🔻رئیس عقیدتی سیاسی انتظامی استان قم:
❇️ طرح حضور روحانیون در کلانتریهای قم به صورت آزمایشی درحال اجراست
◻️ یکی از طرحهایی که از سوی اداره عقیدتی سیاسی ناجا در حال پیگیری و در استان قم به صورت پایلوت در حال اجراست حضور روحانیون در کلانتریها به عنوان مشاور میباشد؛ خوشبختانه این طرح به کاهش جرایم و کاهش تعداد پروندههای قضائی منجر شده است.
♨️اخبار داغ روحانیت
♨️ @khabarehowzeh
🔻امیرالمؤمنین عليه السلام: سلامت جسم، از كمى حسادت است .
صِحّةُ الجَسَدِ مِن قِلَّةِ الحَسدِ
📚نهج البلاغه، حکمت 256
☀️رهبر معظم انقلاب
در کشور هزاران حماسه به وجود میآید، در طول این سالها، در طول این چند دهه، چهار دهه در کشور چه قدر کارهای بزرگ انجام گرفته، چه قدر کارهای حماسهآمیز انجام گرفته، اینها بایستی بیان بشود، اینها را دشمن کتمان میکند. در عرصههای اجتماعی، در عرصههای اقتصادی، در عرصههای عمرانی، در عرصههای آموزشی، در عرصههای بهداشت و درمان، در صنعت، عمران و ... هیچ خبری از اینها در مجموعهی رسانهای کشور نیست، این خیلی چیز عجیبی است. مشکلات اقتصادی و معیشتی هست، نباید بگذاریم مشکلات بر روی این حماسهها گردوغبار بنشاند و آنها را از چشم مردم پنهان کند. ۱۴۰۰/۱۱/۱۹
☀️نشر با منبع
☀️جامعترین کانال معرفی امام خامنه ای
☀️ @emamkhameneii
♨️اخبار داغ روحانیت
♨️ @khabarehowzeh
🔻تبیینی از فلسفه جهاد تبیین
🔻رهبر معظم انقلاب: متولیان رسانهها در درجهِی اول مسئولند، چه رسانهی ملی و چه سایر رسانههای گوناگون، چه فضای مجازی، چه مجموعهی مطبوعات، همه موظفند در این زمینه وارد این میدان بشوند و هر کسی که یک مرکز و منبری برای حرف زدن با افکار عمومی جامعه دارد در این زمینه موظف است.
۱۴۰۰/۱۱/۱۹
🔻جهادتبیین، آنتیتز فرایند تحریف، تردید، تغییر و تولید بحران
🔻اینفودمی به معنای انبوه اطلاعات درست و نادرستی است که یافتن منبع موثق و مطمئن را دشوار میسازند. پدیدهای است که در زمانی کوتاه، حجم زیادی از اطلاعات، تولید و منتشر میشود.
🔸چون اطلاعات بیش از حد، مغز ما را خسته میکند، تأثیرگذاری بر ما بسیار راحتتر میشود. با شیوع اینفودمی، بهخاطر آوردن و یادآوری، جای دانستن و دانش را میگیرد.
🔹حال بررسی کوتاهی از فرایند اینفودمیک را در بستر تغییرات فرهنگی داشته باشیم که #فقدان_تبیین چگونه باعث تغییرات جدی در فضای فرهنگی و سیاسی کشور یک جامعه میشود!
🔸لازم به توضیح است که #بمباران_اطلاعات و تکنیک های اقناع مبتنی بر اینفودمی، از مدلهایی است که افکار عمومی را از هنجارها و مبانی پذیرفته شده در جامعه دور کرده و انسجام اجتماعی را متلاشی میکند.
1⃣فاز اول، تحریف یا سانسور یا کتمان واقعیت؛ وقتی #اطلاعات_گمراه_کننده همراه با دادههای درست و نادرست دیگر، وارد رگهای جامعه میشود، همچون ویروس عمل کرده و افکار عمومی را درگیر و مبتلا به اینفودمی میکند.
