🔻انتقاد حجت الاسلام «سیدهادی خامنهای» از اقتدارگرایی میان اصلاحطلبان
🔻دوستان شعار دموکراسی میدادند اما محفلی عمل میکردند!
فعال سیاسی اصلاحطلب در مصاحبه با روزنامه «ایران»:
🔹متأسفانه یکی از مشکلاتی که از ابتدا با آن مواجه بودهایم، برخورد اقتدارگرایانه و انحصارطلبانه برخی افراد و احزاب این جریان با بدنه اجتماعی اصلاحات است؛ این افراد و گروهها با وجود تجربه کم در کار حزبی، به علت برخورداری از برخی ارتباطات و فرصتهایی که در دوره اصلاحات نصیبشان شد، برای اینکه جریان اصلاحات را در اختیار و انحصار خود قرار دهند، به هر تلاشی متوسل شدند.
🔹 بسیاری از کارها ضد فرهنگ اصلاحات بود؛ بسیاری از دوستان شعار مردمسالاری و دموکراسی خواهی میدادند و در عمل برای جریان وسیع اصلاحات در کشور در سازوکارهای محفلی تصمیم میگرفتند و میخواستند همه تبعیت بکنند؛ گاهی اگر اعتراضی میشد بهشکل مصنوعی همان تصمیم محفلی را با لعاب دموکراتیک به خورد جامعه میدادند. همه اینها ناشی از این بود که بعضی دوستان اصلاحطلب چنان که باید به قواعد دموکراسی ملتزم نبودند و نیستند.
🔹یکی از دلایل اساسی که سبب شد اصلاحطلبان نتوانند از تحلیل شکستهای گذشته بهره بگیرند، پایبند نبودن آنها به قواعد دموکراسی در میان خودشان بود
🔹 به باورم نوع تصمیمگیری در نهادهایی که اصلاحطلبان در سال های اخیر سازماندهی کردند، مبتنی بر دموکراسی نبود، بلکه به نوعی خلق فرمول و معادلهای برای پاسخی بود که از قبل آماده است، یعنی تصمیمات به ظاهر با رأی نمایندگان احزاب گرفته میشد؛ اما در واقع مقدمات آن به نحوی فراهم شده بود که نتیجه موافق با خواست عدهای خاص باشد.
♨️اخبار داغ روحانیت
♨️ @khabarehowzeh
🔻 پیامبر خدا(صلیاللهعلیهوآله):
مَن اَرادَ أَن یُنْظُرَ اِلی آدَمَ فی عِلمِهِ و الی نوحٍ فی تقواهُ و اِلی ابراهیمَ فی حِلمِهِ و اِلی موسی فی هَیبَتهِ وَ اِلی عیسی فی عبادَتِهِ فَلیَنظُر الی علیِّ بنِ ابیطالب
❇️ هر کس بخواهد به علم آدم و پارسائی نوح و بردباری ابراهیم و هیبت موسی و عبادت عیسی(ع) نظر کند، باید به علی بن ابیطالب(ع) نظر نماید.
📚 مناقب خوارزمی، ص 50
🔻 بیانات مقام معظم رهبری
دولت اسلامی، یعنی سازوکارها و نهادسازیهای لازم برای ایجاد آن جامعهی اسلامی؛ اینها چرا، ممکن است کهنه شود. ممکن است اقتضائات در دنیا جوری بشود که این سازوکار، این هندسهی نظام، کامل نباشد، مطلوب نباشد، لازم باشد عوض شود؛ هیچ اشکال ندارد. نظام اسلامی این ظرفیت را دارد. اگر نظامی دنبال آن آرمانهاست، آن آرمانها کهنهبشو نیست؛ اما سازوکارها، چینش این نهادهائی که میخواهد ما را به آن آرمانها برساند، قابل نو شدن است.
۱۳۹۰/۰۷/۲۴
#دولت_اسلامی
#جامعه_اسلامی
♨️اخبار داغ روحانیت
♨️ @khabarehowzeh
6.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥ابتکار زیبای سازمان تبلیغات اسلامی برای همسر گزینی
🔻سامانه همدم چطور کار میکند؟
🔰 سامانهی همسرگزینی همدم، با طراحی موسسهی فرهنگی رسانهای تبیان، وابسته به سازمان تبلیغات اسلامی، امروز دوشنبه ۲۱ تیرماه با حضور محمدباقر قالیباف در این موسسه رونمایی شد.
