران پایگاه مهم این کشور در منطقه، صحنه بازی را به طور کامل عوض کرد. هر چند ما رستم ایرانشهر را از دست دادیم و هیچ وقت نخواهیم توانست او را جایگزین کنیم ولی برای آمریکا هم این بازی بسیار پرهزینه به پایان رسید و بسیاری از کشورهای جهان متوجه شدند که آمریکا یک ببر کاغذی بیشتر نیست.
🔸مهمترین اثرات این اقدام ایران خیلی زود خود را عیان کرد که میتوان آنها را اینگونه مورد اشاره قرار داد: چینیها تهدید خود علیه تایوان را جدیتر کرده و عملا با طرف آمریکایی وارد تنش رسمی شدند، روسها به تجمیع نیرو در مرزهای اوکراین پرداختند، کره شمالی تمام بازی خود با ترامپ را به هم زد و در منطقه نیز نوچههای آمریکا عملاً غلاف کردند. ترکها سفارش اس۴۰۰ را باوجود تهدیدهای آمریکا تحویل گرفته و طالبان در افغانستان عزم را برای جنگ نهایی با آمریکا جزم کرد، گروههای مقاومت حمله را متمرکز کرده و ارتش آمریکا هنوز هم زیر سایه این حمله زندگی میکند/اخبارسوریه
🔴 انتقام در خاک آمریکا!
👤 #احمد_بنافی
🔹 بعد از وقایع ناشی از سناریوی بنزینی در آبان ماه ۹۸، آمریکاییها بر اساس یک محاسبه غلط دست به ترور سردار سلیمانی و ابومهدی المهندس و همراهان ایشان زدند. محاسبات ذهنی آمریکایی ها در این ترور بر دو فرض استوار بود:
1️⃣ ایران از حیث سرمایه اجتماعی داخلی ضعیف شده است.
2️⃣ از حیث خارجی قادر به پاسخگویی نیست.
🔸 برآوردی که آنها از دنیای پس از شهادت حاج قاسم داشتند این بود که پس از شهادت او :
1️⃣ حاکمیت ملی در ایران سست خواهد شد.
2️⃣ فشار حداکثری علیه ملت ایران نتیجه می دهد.
3️⃣ شیرازه جبهه مقاومت از هم خواهد پاشید.
4️⃣ و در آخر، راه برای پیروزی استراتژی آمریکا در منطقه باز خواهد شد.
✅ امروز و پس از دو سال از شهادت حاج قاسم، آمریکائیها دچار انسداد راهبردی شدهاند؛ زمین، آسمان و دریا برای آنها ناامن گردیده است؛ با فضاحت تمام از افغانستان خارج شدهاند؛ در عراق در دو پادگان محبوس هستند و در تمام منطقه قدرت تحرک از آنها گرفتهشده است.
💢اما داستان فراتر از این است. اینکه سردار قاآنی فرمانده نیروی قدس گفت زمینه انتقام از آمریکاییها را از درون خانههایشان فراهم میکنیم، یعنی استراتژی گفتمان مقاومت تغییر کرده است. از امروز برای قصاص قاتلین حاج قاسم، ناامنی به درون خاک آمریکا کشیده خواهد شد. بسم الله.
#بین_الملل
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 داستان مرد کشاورز و امیر کبیر
🔹 مقایسه کنید با سران اصلاحات، خصوصا هاشمی رفسنجانی، که اصلاحطلبان علاقه زیادی به تشبیه این افراد به امیر کبیر دارند!
🔴 #فوری | دقایقی قبل حساب توئیتری منتسب به سپاه پاسداران در واکنش به گزافه گویی کاخ سفید و مشاور امنیت ملی بایدن مبنی بر دفاع از عاملان ترور شهید سلیمانی در توئیتی نوشت :
وَنَحْنُ أَقْرَبُ إِلَيْهِ مِنْ حَبْلِ الْوَرِيدِ
جمهوری اسلامی ایران انتقام از آمران جنایت فرودگاه بغداد را حق مسلم و امری حتمی می داند ؛
اگر قطرهای شوند در اقیانوسها یا ریگی در بیابان، بی شک عدالت جویانی در کنار خانه هایشان ،انتقام جنایات آنها را خواهند گرفت.