2⃣فاز دوم، تولید تردید و کاشت ابهام و اجمال در جامعه؛ این اطلاعات گمراه کننده به تدریج و بدلیل عدم شفاف سازی و روشنگری نهادهای مسئول، کاشت تردید و گمراهی و سرگردانی را رقم میزند.
3⃣فاز سوم، تغییر ذهنیت و سلوک اجتماعی؛ تردید و ابهام که عمق میگیرد و تهنشین میشود و از طرف مقابل هم پاسخگویی به تاخیر افتاده و واکنش سریع صورت نمیگیرد، تبدیل به ذهنیت شده و سلوک اجتماعی غیرمطلوب را منجر میشود.
4⃣فاز چهارم، تولید چالش موقعیتی یا بحران عمیق؛ ذهنیت صورتبندی شده و شکلیافته از اطلاعات گمراهکننده، در بزنگاههایی مثل انتخابات و شرایط بنزینی و آبی و...شکافهای ایجاد شده را نشان خواهد داد و سلوک اجتماعی را جلوهای توام با خشونت خواهد بخشید.
◀️آلترناتیو مقابله با فرایند اینفودمیک تا تولید بحران اجتماعی، جهاد تبیین و #الگوی_تولید_روایت و روشنگری است. تولید آگاهی در زمان و موقعیت درست و واکنش سریع نسبت به مسائل، تعمیق مساله را مدیریت و شکل گیری بحران را خنثی خواهد نمود.
✍علیرضامحمدلو
🔊پایگاه خبری صدای حوزه
♨️اخبار داغ روحانیت
♨️ @khabarehowzeh
♨️روحانیت اگر میخواهد نقش خود را ایفا کند باید از جامعه اش جلوتر باشد.
شهید بهشتی(ره):
روحانی اگر می خواهد در نقش امامت و پیشوایی نقش ایفا کند باید دو روز و سه روز و ده روز و یک ماه و یک سال هم از جامعه اش جلوتر باشد.
باید دور هم بنشینید بحث کنید، که مسئله ای که فردا برای مردم ما مطرح می شود کدامست، ما امروز جواب او را آماده کنیم. مسئله دینی، اعتقادی، عملی، اخلاقی، اجتماعی، سیاسی، تربیتی، اقتصادی و هرگونه مسئله دیگر.
♨️اخبار داغ روحانیت
♨️ @khabarehowzeh
#صدای_شما
سلام علیکم
وقت به خیر
این پیام رو مرکز خدمات حوزه داده
پيرو ثبت نام شما در فاز طلاب نهضت ملي مسکن و عدم انتخاب شهر مدنظر، لازم است حداکثر تا تاريخ 20بهمن به بخش مشاهده و پيگيري درخواست ها در سامانه www.saman.mrud.ir مراجعه نموده و با ورود به کارتابل شخصي خود، صرفاً براي يک بار استان و شهر مورد تقاضاي خود را انتخاب و مدارک مورد نياز را بارگذاري نماييد.
اطلاعات بيشتر:
https://go2l.ir/nmm
ولی الان که میرم گزینه تغییر برداشته شده
میشه پیگیری کنین
♨️اخبار داغ روحانیت
♨️ @khabarehowzeh
🔻امام حسين علیه السلام: لا تَقولَنَّ فى اَخيكَ المُؤْمِنِ اِذا تَوارى عَنْكَ اِلاّ ما تُحِبُّ اَنْ يَقولَ فيكَاِذا تَوارَيْتَ عَنْهُ؛
🔹 وقتى كه برادر دينى ات از تو جدا شد، سخنى پشت سر او نگو، مگر اين كه دوستدارى او در پشت سر تو آن را بگويد.
📚 بحارالأنوار، ج ۷۸، ص ۱۲۷
☀️خاطرات رهبر معظم انقلاب از زندان ستمشاهی!
