📌تکمیلی/ همه چیز درباره بی ۵۲؛
در بیانیه رسمی پنتاگون آمده است: «وزیر دفاع با رعایت تعهدات خود در قبال حفاظت از شهروندان و نیروهای آمریکایی در خاورمیانه، دفاع از اسرائیل و کاهش تنش از طریق بازدارندگی و دیپلماسی، دستور استقرار ناوشکنهای دفاع موشکی بالستیک، اسکادران جنگنده، هواپیماهای سوخترسان و بمبافکنهای تهاجمی دوربرد بی – ۵۲ را در منطقه [خاورمیانه]صادر کرد.» پیش از این سامانههای دفاع موشکی تاد در اسرائیل مستقر و اسکادرانهایی از هواپیماهای اف ۱۶ به خاورمیانه اعزام شده بود. در حال حاضر، حضور بمبافکنهای استراتژیک دوربرد بی ۵۲ مورد توجه قرار گرفته است.
رفیق چاق بزرگ زشت
BUFF نام مستعار بمبافکنهای بی ۵۲ است که از کنار هم قرار گرفتن این کلمات به وجود آمده: Big Ugly Fat Felow. بی ۵۲ از آن دسته جنگافزارهای آمریکایی است که نزدیکترین متحدان ایالات متحده نیز اجازه در اختیار داشتن آنان را ندارند. این بمبافکنهای راهبردی از سال ۲۰۰۹ و با تغییر ساختار و چارت فرماندهی نیروهای مسلح آمریکا تحت فرمان فرماندهی حملات جهانی نیروی هوایی (AFGSC)، تحت نظر فرماندهی استراتژیک ایالات متحده (USSTRATCOM) فعالیت میکند.
بر اساس اطلاعات منتشر شده در توئیتر رسمی سنتکام، بی ۵۲های اعزام شده به خاورمیانه از پایگاه هوایی مینوت در داکوتای جنوبی پرواز کردهاند. مینوت، محل استقرار واحد ۵ (۵th bomb wing) نیروی هوایی آمریکاست. در توئیتر سنتکام به فرود این هواپیماها در منطقه تحت مسئولیت این فرماندهی (Area of responsibility) اشاره شده است. با توجه به این که مرکز فرماندهی هوایی سنتکام در پایگاه العدید قطر قرار دارد، احتمالاً این هواپیماهای در قطر فرود آمده باشند.
بی ۵۲ بمبافکن دوربرد است که بدون سوختگیری توانایی ۱۴ هزار کیلومتر پرواز دارد. این بمبافکن در جریان جنگ ویتنام، جنگ خلیج فارس و بمباران عراق در دهه ۹۰ میلادی بسیار مورد استفاده قرار گرفت. یکی از کاربردهای این کلاس از بمبافکنهای استراتژیک، حمل تسلیحات اتمی است. اما با توجه به این که اولین مدل از این بمبافکن در سال ۱۹۵۷ به پرواز درآمد، بر اساس اخبار منتشره تا کنون هیچ پروازی همراه با تسلیحات هستهای صورت نگرفته است. بمباران اتمی هیروشیما به نوع دیگری از هواپیماهای کلاس بی به نام بی ۲۹ انجام شد. بر اساس اطلاعات موجود، در حال حاضر مدل بی ۵۲ اچ در نیروی هوایی آمریکا خدمت میکند.
ادامه مطلب .....👇👇
.
🚨🚨 خبر فوری
@khabareforii313
@khabareforii313
👈🆔 پذیرش تبلیغات
@f_aaha
📌استرالیا اولین قرارداد سیستم ماهواره دفاعی خود را با یک شرکت آمریکایی لغو کرد.
ریچارد مارلز، وزیر دفاع استرالیا
استرالیا به جای یک سیستم دفاعی ماهوارهای به دنبال یک شبکه از ماهوارههای کوچک است.
رویترز نوشت: وزیر دفاع استرالیا با اعلام اینکه سیستم دفاعی ماهوارهای ممکن است از در هر نقطهای از فضا با حملات موشکی نابود شود، به دنبال یک شبکه از ماهوارههای کوچک هستیم.
به همین منظور وزارت دفاع استرالیا اعلام کرد که پروژه ماهواره ای چند میلیارد دلاری مدار زمین ثابت با شرکت لاکهید مارتین را که قرار بود اولین سیستم ارتباطی ماهواره ای استرالیا را بر فراز مناطق اقیانوس هند و اقیانوس آرام باشد، لغو شده است.
ریچارد مارلز، وزیر دفاع استرالیا روز سه شنبه گفت که دولت از طرح دو یا سه ماهواره ژئوسنکرون بالای استرالیا برای ارائه ارتباطات دفاعی صرف نظر کرده است، زیرا سیستم طراحی شده برای هشت سال پیش و قدیمی بوده است. ما از آن زمان تاکنون شاهد پیشرفت فناوری فضایی هستیم به طوریکه شما هزاران میکروماهواره را به روشی بسیار موثرتر میتوانید در آسمان چیده و استفاده کنید.
