🔻امام علی علیه السلام:
مَنْ لَمْ يُصْلِحْ نَفْسَهُ لَمْ يُصْلِحْ غَيْرَهُ؛
🔻هر كس خودش را اصلاح نكند، نمى تواند ديگران را اصلاح نمايد.
غررالحكم، ح8990
🔻رهبر معظم انقلاب:
امروز در کشورهای پیشرفتهی مادی دنیا، یکی از کارهای اساسی و یک رشتهی مهم، تدریس فلسفه برای کودکان است. خیلیها در جامعهی ما اصلاً تصور نمیکنند که برای کودک هم فلسفه لازم است. برخی تصور میکنند فلسفه به معنای یک چیزِ قلمبه سلمبهای است که یک عدهای در سنین بالا به آن توجه میکنند؛ این نیست. فلسفه شکل دادن فکر است، یاد دادنِ فهم کردن است، ذهن را به فهمیدن و تفکر کردن عادت دادن است؛ این از اول باید به وجود بیاید. قالب مهم است. اگرچه محتوا هم در همین فلسفهی کودکان حائز اهمیت است، اما عمده شیوه است؛ یعنی کودک از اول کودکی عادت کند به فکر کردن، عادت کند به خردورزی؛ این خیلی مهم است.
1391/07/20
♨️بزرگترین کانال خبری طلاب
♨️ @khabarehowzeh
✍رحمت الله معظمی :
اگر دسترسی دارید این پست را برای حجت الاسلام قمی مسئول محترم سازمان تبلیغات اسلامی بفرستید.
♨️بـد شـروع کـردیـد...
➖به جای گیر دادن به تعابیر حجت الاسلام فلاحتی، بگویید در گیلان چه کردید؟
▪️این خواهران از روزهای گرما و گناه و تباهی جوانان می ترسند نه از احزاب.
➖از متلاشی شدن نهاد خانواده می ترسند نه سازمان برنامه و بودجه.
➖از ادامه ترک فعل های مسئولان می ترسند نه بی بی سی و اینترنشنال.
➖از قول های بی فایده مسئولان در مصاحبه ها برای مقابله با بی بندوباری می ترسند.
▪️خواهران انقلابی رشت، قدردانی از امام جمعه خود را تقویت صراحت ها می دانند.
▪️چرا شما اولین اقدام سلبی خود از بدو اغتشاشات را انتقاد به نهی از منکر یک امام جمعه انتخاب می کنید؟
▪️شما مسئول هستید و به جای انتقاد باید پاسخگو باشید.
▪️توضیح بدهید با بیش از هفتاد هزار مسجد و سنگر، چه کرده اید؟
▪️از اول اغتشاشات تا کنون چه اصلاحی در روند فعالیت مساجد انجام داده اید؟
▪️از شروع مسئولیت شما، چه تحولی در حیطه مسئولیت، ایجاد کرده اید؟
▪️یک ماه بروید گیلان و آنطور که به نظر شما درست است، سواحل گیلان را از اشاعه گناه حفظ کنید.
#سازمان_زدگی
حجت الاسلام رحمت الله معظمی
@r_moazzami
♨️بزرگترین کانال خبری طلاب
♨️ @khabarehowzeh
🔻حضور شقایق دهقان در مراسم رونمایی از یک کتاب با کشف حجاب!
🔻با اعتذار از مخاطبان بابت بازنشر عکس مکشوفه
آیا این اتفاقات برای مسئولان #وزارت_ارشاد و #سازمان_تبلیغات مهم نیست؟!
🔸حاشیه روزنه
بعد از ماجرای رشت، رئیس و معاون سازمان تبلیغات با صراحت و قدرت تمام وارد میدان شدند و برخی انتقادات بدیهی وارد بر موضع امام جمعه محترم رشت را بازتکرار کردند.
اما آیا در مورد #کشف_حجاب_های_سراسری سازمانیافته در عرصه هنر و ورزش نظری ندارند؟!
چرا دوستان طلبه ما معمولا فقط یک طرف غش میکنند؟
این دوگانگیها البته در تجلیل از #بهبودی(صاحب آثار تحریفآمیز در حوزه تاریخ انقلاب اسلامی و امام خمینی) نیز به نحوی دیگر خود را نشان داده بود.