من خودم را برای اعدام آماده کردهام
[بازجو پرسید:] شما این حرف ها را در منبر زدهاید؟ اشاره کرد به بعضی از حرفهایی که زده بودم؛ از جمله دعوت مردم به شورش و قیام . من انکار کردم. -گفت: پس در منبر چه حرفهایی زدهاید؟ -گفتم: درباره مدرسه_فیضیه و فجایعی که در آنجا اتفاق افتاد صحبت کردم ، چون من طلبهام، مسلمانم، از فجایعی که در مدرسه فیضیه گذشت، سخت متاثرم، خواستم مردم نیز بدانند که بر سر طلبهها چه آمده است.
شروع کرد مرا نصیحت کردن و در پایان گفت: قول بدهید که دیگر از این حرفها نزنید و بروید. -گفتم: من چنین قولی نمی توانم بدهم. -گفت: اگر قول ندهید من مجبورم به شما سخت بگیرم، زیرا که مأمورم. -گفتم: من هم مأمورم، من هم مأمورم که این حرفها را بزنم. یکباره چشمش گرد شد که من چه ماموریتی دارم و از طرف چه کسی مأمورم. -پرسید: از طرف چه کسی مامورید؟ -گفتم: از جانب خدا.
-سخت تحت تاثیر قرار گرفت و گفت: این کار خطر دارد، مشکلات دارد، شما جوانید. -گفتم: من فکر نمیکنم بالاتر از اعدام کاری باشد. شما بالاتر از اعدام ندارید و من خودم را برای اعدام آماده کردهام ، همه کارهای شما زیر اعدام است. -واقعاً مبهوت شده بود و گفت: شما که خود را برای اعدام آماده کردهاید، من به شما چه بگویم. پس در اتاق تشریف داشته باشید....
📚شرح اسم ، ص ۱۳۶
☀️نشر با منبع
☀️جامعترین کانال معرفی امام خامنه ای
☀️ @emamkhameneii
♨️اخبار داغ روحانیت
♨️ @khabarehowzeh
🔻تحلیلهای غلط حجت الاسلام و المسلمین واعظی رئیس دفتر تبلیغات اسلامی در گفتگو با رسانه های تفرقه افکن
🔻گروههای فشار در حوزه علمیه نهادها و شخصیتها را مجبور به خودسانسوری میکنند
🔻هنوز باید پاسخگو باشم چرا مراسم وفات هاشمی رفسنجانی در سالن دفتر تبلیغات برگزار شده است
🔻حجت الاسلام احمد واعظی رئیس دفتر تبلیغات اسلامی در گفتوگو با شفقنا
🔹در مساله آزاد اندیشی و تضارب آراء در حوزه به نظرم باید دو فضا را از یکدیگر تفکیک کنیم. اول، فضای غیر رسمی مثل فضای مجازی و گروه های اجتماعی یا سایر فضاهایی که امروز به مدد رشد تکنولوژی ایجاد شده است؛ این فضا نسبت به گذشته بازتر شده است، افراد با نظرات و نگرش های مختلف عضو گروه های اجتماعی می شوند و با یکدیگر تضارب آراء دارند؛ تندترین اظهارنظرها نسبت به حاکمیت، سیاست، حوزه و روحانیت و دولتمردان در این فضای غیر رسمی را شاهدیم.
