♨️خبرنگار اسرائیلی
حقیقت را باید گفت: نه اسرائیلی و نه آمریکا این اتفاق را ندیدند. زمانی که شورش در گرفت، این یک غافلگیری کامل بود، احتمالاً بخاطر شدت آن و در ابتدا هنوز این فکر وجود داشت که اسد به نحوی نجات خواهد یافت، این اتفاق نیفتاد.
🔻🔻عضو شوید🔻🔻
♨️بزرگترینکانالخبریتحلیلیطلاب
5.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 هاشم الحیدری: از حوادث سوریه ناراحتیم ولی اینجا فرق حکومت اسلامی با دیگر حکومتها مشخص میشود، در ایران ایمان و ولایت است نه فقط یک حکومت و سلاح و ارتش
دبیرکل جنبش عهدالله عراق در دانشگاه امام حسین (ع): انسان از حوادث سوریه ناراحت میشود ولی اینجا فرق حکومت اسلامی با حکومتهای دیگر مشخص میشود، اینجا (ایران) ایمان هست ولایت است نایب امام زمان هست نه فقط یک حکومت و چند تا سلاح و ارتش و اطلاعات
حکومت اسلامی فقط با مقاومت و سپاه و سلاح و چند تا موشک حل نمیشود؛ حکومت یعنی امام و امت.
🔻🔻عضو شوید🔻🔻
♨️بزرگترینکانالخبریتحلیلیطلاب
📷 بیانیه جمعی از همسران شهدای مدافع حرم در پی تحولات اخیر در سوریه
بخشی از متن بیانیه:
🔹خون شهدای مدافع حرم پایمال شدنی نیست.
🔹نقد اهانت آمیز به فرماندهان جبهه مقاومت را محکوم می نماییم .
🔹ضمن رصد تحولات به فرماندهان اعتماد داریم .
🔹تخریب جبهه مقاومت و ایجاد یاس و نا امیدی در مردم ، حربه دشمن است .
🔹مراقب برنامه ریزی برای ایجاد فتنه داخلی باشید .
🔹فرماندهان نگذارند کلام رهبر حکیم بر زمین بماند و به وصیت شهید سلیمانی جامه عمل بپوشانند.
🔻🔻عضو شوید🔻🔻
♨️بزرگترینکانالخبریتحلیلیطلاب
🔻بیانیه وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در مورد تحولات سوریه
🔹وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران با توجه به تحولات اخیر در سوریه، ضمن یادآوری موضع اصولی ایران مبنی بر احترام به وحدت، حاکمیت ملی و تمامیت سرزمینی سوریه، تاکید میکند که تعیین سرنوشت و تصمیمگیری در مورد آینده سوریه تنها بر عهده مردم این کشور، بدون مداخله مخرب یا تحمیل خارجی است.
🔹تحقق این مهم مستلزم پایان هرچه سریعتر درگیریهای نظامی، ممانعت از اقدامات تروریستی و شروع گفتگوهای ملی با مشارکت همه طیفهای تشکیل دهنده جامعه سوریه جهت تشکیل حاکمیت فراگیر که نماینده همه مردم سوریه باشد، است.
🔹جمهوری اسلامی ایران از سازوکارهای بینالمللی با محوریت قطعنامه ۲۲۵۴ سازمان ملل متحد برای پیگیری روند سیاسی در سوریه همچون گذشته حمایت کرده و به تعامل سازنده با سازمان ملل متحد در این زمینه ادامه میدهد.
🔹در این وضعیت که سوریه در دورهای خطیر از تاریخ خود قرار دارد، تأمین امنیت همه شهروندان سوری و اتباع سایر کشورها و نیز حفظ حرمت اماکن مقدس مذهبی و همچنین حفاظت از اماکن دیپلماتیک و کنسولی وفق موازین حقوق بینالملل بسیار ضروری است.
🔹روابط دو ملت ایران و سوریه پیشینهای دیرینه داشته و همواره دوستانه بوده است و انتظار میرود این روابط با رویکرد حکیمانه و دوراندیشانه دو کشور بر اساس علائق و منافع مشترک و عمل به تعهدات حقوقی بینالمللی تداوم یابد.
🔹جمهوری اسلامی ایران با تاکید بر جایگاه سوریه به عنوان کشوری مهم و تاثیرگذار در منطقه غرب آسیا، از هیچ کوششی برای کمک به استقرار امنیت و ثبات در سوریه دریغ نخواهد کرد و بدین منظور به رایزنیهای خود با همه طرفهای اثرگذار به ویژه در منطقه ادامه خواهد داد.
