#والاستریتژورنال ذیل این عکس چه نوشته است؟
May 5 2023
۱۵ اردیبهشت
✍دیوید کلود
🔻خبرنگار وال استریت ژورنال مستقر در دوبی با سه حوزه کاری ایران، عراق، افغانستان
دوستان جدید ایران: روسیه و چین
جمهوری اسلامی که سالها با احتیاط به هر دو قدرت نگاه میکند، بهترین چشمانداز خود را برای بقا به عنوان شریک کوچک در اتحاد ضد غربی میبیند.
مقدمه:
در شب سال نو در سال 1977، رئیس جمهور جیمی کارتر در سالن ضیافت پر زرق و برق کاخ نیاوران تهران برخاست تا پیوندهای عمیق بین ایالات متحده و ایران را تقویت کند. همانطور که شاه محمدرضا پهلوی نگاه می کرد، آقای کارتر از پادشاه تمجید کرد و جامعه مدرن ایران، توجه به حقوق بشر و قدرت نظامی را ستود.
او قبل از اینکه عینک دوستی خود را بالا ببرند به میزبان خود گفت: «ایران به دلیل رهبری بزرگ شاه، جزیره ثبات در یکی از آشفتهترین مناطق جهان است ...
همین مقدار برای اینکه ببینیم آمریکاییها چگونه ما را روایت و تحلیل میکنند کافی است بنظرم
عکس بطور واضحی یادآور ورود امام به ایران هنگام پایین آمدن از پله های هواپیمای فرانسوی است.
از طرفی بدن و لباس برای امام است و تنها صورت و سر تغییر یافته است.
تصویر این مقاله توجه به تغییر نظم و نحوه تعاملات سیاست خارجی در منطقه جنوب غرب آسیاست. خبرنگار مستقر آمریکایی در حال گزارش این روند به سیاستگذاران است.
این امر نشانگر آن است که ایران در جای درست تحولات سیاست خارجی ایستاده است.
@mssadeghi_ir
♨️بزرگترین کانال خبری طلاب
♨️ @khabarehowzeh
♨️در آستانه انتشار کتاب خاطرات جدید هاشمیرفسنجانی، بخشهایی از مبسوطترین نقد منتشرشده از این خاطرات:
🔺آنچه هاشمی ننوشت!
هاشمی در یادداشت روز 22 اردیبهشت 77 و در شرح دیدار با اعضای شورای مرکزی دفتر تحکیم وحدت مینویسد:
🔸از اظهارات امروز رهبری در پاسخ به سوالات دانشجویان دانشگاه تهران که گفتهاند در انتخابات خبرگان مثل انتخابات مجلس نباید انتقاد شود، نگران بودند و گفتند دانشجویان را برای مخالفت بسیج میکنیم!
🔹براساس یادداشت هاشمی، رهبری گفتهاند نباید در انتخابات خبرگان انتقاد شود و این موضوع دانشجویان را نگران کرده است. اما با مراجعه به سخنان رهبری در همین روز در جمع دانشجویان دانشگاه تهران، رهبری در پاسخ به سوال یکی از دانشجویان که پرسیده بود: "لطفا نظر خود را درباره موضعگیریهای مختلف درخصوص انتخابات مجلس خبرگان بفرمایید" اینطور پاسخ میدهند:
"... بالاخره انتخابات خبرگان انتخاباتی است که بهعقیده من مهم است. البته مجلس خبرگان برخلاف ریاستجمهوری و مجلس شورای اسلامی کار نقد ندارد؛ برای یک لحظه منتظر مینشینند، لیکن آن لحظه -لحظه انتخاب رهبر- بسیار مهم است."!
مطالعه مشروح گزیده نقد خاطرات هاشمی:
🌐 v-o-h.ir/?p=43869
♨️بزرگترین کانال خبری طلاب
♨️ @khabarehowzeh
5.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♨️برای عفاف و حجاب به اندازه یک دوز واکسن کرونا بودجه بگذارند کافی است!
🔺حجتالاسلام والمسلمین عبدالحسین خسروپناه، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی:
🔸اگر سازمان برنامه و بودجه، به اندازه یک دوز واکسن کرونا برای عفاف و حجاب بودجه اختصاص دهد، بسیاری از مشکلات حل خواهد شد.
🔸برنامه عملیاتی از سوی دستگاهها و تشکلهای مردمی وجود دارد، مسئولان هم واقعا اراده کار دارند ضمن اینکه اصالت خانواده ایرانی، با فرهنگ برهنگی مخالف است و ایرانیان به شدت با این مسئله تضاد دارند.
♨️بزرگترین کانال خبری طلاب
♨️ @khabarehowzeh
انتقاد گسترده کاربران از محکومیت عجیب و سنگین یک فعال رسانه ای به دلیل افشاگری درباره یک بلاگر حجاب استایلِ که جدیدا کشف حجاب هم کرده!