🔴 آمریکایی ها چه می خواستند؟ چه شد؟
👤 #یعقوب_ربیعی
🔹 رهبر انقلاب، امروز در ارتباط تصویری مردم قم با اشاره به دستگاه محاسباتی غلط آمریکایی ها فرمودند: "االان هم {آمریکایی ها} درباره مسائل گوناگون یک محاسبهای میکنند. نمونهاش همین مسئله تازه باقیمانده شهادت شهید عزیزمان شهید سلیمانی است. چی فکر میکردند چی شد."
🔸 اما محاسبات آمریکایی ها در ترور شهید سلیمانی چه بود؟
1️⃣ آمریکایی ها معتقد بودند که پایگاه اجتماعی نظام پس از آبان 98 با چالش مواجه شده و ترور شهید سلیمانی موجب تشدید این شکاف خواهد شد.
2️⃣ آنها معتقد بودند که ایجاد یک بحران خارجی موازی با چالش داخلی می تواند کاتالیزور تغییر رفتار جمهوری اسلامی و یا براندازی نظام شود.
3️⃣ حاج قاسم اولین ارتش هویتی و فراملی را با عنوان نیروهای گفتمان مقاومت تشکیل داد. آمریکایی ها خیال می کردند پس از حاج قاسم این نظم نوین فرو خواهد پاشید.
4️⃣ پس از تحولات سوریه و عراق، موازنه قوا به نفع ایران و گفتمان مقاومت تغییر اساسی پیدا کرد. آمریکایی ها با ترور حاج قاسم به دنبال تغیییر موازنه قوا و شکل دهی نظم مطلوب خود در منطقه بودند.
✅ اما بعد از حاج قاسم چه شد؟
1️⃣ با وجود گلایه ها، مردم صاحبان اصلی عزای شهید سلیمانی شدند؛ که این حاصل همان عبارت امروز رهبر معظم انقلاب یعنی "غیرت دینی" است.
2️⃣ شهادت حاج قاسم در جامعه ایجاد وحدت کرد و شکاف پدیدآمده پس از آبان ۹۸ را کم رنگ یا ترمیم کرد.
3️⃣ برخلاف پیش بینی ها، ساختار و نظم پدید آمده از سوی حاج قاسم امروز تحولات منطقه را مدیریت می کنند که نمونه اش راهبرد اخراج آمریکا از منطقه است.
4️⃣ هر چند آمریکایی ها به دنبال تغییر موازنه قوا به نفع خودشان بودند ولی امروز آمریکا ضعیف ترین موقعیت خودش را در منطقه تجربه می کنند.
💢 و این شاید مصداق بارز وعده الهی است که فرمود وَمَكَروا وَمَكَرَ اللَّهُ وَاللَّهُ خَيرُ الماكِرينَ.
#بین_الملل
🔴 مایِ پس از مصباحیزدی
👤 #میثم_رمضانعلی، فعال رسانهای:
🔹 یک سال پس از فوت آیتالله مصباح یزدی، ما هنوز همان نسلی هستیم که با مصباح احیا شدیم. در میانهی صدها نوشته و سخنرانی، در گفتوگوهای انتقادی مصباح و مناظرههای شاگردانش با نمایندگان جریان غربگرا، در زمانشناس بودنش و ایفای نقش در نهادسازی و کادرسازی، در سلوک اخلاقیاش که بیگوشهنشینی و عزلت، مردی در میانهی میدانها بود، و اهل اندیشه و عمل را توامان بودن.
🔸 یک سال پس از فوتش، مصباحیزدی، همچنان میتواند الگوی اندیشه و عمل باشد. حتی همانگاه که به نگرشها و کارنامهاش انتقاداتی داشته باشیم. ما به او مدیون هستیم. با طرح ولایت. او با حضور خویش در میانهی کشاکشهای جریانهای مختلف، در سه دههی گذشته، نوعی از کنشگری را به ما آموخت که در آن، غیرت دینی به پشتوانهی استدلالی بر پایه مبانی مستحکم دینی، توامان بود و به هم گره مخورد. عملش، نه قدرتپایه که گفتمانپایه بود.