✅ انتخاب آگاهانه و #ازدواج_پایدار و مبتنی بر توجه به نهاد خانواده از اهداف اصلی همدم است.
🔹ثبت نام در این سامانه رایگان است و به گفتهی طراحان این سامانه، از تعداد ۳۵۰۰ مورد ازدواجی که در سامانهی آزمایشی آن، در ۵ سال گذشته شکل گرفته است، هیچ مورد طلاقی گزارش نشده است.
♨️اخبار داغ روحانیت
♨️ @khabarehowzeh
♨️دفتر حزبالله لبنان در تهران:«سیدحسن نصرالله» دبیرکل حزبالله لبنان هیچ حساب کاربری یا فعالیتی در شبکههای اجتماعی ندارد.
♨️اخبار داغ روحانیت
♨️ @khabarehowzeh
♨️کانال انجمن حجتیه نوشت
♨️"مصاف" با نفوذ
🖋«روایتگر یک دهه فعالیت مخفی انجمن حجتیه در پوشش یک کانون فرهنگی در دانشگاه حکیم سبزواری»
⚠️ اگر میخواهید یک نمونه از نفوذ انجمن در دانشگاهها و سوءاستفاده شان از بیت المال را مشاهده کنید، صفحه این دوستمان را دنبال کنید.
از مجاهدین علیه قاعدین است.
گاهی بالغ بر ۵۰۰ صفحه کتاب و کلی مقاله تند و آتشین علیه انجمن حجتیه می نویسی اما انجمن حجتیه یک دهه و دقیقا سه طبقه پایینتر از دفتر محل کارت فعالیت می کند و آب از آب تکان نمی خورد.
انجمن حجتیه یک دهه زیر کلمات تند و آتشین استاد علیه انجمن مشغول ترویج تفکرش و جذب نیرو بود؛ حکایت کتاب دکتر محمدرضا ارشادی نیا عضو هیئت علمی دانشگاه حکیم سبزواری است
البته بعد از کلی افشاگری آب از آب تکان نخورد!
🆔 آدرس تلگرام و اینستاگرام: @masaf1440
البته اینستاگرام فعال و به روزتر است.
🆔 @hojjatiye
♨️اخبار داغ روحانیت
♨️ @khabarehowzeh
🔻 رسولخدا صلیاللهعلیهوآله:
هذا (علیٌّ) اَخی وَ وَصِیّی وَ خلیفَتی مِن بَعدی فَاسمَعموا لَهُ و أَطیعوا.
❇️ این (علی) برادر و #جانشین من و خلیفهی بعد از من بر شماست.
گوش به فرمان او باشید و از وی #اطاعت نمائید.
📚 تاریخ طبری، ج 2، ص 331
🌹خانم های محجبه،مظهر عفاف هستند
♦️امام خمینی (ره):این طبقه محترم زن ها که در جنوب تهران و در شهر قم و در سایر شهرها هستند، همین خانم های محجبه، همین ها که مظهر عفاف هستند، در نهضت پیشقدم بودند و در ایثار مال هم پیشقدم.
📚صحیفه نور جلد 6 صفحه 194
♨️اخبار داغ روحانیت
♨️ @khabarehowzeh
♨️اسائه ادب یک شریعتیچی به مراجع تقلید!
▫️اخیرا یکی از نویسندگان جوان و جویای نامِ جامعهشناسیخوانده که سمپاتی فکری شدید به #شریعتی دارد و از حلقه #نوشریعتیهای موسوم به #پسران_سارا محسوب میشود، از موضع بالا و با ادبیاتی خلاف آداب رایج تخاطب با بزرگان حوزه، آنان را در ماجرای مواجهه با طالبان، به انفعال و سردرگمی متهم کرده است!
▫️این درسآموزان مکتب التقاطی شریعتی، حداقل یک درس را از مجموعه افکار و آثار او خوب آموختهاند و آن اینکه بر دستگاه شریعت بشورند و در حوزه دین، حتیالامکان شهرآشوبی و هیاهو برپا کنند!
جای زخمهای شمشیر توتم سرکش شریعتی، بر صورت معصوم عالمان و فقیهان نامور شیعه، همچنان باقیست؛ از مجلسی تا میلانی!