واقعا چرا؟
این سیر قهقرایی تا کجا پیش خواهد رفت؟
@rozaneebefarda
♨️بزرگترین کانال خبری طلاب
♨️ @khabarehowzeh
🔻انتقاد و مطالبه مخاطبان پیرامون رفتارهای غیرقانونی سلبریتی ها با «بلاک» پاسخ داده شد!
🔹 در جریان آشوب های اخیر، رفتار غیر قانونی و تحریک آمیز سلبریتی ها برای شعله ور کردن قائله بر کسی پوشیده نیست، ولی با پادرمیانی وزارت فرهنگ و ارشاد پرونده سلبریتی های متخلف پاک شد!
🔹 پس از این انفعال بی حیایی سلبریتی ها بیشتر شد و بدون حجاب در مراسمات متعدد حضور پیدا کرده و موجب هنجارشکنی در جامعه شده و موجب تهیه خوراک روزانه رسانه های معاند علیه کشور شدند.
🔹 حال در این میان، جمعی از کاربران شبکه های اجتماعی به وزارت فرهنگ و ارشاد انتقاد و مطالبه گری داشته که چرا در مقابل این حجم از گستاخی اینقدر منفعلانه برخورد میکنند؟ ولی پاسخ وزیر فرهنگ و ارشاد به کاربران انقلابی و دلسوز تنها گزینه «بلاک» بوده است!
♨️بزرگترین کانال خبری طلاب
♨️ @khabarehowzeh
🔻بعضی همیشه به شما دسترسی دارند بعضی هیچوقت دسترسی ندارند
🔻نبودن تان در معرکۀ واقعیت فرهنگی محسوس و این قبیل موضعگیریهای موردی سئوالبرانگیز است
صمیمانه با حجتالاسلام قمی
🖊مهدی جمشیدی
۱. این حقیر، ماههاست که قصد داشتم نکتههایی را به اطلاع شما، که ریاست سازمان تبلیغات اسلامی را بر عهده دارید، برسانم اما نه مجالی از این سو بود و نه طلبی از آن سو.
مانند وضع کلّیِ جبهۀ فرهنگی و فکریِ انقلاب، در اینجا نیز مناسبات ساختاریافته و ارتباطات منظم وجود ندارد و همهچیز به دست بادِ حادثه یا باران اتّفاق سپرده شده است.
🔻به نام «جبهه»ایم و در واقع، «مجموعه جزیرههای پراکنده». برخی دسترسی خاص و همیشگی دارند و عدّهای دور افتاده و مهجور هستند و بینصیب از گفتگوی مستقیم.
از همین نقطه، نخستین پیشنهادم را مطرح کنم؛ گفتگوهای منظمِ فصلانه و حتّی ماهانه با فعّالان فرهنگی و فکری. جلسههای رسمی و اداری نمیتوانند چنین خلائی را پُر کنند.
🔻شما حاجت ضروری به گفتگوهای «نهادینهشده» و «مستمر» با کسانی دارید که در خطّ مقدّمِ میدان فرهنگ، در نبرد هستند. و البته به گفتگوهای پراکنده و بیساختار ارجاع ندهید که غرضم آن نیست. از طرف دیگر، این گفتگوها باید جامۀ «رسانه» به تن کنند تا دیده شوند و همگان رشد فکری و معرفتی بیابند.
جهانِ «روایتها»، مبتنی بر رسانه است و باید خودِ گفتگو را در نیز در ظرف رسانه نشاند و عمومی کرد.
اجازه بدهید تا مخاطب مردمی دریابد در چه بستر و زمینهای، نتایج صورتبندی میشوند. مخاطب خود را از همسفری در این «مسیر»، محروم نکنید و او را ناگهان با «نتایج بستهبندیشده و قطعی» مواجه نسازید. بنابراین، از «جلسۀ رسمی» به «گفتگوی غیررسمی» عبور کنید و «رسانه» را بر «محفل» ترجیح بدهید.
۲. پرچم فرهنگ جز با «میدانگزینی» و «عینیّتمداری» برافراشته نخواهد شد. فرهنگ در متن واقعیّت اجتماعی، جاری و روان است و شما باید پا به همین میدان بگذارید. فرهنگ، «خواندنی» و «شنیدنی» نیست، بلکه باید در عمق میدان، آن را «لمس» کنید. پس در پی خلق «تجربۀ فرهنگی» برای خود باشد؛ تجربه یعنی حسوحالی که از معبر زیستِ واقعی در مناسبات فرهنگی میگذرد.