🔹دوم، فضای مکان ها و تریبونهای رسمی حوزه است که باید در این فضاها قضاوت کنیم آزاد اندیشی، تضارب آراء و نو اندیشی در چه وضعیتی هستند. معتقدم فضای رسمی حوزه، نسبت به گذشته تنگ تر شده و با آزادی بیان به معنای واقعی کلمه فاصله داریم. این فضا چنان بسته است که اگر یک نهادی در یک جلسه بسیار خصوصی و تخصصی چندین استاد را دعوت کند و یکی از کسانی که دعوت شده، مورد پسند عده ای نباشد، فشارها به آن مرکز بسیار می شود. ممکن است کسانی که این فشارها و هجمهها را وارد میکنند قلیل باشند، اما صدای بلندی دارند. یا حتی اگر کسان دیگری غیر از متولیان آن موسسه و مرکز مانند گروهی دانشجویی، از سخنرانی دعوت کنند و بنا بر این باشد که سخنرانی این شخص عمومی نشود، اما به هر طریقی صحبت های این سخنران پخش شود، این اتفاق را به حساب موسسه می گذارند و هجمه ها به این موسسه افزایش می یابد.
🔹در حقیقت گروههای فشاری هستند که با تنگ نظری و تصورات محدودی که دارند، نهادها را تحت فشار قرار می دهند و به نوعی یک خودسانسوری در این نهادها ایجاد کردند به گونهای که به خودشان اجازه نمیدهند، در نشستها و بحثهای تخصصی از طیف وسیعتر صاحبنظران دعوت کنند. در حقیقت نگاه های سیاسی بر نگاه های فکری سایه می اندازد و محدودیت ها را مضاعف می کند. به نمونه مصداقی دیگری در این باره اشاره می کنم؛ در اولین سالگرد وفات آیتالله هاشمی رفسنجانی عده ای در قم مراسم سالگرد برگزار کردند و در این جلسه ابعاد اخلاقی آقای هاشمی را مورد بررسی قرار دادند. مدعوین این جلسه عناصر سیاسی نبودند و سخنران اصلی مرحوم دکتر احمدی، یک رجل کاملاً علمی بودند و همچین حضرت آیتالله جوادی آملی نیز در این مراسم پیام تصویری دادند. دفتر تبلیغات برگزار کننده این مراسم نبود بلکه برگزار کنندگان، سالن دفتر تبلیغات را برای این مراسم اجاره کرده بودند. از روزی که این جلسه برگزار شده تا به امروز، بنده باید در قم پاسخگو باشم که چرا در سالن دفتر تبلیغات برای آیتالله هاشمی رفسنجانی مراسم سالگرد برگزار شد.
🔹اگر سلایق یکدیگر را تحمل نکنیم، می توانیم به سمت تمدن نوین حرکت کنیم؟! ممکن است تحلیل و نگرش افراد نسبت به برخی از شخصیت ها تفاوت داشته باشد، اگر ما در درون حوزه نتوانیم با یکدیگر گفت وگو کنیم و همدیگر را تحمل کنیم، چطور می خواهیم برای جهانیان تمدن درست کنیم؟ اساس تمدن تحمّل نسبت به صاحبان اندیشه، هنر، علم، صنعت است. وقتی تمدنی شکل می گیرد که نخبگان، صنعتگران، هنرمندان، صاحبان فکر و اندیشه آن جامعه اجازه بروز و ظهور علمی و معرفتی داشته باشند. اگر کسی واقعاً دلسوز انقلاب، رهبری و اهداف ایشان باشد و نسبت به انقلاب تعهد داشته باشد، باید متحمل دیگران بوده و رو داری نسبت به صاحبان فکر و اندیشه داشته باشد در عین حال باید فضای نقد و بررسی موشکافانه علمی، تضارب آراء، نقد عالمانه و توأم با اخلاق در حوزه ها بسیار پر رنگ شود.
🔹امروز جریانها و حرکتهایی در حوزه حضور دارند که خود را از مصادیق حوزه انقلابی می دانند و با تعریفی که از حوزه انقلابی و جریان خود دارند، غیریت سازی می کنند و دیگران را به عنوان سکولار و حوزه سکولار ذکر می کنند. میزان غیریت سازی اینان باز می گردد به اینکه از هر جریان و حوزه انقلابی چه تعریف و مفهومی دارند. در حال حاضر اگر پای صحبت برخی از انقلابیون حوزه بنشینیم، برخی، حتی برخی دیگر از جریانات انقلابی را انقلابی را انقلابی نمیدانند.