▫️شریعتیچی بودن فقط برچسب و شناسه سیاسی نیست؛ امروز این #وصف، نخ تسبیح نوشتهجات نوقلمانی است که از منظرهای مختلف بر پاسبانان نامور شریعت و پرچمداران خوشنام روحانیت، میشورند!
از برخی عدالتخواهنماها(از شبهحزباللهی و اصلاحطلب و حتی لندننشینش!!) گرفته تا برخی روشنفکرنماها و حتی بعضی روحانینماها!
چپ و راست و بالا و پایین ندارد؛ اینان مسئله مشترک و زبان مشترک و منظر تحلیلی مشترکی از وقایع مرتبط با دین و روحانیت دارند، زیرا #معلم_مشترک دارند!
باری! شرح ماجرای نوشریعتیگری در ایران، نیازمند گفتگوهای تفصیلی دیگری است که اگر حق مدد کند، باید نخبگان و جریانشناسان حوزوی و دانشگاهی بدان همت گمارند.
❌اما آن یادداشت موهن
🔸صعود طالبان و افول مراجع
به بهانهی وقایع این روزهای افعانستان و سکوت مراجع تقلید در قبال آن
از آغاز دور تازهی حملات و جنایات گروه بدنام طالبان در افغانستان و جوار مرزهای شمال شرقی ایران چند هفتهای میگذرد. بااینوجود در فضای کشور هنوز شاهد انفعال، سردرگمی و تناقض در تحلیل و فهم این وقایع هستیم. نه مواضع حاکمیت و دستگاه رسمی سیاست خارجی شفاف و روشن است و نه مواضع کارشناسان و تحلیلگران و فعالان سیاسی.
اما عجیبتر از همه سکوت و انفعال سازمانهای دینی و متولیان آنها است. کسانی که انتظار میرود در صف نخست موضعگیری و واکنش به این حوادث باشند. چراکه جنایات طالبان به نام دین و شریعت اسلام صورت میگیرد.
آنطور که من با مراجعه به پایگاههای اینترنتی رسمی و صفحات دفاتر مراجع تقلید در شبکههای اجتماعی و نیز جستجوهای اینترنتی رصد کردم تا این لحظه هیچیک از مراجع مشهور و نیز آنها که در مظان مرجعیتاند و احتمالا نسل بعدی مراجع را تشکیل خواهند داد، درباره وضعیت این روزهای یک کشور اسلامی و فجایعی که به نام اسلام در آن رخ میدهد، موضع علنی و شفافی نگرفتهاند.
و این انفعال حتی مراجع افغانستانیتبار از جمله آيتالله اسحاق فیاض را هم شامل میشود.
مرجعیت شیعه یک نهاد ریشهدار، پرنفوذ، مؤثر و از منابع قدرت دینی بوده که فراتر از مرزهای سیاسی هدایت لااقل بخشی از بدنه شیعیان کشورهای مختلف را برعهده داشته است. صیانت از چنین جایگاهی و حفظ شأن راهبری شیعه آنهم در دنیای امروز که مناسبات و تعاملات و روابط سیاسی اقتصادی در آن دائما پیچیدهتر شده و به تبع نسبت نهاد دین با نهاد دولت و قدرت و سازوکارهای مدیریت افکار عمومی و هویتسازی و حفظ جامعهی دینی نیز صورتبندی به کلی متفاوتی از گذشته پیدا کرده است، کار دشواری است. ایفای چنین نقش خطیر و مهمی دیگر با همان روشهای سنتی و مناسبات فروبسته، شخصی و گلخانهای علمایی و کانالهای ارتباطی محدود و عدم شفافیت مالی و عملکردی بیوت و کنش محافظهکارارانه در دفاع از منافع جامعهی دینداران و موارد مشابه دیگر امکانپذیر نیست و حاصلی جز فروکاست جایگاه مرجعیت و تحدید بیشتر دایرهی نفوذ و تأثیر مراجع ندارد.
