6.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 توصیههای اخلاقی روز گذشته رهبر انقلاب به اعضای هیئت دولت چهاردهم.
۱۴۰۳/۶/۶
🔹️توجه بیشتر به معنویات
🔸انس بیشتر با قرآن
🔹️تضرع بیشتر نزد خدا
🔸توجه به نماز با خشوع، اول وقت و حتی المقدور با جماعت
🔹️نماز خواندن در محیط کار و با کارکنان
🔸توجه به رفتار و پوشش خود
🔹️خواندن نوافل بخصوص نافله شب
🔸حرف زدن با خدا و خواستن از خدا هنگام سحر
🔹️قصد قربت و نیت کار برای خدا
🔻🔻عضو شوید🔻🔻
♨️بزرگترینکانالخبریتحلیلیطلاب
5.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥فریادهای حجت الاسلام دانشمند در مورد شایعه خرید طلا در ۱۳ صفر !
🔻و گوش دادن به خرافات
🔻🔻عضو شوید🔻🔻
♨️بزرگترینکانالخبریتحلیلیطلاب
هدایت شده از سلمان رئوفی
باسمه تعالی
متاسفانه تخریبهایی علیه سه فعال عرصه جهاد تبیین توسط افراد افراطی مطرح شده که لازم دیدم به مخاطبان فرهیخته نکاتی را یادآوری کنم
در رویارویی با تخریبهای که علیه سه روحانی مجاهد مطرح شده است، آنچه این سه شخصیت را به هم پیوند میدهد، نوعی کنشگری عاقلانه و انقلابی است که ریشه در مبانی دین و انقلاب اسلامی دارد و در دفاع از ارزشهای انقلاب اسلامی و مقام ولایت فقیه تبلور مییابد.
حجتالاسلام سیدمحمدحسین راجی: پاسخ به شبهات عمومی ناشی از هجمههای دشمن
سید بزرگوار حجتالاسلام راجی را به تمرکز بر روشنگری برای مردم و نقد نکردن صریح مسئولین متهم کردهاند.
برای درک صحیح از فعالیتهای ایشان، باید به عمق و نوع کنشگری ایشان نگاه کرد. محور تلاشهای ایشان تنها تبیین دستاوردهای انقلاب اسلامی نیست، بلکه هرگاه دشمن با توپخانه شبهات به نظام اسلامی در مساله ای حمله میکند و گرهای در افکار عمومی ایجاد میکند، ایشان با تحلیل و تبیین دقیق علمی و نگاه بین المللی، این هجمهها را پاسخ میدهند. گاهی دشمن تلاش میکند کارآمدی نظام را زیر سؤال ببرد، گاهی مشکلات کشور را به مبانی انقلاب نسبت میدهند، و گاهی پهلوی را تطهیر میکند و ... اینجا سید بزرگوار با بیان حقایق و شفافسازی مسائل، در خط مقدم دفاع فکری از حملات توپخانه ای شبهات علیه انقلاب اسلامی ایستاده است. این نوع کنشگری وظیفه خطیری است که ایشان برای خود انتخاب کرده اند و لزومی ندارد به حیطه ای که زبان روشنی در آن ندارند ورود کنند.
حجتالاسلام سعید صلح میرزایی: تبیین نظرات رهبری و پرهیز از دعواهای جناحی
حجتالاسلام صلح میرزایی نیز مورد انتقاد غلط قرار گرفته که چرا در مواقع حساس سکوت کرده و از تریبونهای در اختیارش به دفاع از رهبری نمیپردازد. این اتهام، بدون در نظر گرفتن پیچیدگیهای کنشگری انقلابی و جایگاه انتسابی ایشان به رهبری مطرح شده است. ایشان یکی از مهمترین شخصیتهای تبیینکننده مبانی انقلاب و نظرات مقام معظم رهبری است. وظیفه اصلی او، تبیین کلان نظرات رهبری و روشنسازی راهبردهای انقلاب اسلامی است. او با تمرکز بر تبیین اصول اصلی فکر و عمل رهبری و پرهیز از مسائل حاشیه ساز برای این کنش، تلاش دارد تا صدای واقعی انقلاب و رهبری را به جامعه منتقل کند. این رویکرد، نیازمند وارد نشدن به دعواهای سیاسی برای شنیده شدن حرف رهبری است همان دقت و ظرافتی که حجتالاسلام صلح میرزایی با آن به فعالیت خود ادامه میدهد.