✅ او، بر خلاف بسیاری از روحانیون، عافیتطلب نبود و با حضور در کارزار مباحث، خویش را در معرض نقد قرار داد و با حضور خود و شاگردان و بدنه جریانی حزبالله، در یکی از مهمترین مقاطع، مسیری را که میرفت تا افقهای آرمانی انقلاب اسلامی کمرنگ و یا محو شود، به فضایی برای تلالوشان بدل کند.
🔹 این تفاوت عمدهی مصباح یزدی با روحانیون و فضلاییست که ترجیح دادند کرسیهای عمومی و ارتباط فراگیر با مردم و جوانان را به بهانهی کار علمی و محفلی و شاگردپروری ترک کنند و نهایتا در جلسات هفتگیِ شبهاخلاقی و یا شبهعلمیشان، هوادارانی بپرورانند.
🔸 مصباح، شگفتآورترین کارنامه در کادرسازی و شکلدادن به شبکه جریانی حزباللهی را در تاریخ انقلاب دارد. هرآنچه که از علاقه و کارنامه شهید بهشتی در نظر داریم، در مصباح یزدی به بلوغ و نتیجه رسیده است. کارنامهی او در کادرسازی، از ابتدای انقلاب و با نهادسازیهای پیدرپی مملو است: موسسه در راه حق، دفتر همکاری حوزه و دانشگاه، بنیاد باقرالعلوم، موسسه امام خمینی، مدرسه رشد و نهاد پر برکتِ طرح ولایت که در پیوند با دانشگاه شکل گرفت ، تنها نمونههایی از نهادهاییست که به صورت مستقیم توسط ایشان تاسیس شدهاند.
✅ این تازه بخشی از نگاه زمانشناسانه او در نیاز انقلاب به کادرسازی و جریانسازی مبتنی بر مبنای محکم اندیشهی اسلامیست. آنچه که کمتر در دیگران، با چنین فراگیریای و با چنین مبنایی، وجود داشته است.آنچه که از درون حوزه علمیه شکل گرفته و بالنده شده است و در افق انقلاب اسلامیست.
🔹 محمدتقی مصباحیزدی در میان حوزه علمیه، از جمله علمای تراز اول است. نه مرجع تقلید که مدرس دروس عالی شناخته میشود و نماینده حوزه علمیه فلسفهاندیش به حساب میآید. دانش دینی او، حاصل سالها تمرکز و جدیت بر مطالعه و شاگردی علمای تراز اول بوده است. اسلام او بیش از همه، انقلابیست
💢 در ابعاد فلسفی، نظراتش که در لابهلای شرح کتابهای فلسفی بیان شده، نه نقد و تکمیل، که به تعبیر استادی، جرح است. چنان که میتواند در شاکلهی مکتبی فلسفی، بیان شود. ابعادی که غبارِ سیاست زمانه، کمتر امکان توجه و بررسیاش را فراهم کرده است. امتداد فلسفهاش در علوم جدید هم.
#سیاسی #اجتماعی
🔴هاشمی رفسنجانی، استاد بی تدبیری!
🔻یکی از معاونین خنثی سازی بمب در ارتش(همکار شهید ستاری) خاطره ای تعریف میکنه که:
تو جنگ تحمیلی دهه۶٠متوجه شدیم ٩٠% بمبهایی که ازعراق برسر ایران ریخته میشه، اما عمل نمیکند ووقتی برای خنثی سازی اونها رفتیم متوجه شدیم که یک ضامن خاصی در
بمبهاگذاشته شده تاعمل نکنه
بعد مدتی با شهید ستاری درمیان گذاشتیم و یک کمیته ی ویژه، بررسی کرد ماجرا رو و متوجه شدیم در پادگانهای عراق یک کسانی هستند که یک ضامن خاصی در بمب ها میگذارن تابمبها در ایران عمل نکنه و منفجر نشه
این خبر سری در بین ما بود و قرار شد کسی باخبر نشه
چون متوجه شدیم اون نیروهای عراقی در حقیقت به سمت حق هستند و نمیخوان با صدّام همکاری داشته باشند.
یه مدتی بعد،جناب"هاشمی رفسنجانی"با بی تدبیری آمد و درنماز جمعه گفت:اسلام به حدی قدرت پیدا کرده که مادر پایگاههای هوایی عراق هم نفوذ کردیم و بمبها ٩٠درصدشون عمل نمیکنه!