♨️بزرگترین کانال خبری طلاب
♨️ @khabarehowzeh
🔻درگذشت ویلفرد مادلونگ، محقق در دین اسلام
🔹صبح امروز پرفسور مادلونگ محقق شهیر آلمانی در آستانه نود و سه سالگی درگذشت. پروفسور ویلفرد مادلونگ در ۲۶ دسامبر ۱۹۳۰م (مطابق ۵ دی ۱۳۰۹ش) در شهر اشتوتگارت آلمان متولد شد و پس از گذراندن تحصیلات مقدماتی و متوسطه به دانشگاه قاهره رفت و لیسانس تاریخ و ادبیات اسلامی را در سال ۱۹۵۳ دریافت کرد.
🔻وی سپس به تحصیلات عالی در زادگاه خود ادامه داد و در سال ۱۹۵۷م از دانشگاه هامبورگ درجه دکتری در مطالعات اسلامی دریافت کرد. مادلونگ رساله دکتری خود را تحت نظر اسلامشناسان آلمانی همچون اشتروتمان (R. Strothmann) و اشپولر(B. Spuler) به پایان رساند. او سه سال (۱۹۵۸-۱۹۶۰م) وابسته فرهنگی سفارت آلمان غربی در بغداد بود و سپس زندگی علمی خود را در زمینه اسلامشناسی دنبال کرد.
🔹مادلونگ در اردیبهشت ۱۳۹۷ش در مراسم اختتامیه کنگره بینالمللی «نقش شیعه در پیدایش و گسترش علوم اسلامی» که تحت اشراف آیت الله مکارم شیرازی در قم برگزار شد، شرکت کرد و به ایراد سخنرانی پرداخت.
♨️بزرگترین کانال خبری طلاب
♨️ @khabarehowzeh
🔻امام علی علیه السلام:
ضَعْ فَخرَكَ، واحطُطْ كِبرَكَ، واذكُرْ قَبرَكَ؛
فخرفروشى را كنار بگذار و تكبر را فرو نِه و به ياد قبرت باش.
📗نهج البلاغه، حكمت 398
♨️بازخوانی هشدار تکان دهنده رهبر انقلاب در سال ۱۳۷۴
🔻رهبر انقلاب سال ها پیش که هنوز وضعیت فرهنگی تا این اندازه نگران کننده نبود و فضای مجازی ای وجود نداشت، یک تذکر و هشدار جدی با توجه به ماجرای عاشورا به ما دادند، اما ما به آن توجه نکردیم؛ ایشان در جمع پاسداران فرمودند:
" عبرت ماجرای امام حسین این است که انسان فکر کند در تاریخ و جامعه اسلامی؛ آن هم جامعهای که در رأس آن، شخصی مثل پیامبر خدا - نه یک بشر معمولی - قرار دارد و این پیامبر، ده سال با آن قدرت فوق تصوّر بشری و با اتّصال به اقیانوس لایزال وحی الهی و با حکمت بیانتها و بیمثالی که از آن برخوردار بود، در جامعه حکومت کرده است و بعد باز در فاصلهای، حکومت علی بن ابیطالب بر همین جامعه جریان داشته است و مدینه و کوفه، به نوبت پایگاه این حکومت عظیم قرار گرفتهاند؛ چه حادثهای اتّفاق افتاده و چه میکروبی وارد کالبد این جامعه شده است که بعد از گذشت #نیم_قرن از وفات پیامبر و بیست سال از شهادت امیرالمؤمنین علیهما السّلام، در همین جامعه و بین همین مردم، کسی مثل حسین بن علی را با آن وضع به شهادت میرسانند؟! ...
یکی از مسائلی که عامل اصلی چنین قضیهای شد، این بود که رواج دنیا طلبی و فساد و فحشا، #غیرت_دینی و #حسّاسیتِ مسؤولیت ایمانی را گرفت. این که ما روی مسأله فساد و فحشا و مبارزه و نهی از #منکر و این چیزها تکیه میکنیم، یک علّت عمدهاش این است که جامعه را تخدیر میکند. همان مدینهای که اوّلین پایگاه تشکیل حکومت اسلامی بود، بعد از اندک مدّتی به مرکز بهترین #موسیقیدانان و #آواز خوانان و معروفترین #رقاصّان تبدیل شد؛ تا جایی که وقتی در دربار شام میخواستند بهترین مغنّیان را خبر کنند، از مدینه آوازه خوان و نوازنده میآوردند! "
♨️بزرگترین کانال خبری طلاب
♨️ @khabarehowzeh
🔻جزئیاتی از ماجرای رشت و علت تذکر حجت الاسلام و المسلمین فلاحتی
🔻خانمی با بلوز کوتاه و شال افتاده و وضعیت افتضاح حجاب سه بار روی سن میآید
🔸حاشیه روزنه
با توجه به سخنرانی متین و مؤدبانه آیتالله فلاحتی در همان جلسه کذایی، مشخص بود که اتفاقات خاصی باید موجب واکنش فیالبداهه خاص ایشان شده باشد.
