فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥رئیس قوه قضائیه: با همه اقداماتی که درباره منطقه لواسان انجام شد هنوز مردم گلهمند هستند.
🔻با تخلفات سازمان های اداری کشور به صورت مضاعف برخورد می کنیم.
♨️اخبار داغ روحانیت
♨️ @khabarehowzeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️کنایه اکبر عبدی به روحانی: جای ما با آقای روحانی عوض شده
♨️اخبار داغ روحانیت
♨️ @khabarehowzeh
امام علی علیه السلام:
آنچه از مال تو از دست مى رود و مايه پند و عبرتت مى گردد در حقيقت از دست نرفته است
لَمْ يَذْهَبْ مِنْ مَالِكَ مَا وَعَظَكَ
حکمت 196 نهج البلاغه
♨️اخبار داغ روحانیت
♨️ @khabarehowzeh
چنگ و دندان آمریکا را باید شکست!
اگر مسلمانان مسائل خود را به صورت جدی با جهانخواران حل نکنند و لا اقل خود را به مرز قدرت بزرگ جهان نرسانند، آسوده خواهند بود؟ هم اکنون اگر #آمریکا یک کشور اسلامی را به بهانه حفظ منافع خویش با خاک یکسان کند، چه کسی جلوی او را خواهد گرفت؟ پس راهی جز #مبارزه نمانده است، و باید چنگ و دندان ابرقدرتها و خصوصاً آمریکا را شکست، و الزاماً یکی از دو راه را انتخاب نمود: یا #شهادت یا #پیروزی؛ که در مکتب ما هر دوی آنها پیروزی است.
#امام_خمینی
٢۹ تیر ۱۳۶۷
♨️اخبار داغ روحانیت
♨️ @khabarehowzeh
❌سبک کاریهای ميثم رمضانعلی مسئول واحد توسعه ارتباطات اجتماعی سازمان تبليغات اسلامی، در فضای مجازی
🔻او در دوره حجت الاسلام قمی به اين سمت منصوب شده است!
🔹 از ماچ و بوسه و آغوش و شلوار و دامن زنان و آموزش سكس در مدارس تا تمسخر روحانيت و كنايه به كليت سپاه و سازمان اطلاعات و بازنشر آن در آمدنيوز!
🔻لابد قرار است مسير توسعه ارتباطات اجتماعی! در دوره آقای قمی از مسير لب و ماچ و شلوار و دامن زنان عبور كند!
🔹 جالب اينکه اين برادر، عجيب دغدغه لب و لوچه دارد فكری به حالش كنيد مشاوره ای چيزی شديدا لازم است!
🔹 و همچنین تشکر! از حجتالاسلام قمی که در مجلس از دغدغه های خود در فضای مجازی می گفت ولی خودش یک نفر را با این وضعیت معلوم الحال در سازمان تبلیغات قرار داده است و منصوب نموده است!
♨️اخبار داغ روحانیت
♨️ @khabarehowzeh
📩 در نامهای به سازمان ملل متحد:
⭕️ ائتلاف بزرگ جامعه مدنی نیجریه خواستار آزادی #شیخ_زکزاکی شد
🔹 در نامهای که دیشب توسط رسانههای کشور نیجریه منتشر شد، ائتلاف بزرگ جامعه مدنی این کشور موسوم به CSO از سازمان ملل متحد خواستار مداخله در پیگیری روند قضایی پرونده شیخ ابراهیم زکزاکی و آزادی بی قید و شرط وی و همچنین پایان دادن به اقدامات خشونت آمیز بر علیه اقلیت شیعیان این کشور شد.
🔻در بخشی از این نامه آمده:
◻️ در کمال تعجب و ناباوری شاهد آن هستیم که #دادگاه فدرال نیجریه و قوه قضائیه این کشور از سال ۲۰۱۵ تا کنون علیرغم برگزاری جلسات متعدد نتوانسته اند گناهکار بودن رهبر شیعیان این کشور و همسر وی و نیز افراطی بودن فعالیت های جنبش اسلامی نیجریه را ثابت کنند، لذا بعد از گذشت بیش از پنج سال از کشتار وحشیانه شیعیان شهر زاریا این مهم نیازمند مداخله موثر و هرچه زودتر سازمان ملل می باشد تا ضمن آزادی رهبر شیعیان نیجریه، عاملان و مقصران در این فاجعه چه در ارتش و چه در بدنه دولت محاکمه شده و به سزای اعمال خود برسند.