رفتم به شهید ستاری گفتم مگه نگفتم سریه و به کسی نگید، پس جناب هاشمی از کجا اینارو گفت!؟
شهید ستاری گفت: من به کسی نگفتم جز شورای امنیت ملی و همونجا گفتم سریه و نباید به کسی بگید اما جناب هاشمی آنجا بود و این محرمانه را نگه نداشت و در نماز جمعه گفت.
یک ماه نگذشت که خیلی ازپایگاههای ایرانو صدام بمبارون کرد
وقتی یکی ازون خلبانای عراقیرو گرفتیم،اعتراف کرد:وقتی هاشمی اون حرفارو زد،صدام ٧٠ نفرو ازنیروهای پایگاه عراقیرو اعدام کرد.
وفقط خدا میدونه که هاشمی رفسنجانی به چه نیتی آن روز ماجرای آن عراقیها را لو داده
خاطرات مرحوم "جواد شریفی راد"
⁉️ چرا شاهد توسعه روابط با روسیه تا به حال نبوده ایم؟
💢به نظر میرسد باروی کار آمدن دولت سید ابراهیم رئیسی بار دیگر فضای تعامل میان جمهوری اسلامی ایران و دولت روسیه به سطح قابلقبول رسیده است.
🔹 در حال حاضر هر دو کشور یکدیگر را فرصتی برای ایجاد کریدور راهبردی و شراکت برابر تلقی میکنند، اما باید پذیرفت که چالشهای گذشته باعث شده است که رابطه تهران و مسکو از انسجام لازم برخوردار نباشد.
🔸به اعتقاد کارشناسان سفر رئیسجمهور به روسیه میتواند سطح کیفی روابط دوجانبه را چندین پله بالابرده و تا مرز شریک استراتژیک هم سو کند.
⁉️با توجه به تمایل مسئولین ۲ کشور ایران و روسیه شاهد توسعه روابط خصوصاً در بخش اقتصاد نیستیم؛ این اتفاق ۹ دلیل مهم دارد:
1⃣تعاملات با غرب از گذشته و قبل از انقلاب شکلگرفته و شرکتهای ایرانی مایل به ادامه سنتی این روابط هستند.
2⃣عدم شناخت شرکتهای ایرانی از توانمندیهای روسیه
3⃣ذهنیتهای اشتباه از دلایل شکست بعضی از مراودات تجاری با روسیه
4⃣تبلیغات وسیع غربیها برای اینکه مراودات با روسیه را تقدیم منافع به آنها جلوه دهند.
5⃣بزرگ کردن خیانتهای روسها به ایران و به فراموشی سپردن خیانتهای کشورهای استعمارگر غربی به ایران خصوصاً خیانتهای انگلیس و آمریکا به ایران
6⃣غربی ها خواهان آن هستند که ایران همچنان وابسته به آنها بماند و از این طریق بتواند مقاصد سیاسی خود را به ایران دیکته کنند.
7⃣وجود افرادی در مراکز تصمیمگیری دولت با گرایشهای غربی و شرق ستیز که ساختار لازم برای توسعه روابط را فراهم نمیکند.
8⃣عدم وجود زیرساختارهای لازم برای توسعه روابط تجاری خصوصاً در حوزه حملونقل و بانکی.
9⃣وجود خائنین به ملت در مراکز اجرایی که منافع شخصی خود را در مراوده با شرکتهای غربی میبینند.
علی باکوئی
💢⁉️ چرا باید روابط ایران و روسیه توسعه پیدا کند؟
🔹شواهد نشان میدهد که ایران و روسیه در زمینههای دوجانبه (روابط اقتصادی، نظامی-امنیتی)، منطقهای (نقش آنها در نظم جدید امنیتی منطقه خاورمیانه) و بینالمللی (برجام و مقابله با یکجانبهگرایی آمریکا) اشتراک منافع راهبردی دارند.
🔻این توسعه روابط میان تهران و مسکو به دلایل زیر بسیار مهم است.