♨️اخبار داغ روحانیت
♨️ @khabarehowzeh
♨️نقدهای کانال پونز به حجت الاسلام والمسلمین واعظی
▪️ دفتر تبلیغات اسلامی، روزآمد یا زورآمد؟
🔻شاید روزگاری که به من گفتند تا زمانی که در دفتر تبلیغات رفت و آمد میکنی، خیلی از انقلابی بودن سخن نگویی، برام این سوال پیش نمیآمد که دقیقا در دفتر تبلیغات اسلامی چه اتفاقاتی رخ میدهد که باید نامم را #تندرو بگذارند.
1️⃣ حضور در ساختمان جدید کتابخانه رسول جعفریان
شاید باورش سخت باشد که رئیس دفتر تبلیغات اسلامی در مراسم افتتاحیه ساختمان جدید کتابخانه تاریخ اسلام به مدیریت #رسول_جعفریان حضور پیدا کند و به سخنرانی در عرصه پژوهش نیز بپردازد.
2️⃣ مصاحبه با شفقنا در مذمت #گروه_فشار
او در مصاحبه با رسانه معلوم الحال به مدیریت #ابوالفضل_ فاتح گفت: «فضای رسمی حوزه، نسبت به گذشته تنگ تر شده و با آزادی بیان به معنای واقعی کلمه فاصله داریم. در حقیقت گروه های فشاری هستند که با تنگ نظری و تصورات محدودی که دارند، نهادها را تحت فشار قرار می دهند و به نوعی یک خودسانسوری در این نهادها ایجاد کردند.»
3️⃣ برگزاری جلسه با فعالان حوزه انقلابی
جمعی به ناگاه خود را فعالان حوزه انقلابی نامیدند و در مهمترین گامشان به محضر حجت الاسلام واعظی رسیدند تا از رهنمودهایش استفاده کنند. او در این جلسه گفت: هیچ نهادی به اندازه دفتر تبلیغات اسلامی کار عمیق بر روی بیانیه گام دوم نکرده و در همین راستا در طول یک سال سی نشست علمی برگزار کردیم.
📌 @ponezs
♨️اخبار داغ روحانیت
♨️ @khabarehowzeh
♨️نقدهای کانال پونز به حجت الاسلام و المسلمین واعظی
♨️ناگاه زیرکی به شکار آمد، تیز جست و به چنگال گرفت
🔻دفتر تبلیغات اسلامی چند ابهام را برای ما باقی گذاشته است:
1️⃣ ماجرای تالیف #تفسیر_راهنما اثر حجت الاسلام و المسلمین هاشمی رفسنجانی چیست و نقش دفتر تبلیغات در به ثمر رسیدن این پژوهش قرآنی تا چه اندازه بوده است؟
2️⃣ دفتر تبلیغات اسلامی تا چه اندازه در ماجرای مراسمات متعدد برای مرحوم هاشمی رفسنجانی حضور داشته است و سالن غدیر و امکانات دفتر تا چه اندازه در خدمت ایشان قرار گرفته بود و مقایسه این کنشگری دفتر با رحلت آیت الله مصباح یزدی را مورد مقایسه و ارزیابی قرار بدهیم، به چه نتیجهای میرسیم؟
3️⃣ چرا رئیس دفتر تبلیغات اسلامی با رسانهای که موضوع #حوزه_سکولار برایش نقش محوری دارد، حضور پیدا میکند و مصاحبه تفصیلی درباره #گروه_فشار بیان میکند، به راستی گروه فشار چه کسانی هستند؟
❇️ نظر شما درباره #گروه_فشار مورد خطاب آقای جعفری گیلانی چیست: من خودم 40 سال است که در دفتر تبلیغات اسلامی هستم و همچنین موسس این دفتر بودهام و در این قبیل مراسمات معمولا چند ده نفر روحانی را در جای جای مجلس مینشاندم که اگر کسی بخواهد در آنها #حرفی_اضافه_بزند، فورا 50 نفر بگویند #خفه_شو! متاسفانه من حضور نداشتم اگر بودم حتما این کار را میکردم و نمیگذاشتم کسی به رئیس دفتر تبلیغات اسلامی جسارت کند.
