چرا ایران مانع از ورود یکی از بازرسان آژانس به نطنز شد؟
🔹سازمان انرژی اتمی ایران درباره ممانعت از ورود یکی از بازرسان آژانس به نطنز در هفته گذشته اعلام کرد که در بدو ورود این فرد تجهیزات کنترلی علامت هشدار را نشان داده و به همین خاطر از ورودش جلوگیری و موضوع به آژانس اطلاع داده شده است.
🔹ظاهرا هنگام ورود این بازرس، تجهیزات کنترلی علامت هشدار را نشان داده است و به همین دلیل ضمن کنترل وسایل همراه بازرس از ورود او به سایت جلوگیری و مراتب نیز به آژانس بینالمللی انرژی اتمی منعکس شده و از طرف ایران به آژانس اعلام شده که پذیرش قبلی این بازرس لغو شده تلقی میشود.
🔸آژانس نیز در پاسخی کتبی این موضوع را پذیرفته و در نتیجه لغو پذیرش بازرس، فرد مزبور با ناتمام گذاشتن ماموریت خود، ایران را به مقصد وین ترک کرده است.
8.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬"به سوی موعود"؛ متفاوت ترین آهنگ در وصف امام زمان
🔹خواننده و آهنگساز: علیرضا بیرانوند
👈 #خبرهای_کم_ولی_خاص👇
@khabare_vijhe⛔️
🔴 پاراوکس های تاجزاده1⃣
✍🏻 #محمدرضا_سیاوشپور
🔰مصطفی تاجزاده در یادداشتی با عنوان "در ضرورت مذاکره با آمریکا" به نقد سخنان رهبری در ۱۲ آبان می پردازد که نوشتار پیش رو مرور و نقدی بر اظهارات وی در مقاله مذکور است. بر همگان هویداست که اظهارات وی می تواند به نوعی راهبردهای اصلاح طلبان را در ماه های آتی نشان دهد و از لحاظ دادن دادن سرنخ های فکری بی فایده نباشد.
🔻تاجزاده در ابتدای یادداشت می نویسد:
" در دنیای پسا جنگ سرد و در روابط بینالملل اصل بر مذاکره بین دولتهاست و دیپلماسی بدون مذاکره و تعامل بیمعنا است. براین اساس منع مذاکره دلیل محکم میخواهد، نه مذاکره. بر همین مبنا جمهوری اسلامی در عمر چهل ساله خود تقریبا با همهی کشورهای جهان به مذاکره پرداخته است. حتی با دولت امریکا نیز بارها مذاکره کرده و بعضا به نتایج مفید و قابل قبولی رسیده است. به جز مذاکرات الجزایر و نیز مذاکره با مک فارلین که در دوره رهبر فقید انقلاب انجام شد، تمام دیدارهای بعدی از مذاکرات غیرمستقیم در دولت هاشمی تا مذاکرات درباره عراق و افغانستان در دولت خاتمی تا نامهنگاری اوباما با رهبر و جواب ایشان و نیز مذاکرات معاونین وزارت خارجه ایران و امریکا در عمان در دولت احمدینژاد و مفصلتر از همه مذاکرات هستهای در دولت روحانی با تایید شخص آیتالله خامنهای انجام شده است."
🔹پیش فرض ناروای اول، مساوی گرفتن دیپلماسی و مذاکره است در حالی که چه شما بر سر میز مذاکره بنشینید و چه اگر وارد مذاکره نشوید هر دوی آنها یک رفتار دیپلماتیک است. به بیان صحیحتر هر فعالیتی در فضای بین الملل فارغ از مذاکره کردن و یا نکردن یک رفتار دیپلماتیک است که کشور ها بر اساس منافع ملی به آنها روی میآورند. در ادامه به مذاکراتی اشاره و به رهبری نسبت داده شده است که بررسی مصداقی هر کدام از آنها در این مجال نمیگنجد اما بارز ترین نمونه همان برجام است.
🔹تاجزاده در حالی برجام را به رهبری نسبت میدهد که ایشان در سخنانی مکرر عدم خوش بینی خود را نسبت به مذاکرات با آمریکا اعلام کرده است. به بیانی صریح تر رهبری به عنوان یک پدر برای جلوگیری از ارتکاب خطایی بزرگ تر ( امتیاز دادن در زمینهی موشکی و منطقهای) و کسب تجربه و بالا بردن سطح آگاهی فرزند به او با شروطی اجازه میدهد که به سمت کاری که به نفعش نیست برود. البته من باب یادآوری میبایست به جناب تاجزاده متذکر شد که حسن روحانی بارها اعلام کرده است که تمام مسئولیت مذاکرات با وی است.
🔻او ادامه می دهد"ایران دیپلماتهای مجربی دارد و باوجود آنها مذاکره با امریکا هرگز بهمعنای بازکردن راه نفوذ دشمن ارزیابی نشده است. برعکس، مذاکرات آنها با آمریکا تاکنون و در مجموع بهسود میهن و مردم بوده، مانع عملیشدن برخی نقشهها و طرحهای واشنگتن علیه ایران و ایرانیان شده و منافع و امنیت ملی را با هزینه کم پاسداشته است. برای مثال جمهوری اسلامی با توافق هستهای بزرگترین پیروزی دیپلماتیک خود را بهدست آورد؛ پرونده کشورمان از زیر فصل هفت منشور ملل متحد خارج و حقوق هستهای ایران بهرسمیت شناخته شد و با لغو تحریمهای نفتی راه بر گشایش اقتصادی کشور گشوده شد."