◻️ این که ارتش و نیروهای حکومتی یک کشور به یکباره به محل استقرار و تجمع یک اقلیت دینی بدون هیچ دلیل و گناهی هجوم میبرند و مردم را به خاک و خون می کشند و رهبر و بزرگ آنان را دستگیر و زندانی میکنند؛ نمونه آشکار و فاحش #نقضحقوقبشر و نادیده گرفتن آزادی ادیان است.
◻️ با استناد به قانون اساسی جمهوری فدرال نیجریه، حقوق همه افراد از جمله مظنونان، بازداشت شدگان و زندانیان در هر مکان و زمانی محترم است و هیچ مقام یا شخص نظامی اجازه آن را ندارد که در طی بازجویی از مظنون یا متهم به وی آسیب برساند و یا به او صدمه جسمی بزند اما گفتهها حاکی از آن است که شخص شیخ ابراهیم زکزاکی و همسر وی علیرغم جراحات و آسیبهای موجود در جسم خود مکررا در طی بازجویی ها مورد #ضربوشتم و گاها اهانت لفظی واقع شده اند که همه اینها جای پیگیری قضایی دارد.
♨️اخبار داغ روحانیت
♨️ @khabarehowzeh
#صدای_شما
سلام و عرض ادب یه در خواست از عزیزان حوزوی که صداشون به جایی میرسه داشتیم،اگه ممکنه تو کانالتون اعتراضات طلاب رو نشر بدید شاید به گوش مسئولین برسه
امتحانات حوزه برگذار شده ولی با اینکه می شد نتایج امتحانات آنلاین اعلام بشه بعد از چند روز هنوز هم نتایج اعلام نشده این در حالیست که اعلام شده طلابی که در امتحانات تیر تجدید می شوند ویا نمره حداقلی می آورند می توانند در امتحانات مرداد شرکت کنند حال من طلبه از کجا بدانم که در کدام درس نیاز به امتحان مجدد دارم تا بتوانم باتوجه به زمانی که تا امتحانات مانده خودم را برای امتحان آماده کنم از مسولین محترم تقاضاداریم به فکر دغدغه های طلاب باشند وبر دغدغه های سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و.. که خود طلاب دارند دغدغه ای دیگر نیفزایند
♨️اخبار داغ روحانیت
♨️ @khabarehowzeh
حجت الاسلام و المسلمین رئیسی: تهدید امنیت هوانوردی و تعرض به هواپیمای مسافربری نقض فاحش حقوق بین الملل است
رئیس قوه قضائیه:
🔹تهدید امنیت هوانوردی و تعرض به هواپیمای مسافربری، نقض فاحش حقوق بین الملل است و به هیچ وجه قابل گذشت نیست.
🔹دادستانی کل و معاونت بین الملل قوه قضائیه، شکایات سرنشینان این هواپیما را مجدانه پیگیری کنند.
🔹هیچ اخلالی در نظام تولید و توزیع و نظام ارزی و ریالی کشور را برنمی تابیم.
🔹دولت باید با جدیت نسبت به مدیریت بازار ارز و کنترل قیمتها اقدام کند.
♨️اخبار داغ روحانیت
♨️ @khabarehowzeh
🔻قله دماوند وقفی نیست
❌تکذیب اخذ سند موقوفه برای بام ایران
سازمان اوقاف:
🔹کوه دماوند جز اراضی انفال است و منطقاً طبق قاعده فقهی «لا وقف الا فی ملک» قابلیت ملکیت و به تبع آن وقف شدن را ندارد.
🔸موقوفهای که در این منطقه وجود دارد، مربوط به کوه دماوند نیست و برخی زمینهای اطراف قریهای با نام ملار را شامل میشود.
fna.ir/eyudrf
♨️اخبار داغ روحانیت
♨️ @khabarehowzeh
♨️خواهران طلبه و بحران تجرد ۲
📝 ضعف مهارتآموزی در حوزه علمیه خواهران
🖋 زهرا ابراهیمی
🔻در یادداشت پیشین در رابطه با یکی از عوامل مؤثر در مسألهی تجرد طلاب خواهر صحبت کردیم. دراین یادداشت قصد داریم به عامل دیگری که در ایجاد این مسئله مؤثر است اشاره کنیم. ازدواج امر مقدسی است و لازمه ی چنین امری، انتخاب میباشد. مؤلفهی انتخابشدن یا گزینش کاملا طبیعی است و حتی در سنتیترین ازدواجها نیز مشهود هست.