🔹بدیهی است جمهوری اسلامی ایران ضمن رصد دقیق تحولات سوریه و منطقه و با در نظر گرفتن رفتار و عملکردهای بازیگران موثر در صحنه سیاسی و امنیتی سوریه، رویکردها و مواضع متناسب را اتخاذ خواهد کرد.
🔻🔻عضو شوید🔻🔻
♨️بزرگترینکانالخبریتحلیلیطلاب
🔴سناریوهای مختلف حکومت آینده سوریه از نگاه روزنامه ترکیهای
🔹تغییر قدرت در سوریه ممکن است با اجرای چند سناریو در مورد چگونگی پیشرفت اوضاع، از جمله تجزیه و فروپاشی این کشور عربی همراه باشد.
🔹اولین سناریوی تحولات احتمالی در سوریه پس از سرنگونی دولت بشار اسد، ایجاد یک جمهوری دموکراتیک سوریه با ائتلافی از مخالفان و جناحها و ایدئولوژیهای مختلف است.
🔹سناریوی دوم، تشکیل حکومت اسلامی سوریه است که در آن نمایندگان هیئت تحریر الشام ستون فقرات حکومت جدید را تشکیل میدهند. در این صورت، سوریه توسط نمایندگان تندروی سلفی اداره خواهد شد که به گفته این روزنامهنگار و تحلیلگر هیچ دشمنی با اسرائیل یا آمریکا نداشته باشد.
🔹بر اساس سناریوی سوم، ممکن است یک دولت ضد شیعه تحت حمایت اسرائیل با تمرکز بر ضدیت با ایران در سوریه مستقر شود که بر اساس آن، مانع از فعالیت حزبالله و محروم کردن آن از پشتیبانی لجستیکی و نظامی تهران شود.
🔹سناریوی چهارم ایجاد جمهوری فدرال سوریه تحت رهبری آمریکا است که از طریق تقسیم به دولتهای دستنشانده کوچک، بالکانسازی(شرق اروپا در دهه ۱۹۹۰) خواهد شد.
🔹پنجمین سناریوی تحولات در سوریه، تجزیه و فروپاشی آن است. اگر مخالفان و کشورهایی که از آنها حمایت میکنند، در صورت اجرای چنین سناریویی به توافق نرسند، جنگ داخلی در سوریه دوباره شدت خواهد گرفت که در نهایت منجر به فروپاشی کامل آن خواهد شد.
🔻🔻عضو شوید🔻🔻
♨️بزرگترینکانالخبریتحلیلیطلاب
♨️اتفاقات سوریه و علامت شناسی ظهور
فضای روایتخوانی و تطبیق علامات ظهور داغ شده. درحالیکه برخی نه تخصصی دارن در زمینه مهدویت و ظهور و نه به این نکته توجه دارن همین علائمی که دارن میگن بارها قبلا رُخ داده و ظهور محقق نشده
مثلا میگن در روایت است اگه سفیانی بر دمشق و حمص و... مسلط شد، ۹ ماه بعد ظهور محقق میشه.
اولا که ده سال پیش زمان داعش سختتر از این اتفاق افتاد و بعضیا اومدن گفتن این نشانه ظهوره و اشتباه کردن
ثانیا گفته سفیانی اگه مسلط شد. اول باید ثابت کنید این بندهخدا سفیانیه. الان میان میگن جولانی هم وزن سفیانیه🤦♂
🔻ماه رمضون چندین سال قبل بود یکی از سخنرانای معروف گفت درسال ظهور حضرت، 23ام ماه مبارک جمعه میفته، الان هم 23ام جمعهاس، کلی هم جو داد که امسال سال ظهوره. بعدش هیچی نشد. خیلیا بیاعتماد شدن. یکی نبود بهش بگه تو این هزار سال 121 بار این اتفاق افتاده که 23 ماه مبارک جمعه باشه، مگه فقط یهبار بوده؟
دقت کنیم، علائم ظهور دو دستهاس، علائم قطعی و غیر قطعی
🔻 علائم قطعی پنج تاس، خروج یمانی، خروج سفیانی، صیحه آسمانی، قتل نفس زکیه، خسف بیداء. که اگر اینها محقق بشه ظهور نزدیک خواهد بود.
🔻ولی برخی موارد هم وجود داره از علائم غیرقطعیهان که اگه اتفاق بیفته لزوماً ظهور محقق نمیشه. مثل همین جمعه بودن ۲۳ ماه مبارک یا خسوف در آغاز یا آخر ماه رمضان و کسوف در نیمه آن بر خلاف معمول، یا خراب شدن دیوار مسجد کوفه و....