1⃣مقام معظم رهبری برای ۳ گروه از کشورها اولویت در توسعه روابط قائل شدند: الف-کشورهای همسایه ب-کشورهای مسلمان و ج-کشورهای همسو به نظر من روسیه کشوری است که هر سه ویژگی را دارد و از هر سه اولویت برخوردار است همسایه است، در بسیاری از مواضع با ما همسو است و با داشتن بیش از ۲۵ میلیون مسلمان علاقهمند به ایران، ظرفیت اسلامی خوبی دارد.
2⃣برای خنثیسازی فشار تحریمها باید با کشورهایی که باوجود تحریم علاقهمند همکاری با ما هستند ازجمله روسیه و چین روابط را توسعه دهیم.
3⃣ما با روسیه منافع و تهدیدات مشترک داریم مسائلی مثل دریای خزر، قفقاز، سوریه، عراق و خاورمیانه مسائل مشترک این دو کشور هست و تهدیداتی مثل تحریمهای امریکا و...تهدیدات مشترک ما است.
4⃣روسیه برای اجرای مقاصد خود در خاورمیانه، آسیای مرکزی، قفقاز، افغانستان و حوزه خلیجفارس به کمک ایران نیازمند است. قدرت منطقهای ایران روسیه را نیازمند به روابط با ایران میکند.
5⃣روسیه کشوری است که عضو دائم شورای امنیت است در پیمانهای منطقهای نقش محوری دارد جزو کشورهای صنعتی است و در اتحادیه گمرکی اوراسیا و پیمان شانگهای عضو اصلی است.
6⃣منابع داخلی روسیه بهگونهای است که میتواند بسیاری از نیازهای ایران را با ترجیحات فراوان تأمین کند بهعنوانمثال ۴۰ میلیون تن گندم مازاد سالانه و همچنین نهادههای دامی و گوشت و…
7⃣ وجود منافع مشترک در حوزه انرژی و نظامی که از اهمیت خاص خود برخوردار است.
علی باکوئی
🔴 آل سعود مشتری آبکش آهنین!
👤 #محمدرضا_فرهادی
🔹 پس از بی حیثیتی سامانه های پاتریوت آمریکا و جمع آوری آن توسط آل سعود، عربستان برای خرید گنبد آهنین صهیونیست ها به تکاپو افتاده است.
🔸 وبسایت بریکینگ دیفنس عربستان سعودی این سامانه صهیونیستی را یکی از بهترین سامانهها در برابر موشکهای کوتاه برد در منطقه میداند که برای رهگیری موشکهای «کروز» طراحی شده است! نکته جالب اینجاست که این سامانه به علت ضعفش در جنگ 12 روزه غزه، باعث شد که طنزپردازان بر این سامانه اسم «آبکش آهنین» بگذارند. در رابطه با این اقدام عربستان سعودی برای خرید سامانه گنبد آهنین ذکر چند نکته ضروری است:
1️⃣ بسیاری تمایل عربستان به خرید سامانه گنبد آهنین را در راستای عادیسازی روابط با رژیم صهیونیستی میدانند و این همکاریهای نظامی را مقدمهای برای برقراری روابط سیاسی در آینده میدانند؛ امری که امارات از ۱۵ سال گذشته، ابتدا از حوزه نظامی و امنیتی شروع کرد و سپس به «پیمان ابراهیم» رسید.
2️⃣ رژیم صهیونیستی به دنبال تأثیرگذاری در جنگ یمن از طریق حمایتهای نظامی و تسلیحاتی است و هماکنون بسیاری از منابع خبری اعلام کردهاند که این رژیم در جزیره سقطری بهصورت رسمی حضور پیدا کرده است.
3️⃣ اقدام سعودی برای خرید سامانههای پدافندی، ضعف موضع آن از اجرای نقشههای آفندی در گذشته تا تلاش برای حفظ بقا و موجودیت در مقطع کنونی را نشان میدهد؛ تا چند سال پیش ریاض بیشتر به دنبال خرید تسلیحات آفندی بود و اکنون با توجه به بروز ضعفهای نظامی عدیده و عدم توانایی در مقابل نیروهای یمنی به دنبال خرید سامانههای پدافندی است.
💢 درمجموع میتوان گفت عربستان سعودی چه در حوزه آفندی و چه پدافندی کشوری وابسته است و با توجه به ضعفهای عدیده نظامی، بسیاری از بازیگران همچون آمریکا و رژیم صهیونیستی از این نقطهضعف در جهت دوشیدن هر چه بیشتر آن استفاده میکنند.