🔹 یک دختر یا به واسطهی ویژگیهای ظاهری مورد انتخاب قرار میگیرد یا به واسطهی توانمندیها و استعدادهایی که به منصهی ظهور میرساند، دیده میشود. دیدهشدن از لوازم لاینفک، انتخاب است. متأسفانه امروزه به دلیل رواج تبرج و خودنمایی برخی از دختران در جامعه، دخترانی که قصد رعایت عفت و حیا در پوشش و رفتار را دارند مورد انزوا قرار میگیرند. خواهران طلبه نیز از این گروه مستثنی نیستند. دختران طلبه در جامعه ترجیح میدهند که بدون تبرج حاضر شوند. آنها با رعایت حجاب کامل و بدون ذرهای خودنمایی و آرایش در اجتماع ظاهر میشوند و قطعاً رعایت چنین اصلی برای دختران و زنان مؤمن لازم و واجب است.
🔹 اما مشکل زمانی ایجاد میشود که این دختران به واسطه ی محجبه بودن و عدم خودنمایی، شانس گزینش را برای خود پایین میآورند وهمین مسئله باعث کمتر دیدهشدن آنها میشود. قطعا پیشنهاد دین برای انتخابشدن، رو آوردن به تبرج نیست چرا که تبرج با تدین، همخوانی ندارد. حال سؤال اینجاست که چه چیزی می تواند جایگزین تبرج گردد؟
🔹 یکی از معضلاتی که در حوزههای علمیه خواهران وجود دارد این است که حوزه با ارائهی دروس متعدد، دختران طلبه را از حیث علمی تقویت میکند، اما از لحاظ کشف استعدادها و ایجاد توانمندی و مهارتهای لازم تلاش محسوسی ندارد.
با توجه به اینکه دروس حوزه به اندازهی کافی وقتگیر است، فرصت کشف استعداد در خارج از حوزه نیز برای این دختران محدود میشود. این در حالی است که دختران طلبهی ما وجودشان مملوّ از استعدادهای متعدد است اما فرصت کشف و بروز آنها را از دست میدهند. بخصوص اینکه در عصر انقلاب اسلامی بانوان طلبه قادرند نقشهای ویژهی اجتماعی ایفا کنند تا زنان جامعه به تراز مد نظر انقلاب اسلامی نائل آیند. طلاب خواهر بعد از فارغ التحصیل شدن باید وارد عرصهی تدریس و تبلیغ شوند و اگر کسی نتواند و یا نخواهد در این فضاها فعالیت کند، خواه ناخواه گرفتار انزوا میشود.
🔹 به نظر میرسد آنچه وظیفهی حوزه است این است که دختران طلبه را به عنوان دخترانی اثرگذار در جامعه و محیط اطراف خود تربیت کند و نه صرفا اهل علم و بیثمر در جامعه. در واقع خَلق جسارت اثرگذاری در اجتماع بر عهدهی حوزه است، که فقط از طریق کشف استعداد و دادن فرصت برای ظهور و بروز آنها امکانپذیر خواهد بود.
🔹 اگر کشف استعدادهای بانوان طلبه جدی گرفته نشود ما تنها بعد از درسخواندن با بانوانی خانهنشین روبرو هستیم که جسارت لازم برای حضور در اجتماع را ندارند و یکی از مهمترین عوارض این خانهنشینی از دستدادن فرصتهای لازم برای ازدواج خواهد بود. حتی اگر حوزه ها به این آسیب به شکل جدی توجه نکنند و دغدغهای برای تأثیرگذاری طلاب خواهر در اجتماع نداشته باشند در آینده ای نه چندان دور خواه ناخواه با ریزش طلاب روبه رو خواهند شد.
🔹 تحصیل بدون کسب مهارت و خلاقیت، نتیجهای جز انزوا نخواهد داشت و راه برون رفت از این معضل باورپذیری استعدادهای طلاب خواهر، پرهیز از نگاه حداقلی به حوزههای علمیه خواهران، دوری از شیوهی آموزشی انبوهخوان و حفظ محور و اهمیت به برنامههای مهارتبخش است. حتی اگر برخی خواهران طلبه نخواهند حضور اجتماعی داشته باشند؛ جامعه از آنها انتظار دارد حداقل مهارتهای همسرداری و تربیت فرزند را آنهم منطبق با آموزههای اسلامی دارا باشند؛ نه اینکه محتوای آموزشی حوزههای خواهران کاملا با این مسائل بیگانه باشد.