مارلز به سیستم ارتباط ماهوارهای استارلینک متعلق به شرکت ایلان ماسک که بر فراز اوکراین عمل میکند اشاره کرد.
.
🚨🚨 خبر فوری
@khabareforii313
@khabareforii313
👈🆔 پذیرش تبلیغات
@f_aaha
📌تکمیلی/ همه چیز درباره بی ۵۲؛
متولد جنگ سرد
بی۵۲ متولد دوران جنگ سرد و ساخت کارخانه بوئینگ است. این بمبافکن سال ۱۹۴۸ طراحی شد، در ۱۹۵۲ برای اولین بار پرواز کرد و سال ۱۹۵۵ به خدمت ارتش آمریکا درآمد. به رغم این که از آغاز این پروژه بیش از ۷۰ سال میگذرد، اما همچنان آخرین مدل این بمبافکن استراتژیک یعینی بی ۵۲ اچ که از ۱۹۶۱ به خدمت ارتش آمریکا درآمد، مشغول فعالیت است. این بمبافکن دوربرد برای این ساخته شد که در جریان جنگ احتمالی سوم و برخورد نظامی میان آمریکا و شوروی، توانایی پرواز و بمباران روسیه را داشته باشد. این جنگ هیچ وقت رخ نداد، اما ماموریت بی ۵۲ نیز به پایان نرسید و امروز نسل پنجم آن پرواز میکند.
بی ۵۲ دارای بالهایی به طول ۱۸۵ فوت (۵۶ متر) و طول ۱۶۰ فوت ۱۰.۹ اینچ (۴۹ متر) است. این هواپیما از هشت موتور جت در زیر بالها در چهار غلاف دوقلو نصب شده اند، نیرو میگیرد. حداکثر سرعت آن در ۵۵۰۰۰ فوت (۱۷۰۰۰ متر) ۰.۹ ماخ (۵۹۵ مایل در ساعت یا ۹۶۰ کیلومتر در ساعت) است. تنها در چند صد پا بالاتر از سطح زمین، میتواند با سرعت ۰.۵ ماخ (۳۷۵ مایل در ساعت یا ۶۰۰ کیلومتر در ساعت) پرواز کند. این هواپیما در ابتدا یک خدمه ۶ نفره داشت که تنها سلاح دفاعی آن یک برجک تفنگ کنترل از راه دور در دم بود. در سال ۱۹۹۱ اسلحه حذف شد و خدمه به ۵ نفر کاهش یافت.
.
🚨🚨 خبر فوری
@khabareforii313
@khabareforii313
👈🆔 پذیرش تبلیغات
@f_aaha
هدایت شده از پایگاه حفظ و نشر آثار استاد امیری
14.64M
سخنرانی استاد امیری
در جمع مدیران ارشد کمیته امداد امام خمینی رحمة الله علیه
✅ با موضوع:
_ اهمیت جهاد تبیین و سواد رسانهای
_رسانه و تاثیرات مثبت و منفی بر کودکان و نسل جوان
_نگاهی به قدرت پدافندی جمهوری اسلامی ایران
👈 ۱۶ آبانماه ۱۴۰۳
🎤 پایگاه نشر آثار" #استاد_امیری"
@aasarostad
@aasarostad
📚 تحلیل های صوتی، تصویری و نوشتاری روزانه #استاد_امیری را در این کانال دنبال کنید.
🔸حتی المقدور با لینک نشر دهید.
هدایت شده از موسسه جهاد تبیین و سواد رسانه ای
🌤 اذان ظـــــهر
«ٱللَّهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ و عجّل فرجَهُم»
🕋 لا حَوْلَ وَ لَا قُوَّهَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ
حی علی الصلاة✨️
حي علي خيرالعمل💫
▪️الّلهُــــــمَّ عَجِّــــــلْ لِوَلِیِّکَــــــ الْفَـــــــــرَجْ▪️
.
.
#موسسه_جهادتبیین_و_سوادرسانه_ای
@jahadetabiinvasavaderesanehei
🌎 اینجا دریچه ای برای افزایش سواد رسانه ای و بصیرت افزایی می باشد.
👈 آیدی پذیرش تبلیغات👇👇
@f_aaha
🔷 حتی المقدور با لینک ارسال شود.
خبر فوری
سخنرانی استاد امیری در جمع مدیران ارشد کمیته امداد امام خمینی رحمة الله علیه ✅ با موضوع: _ اهمیت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
📌فرق اینکه چه کسی رئیسجمهور آمریکا باشد از منظر اسراییل و اروپا
شرایط هر دو نامزد انتخابات ریاست جمهوری آمریکا نزدیک بهم است و اینکه نام چه کسی از صندوق بیرون بیاید، برای ایران فرق دارد.