@ponezs
♨️اخبار داغ روحانیت
♨️ @khabarehowzeh
♨️حجت الاسلام خسروپناه در نشست تخصصی «سینما، دین و ایدئولوژی»:
سینما را نمیتوان از ایدئولوژی و مرام نامه جدا کرد
🔻گاهی #ایدئولوژی به مفهوم مرامنامه زندگی است. اصولی که بر زندگی و حکمرانی اثرگذار است، ایدئولوژی نام دارد و بنابر این مفهوم، آیا جامعهای وجود دارد که ایدئولوژی نداشته باشد؟
🔸چرا در جامعه فقط تلقی منفی از ایدئولوژی وجود دارد؟ به نظر من این را شبه روشنفکرها مطرح کردهاند. آیا امروز در فضای غرب، برداشتی که از ایدئولوژی وجود دارد منفی است؟ جواب خیر است.
🔹به لحاظ نظری نسبت سینما و ایدئولوژی چیست؟ سینما را نمیتوان از ایدئولوژی جدا کرد منظورم از ایدئولوژی به مفهوم مرامنامه است. سینما معجونی از هنرها است. از سینمای صامت تا ناطق ژانرهای مختلف در سینما شکل گرفت و در تمام اینها گوهر اصلی #فیلمنامهنویس است.
🔸همان چیزی که فیلمنامهنویس مینویسد و تفکری پشت آن است، ایدئولوژی است. پس ما فیلمی نداریم که عقبه ایدئولوژی نداشته باشند.
🔹باید گفتوگویی میان اهل #فلسفه و کسانی که سینما را میشناسند شکل گیرد تا سینما را عقلانیتر کنیم.
🔸من با نظر دکتر #علی_شریعتی موافق نیستم که میگوید دین و ایدئولوژی برابرند، همچنین با آنهایی که این دو را کاملا جدا میدانند نیز موافق نیستم؛ بلکه آنچه به نام سینمای دینی مطرح است، سینمای تاریخ دین است که شبیه آن در #هالیوود هم ساخته شدهاست اما گاهی ممکن است آیه و روایتی به فیلم تبدیل شود و اینگونه هم سینمای دینی محقق میشود و دقیقتر است.
مشروح گفتوگو
♨️اخبار داغ روحانیت
♨️ @khabarehowzeh
🔻امیرالمؤمنین عليه السلام: سنگينى [و سبكى] عقل، در شادى و غم آزموده مىشود
رَزانَةُ العَقلِ تُختَبَرُ فِي الفَرَحِ وَالحُزنِ
عيون الحكم والمواعظ صفحه271
🇮🇷🇮🇷🇮🇷 رهبر معظم انقلاب
🇮🇷 ۲۲ بهمن، عید حقیقى براى ملت ماست.
🔹۲۲ بهمن، براى ملت ما در حکم عید فطرى است که ملت در آن، از یک دوران روزه سخت خارج شد؛ دورانى که محرومیت از تغذیه معنوى و مادّى را بر ملت ما تحمیل کرده بودند. ۲۲ بهمن، در حکم عید قربان است؛ زیرا در آن روز و به آن مناسبت بود که ملت ما اسماعیلهاى خودش را قربانى کرد. ۲۲ بهمن، در حکم عید غدیر است؛ زیرا در آن روز بود که نعمت ولایت، اتمام نعمت و تکمیل نعمت الهى، براى ملت ایران صورت عملى و تحقق خارجى گرفت».