#بین_الملل
🔴 موشک های یمنی و برج های شیشه ای ابوظبی
👤 #یعقوب_ربیعی
🔹 چند روز قبل یمنیها طی پیامی به امارات که ظاهراً واسطه آن عمانیها بودند و تذکر داده بودند که ادامه دخالت آنها در یمن قطعاً با جواب سنگین یمنیها مواجه خواهد شد. البته این تهدید صرفاً در قالب دیپلماسی پنهان باقی نمانده و روزنامه المیسره هم به این موضوع پرداخت و نوشت که صنایع نفتی امارات و برج های شیشههای ابوظبی به زودی فرو خواهند پاشید. لذا حرکت امروز یمنی ها را از چند نگاه میتوان تحلیل نمود:
1️⃣ از روز اول، ورود اماراتیها به این جنگ به معنای شکست قلمداد می شد؛ چونکه حدود ۹۰ درصد جمعیت امارات را افراد غیربومی تشکیل میدهند که برای معیشت و تجارت به امارات آمدهاند و هیچ انگیزهای برای دخالت در این جنگ ندارند.
2️⃣ از سویی اماراتیها در سالهای گذشته توانسته اند رتبه ۱۳ جهانی را در سرمایه گذاری خارجی کسب کنند. این کار باعث شده بود که غربی ها بهشت اقتصادی غرب آسیا را به امارات بدهند و قطعاً ادامه تنش بر این سرمایه گذاری تاثیر خواهد گذاشت.
3️⃣ اقتصاد امارات به صنعت توریسم وابسته است، اماراتیها در سال ۲۰۲۰ دویست میلیارد درهم از صنعت توریسم درآمد داشتند و ۷۵۰ هزار شغل آنها وابسته به این صنعت است لذا هر تنشی موجب خواهد شد که اقتصاد شنی این امارت ها فرو بریزد.
4️⃣ اماراتی ها در چند سال گذشته فریب ناتوی عربی ترامپ و ایجاد پیمان و اتحاد با صهیونیستها را خوردند و ضربه امروز یمنی ها باید آنها را از هیپنوتیزم ترامپیسم و صهیونیسم بیدار کند. امنیت با صهیونیستها و ترامپیست ها ساخته نمی شود.
5️⃣ و نکته آخر اینکه امروز موازنه قوا به نفع انقلابیون یمن تغییر کرده است. اماراتیها و سعودی ها دیر یا زود باید بدانند که باید انقلابیون و مردم یمن را به عنوان صاحبان و حاکمان اصلی یمن به رسمیت بشناسند.
💢 قطعاً این بشارت رهبر معظم انقلاب مبنی بر به خاک مالیدن پوزه آل سعود به زودی محقق خواهد شد و یمن سرزمین مدفون گاه آرزوهای شیوخ سعودی و اماراتی خواهد شد.
#بین_الملل
🔴 مذاکرات وین
👤 #مسعود_براتی
🔹 تا جایی که شخصا بررسی کردم، چیزی که آن ایام، در دور ششم مذاکرات درباره تحریمها عمدتا تحت عنوان «به نقل از منابع آگاه» توسط پرس تیوی منتشر میشد، درست بود.
🔸 در بحث تحریمها چند چالش باقی مانده بود. یک اینکه آمریکا حاضر نشده بود با برداشتن همه تحریمهای بعد از برجام بوده موافقت کند.
✅ چالش دیگری هم که وجود داشت، بحث تحریم تسلیحاتی بود که آشکارا مغایر با برجام است. طبق قطعنامه 2231، تحریم تسلیحاتی ایران تمام شده بود. فرمان اجرایی که دونالد ترامپ در شهریورماه سال گذشته اعمال کرد خلاف برجام بود اما همچنان در 6 دوره از مذاکرات وین، این نکته برطرف نشده بود. منظور فرمان اجرایی 13949 است.