«از بیرون» و «بر اساس گزارش»، نمیتوانید گرهی را بگشایید، بلکه باید «وجود»تان در فرهنگ، غوطهور شود. این جملهها را در حالی مینویسم که در ذهن خود برای آنها، مصداقی جز سیّدمرتضی آوینی نمییابم؛ او از آنچه که میگفت و مینوشت، «تجربۀ عینی» نیز داشت.
آری، میدان فرهنگ، نشست و همایش و جلسههای اداری نیست، بلکه عمق محلههاست، و فعّالان فرهنگی در مسجدها، و گروههای خودجوش که تولید میکنند، و یادداشتنویسان فضای مجازی، و عرصههای مواجهه و مناظرۀ معرفتی و ... .
اگر در فلان مدرسه یا دانشگاه و یا خیابان، تعدادی دختر تجمع کردهاند و با کشف حجاب، تمایز خود را عیان میکنند؛ شما باید همین جا را میدان بدانید و در آن حاضر باشید.
برخی بزرگان وقتی با درخواست گفتگو مواجه میشدند، همانجا عبای خویش را بر زمین پهن میکردند و به گفتگو مینشستند. «اثر» و «خاصیّت» در این نوع تعاملات، نهفته است. من در ماههای گذشته، تشنۀ مشاهدۀ حتّی «یک قاب» از چنین حضوری بودم.
همین تجربههای کوچک، «گفتمانساز» هستند؛ و مگر ندیدیم که جبهۀ فرهنگیِ دشمن از طریق آفریدن همین تجربههای کوچک، پیشروی کرد و روایت و فتنه و اغتشاش و ذهنیّت پدید آورد.
۳. ما در حالی که در حسرت چنین کنشهایی بودیم و هستیم، ناگهان میشنویم شما نسبت به یک لغزش گفتاری، موضع میگیرید. اگر در همه یا بیشتر این مسیر فرهنگیِ پُرحادثۀ ماههای اخیر، چنین میکردید و حضور میدانی و رسانهای میداشتید، میگفتیم تعادل و توزانی وجود دارد، ولی وقتی مشاهده میکنیم که آخرین کنشگری شما از این دست، موضع یکسال پیش شما دربارۀ درگیری در اتوبوس بر سر حجاب بود، با خویش زمزمه میکنیم که ایشان تاکنون چه میکردند و چرا نبودند و این واقعه چه خصوصیّت منحصربهفردی داشته است که ایشان نتوانسته به سکوت چندماهۀ خود ادامه بدهد.
صریح بنویسم: «نبودن»تان در معرکۀ واقعیّت فرهنگی، محسوس است و این قبیل موضعگیریهای موردی در نسبت با آن سکوت و غیبت، سئوالبرانگیز.
«مسألۀ فرهنگیِ اصلی»، عادیسازیِ حرام سیاسی و شرعی و زنجیرۀ فرسودن سبک زندگیِ اسلامی و ایرانی است که کشف حجاب، یکی از حلقههای آن است. ما در این باره، تحلیل و تفسیر چندانی از شما نشنیدیم، و کنش میدانی و تجربۀ عینی نیز ندیدیم. و اگر غیر از این است، «بیخبریِ» ما حاصل «بیروایتیِ» شماست. «نگفتنها» و «نبودنها»ی شما در عرصۀ نزاع شناختی، همچون خالیکردن میدان برای دیگریهای فرهنگی است تا آسودهخاطر، کجروایت ببافند و با تولید خُردهواقعیّتهای اجتماعی، معانی غلط به جامعۀ ایران نسبت بدهند.
@sedgh_mahdijamshidi
♨️بزرگترین کانال خبری طلاب
♨️ @khabarehowzeh
♨️لالهایی که امام جمعه رشت شفا داد
🔻استوری قابل توجه راوی و فعال فرهنگی گیلانی درباره واکنشها به اقدام غیرتمندانه امام جمعه رشت
♨️بزرگترین کانال خبری طلاب
♨️ @khabarehowzeh
17.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥سخنانی که در حاشیه یک تذکر، ناشنیده ماند!