آنچه از مراجع تقلید (به عنوان یکی از گروههای مرجع اجتماعی) انتظار میرود بسیار فراتر از پرداختن به فروعات فقه فردی و توسعهی مناسک و اعلام موضعهای مناسبتی و کلیشهای و نهایتا اعلام آغاز و پایان ماههای قمری و میزان فطریه و نرخ کفاره است. نه سیاستزدگی و تبدیل مرجعیت به تریبون پروپاگاندای حاکمیت و نه انفعال و تنزهطلبی و بیاعتنایی به مسائل روز ملی و جهانی خصوصا بحرانهای خونین که گریبانگیر جهان اسلام است، هیچکدام به سود سازمان دین و جامعه دینداران و خود روحانیت شیعه نیست.
و این را لااقل آن دسته از مجتهدان و اساتید ردهبالای حوزه که قصد دارند در آینده در جایگاه مرجعیت قرار گیرند، باید به درستی درک کنند و برایش آماده شوند. (البته که به نظر میرسد به دلایل مختلف ازجمله همین مدل کنشگری مراجع و نیز مجموعه تحولات شتابانی که هم در سطح جهانی و هم درون جوامع شیعی جریان دارد، در نسلهای بعدی، "مرجعیت" در معنا و مفهوم فعلی ثابت نمانده و اساسا صورت و معنای دیگری خواهد یافت.
🔻حاشیه روزنه
https://eitaa.com/rozaneebefarda/9328
** ♨️اخبار داغ روحانیت
♨️ @khabarehowzeh
▪️حجت الاسلام و المسلمین علی حکیمی برادر استاد محمدرضا حکیمی و از نویسندگان کتاب دایره المعارف الحیات صبح امروز دار فانی را وداع گفت.
♨️اخبار داغ روحانیت
♨️ @khabarehowzeh
⭕️ تجمع علمای مسلمان لبنان بر انتفاضه مردمی علیه دخالت های بیگانه تأکید کرد
◻️ تجمع علمای مسلمان لبنان، سفر سفیر آمریکا و فرانسه به عربستان سعودی برای تشکیل دولت لبنان را اقدام بسیار خطرناکی دانست.
◻️ این وضعیت اسف بار و سلطه گری شیطان بزرگ آمریکا بر اوضاع سیاسی و اقتصادی لبنان، می طلبد که انتفاضه حقیقی علیه تحت الحمایگی صورت گیرد.
◻️ ملت مقاوم لبنان که توانست اشغالگران اسرائیلی را از سرزمین لبنان بیرون براند، می تواند همین کار را با نیرو های استکبار جهانی انجام دهد و امروز بسیار قدرتمند تر از سال ۱۹۸۲ هستیم.
◻️آنچه الان مهم است تشکیل دولتی است که کشور را از این تنگنا و بحران نجات دهد.
♨️اخبار داغ روحانیت
♨️ @khabarehowzeh
لا غائبَ أقرَبُ مِن المَوتِ: هيچ غايبى نزديكتر از مرگ نيست
#امام_علی علیهالسلام
#ميزانالحكمهجلد11صفحه92
♨️امام خمینی ره
♦️بدانید شما با یک قدرتی مواجه هستید که اگر یک غفلت بشود، مملکتتان از بین می رود. غفلت نباید بکنید. غفلت نکردن به این است که همه قوا، هرچه فریاد دارید، سر (آمریکا) بکشید، هرچه تظاهر دارید، بر ضد آن بکنید. هر عملی دارید؛ عمل مثبت را، (بر ضد) آن کنید
📚صحیفه امام خمینی ره،ج17ص84
♨️اخبار داغ روحانیت
♨️ @khabarehowzeh
♨️سرو و طوفان
پاسخ به شبهات درباره علامه مصباح
♨️اخبار داغ روحانیت
♨️ @khabarehowzeh
سرو و طوفان (پاسخ به شبهات درباره آيتالله مصباح) همراه طرح جلد.pdf
2.2M
♨️سرو و طوفان
پاسخ به شبهات درباره #علامه_مصباح
⏹نقدنامه نوشتارها و گفتارهای برخی منتقدان علامه مصباح
▫️ آقايان
🔘رسول جعفريان
🔘عبدالکريم سروش
🔘 عباس عبدي
🔘 محسن کديور
🔻با آثاری از
🔸محمد جعفري هرندي
🔸عليرضا جوادزاده
🔸 قاسم شباننيا
🔸احمد فربهی
🔲کاری از:
گروه تاريخ انديشه معاصر مؤسسه آموزشی و پژوهشي امام خمينی(ره).
♨️اخبار داغ روحانیت
♨️ @khabarehowzeh