@Manahejj
♨️اخبار داغ روحانیت
♨️ @khabarehowzeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴رئیس سازمان بازرسی کل کشور: قوه قضائیه با هرگونه تصرف اراضی ملی، طبیعی و زمین خواری مبارزه می کند.
♦️لواسان بارزترین نمونه زمین خواری حاشیهای تهران است.
♨️اخبار داغ روحانیت
♨️ @khabarehowzeh
🔴دادستان کل کشور: گاهی شوراهای شهر و شهرداری ها افراد را به تخلف تشويق میکنند
♦حجت الاسلام منتظری:مجموعه قوانین شهرداری، خصوصا ماده ۱۰۰ نیازمند اصلاح است.
♦گاهی شوراهای شهر و شهرداری ها افراد را به تخلف تشويق میکنند.
♦به مردم میگویند بروید با تخلف ساخت و ساز کنید، بعد جریمه میشوید و تمام میشود.
♦از مجلس میخواهیم نسبت به این مسئله جدی ورود کند.
♦قانون به وزارت نیرو مجوز داده به ساخت و سازهای غیرمجاز آب و برق بدهد و بعد از آن به دستگاه قضایی اجازه داده تا تخریب بنا بدهد؛ این با هیچ منطقی جور درنمیآید.
♦در حاشیه تهران چند نقطه وجود دارد که در سالهای اخیر مورد تجاوز قرار گرفته است، دماوند، لواسان و کرج از جمله این مناطق هستند.
♦از نظر ما هیچ مقام و شخصیتی خط قرمز نیست. هرکس به منابع طبیعی تجاوز کند با وی برخورد خواهد شد.
♨️اخبار داغ روحانیت
♨️ @khabarehowzeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥افشاگری های سردار سعید قاسمی از روزهای پایانی جنگ
❌روحانی باید پاسخگو باشد
چرا ۳ شب بعد از پذیرش قطعنامه ۵۹۸، چندین شهر ایران از جنوب تا غرب به راحتی دست عراق و منافقین افتاد؟
روحانی که مسئول پدافند جنگ بود باید جواب بدهد گردنه پاتاق که در جنگهای جهانی سقوط نکرده بود، چطور آن زمان سقوط کرد؟
هاشمی در نماز جمعه دروغ بزرگی گفت که ما از قبل برای عملیات مرصاد آماده بودیم!
@rudarru57
گفتگوی کامل را اینجا ببینید👇
Aparat.com/v/XqgQw
♨️اخبار داغ روحانیت
♨️ @khabarehowzeh
سانتریفیوژهای آلوده ای که در زمان هاشمی به ایران وارد شد و...
♨️اخبار داغ روحانیت
♨️ @khabarehowzeh
وقتی منتقدانهاشمی رفسنجانی، دشمن پیغمبر بودند!
♨️اخبار داغ روحانیت
♨️ @khabarehowzeh
اتحادیه اروپا ۵ درصد تولید ناخالص ملی خود را صرف موضوع «جمعیت» میکند
مریم اردبیلی کارشناس مسائل زنان و خانواده:
🔹اتحادیه اروپا به طور متوسط حدود ۴ تا ۵ درصد از GDP (تولید ناخالص ملی) خود را صرف موضوع جمعیت میکند اما در کشور ما، بعد از دو دهه باید برخی را از خواب غفلت بیدار کنیم که لااقل سیاستهای ضدجمعیتی را اعمال نکنند!
🔹باید مردم از ثبات شرایط مطمئن شوند، وگرنه فرزندآوری را به تاخیر میاندازند یا کلاً از آن منصرف میشوند.
🔹 بعضی از کشورهای اروپایی مانند فرانسه، طرحهای حمایت از خانواده را حدود ۵ دهه اجرا کردند تا اینکه در حال حاضر به نرخ باروری نزدیک به ۲ رسیدهاند.
🔹اگر به خانوادهها بگوییم که مثلاً نگران بخشی از مخارج فرزند سوم خود نباشند، خانوادهها برای فرزندآوری آرامش پیدا میکنند.
🔹برخی از کشورها نیز هزینهها را به تاخیر میاندازند، مثلا در سنگاپور اعلام کردند که اگر امسال خانوادهای فرزند سومش را به دنیا بیاورد، هزینههای دانشگاه آن فرزند، رایگان خواهد بود یا مثلاً در صورت تولد فرزند چهارم، هزینهای برای مسکن به آنها پرداخت میشود.
♨️اخبار داغ روحانیت
♨️ @khabarehowzeh