۱۳۶۸/۱۱/۴
♨️اخبار داغ روحانیت
♨️ @khabarehowzeh
♨️انتقاد پایگاه خبری صدای حوزه از چینش سخنرانان و پشت پرده نشست مدیر حوزه های علمیه
✍️نشستی که با برخی سخنرانان سفارشی، بوی تشریفاتی میداد!
🔻فلسفه نشست صمیمی یعنی صحبتهای بیپرده و بیلکنت با حضور افرادی است که در متن ماجرا بوده ولی در حاشیه قرار گرفتهاند. افرادی که چه بسا تریبونی برای شنیده شدن ندارند و مسائلی که نیاز به بازتاکید دارند. شخصیتهای شاخص و صداهای سرگردان ولی نقطهزن و بشدت دردمند.
🔸 اصل ایده، بسیار جذاب بود و عنوان #نشست_صمیمی یعنی برداشته شدن دیوارهای رسمی و کلیشهای میان سیستم و بدنه تلقی میشد. حتی یک گام به سمت نزدیک شدن حوزه نسبت به مسائل #میدان بود و عموم طلاب را نسبت به تغییر در ساحتهای مختلف امیدوار میکرد.
🔹اینکه بدنه و رسانه به مرکز حوزه نزدیکتر شوند یعنی تولید قدرت و جلب حمایت که با یک سه ضلعی به جای تک خطی بودن بتواند مسائل را حل و فصل نماید و از سد موانع بگذرد.
🔸 اما ماجرا وقتی #تراژیک شد که شنیدیم و مشاهده کردیم و... که صحبتها بیشتر تشریفاتی جلوه نمود و تعدادی از دعوتی ها جهت ارائه سخن در محضر شخصیت اول حوزه نیز #سفارشی انتخاب شده بودند. اینکه حتی در برخی موارد از دعوتی ها خواسته شده بود که محتوای مکتوب خود را با برخی از حضرات نزدیک به مدیریت، چک کرده و به اصطلاح خودشان مباحثه کنند، طنز جالبی را تداعی مینمود.
🔹 چقدر #کانالیزه و فانتزی مینمود چنین سبکی از نشستهای صمیمی ولو اینکه برخی طلاب فاضل هم سخن گفتند و برخی مسائل و سرفصلهای بنیادین هم مطرح شدند. اما انتظار این بود که لکنت زبان بقدری حداقلی باشد که شاهد صحبتهای چالشیتری باشیم و حداقل باور کنیم که نشست صمیمی بوده و همه حواشی شنیده شده و اطلاع یافته، جزییاتی ابطالپذیر بودند.
🔸 اساسا حتی اگر تمام شنیدهها و دیدههای ما هم مطابق با واقع نبوده و اخبار انعکاسی هم دز لازم را دربر نداشتهاند، اما چرا حتی یک چالش شبه دانشجویی و صراحتهای خاص طلبگی هم مشاهده نشد؟
🔹 اینکه مدیر #حوزه_های_علمیه بعد از مدتها روبروی طلاب قرار بگیرند و طلبههایی که در موضوعات مختلف و به انحاء مختلف، انتقادات و دردها و چالشهای متعددی را یدک میکشند، خیلی شسته رفته و پاستوریزه سخن بگویند(استثناء همیشه هست)، یعنی اینکه نشست مذکور، هنوز از استانداردهای لازم جهت صمیمیت، فاصله معناداری دارد. امیدواریم اصل ایده، حفظ شده ولی فرمت و جزییات و مکانیزم اجرا و هدفگیری اش تکان جدی خورده تا بازخوردهای رئال و درخوری برای حوزه علمیه داشته باشد.
🔸 نزدیک تر شدن حوزه به بدنه و بالارفتن #سعه_صدر مدیران و تحمل کردن انتقادات رسانهای، طلیعه تحول و تغییرات جدیتری را برای این نهاد مقدس به منصه ظهور خواهد گذاشت.
@sedayehowzeh
♨️اخبار داغ روحانیت
♨️ @khabarehowzeh