آنگونه که در یادداشت تحلیلی روزنه گفته شد، به واکنش آقای فلاحتی نقد وارد است اما نباید و نمیتوان یک برخورد را ملاک قضاوت و هجمه به شخصیت و کارنامه ایشان قرار داد.
نکته دیگر بیاطلاعی برخی رسانهایها از جزئیات ماجرا بود و این جماعت در جوزدگی محض، همگام و بلکه بعضا تندتر از رسانههای معاند، به برجستهسازی اتفاق و تهاجم به شخصیت آیتالله فلاحتی پرداختند!(به جای آنکه نقد منصفانه به کار ایشان وارد کنند)
این اتفاق نشان داد:
۱. برخی رسانهایهای شبهانقلابی، با اصول و مبانی دینی و انقلابی بیگانهاند که مهمترینش موضعگیری از روی تحقیق و مراعات انصاف و عقلانیت رسانهای است.
۲. بعد از این قبیل اشتباهات فاحش، نمیتوان به آنها اعتماد کرد و باید با دیده تردید به مواضع عجولانه و جو زده شان نگریست.
۳. حداقل کاری که میبایست بکنند، بیان جزئیات جدید و جبران تندرویهاست که تا کنون (جز برخی افراد) از آنها چیزی ندیدهایم.
۴. مبانی دینی و تطبیق آن بر حوادث واقعه را نمیتوان از #سلبریتیهای_بیسواد گرفت...
@rozaneebefarda
♨️بزرگترین کانال خبری طلاب
♨️ @khabarehowzeh
7.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥نگاهی گذرا به سرفصلهای کتاب «عمار انقلاب»
🔻زندگی نامه تحلیل و تفصیلی آیت الله مصباح یزدی
#ویژه_نمایشگاه
🔹فصل اول: تولد و دوران نوجوانی
🔸فصل دوم: ایدهپردازی برای اصلاح حوزه
🔹فصل سوم: آغاز مبارزات سیاسی
🔸فصل چهارم: در سنگر مبارزات نرم
🔹فصل پنجم: مبارزات سیاسی پس از تبعید امام
🔸فصل ششم: حضور در سنگر کادرسازی و مرزبانی عقیدتی
🔹فصل هفتم: حضور در سنگر مبارزات سیاسی در دهه پنجاه
🔸فصل هشتم: گزیده بیانات مقام معظم رهبری پیرامون شخصیت و کارنامه علامه مصباح
🏢غرفه بنیاد در سی و چهارمین نمایشگاه کتاب تهران: شبستان اصلی مصلی، راهرو 22، غرفه شماره8
غرفه مجازی خرید «عمار انقلاب»
🔻بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی
@bonyadtarikh
♨️بزرگترین کانال خبری طلاب
♨️ @khabarehowzeh
♨️تمجید نخست وزیر هند از «کرالا»؛ بلیط ارزان برای فیلمی علیه مسلمانان
رویترز: یک فیلم بالیوودی کمهزینه درباره زنان جوانی که توسط داعش به خدمت گرفته شدهاند، بحثهای شدیدی را در هند برانگیخته است و به تبدیل شدن آن به یک فیلم پرفروش در گیشه کمک کرده است.
«داستان کرالا» که در ایالت ساحلی جنوبی به همین نام اتفاق میافتد، سه زن را دنبال میکند که وسوسه شده، تغییر دین داده و به اردوگاههای داعش فرستاده میشوند.
بر اساس ارقام غیررسمی این فیلم هندی زبان با بازی بازیگران نسبتاً ناشناخته، از زمان اکران خود در سینما در روز جمعه تاکنون بیش از 450 میلیون روپیه (5.50 میلیون دلار) بلیت فروخته است که در بالیوود نادر است.
درحالیکه مسلمانان و برخی کارشناسان حوزه دین و قومیت در هند در مورد ابعاد انتشار گسترده این فیلم هشدار میدهند، نخست وزیر نارندرا مودی از فیلم داستان کرالا تمجید کرد و گفت که این فیلم عواقب تروریسم را نشان می دهد. اوتار پرادش و مادهیا پرادش، دو ایالت که توسط حزب حاکم اداره می شود، فیلم را از مالیات ایالتی معاف و بلیت ها را ارزان تر کرده اند.
با این حال، منتقدان میگویند که این فیلم احساسات منفی را علیه جمعیت اقلیت مسلمان این کشور تحریک میکند. انجمن صاحبان تئاتر و سینما در ایالت تامیل نادو هم روز یکشنبه نمایش این فیلم در این ایالت را به عنوان اقدامی پیشگیرانه برای حفظ نظم و قانون مسدود کرد. با این حال، دادگاه عالی کرالا از اعمال ممنوعیت در ایالتی که فیلم در آن فیلمبرداری می شود خودداری کرده و گفته است که این فیلم الهام گرفته از وقایع واقعی است. دادگاه عالی قرار است هفته آینده به درخواست تجدیدنظر رسیدگی کند.
♨️بزرگترین کانال خبری طلاب
♨️ @khabarehowzeh