🔻فیلم کامل سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین فلاحتی در جشنواره تئاتر کودک ایثار در رشت، پیش از #تذکر_کشف_حجاب
🔻یادداشت اختصاصی روزنه در تحلیل زمینهها و حاشیههای اتفاق رشت:
درنگی در اقدام #امام_جمعه_رشت در مواجهه با بیحجابی
https://eitaa.com/rozaneebefarda/12718
🔘روزنه؛ دریچهای به تاریخ، سیاست و اندیشه دینی معاصر
@rozaneebefarda
♨️بزرگترین کانال خبری طلاب
♨️ @khabarehowzeh
🔻امام علی علیه السلام:
اَقْبَحُ الصِّدقِ ثَناءُ الرَجُلِ عَلى نَفْسِهِ
زشت ترين راستگويى، تعريف انسان از خودش مى باشد.
📗غررالحكم: ج2، ص388، ح2942
حضرت امام خامنه ای مد ظله العالی:
❇️نعمت خدمتگزارى را و توان خدمتگزارى را كه خداى متعال به شما هديه كرده است، قدر بدانيد؛ خدا را شكر كنيد؛ افزايش اين گنجينهى معنوى را از خدا بخواهيد. و اين را بدانيد كه هر جامعهاى و هر كشورى از يك چنين سرمايهى عظيمى و ذىقيمتى برخوردار باشد، بدون هيچ ترديدى خواهد توانست به برترين قلههاى عزت و عظمت دست پيدا كند. و اين سرنوشت قطعىِ جامعهى شما و ملت شماست. عامل آن هم، موتور محركِ، همين روحيهاى است كه شما داريد.
🇮🇷 ۱۷ اردیبهشت ماه روز بسیج سازندگی گرامیباد
♨️بزرگترین کانال خبری طلاب
♨️ @khabarehowzeh
♨️هشدار به قوه قضائیه درباره از دست رفتن بازدارندگی نظام
🔻کار سلبریتیها اکنون غیر از کشف حجاب است؛ آنها دقیقا بازدارندگی نظام را زیر سوال میبرند! زندان رفتن و دادسرا رفتن را خیلی گوگولی و نایس نشان میدهند!
حتی دهن کجی به قانون را سبب خوشرفتاری و نرمی و زیبایی برخورد نشان میدهند!
اتفافا نرمی و زیبایی برخورد باید برای عموم مردم باشد نه کسانی که حتی در پیام احضار هم هشتگ #براندازی میزند! کسی که روی دیوار شعار مینویسد را میگیرید ولی این ابلهها را بجز پاک کردن سوء سابقه خیلی عالی و خوب نهایت یک تعهد و تمام!
❗️ مرگ ق.قضاییه وقتی است که بازدارندگی اش زیر سوال رود و امروز دیدن این مسئله از کشف حجاب سخت تر و بدتر است! ظاهرا ما دلمان برای ق.قضاییه بیش از خودش میسوزد!
اینها به طور قاطع باید متنبه بشن که علی القاعده با سلام و صلوات این اتفاق نمیفته برا همینه که حاضر به حذف تصاویر بیحجابش در صفحه اش رو در فضای مجازی نشد
@HozeTwit
♨️بزرگترین کانال خبری طلاب
♨️ @khabarehowzeh
16.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♨️انتقادات حجتالاسلام حسینی قمی به دولت: بعضیها امسال را با سال بهار تورم اشتباه گرفتهاند
🔻حجتالاسلام حسینی قمی: رهبر انقلاب فرمودند امسال سال مهار تورم است، ظاهرا دولتیها فکر کردهاند امسال سال بهار تورم است!
🔸ای کاش رهبر انقلاب امسال این شعار را انتخاب نمیکردند، چون اینها دارند عملا بازی میکنند با این موضوع.
دقیقا پس از سخنان رهبری، بین دولتیها مسابقه افزایش تورم به وجود آمده.
🔸هرروز چشم باز میکنیم اجناس بیش از ۳۰یا ۴۰درصد گران شده هیچ کس هم عین خیالش نیست.
🔸صدای مردم هم به هیچ جایی نمیرسد.
🔸حاشیه روزنه
مطالبهگری روحانیان شناخته شده در عرصه تحقق شعار سال قطعا مؤثر است و لازم
همچنین که توجه به دشواریهای اجرایی این مهم و ارائه پیشنهاد نیز مورد انتظار است.
در مورد صدای مردم هم باید عرض شود که امثال شما صدای مردمید که در پربینندهترین شبکه رسانه ملی حرف آنها را می زنید. به این ظرفیتهای مثبت حاکمیتی نیز توجه شود.