🔹 موضوع دیگری که اختلافات بر سر آن باقی مانده بود و حل نشده بود، مربوط به تحریمهای ذیل سیاست فشار حداکثری و خارج از برجام است. مواردی مثل تحریم دفتر رهبری، تحریم خود رهبر و نهادهای وابسته به دفتر رهبری است که الآن شامل آقای رئیسی و آقای مخبر و آقای ظریف هم میشود.
🔸 طبق همین فرمان اجرایی ترامپ، این افراد همچنان در تحریم هستند. مساله افرادی که تحریم شدهاند نیست، مساله این است که این تحریمها، بعد از خروج آمریکا از برجام و ذیل سیاست فشار حداکثری اعمال شده است.
✅ موضوع دیگری که در بحث تحریمها حل نشده بود آن است که طرف آمریکایی گفته بود من آدمهای تحریم شده را به قبل از زمان برجام بازنمیگردانم. بحث بازگشت به نقطه برجام را هم قبول نداشت و برای همین، بیش از 500 فرد و نهاد را در لیست تحریم نگه داشته است و به آن عنوان لیست قرمز داده است.
درصورتی که در برجام، چیزی حدود 180 فرد و نهاد در تحریم باقی مانده بودند.
🔹 نکته مهم دیگر درباره مسائل حل نشده در مذاکرات وین6، مساله تضمین است. مسالهای که اصلا توسط آمریکا پذیرفته نشده بود و در نقطه آخر وین6 تضمینی برای جلوگیری از خروج و نقض عهد مجدد آمریکا وجود نداشت.»
🔸 آن چیزی که داشت در وین6 حاصل میشد، حداقل در بحث تحریمها چیزی بسیار ضعیفتر و بدتر از برجام بود. البته آن زمان، تیم مذاکرهکننده هم این صحبتهای روحانی را تا روز آخر به صورت جدی تایید نکرد.
💢 از طرفی با تصمیم شورای عالی امنیت ملی، یک کمیته تطبیقی شکلگرفت که این کمیته تطبیق وظیفه داشت این مسائل را بررسی کند. کمیته در دوره انتقال قدرت شکل گرفت و آقای باقری هم بهعنوان نماینده دولت جدید در کمیته حضور داشت. نتیجه هم این شد که حرف آقای روحانی درباره روند دور ششم مذاکرات اثبات نشد.
#بین_الملل
🔴 دلایل اهمیت سفر رییس جمهور به روسیه
💬 #پرسمان_سیاسی
🔹 شواهد نشان میدهد که ایران و روسیه در زمینههای دوجانبه (روابط اقتصادی، نظامی-امنیتی)، منطقهای (نقش آنها در نظم جدید امنیتی منطقه خاورمیانه) و بینالمللی (برجام و مقابله با یکجانبهگرایی آمریکا) اشتراک منافع راهبردی دارند.
🔸 این توسعه روابط میان تهران و مسکو به دلایل زیر بسیار مهم است:
1️⃣ مقام معظم رهبری برای ۳ گروه از کشورها اولویت در توسعه روابط قائل شدند: الف-کشورهای همسایه ب-کشورهای مسلمان و ج-کشورهای همسو به نظر من روسیه کشوری است که هر سه ویژگی را دارد و از هر سه اولویت برخوردار است همسایه است، در بسیاری از مواضع با ما همسو است و با داشتن بیش از ۲۵ میلیون مسلمان علاقهمند به ایران، ظرفیت اسلامی خوبی دارد.
2️⃣ برای خنثیسازی فشار تحریمها باید با کشورهایی که باوجود تحریم علاقهمند همکاری با ما هستند ازجمله روسیه و چین روابط را توسعه دهیم.
3️⃣ ما با روسیه منافع و تهدیدات مشترک داریم مسائلی مثل دریای خزر، قفقاز، سوریه، عراق و خاورمیانه مسائل مشترک این دو کشور هست و تهدیداتی مثل تحریمهای امریکا و...تهدیدات مشترک ما است.
4️⃣ روسیه برای اجرای مقاصد خود در خاورمیانه، آسیای مرکزی، قفقاز، افغانستان و حوزه خلیجفارس به کمک ایران نیازمند است. قدرت منطقهای ایران روسیه را نیازمند به روابط با ایران میکند.
5️⃣ روسیه کشوری است که عضو دائم شورای امنیت است در پیمانهای منطقهای نقش محوری دارد جزو کشورهای صنعتی است و در اتحادیه گمرکی اوراسیا و پیمان شانگهای عضو اصلی است.