هرکی رو دیدید داره درباره ظهور و علائم ظهور صحبت میکنه بدون دقت و بررسی حرفشو قبول نکنید. یه بنده خدایی کلیپ داده بود در این مورد، آخرش گفته بود منو دنبال کن تا از پروسه ظهور باخبر بشی😃
🔻امام باقر سه بار فرمودند دروغ میگویند کسانی که وقت برای ظهور تعیین میکنند
عَنِ الْفُضَیْلِ بْنِ یَسَارٍ عَنْ أَبِی جَعْفَرٍ ع قَالَ: قُلْتُ لِهَذَا الْأَمْرِ وَقْتٌ فَقَالَ کَذَبَ الْوَقَّاتُونَ کَذَبَ الْوَقَّاتُونَ کَذَبَ الْوَقَّاتُونَ
فضیل بن یسار گوید: به امام باقر علیه السلام عرض کردم: برای این امر (ظهور) وقتی هست؟ فرمود وقت گزاران دروغ گویند؛ وقت گزاران دروغ گویند؛ وقت گزاران دروغ گویند...
📚الکافی، ج 1، ص 368)
🔰 @Sajedi_ir
🔻🔻عضو شوید🔻🔻
♨️بزرگترینکانالخبریتحلیلیطلاب
6.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نقد حجت الاسلام حامد کاشانی به حجاب استایلها که با حرفهای غلط به توجیه عملکرد خودشان میپردارند
🔻🔻عضو شوید🔻🔻
♨️بزرگترینکانالخبریتحلیلیطلاب
♨️آینده پژوهی تاخت و تاز سلفی های جهادی در سوریه (۱)
🔹 تحولات چند روزه سوریه غافلگیرانه و همزمان با اعلام آتش بس در لبنان آغاز شد. در این تغییرات، بخش مهم دیگری از خاورمیانه و هلال حاصل خیز (Fertile Crescent) درگیر با جنگ و خبرهای لحظه ای آن، تیتر اصلی رسانه ها شد. سلفی های جهادی که از سال ها پیش دنبال مکانی برای عرضه اندام خود بودند برق آسا به پیشروی ادامه دادند تا رویاهای خود را در آزمایشگاه سوریه محقق کنند. به همین مناسبت در یادداشت پیش رو درباره آینده سوریه پسا خاندان اسد [آل الأسد] اشاراتی خواهیم داشت.
1⃣ یکم: سلفی های جهادی از دهه ۱۹۸۰ تا امروز دنبال بهشتی برای پیاده سازی مدل حکمرانی خود بودند. عزّام «پدر جهاد جهانی» در آخرین وصیتش نهیب می زد که ترک جهاد در هر نقطه از جهان اکبر کبائر است. تز «جهاد جهانی» کم کم جای خود را در بین جهادیون سلفی باز و پس از کنش آنها در جنگ «افغانستان - شوروی» با عنوان «افغان العرب»، چچن، بوسنی، یمن محل یورش آنها شد. اما دهه اخیر، سوریه «بهشت جهادی ها» شد و چند کار ویژه برای آنها داشت. حضور تکفیری ها در گهواره تمدن، خط مقدم بودن سوریه با اسرائیل، مبارزه با سکولاریسم در قامت حکومت خاندان بعثی آل اسد، حضور دو قطب آمریکا و روسیه به عنوان «عدو بعید» در شامات، نزاع با شیعه به عنوان «عدو قریب» و رقابت با قدرتنمایی مجاهدان شیعه در مبارزه با اسرائیل گوشه هایی از مزیت های سوریه بود.
2⃣ دوم: مهمترین بحث در آینده پژوهی سوریه میزان ارتباط جریانی شورشیان سوریه با جریان های فعال در شام است. گمانه های اصلی، تعلق هیات تحریر الشام به اخوان المسلمین سوریه، القاعده و سلفی گری حزبی کویت است. ضمن اعتراف به نقش آفرینی گروهک های متعدد سلفی با گرایش های متعدد از «لواء الحق»، «حرکه نورالدین الزنکی»، «صقور الشام» و «جیش المجاهدین» تا گروهک های جهادی با تمایلات صوفیانه «جماعت انصار السنه» احتمال جنگ قدرت در آینده نزدیک دور از انتظار نیست. با توجه به اختلاف جدی الجولانی با القاعده و داعش احتمال حضور آنها در دولت آینده منتفی است. مضافا که المقدسی (پدر معنوی القاعده) در این شورش ها واکنشی عزلت گونه داشت. فلذا، اخوان المسلمین سوریه که زخم های خونین کشتار حماه را بر پیکر خود دارد و سلفی حرکی کویت که حامیان مالی اصلی در جنگ سوریه بودند محتمل ترین مدل برای آینده سوریه پسااسد هستند.