@rozaneebefarda
♨️بزرگترین کانال خبری طلاب
♨️ @khabarehowzeh
🔻به بهانه انتخاب اعضای هیئت رئیسه
🔻جامعه مدرسین، حرکتی نو یا ایستا
🔹روز گذشته اعضای هیئت رئیسه جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با رأی اعضای این تشکل انتخاب شدند.
تنها تغییر ایجاد شده در دور جدید هیئت رئیسه، جایگزینی حجتالاسلام والمسلمین محمودرضا جمشیدی به جای آیتالله ابوالقاسم وافی بود و در نتیجه ترکیب اعضای هیئترئیسه بدین قرار است: حضرات آقایان حسینی بوشهری، سیداحمد خاتمی، محسن اراکی، محمود عبداللهی، محسن اراکی و محمودرضا جمشیدی.
اما آیا شاهد تحرک و تحولاتی در برنامهها و اقدامات این نهاد خواهیم بود؟
🔹براساس روال چند دهه اخیر جامعه مدرسین حوزه علمیه قم هر سه یا چهارسال اقدام به انتخاب چند عضو جدید مینمود. چرا که هر ساله تعدادی از اعضای جامعه مدرسین دارفانی را وداع گفته یا بخاطر کهولت سن امکان همراهی تاثیرگزار با آن را پیدا نمیکنند. انتخاب اعضای جدید یکی از اصلیترین راههای پویائی و رشد جامعه مدرسین حوزه علمیه قم محسوب میشود.
🔹اما از آخرین مرحله انتخاب اعضای جدید که در سال 1392 صورت گرفت ده سال میگذرد و در این مدت علاوه بر فوت چندتن از اعضا، برخی دیگر نیز بخاطر شرایط جسمانی امکان همراهی با این نهاد را ندارند.
از سوی دیگر پیش از زمان رحلت آیتالله محمد یزدی، آیتالله حسینی بوشهری معاون حوزه و روحانیت جامعه مدرسین بودند که وظیفه ارتباط با حوزههای علمیه و نهاد روحانیت برعهده این معاونت است. پس از انتصاب آیتالله حسینی بوشهری به ریاست جامعه مدرسین هنوز این معاونت تعیین تکلیف نشده است.
🔹به نظر میرسد تغییر حتی یک عضو در بین اعضای هیئترئیسه، بهانهی خوبی برای آغاز برخی اقدامات لازم از جمله جذب و انتخاب اعضای جدید باشد. چه آنکه بدنهی حوزوی از جمله اساتید و طلاب جوان سوالات جدی پیرامون برنامهها و عملکرد این نهاد مهم حوزوی دارند.
♨️بزرگترین کانال خبری طلاب
♨️ @khabarehowzeh
♨️پیش بینی شکست اسلام سیاسی نسخه عدالت و توسعه در برابر سکولاریسم در نتایج نظرسنجی های معتبر
📊 آخرین نظرسنجی انتخابات ریاست جمهوری ۸ تا ۱۲ اردیبهشت منتشر شد. این نظرسنجی بصورت حضوری از ۳۹۵۰ نفر انجام گرفته است.
📈 موسسه ORC در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۱۸ دقیق ترین پیش بینی را از انتخابات انجام داد.
📉 اکونومیست نیز در تازه ترین شماره خود با تیترهای چون «مهمترین انتخابات ۲۰۲۳»
و «اردوغان باید برود» به حمایت از رقیب سکولار اردوغان در انتخابات ریاست جمهوری شتافت.
📊در سرمقاله اکونومیست آمده قلیچدار اوغلو وعده استقلال بانک مرکزی، تورم تک رقمی و روابط گرم با غرب را داده است.
📈 همچنین در نظرسنجی موسسه نظرسنجی TEAM نتایج نظرسنجی از ۳تا ۱۰اردیبهشت نامزد حزب اسلامگرای عدالت و توسعه وضعیت مطلوبی ندارد.
۱. کمال قلیچداراوغلو 47.4
۲. رجب طیب اردوغان 44.4
۳. محرم اینجه 6.1
۴. سینان اوان 2.1
📈 طبق این نظرسنجی روند آرای کلیچداراوغلو و اردوغان صعودی و آرای اینجه نزولی است.
📉 این نظرسنجی تنها بین افرادی که قطعا در انتخابات شرکت میکنند، انجام شده است. ۳۰ هزار نفر در این نظرسنجی شرکت کرده اند.
♨️بزرگترین کانال خبری طلاب
♨️ @khabarehowzeh