شیخ فرهاد فتحی: گفتگوی منطقی با مخالفین و حضور مؤثر در پلتفرمهای مختلف
شیخ فرهاد فتحی نیز در عرصهای دیگر از کنشگری انقلابی مورد توجه واقع شده است. او در دفاع از اصول انقلاب با مخالفین وارد گفتگوی منطقی میشود و توانسته در این عرصه موفقیتهای روشنی بهدست آورد. از جمله مخالفین برجستهای که به موفقیت او اذعان کردهاند، میتوان به ماشاالله شمسالواعظین، از شخصیتهای مهم روزنامهنگاران اصلاحطلب و محمد منظرپور، سردبیر سابق بیبیسی فارسی اشاره کرد. آقای فتحی تنها استاد سطوح عالی حوزه است که در پلتفرمهای مختلف داخلی و خارجی حضور مؤثر دارد و توانسته با بهرهگیری از شبکه های اجتماعی در فضای مجازی، گفتمان انقلاب اسلامی را به نسلهای مختلف بهویژه نسل نوجوان منتقل کند. او با کنشگری هوشمندانه رسانه ای، در برابر هجمههای فکری و تبلیغاتی دشمن ایستادگی میکند و با گسترش گفتگوی منطقی به عنوان مدافع کلیت نظام و رهبر معظم انقلاب، چهرهای مؤثر در حوزههای سیاسی و اجتماعی محسوب میشود.
پیوند منطقی: کنشگری عاقلانه انقلابی
آنچه این سه شخصیت را به هم پیوند میدهد، نوعی کنشگری عاقلانه و انقلابی است که هر یک به نوبه خود در مسیر دفاع از انقلاب اسلامی و تبیین ارزشهای آن قدم برمیدارند. این نوع کنشگری که به دور از افراط و تفریط است، نشاندهنده درک عمیق آنان از شرایط پیچیده کنونی و تلاش برای حفظ و ارتقای نظام اسلامی است. چنین کنشگرانی به دلیل جایگاه ویژهای که در تبیین و دفاع از ارزشهای انقلاب و رهبری دارند، همواره در معرض حملات نادرست قرار میگیرند، اما این تخریبها نباید مانع از ادامه تلاشهای آنان شود.
متأسفانه، این سه کنشگر انقلابی از سوی افراطی هایی که تسلط کافی به مبانی دین و انقلاب ندارند مورد حمله قرار گرفتهاند. این حملات نشان میدهد که برای منتقدین، نوع کنشگری مهم نیست؛ بلکه هر کسی که از افراط دوری کند و به کنشگری عاقلانه و منطقی بپردازد، چون مورد پسند آنها نیست هدف این حملات قرار خواهد گرفت.
والسلام
سلمان رئوفی
مدرس سطوح عالی حوزه علمیه قم
۱۴۰۳/۶/۸
☀️اجتهاد روشمند
☀️ @salmanraoufi
♨️حکم قوه قضائیه علیه یک عدالتخواه کف میدان
حجتالاسلام محسن ریسمان سنج، روحانی عدالتخواه خوزستان که چندسال اخیر در پروندههای #هفت_تپه، #امیدیه و میدان ترهبار الغدیر اهواز مقابل جریان فساد ایستاده بود، متاسفانه امروز دستگیر و روانه زندان شد.
باوجود ابهامات گسترده در عناوین اتهامی ایشان، از دادگاه ویژه روحانیت باید پرسید چه عزمی برای ناامیدسازی آمرین به معروف وجود دارد؟
🔻🔻عضو شوید🔻🔻
♨️بزرگترینکانالخبریتحلیلیطلاب
♨️اعتراض حجت الاسلام رستمی نماینده ولی فقیه در دانشگاهها به اقدام عجیب دولت در عزل رئیس دانشگاه و مشغول به کار بودن فرد توهین کننده دیگر
🔻🔻عضو شوید🔻🔻
♨️بزرگترینکانالخبریتحلیلیطلاب
هدایت شده از موسسه تبلیغی رضیع
بسمه تعالی شانه
موسسه تبلیغی رضیع ارائه میدهد
روضه خانگی
روزهای آخر ماه صفر
یا در طول سال روضه هفتگی
یا در طول سال روضه ماهانه
یا تک جلسه در طول سال
معاونت تبلیغ حوزه علمیه حضرت آیت الله حق شناس رضوان الله تعالی علیه آماده خدمت گذاری میباشد
لطفاً با آیدی ارتباط بگیرید
@hamid_latifian
حوزه علمیه حضرت آیت الله حق شناس رضوان الله تعالی علیه (امین الدوله _ فیلسوف الدوله)
@hhaghshenas
22.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حجت الاسلام قنبریان:
❗️حجاب در نظام دین
▫️پیشران فرهنگی تمدن مقابل، برهنگی است ... سنگر اوّل برداشتن حجاب است ...