3⃣ سوم: محتمل ترین گزینه آینده سوریه بین مدلی از حکمرانی اخوان المسلمین و سلفی های حزبی است. [اگر دخالت نیروهای خارجی را در نظر نگیریم]. شب گذشته اخوان المسلمین مصر با پیام «اللهمَّ يَومٌ فِي الشّاَمِ كَيومِ كابُل» خوشحالی خود را اعلام کرد. تحرکات گسترده نظامی و پیام تبریک عامر البوسلامه مراقب کل اخوان سوریه و محمود حسین معاون دبیرکل اخوان مصر در همین راستاست. از آن سو حمایت های مالی سلفی حرکی کویت را نمی توان نادیده گرفت. از آنجایی که سلفی های جهادی به حکومت بدون دموکراسی ملتزمند، پیاده سازی مدل حکمرانی سلفیه حزبی را نمی توان دور از انتظار دانست. تفاوت سلفیه حزبی با اخوانی ها این است که آنها اخوانیون را متهم به سیاسی بازی، سستی در دینداری و اهمال در عقاید متهم می کنند. بیزاری از شیعه و صوفیه و مقابله صریح با زیارت اهل قبور ویژگی سلفی گری سیاسی است.
4⃣ چهارم: سرنوشت اماکن متبرکه شام و تکفیر شیعه در آینده سوریه مهم است. اگر شورشیان سوریه مدل کویتی را در پیش بگیرند، سرنوشت خوبی برای شیعه و اماکن متبرکه و مناسک آنها متصور نیست. محدودیت مراسم های مذهبی و مبارزه با آن ـ هر چند شورشیان وعده امنیت آنها را داده اند - دور از انتظار نیست. آنچه مهم است تفاوت سلفی های جهادی نسبت به تکفیر شیعه است. قاطبه جهادی ها در تکفیر شیعه احتیاط کرده و کسانی که غلظت در تکفیر بکند را از خوارج می دانند. جهادی ها برخی مولفه های عقاید شیعی را کفرآمیز، ولی عموم شیعیان را معذور و تنها خواص شیعه را به جرم عامدانه بودن ترویج این عقاید تکفیر می کنند. در این میان، اگر سلفی های جهادی رویکرد تقریبی اخوان المسلمین را برگزینند، می توان شبیه مدلی از تعامل طالبان با شیعه را در سوریه عملی دانست.
🔚 النهایه: فرجام مبارزه با اسرائیل را از همین رهیافت می توان بررسید. اولویت اصلی سلفیون جهادی مبارزه با سکولاریسم است و جهاد با اسرائیل برای آنها اولویت ندارد و احتمالا مبارزه با اسرائیل در حد شعار و چند حمله نمایشی محدود شود. اما اگر اخوان المسلمین سوریه صحنه گردان آینده سوریه باشد می توان به تحرکات جدی در مواجه با اسرائیل امید داشت. امیدواریم جهادی ها دیر موقع متوجه نشوند که حذف ایران و حماس به نفع اسرائیل تمام خواهد شد.
✍️سیدعلی بطحائی
@Muslimnair
🔻🔻عضو شوید🔻🔻
♨️بزرگترینکانالخبریتحلیلیطلاب
♨️افشای جزئیات پیشنهاد یمنی ها به بشار اسد
یک مقام نظامی در دولت صنعا فاش کرد که یمن پیشنهادی به بشار اسد رئیس جمهور سوریه داده است.
◽️سرتیپ عبدالله بن عامر، معاون اداره ارشاد اخلاقی وزارت دفاع در صنعا، در پستی در سکوی(X) نوشت: «یمن قبل و بعد از طوفان الاقصی بیش از چند بار و با جدیت تمام پیشنهاد امکان گشودن جبهه جولان در مقابل دشمن اسرائیلی را با کمک و مشارکت مقاومت مطرح کرد و هر بار از (سوی سوریه) پاسخ، منفی بود.»
وی با اشاره به اینکه «رژیم سوریه انواع موشکها را با بزرگترین نیروی زرهی و هوانوردی در اختیار داشت، اما بدون اینکه حتی یک نبرد مستقیم علیه اسرائیل از سوی خود آغاز کند، پایان یافت و سقوط کرد».
◽️وی در پایان گفت: «بله، البته از مقاومت لبنان حمایت کرد اما برای جولان اشغالی کاری نکرد، بعد می بینیم که اسرائیل میآید و بدون مقاومت و بدون نبرد همه این تواناییها را از بین میبرد.»