🔹تاجزاده مصمم است که به مخاطب بقبولاند که دیپلماتهای مجربی در راس امور هستند و این در حالیست که با وجود صحبت های ظریف مبنی بر وجود پولشویی بسیار در کشور، ضعف سیستم های دفاعی در مقابل آمریکا و دخالت وی در سیاست داخلی و تقاضا از بیگانگان برای انعقاد توافق و تاثیر گذاری بر انتخابات برای پیروزی هم فکرانش نمیتوان این سخنان تاجزاده را پذیرفت. مضاف بر ظریف عراقچی را نیز باید به لیست دیپلمات های مجرب از نظر تاجزاده اضافه کرد چرا که او به خاطر گریه های وندی شرمن از یکی از شروط تیم مذاکره کننده گذشت و آن را نادیده گرفت. مثال نقض دیگر، دُری اصفهانی است که در حالی که در جلسات تیم مذاکره کننده شرکت می کرد، از این جلسات برای غربی ها جاسوسی می کرد.
🔹نگاه اشتباه تاجزاده به آمریکا باعث میشود که وی اندک گشایش برجامی را مثل فروش نفت در بوق و کرنا بکند حال آنکه در همان زمان نیز تحریمهای متعدی مانند قانون ویزا و آیسا و... برقرار بود تا از همین فرصت نیز ایران نتواند به طور کامل استفاده بکند. علاوه بر موارد فوق میبایست به اظهارات رئیس سابق بانک مرکزی مبنی بر نداشتن عایدی خاصی از برجام و همچنین سفیر ایران در انگلیس با محوریت عدم توانایی ایران برای افتتاح حساب در لندن حتی بعد از چندین ماه پس از برجام اشاره کرد.
💢تمام محدودیتهایی که شمرده شد و او از آن با عنوان گشایش نام برد حتی موقتی بود چرا که جان کری بعدها در مصاحبه ای اذعان میکند که ما هم قرار بود از برجام خارج شویم البته نه به شیوه ترامپ.
👈 #خبرهای_کم_ولی_خاص👇
@khabare_vijhe⛔️
زمان زمانِ شروع زعامت مهدی است
غدیر دوم شیعه، امامت مهدی است
همه کنید قیام و همه دهید سلام
امام کل زمانها دوباره گشت امام
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
🌸سالروز آغاز امامت حضرت بقیة الله الأعظم (عجل الله تعالی و فرجه) مبارک باد🌸
👈 #خبرهای_کم_ولی_خاص👇
@khabare_vijhe⛔️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 عذرخواهی سران قبایل کربلا از ملت ایران
🔸سران قبائل و طوائف شهر کربلا با حضور در کنسولگری ایران از ملت و دولت ایران به دلیل تعرض آشوبگران به کنسولگری ایران عذرخواهی کردند
👈 #خبرهای_کم_ولی_خاص👇
@khabare_vijhe⛔️
✨﷽✨
آقا ردای سبز امامت مبارڪت
پوشیدن لباس خلافت مبارڪت
ای آخرین ذخیره زهرایی حسین
آغاز روزگار امامت مبارڪت
💐【آغاز امامت امام زمان(عج)مبارک】💐
👈 #خبرهای_کم_ولی_خاص👇
@khabare_vijhe⛔️
#نقش_مادر_در_پذیرش
#ولایت_فرزندان
🍃ولايت اهل بيت علیهم السلام در دل فرزندی قرار ميگيرد كه مادرش بسيار پاك باشد. هرچه مادر پاكتر باشد در نسل بعد آثارش معلوم می شود و بچه هايش اهل بيتیتر هستند و پذيرششان نسبت به اهل بيت علیهم السلام بالاتر است. اين نقش و مسئوليت كمي نيست كه زن ميتواند در نسل بعد يك جامعه را اهل بيتي نماید؛ همچنانکه ميتواند از اهل بيت علیهم السلام دور كند و فاسد العقيده نماید.
«حجت الاسلام ناصری»
👈 #خبرهای_کم_ولی_خاص👇
@khabare_vijhe⛔️
📷 تصاویری از مراحل آماده سازی زنجیره های غنی سازی در تأسیسات شهید علیمحمدی فردو
👈 #خبرهای_کم_ولی_خاص👇
@khabare_vijhe⛔️
🔴 ایران برتری نظامی مؤثری بر آمریکا و متحدانش در منطقه دارد
🔹 نتایج تحقیقات اندیشکده انگلیسی «موسسه بینالمللی مطالعات راهبری» که بر اساس بررسی راهبردها و دکترین ایران در لبنان، عراق، سوریه و یمن حاصل شده است، نشان میدهند تهران به دلیل بهرهمندی از نیروهای مقاومت یا «قابلیت استفاده از طرف ثالث» در این مناطق به برتری موثری دست یافته است.
🔹 نتایج این پروژه ۱۶ ماهه با نام «شبکههای اثرگذاری ایران» نشان میدهد که این شبکهها برای ایران مهمتر از برنامه موشکی بالستیک، برنامه هستهای یا نیروهای نظامی متعارف تلقی میشوند.
🔹 به گفته این اندیشکده، سود آمریکا و متحدانش در تعادل در ارتشهای متعارف منطقه غرب آسیا است اما اکنون «تعادل قوای موثر» در این منطقه به نفع ایران است.
👈 #خبرهای_کم_ولی_خاص👇
@khabare_vijhe⛔️