امروز اصلی ترین جنگ با خدا همین برهنگی است.
🔻حجاب امروز به مثابه تنباکو در زمان میرزای شیرازی است🔺
در یک شرایط تنباکو در اولویت اول مسائل دین قرار گرفت
مگر هیچ چیز مهمتر از تنباکو نبود؟!
مگر ربا مهمتر از تنباکو نبود؟!
🔻🔻🔻
✍این زاویه نگاه به مقوله حجاب زاویه دقیقی برای فهم اهمیت آنست
حجاب را نباید «تنها و بریده » در مسائل دین اولویت یابی کرد بلکه آن را باید در نسبت زمانه و تهاجم فرهنگی و نقشه استعماری غرب فهم کرد.
🔻🔻عضو شوید🔻🔻
♨️بزرگترینکانالخبریتحلیلیطلاب
♨️زیدآبادی: ضمیر حرفم به رهبری نبوده، حریم رهبری را نشکسته ام
من اهل حریمشکنی نیستم!
نمیدانم چرا عدهای از دو سوی طیف متضاد میکوشند هر سخنی را جنجالی و از موضع خود خارج و آنتاگونیستی کنند.
فایل کوتاهی که از مناظرهام با آقای تائب منتشر شده، ضمیرش رهبری نبوده است.
من در سختترين شرایط زندگیام نیز حریم رهبری را نگاه داشتهام و چوبش را هم از مخالفان خوردهام! آن هم نه به دلیل اینکه بترسم بلکه به علت تحلیلم از مسائل ایران، جایگاه حساس نهاد رهبری در جهت هرگونه اصلاح امور و بخصوص رعایت فرهنگی که نباید به اهانت و کینه و نزاع دامن بزند.
فیلم به طور کامل که منتشر شود، ماجرا روشن میشود.
#احمد_زیدآبادی
@ahmadzeidabad
🔻🔻عضو شوید🔻🔻
♨️بزرگترینکانالخبریتحلیلیطلاب
✍بیداری طلاب
بسمه تعالی
رئیس محترم مرکز خدمات حوزههای علمیه
سلام علیکم
احتراماً به استحضار میرساند که در پی تغییر شرکت بیمهگر طلاب به بیمه "ما" مشکلاتی به وجود آمده است.
این تغییر، که به نظر می رسد بدون بررسی جامع مشکلات و پیامدهای آن صورت گرفته، باعث بروز مشکلات متعددی برای طلاب عزیز شده است.
🔻اولین مشکل بارزی در این تغییر عدم حضور گسترده و دسترسی مناسب به خدمات بیمه "ما" در بسیاری از مناطق محروم و دورافتاده کشور است. برخلاف بیمه آسیا که با پوشش گسترده خود توانسته بود طلاب را در هر نقطه از کشور تحت پوشش قرار دهد، بیمه "ما" از این ظرفیت برخوردار نیست و این امر موجب شده تا بسیاری از طلاب در دریافت خدمات مورد نیاز خود دچار مشکلات عدیده شوند.
🔻از سوی دیگر، یکی از نگرانیهای جدی طلاب مرتبط با به هم خوردن طرحهای پیشنهادی و انتخاب شخصی آنها در بیمه آسیا است.
🔻برای مثال، بسیاری از طلاب چندین سال در طرح بیمه عمر سرمایهگذاری کردهاند و با تغییر بیمهگر، ادامه این طرحها به درستی مشخص نشده است.
سوالی که اینجا مطرح میشود این است که میلیونها تومان پولی که طلاب در این طرحها پرداخت کردهاند، اکنون چه سرنوشتی دارد؟ چرا این طرحها با تغییر بیمهگر متوقف شده و حقوق طلاب در این زمینه ضایع شده است؟
🔻همچنین، مشکلات دیگری همچون تغییر شرایط و محدودیتهای جدید در ارائه خدمات درمانی، با بارگذاری صرفا اینترنتی است که برای افراد مسن کار سختیست همه اینها بهصورت جدی بر رفاه و آسایش طلاب تأثیر منفی گذاشته است.