🔻🔻عضو شوید🔻🔻
♨️بزرگترینکانالخبریتحلیلیطلاب
هدایت شده از احسان عبادی | ما و او
17.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌ عصبانیت شدید شیخ حامد کاشانی از پکیج ذکر فروشان و آن بلاگر بیسواد که ادعای تجارت حضرت زهرا را داشت
👌 جمله دقیق شیخ حامد :
👈 فردای قیامت سر این چیزها #تخفیف نمی دهند ، چون خدا عقل داده تا قبل اعتماد به این افراد ،تحقیق و تعقل کنیم.
❌ به قول ایشون ، یک متن را از روی کتاب نمی توانند بخوانند ، آن وقت ادعای بلاگری دینی هم دارند ‼️
👆👆 با دقت گوش دهید و برای دیگران هم بفرستید 👆👆
🔰انقلابی باید قوی شود🔰
http://eitaa.com/joinchat/4235001869C41c082b340
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥اظهارات ضد ایرانی جولانی، رهبر تحریر الشام در مسجد اموي دمشق:
ایران تفرقه مذهبی و فساد را در سوریه گسترش داد.
🔹ابومحمد جولانی، رهبر تحریر شام گفت: «بشار اسد، سوریه را به جولانگاهی برای طمعهای ایران تبدیل کرد و در آن تفرقه مذهبی را گسترش داد و فساد را رواج داد.
🔹امروز، به لطف خدا و خون شهدا، سوریه آزاد شد.
🔻🔻عضو شوید🔻🔻
♨️بزرگترینکانالخبریتحلیلیطلاب
♨️تحلیل فایننشنال تایمز از علت خروج ایران از سوریه
به گفته فایننشال تایمز، ایران پس از از دست دادن اعتماد به رهبری بشار اسد، تصمیم به کاهش حمایت خود از او گرفت. گفته میشود عراقچی به اسد اعلام کرده که ایران دیگر قادر به ارائه حمایت نظامی نیست. تصمیم تهران برای کنار گذاشتن اسد نه از سر شکست، بلکه بر اساس عملگرایی استراتژیک اتخاذ شده
🔺حمایت از اسد به باری غیرقابل تحمل برای تهران تبدیل شده بود و استدلال کرده که دفاع از او دیگر ارزش هزینههای کلان مالی، سیاسی و نظامی را ندارد. رهبران ایران نتیجه گرفتند که حفظ این اتحاد به ضرر اولویتهای کلان منطقهای آنها تمام خواهد شد.
🔺ناتوانی اسد در جلوگیری از حملات اسرائیل به منافع ایران در سوریه و همچنین گرایش اخیر او به امارات متحده عربی، در تهران بهعنوان نوعی خیانت تلقی شد. تلاش اسد برای دریافت کمکهای بازسازی پس از جنگ در ازای فاصله گرفتن از ایران، باعث شد او بیشتر به بازیگرانی نزدیک شود که در تضاد با منافع تهران بودند و این امر اعتماد به او را بیش از پیش تضعیف کرد.
🚫این گزارش همچنین ادعا میکند که رژیم اسد اطلاعات حساسی درباره موقعیت فرماندهان ایرانی را فاش کرده و امنیت آنها را به خطر انداخته است. این موضوع خشم مقامات تهران را برانگیخت و بسیاری از آنها اسد را بهجای یک متحد قابل اعتماد، باری اضافی میدانستند.
🔺با تغییر شرایط سوریه، ایران نیروها، دیپلماتها و پرسنل خود را از این کشور خارج کرده و تمرکز خود را بر تقویت نفوذ در عراق و سایر مناطق معطوف کرد. این تغییر مسیر، نه بهعنوان یک عقبنشینی، بلکه بهعنوان یک چرخش استراتژیک برای حفظ نفوذ ژئوپلیتیک تهران تلقی میشود.
🔺با وجود اینکه سقوط اسد یکی از پیوندهای حیاتی در «محور مقاومت» ایران را از بین برد، تهران این عقبنشینی را بهعنوان فرصتی برای بازنگری در سیاست خارجی خود میبیند. با فاصله گرفتن از یک رژیم در حال سقوط، ایران تلاش کرد خود را با واقعیتهای جدید منطقهای تطبیق داده و از طریق اتحادها و نیروهای نیابتی دیگر، نفوذ بلندمدت خود را حفظ کند.
https://www.ft.com/content/0311cae9-f35b-4e7a-952b-e26aba870549
🔻🔻عضو شوید🔻🔻
♨️بزرگترینکانالخبریتحلیلیطلاب