کارنامه هر دو حزب پیش روی همگان است و میتوان به راحتی عملکرد آنها را قضاوت کرد، کارنامه ۴ سال ریاست جمهوری بایدن با معاونت کاملا هریس روشن است. این کارنامه حزب دموکرات است و احتمال اینکه با ریاست کاملا هریس، این رویکرد تغییر کند وجود ندارد، مگر اینکه شخصیت خانم هریس با بایدن تفاوت زیادی داشته باشد.از نظر افکارعمومی دنیا و آمریکا، ریاست جمهوری هر یک از این دو، ادامه وضعیتی است که هر دو تیم در گذشته داشتند.
ادامه مطلب .....👇👇
.
🚨🚨 خبر فوری
@khabareforii313
@khabareforii313
👈🆔 پذیرش تبلیغات
@f_aaha
📌تکمیلی/فرق اینکه چه کسی رئیسجمهور آمریکا باشد از منظر اسراییل و اروپا
◾️اسرائیلیها ترامپ را به هریس ترجیح میدهند.
سیاست خارجی جایگاه حساس و مهمی در سیاست داخلی آمریکا و رقابتهای انتخاباتی نداشته است.
«سیاست خارجی موضوعی است که همواره منافع ملی آمریکا را در برمیگیرد و اختلافی بر سر آن وجود ندارد و مورد اجماع طرفین است؛ مثلا هر دو طرف بر اصل امنیت و حمایت از اسرائیل اتفاق نظر دارند. از همین رو اسرائیل از این شرایط سواستفاده زیادی میکند؛ اما طبیعتا ترجیح اسرائیلیها بیرون آمدن نام ترامپ از صندوق انتخابات است.»
حزب دموکرات به دلیل درگیر بودن با انتخابات، اسرائیل را از گسترش جنگ در حوزههایی مانند اقتصاد و انرژی که ممکن است منافع آمریکا را به خطر بیاندازد، دور کرده است.
ارتباط روسیه و آمریکا که با حمله به اوکراین، امنیت اروپا را برهم زده هم مساله مهم دیگر در سیاست خارجی است. در این جنگ اروپا به تنهایی قادر به مقابله با روسیه نخواهد بود و نیازمند کمک آمریکا است. اگر ترامپ روی کار بیاید ممکن است در مورد ناتو و امنیت غرب در مقابل روسیه ملاحظاتی را ایجاد کند و را دچار شکنندگیهایی کند.
◾️اروپاییها کامالا هریس را به ترامپ ترجیح میدهند و روسیه و چین به ترامپ علاقه دارد.
اروپاییها به صورت اجمالی حامی ترامپ نیستند و تمایل دارند کاملا هریس رئیسجمهور بعدی آمریکا باشد چرا که با روی کار آمدن مجدد دموکراتها، آنها میتوانند با آسایش بیشتری زندگی کنند.
در مورد رویکرد روسیه در قبال انتخابات آمریکا :
روسها ترجیح میدهند ترامپ روی کار بیاید، چرا که تجربه حضور دموکراتها در جنگ روسیه و اوکراین، نشان داده آمریکای دموکرات با روسیه سر سازش نخواهد داشت.
در مورد نظر چین در خصوص انتخابات آمریکا :
چین برخلاف روسیه که نگرانی های امنیتی برایش اهمیت دارد، اقتصاد را در اولویت قرار داده است. در طول ۴ سال ریاست جمهوری ترامپ، شرایط چین مساعدتر از زمانی بود که دموکراتها روی کار بودند. از همین رو به نظر میرسد چینیها اگر حق انتخاب داشته باشند، تمایل دارند جمهوری خواهان روی کار باشند.
.
🚨🚨 خبر فوری
@khabareforii313
@khabareforii313
👈🆔 پذیرش تبلیغات
@f_aaha
9.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌تاثیر ایران در دو انتخابات آمریکا؛ رئیس جمهور را ما تعیین کردیم؟!
ایران در دو انتخابات آمریکا تاثیر مستقیمی داشت بر روی روند انتخابات ایالات متحده، یکی قبل از انتخابات یکی بعد از انتخابات.
اما چرا و چطور ایران توانست روی انتخاب رییس جمهور بعدی امریکا تاثیر بگذارد.
.
🚨🚨 خبر فوری
@khabareforii313
@khabareforii313
👈🆔 پذیرش تبلیغات
@f_aaha
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺کودک اهل غزه که بعد از شهادت مادرش هر شب بر روی قبر او میخوابد تا کمی آغوش مادرانه را بچشد!
🚨🚨 خبر فوری
@khabareforii313
آیدی ادمین ارشد و پذیرش تبلیغات
@f_aaha
☄ اینجا منبعی برای دریافت خبر فوری، به ساعت و به روز می باشد
📌زن ایرانی تبار در انتخابات مجلس آمریکا پیروز شد.
عضو ایرانیتبار شورای شهر فینکس در آریزونا، در انتخابات مجلس نمایندگان پیروز شد.
یاسمن انصاری، نامزد دموکرات، در انتخابات مجلس نمایندگان در حوزه انتخابیه سوم ایالت آریزونا پیروز شد.
.
🚨🚨 خبر فوری
@khabareforii313
@khabareforii313
👈🆔 پذیرش تبلیغات
@f_aaha