6️⃣ منابع داخلی روسیه بهگونهای است که میتواند بسیاری از نیازهای ایران را با ترجیحات فراوان تأمین کند بهعنوانمثال ۴۰ میلیون تن گندم مازاد سالانه و همچنین نهادههای دامی و گوشت و…
7️⃣ وجود منافع مشترک در حوزه انرژی و نظامی که از اهمیت خاص خود برخوردار است.
#بین_الملل
🔴 موشک که هیچ، رزمایش وسط مذاکرات!
ناوگروه ارتش روسيه شامل رزم ناو «واریاگ»، ناوشکن «ادمیرال تریبوتس» و سوخترسان «بوریس» براى حضور در رزمايش مشترك با #ايران و #چين وارد بندر چابهار شد.
ناوگروه چین هم شامل ناوشکن «ارومچی» و شناور تدارکاتی «تای خو» است كه در اين رزمايش شركت مى كنند.
یه زمانی هنگام مذاکرات یهدونه موشک آزمایش کردیم،
ظریف و روحانی گور بهگوری همه شکست برجام رو انداختند گردن موشکِ سپاه
کجایید ببینید که داریم با اروپا مذاکره میکنیم و با چین و روسیه رزمایش برگزار میکنیم!
15.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴چینش تاریخی نشست پوتین در مقابل اقتدار ایران
پاسخ به تمام شبهات فجازی که دنبال کم اهمیت نشان دادن مانور اقتدار ایران هستند.
#انتشارحداکثری
پیشگویی شاعر کرمانی به نام آقای علوی کرمانی (بمی) از روسای جمهور پس از پیروزی انقلاب تا کنون.
( این شاعر در بهار سال ۹۳ از دنیا رفت)
انقلابی شود پس از شاهی ،
پر تنش روزگار می بینم .
بیش از چل در آن زمان گذرد ،
شهریاران قطار می بینم .
اولش یک ابولحسن نامی ،
با سبیل تتار می بینم .
آمدن با نفاق می آید ،
رفتنش با فرار می بینم .
بعد از آن می رسد رجائی نام ،
بر سرش انفجار می بینم .
میرسد سیّد خراسانی ،
دولتش بر مدار می بینم .
می شود جنگ هشت ساله تمام ،
صولتش استوار می بینم .
شهریاری ز خاک رفسنجان ،
با سیاست بکار می بینم .
شهریاری کند دو چار تمام ،
بر مرادش سوار می بینم .
خاتمی نام می رسد از راه ،
با تمدن شعار می بینم .
جای تکبیر می دمد در سوت ،
پیروانش هزار می بینم .
اکبر آید دوباره من او را ،
پیش محمود خوار می بینم .
بعد محمود می رسد حسنی ،
اکبرش یار غار می بینم .
نقشه ها می کشد برای وطن ،
ملتی سوگوار می بینم .
یار غارش رود به آب اما ،
اجلش در کنار می بینم .
کر و کور است بر نصیحت لیک ،
بر خر خود سوار می بینم .
چون گرانی به اوج خود برسد ،
دولتش بر کنار می بینم .
بعد از آن دولتی رسد خادم ،
شب و روزش به کار می بینم .
میرسد بهر خلق بخت سعید ،
قامتی سرو وار می بینم .
مقتدر سیدی چو ابراهیم ،
بت شکن را بکار می بینم .
می کشد تیغ عدل بر دزدان ،
گلّه ای در فرار می بینم .
ارزش ارز می شود مطلوب،
دشمنان را خمار می بینم .
از سفر میرسد گل نرگس ،
چار فصلش بهار می بینم .
( ان شا الله..)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 برای آنها که بدنبال هرگونه تفسیری از نحوه ملاقات و میز و ... روسای جمهور دو کشور بودند ... پوتین خیلی واضح به کرونا و محدودیتهای آن اشاره میکند:
رئیسی: سلام علیکم
پوتین به فارسی: علیکم السلام
در ادامه پوتین به شوخی میگوید با این شرایط کرونا دیگه نمیشه زندگی کرد
سپس طرفین میگویند از دیدارتان خوشبختم