لذا از جنابعالی بهعنوان مسئول محترم مرکز خدمات حوزههای علمیه انتظار میرود با بررسی دقیقتر و با توجه به حقوق و رفاه طلاب، تصمیمات اتخاذ شده را بازنگری کرده و تدابیر لازم برای رفع این مشکلات اندیشیده شود. از شما تقاضا داریم که با شفافیت و اطلاعرسانی کامل به طلاب، آنان را در جریان تحولات و تصمیمات مرکز قرار دهید و به درخواستها و مشکلات آنان پاسخ مناسب دهید.
با آرزوی توفیقات روزافزون برای جنابعالی و همکاران محترم
🔻🔻🔻
بیداری طلاب آمادگی دارد جوابیه مسئولین را منتشر کند
همچنین طلاب گرامی هرگونه مشکل را به
@akhbarhowzeh
اطلاع بدهند اطلاع رسانی خواهد شد
🔻🔻عضو شوید🔻🔻
♨️بزرگترینکانالخبریتحلیلیطلاب
هدایت شده از تشکل «حوزه مردم»
🌸 بسم الله الرحمن الرحیم 🌸
در ظل عنایات حضرت ولیعصر عجل الله تعالی فرجه الشریف قرارگاه ملی احیای دولت اسلامی در سال تحصیلی ۱۴۰۴_۱۴۰۳ برگزار میکند ✅
✒️ درس خارج اصول و خارج فقه امر به معروف توسط استاد گرانقدر، استاد مهدی برزگر
از مهمترین ویژگی های این درس خارج، توجه به نکات ضروری در مسیر اجتهاد و عدم ورود به حواشی و استفاده از بیانی نو و شیوا برای بیان مطالب است 💯
🗓 تاریخ شروع کلاسها: ۲۴ شهریور ماه
🕌 مکان: خیابان رسالت، مسجد الزهرا سلام الله علیها
🔗 توضیحات بیشتر درباره دروس، در پوستر
💠 قرارگاه ملی احیای دولت اسلامی / ستاد امر به معروف و نهی از منکر
📣تشکل حوزوی سُعداء قم
🆔 @soada_qom
⚠️ یک دنده میرویم؟ شاید کلاچمان تنظیم نیست!!!
⚡️(چگونه رسانهٔ اجتماعی ما را تغییر میدهد)
🖋مدتی پیش ماشینم را برای یک تعمیر اساسی سپردم به مکانیک. وقتی که رفتم آن را تحویل بگیرم و خواستم به حرکتش درآورم احساس کردم کلاچ جور دیگری شده و خودرو چند بار خاموش شد. وقتی موضوع را به استادِ مکانیک گفتم جواب داد: «بله! کلاچت تنظیم نبود، درستش کردم، کم کم به آن عادت میکنی». با خودم گفتم: عجب! پس من تا قبل از این که خودرو را این جا بیاورم در حقیقت به کلاچ خراب عادت کرده بودم. یادم آمد که پیشتر، چند بار نتوانستم در سربالایی نیمکلاچ بگیرم و ماشین خاموش میشد، یکبارش در سربالایی پارکینگ طبقاتی بود که نمیدانید چه اوضاعی شد! با این حال، اکنون با اینکه خودرو درست و تنظیم شده بود اما با آن راحت نبودم و احساس بیگانگی میکردم. به هر حال مدتی وقت برد تا به این سیستم جدید عادت کنم و تازه متوجه شدم ماشین خیلی عالی شده، خصوصا در سربالاییها و موقع نیم کلاچ گرفتن. این نکته در علوم شناختی (cognitive sciences) و همچنین علم اعصاب (neuroscience) ثابت شده که وقتی انسان، به رفتاری ادامه دهد یا خود را در معرض پنداری قرار دهد، نورونها یا سلولهای عصبی و مغز، خود را با آن تطبیق میدهند و لذا به یک عمل ناخودآگاه و یک پندار مفروض تبدیل میشود، حال می خواهد آن رفتار یا پندار درست یا نادرست باشد. خلاصه، این ماجرا که حتما برای خیلی از شما هم اتفاق افتاده، برای من جالب و درس آموز بود. این یعنی مغز انسان می تواند به یک شیوه نادرست عادت نماید و یکدندگی کند به گونهای که شیوه درست برایش نامأنوس و غریب جلوه نماید به طوری که نتواند خود را با آن تنظیم کند که بی گمان در سراشیبیهای زندگی و بزنگاهها، انسان کم آورده و ضربه خواهد خورد. این در حالی است که وفق یافتن با شیوه درست و صحیح، نیازمند گذشت زمان جهت بازنویسی ذهن است. این نکته نتایج و آثار مهم و سرنوشتسازی دارد. به عنوان مثال فضای بیضابطهٔ شبکههای اجتماعی، خصوصا انواع خارجی آن که قوانین و ضوابط کشور ما را بر نمیتابند، زیستبوم آشفته و مسمومی ایجاد کرده و از طرفی فرصتی برای بیگانگان فراهم نمودهاند تا با طراحی مصرف رسانهای ما و تنظیم ورودی معرفتیمان، سیستم اعصاب و روابط نورونی را به گونهای مهندسی کنند تا مغز ما با اندیشه و منش مورد نظر آنها خود را وفق، تطبیق یا عادت دهد هرچند غلط، نادرست و خطرناک باشد. ما امروزه به افرادی برمیخوریم که متأثر از این فضا با یک دندهٔ لج و کج به اندیشه های ناصوابی چسبیده و به هیچ صراطی مستقیم نیستند، افرادی خودتحقیر که از مملکت و حتی هویت خودشان بدشان میآید. فضای مجازی با تأثیر هشتگها، هیمنهٔ کارزارها، فضاسازی شبکهها و مهندسی دادهها، فضایی میآفریند که چه بسا مغز کاربران به اندیشهای انس گیرد که ناروا و مضر و نادرست باشد و اندیشهای را پس زند که چه بسا درست، پر فایده و واقعی باشد. آنچه گفتیم تنها یک فرضیه نیست، جارون لنیر (Jaron Lanier) از مؤسسان گوگل به آلگوریتمهایی که او آنها را «بامر» (Bummer) مینامد اشاره می کند که در غولهای رسانه اجتماعی همچون فیسبوک و حتی گوگل وجود دارد و فکر و سلیقه و انتخاب کاربران را در جهت منافع خود مهندسی میکند و به قول او آنها را به مملوکات خود تبدیل میکند. او در همین زمینه کتاب پر فروشی دارد با عنوان: «ده استدلال برای اینکه هم اکنون حساب کاربری رسانههای اجتماعی خود را حذف کنید» (1). پس مهم است که در چه فضایی تنفس و زندگی می کنیم. آیا در آن فضای مجازی هستیم که مهندسی و مدیریت آن در دست بیگانه است یا در فضایی بومی که قانون کشور خودمان بر آن حکمفرماست؟ در چه گروه هایی و با چه افرادی نشست و برخاست فکری داریم؟ چه کانالها، صفحهها یا اشخاصی را دنبال می کنیم؟ و خلاصه آنکه مغزمان را به دست که میسپاریم؟ همه اینها زمینهساز آن زیستی است که ما برای خودمان در فضای مجازی ایجاد میکنیم، فضایی که شناخت و منش ما را شکل داده و شخصیتمان را تکوین میبخشد. بیایید گاهی کلاهمان را «مکانیک» کنیم: آیا تا به حال در ناهمواریها و سربالاییهای مسیر عزت و افتخار، کم نیاوردهایم؟ آیا در کجراههها یکدنده نشدهایم؟ آیا نیروی محرکهٔ اراده و ایمانمان ضعیف نشده؟ بیاندیشیم... شاید واقعا کلاجمان تنظیم نباشد!
(1): Ten Arguments for Deleting Your Social Media Accounts Right Now.
سید روح الله موسوی
🔻🔻عضو شوید🔻🔻
♨️بزرگترینکانالخبریتحلیلیطلاب
هدایت شده از میرهاشم حسینی
38.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥#روضه_های_خانگی
⛰(روستای شهید پرور پیل نور)
🔰فعالیت تبلیغی طلاب _ دهه اول محرم ۱۴۴۶
📺پخش شده در شب اربعین حسینی_شبکه یک سیما
https://telewebion.com/live/tv1?e=0xeab81ed
----------
📬 تنها کانال رسمی استاد میرهاشم حسینی
https://eitaa.com/joinchat/188809216Cd6eff9e6f5