صحبت های مهم فتنه اخیر.mp3
5.28M
🔺دهه هشتاد و نودی هایی که از برخی علما هم سبقت گرفتند
🔻داستان تلخ هم لباسی هایی که سکوت کرده اند!
🎙هشدار های حجت الاسلام والمسلمین #میرزا_محمدی در رابطه با وقایع اخیر به متدینین
♨️بزرگترین کانال خبری طلاب
♨️ @khabarehowzeh
♦️ رهبر ایران آشوبهای اخیر را چطور میبیند؟
🔻تحلیل رفتار آیت الله سید علی حسینی خامنهای، ۶۰ روز پس از آشوبها
🔻ظاهرا "آیت الله" مسئله را کاملا متفاوتتر از آنچه "اتاقِ فکر جنگِ احزاب" میخواست درک کرده است...
#شبنامه
۱۴۰۱/۸/۲۸
🔺 ۶۰ روز پس از ناآرامیهای ایران، رهبر کشور به مدت ۵۵ دقیقه با مردم سخن گفته است؛
ناآرامیهایی که آغازش با خبرِ شایعهای در روزنامهی نیویورک تایمز درباره "پایان زندگی رهبر ایران" همراه شد، تا به تصورِ گردانندگان موج بتواند به معترضینِ خشمگین از مرگ #مهسا_امینی ، (با این پیش فرض که ایران لیدر ندارد) جرات دهند...
۶۰ روز از آن شایعه گذشت؛ و حالا رهبر ایران نکاتی را درباره رخدادهای ایران مطرح کرده است.
این رخدادها از این جهت برای مراکز تصمیمسازی غرب مهم است که به آنها کمک میکند بدانند #جنگ_ترکیبی که در این ۶۰ روز علیه ایرانیان به راه انداخته و امید داشتهاند که بر ادراکِ مردم و مسئولان اثر بگذارد، تا چه حد بر درکِ رهبر ایران تاثیر داشته است.
🔺 رهبر ایران در صحبت های امروز خود از یک کلید واژه در خصوص آنچه رخ داد، اسم میبرد و آن هم "جنگ احزاب" است.
او این رخداد و حضور طیفهای مختلف دشمنان (از تجزیه طلب تا سلطنت طلب و سازمان منافقینی و دولتهای پشت سرشان) را؛ با اتحاد اعراب به جهتِ حمله به مدینه مقایسه میکند.
آیت الله پس از پرداختن به این مسئله، یادآور میشود که اتحاد سراسری اعراب علیه مسلمان در #جنگ_احزاب آنها را نترساند چرا که آنها به محض دیدن این اتحاد با خودشان گفتند:
این همان چیزیست که خدای ما قبلا به ما وعدهاش را داده بود.
ایشان در این بخش از صحبتهایش تاکید میکند که در آن نبرد تهدید به فرصت تبدیل شد و در موارد مشابه، از جمله جنگ تحمیلی ایرانیان در مواجهه با دشمنان خود، تهدید را به فرصت تهدید کردهاند.
🔺 تا اینجا میتوان اینطور برداشت کرد که اگر یکی از اهداف نبرد ترکیبی اخیر؛ ایجاد ترس در رهبران و مردم ایران بوده، نتیجه مثبت حاصل نشده است!
حضور پر شور ایرانیان در مراسم هایی که به بهانه محکومیت آشوبها برگزار شده و جنسِ صحبتهای رهبر ایران این را به وضوح نشان میدهد.
برای مثال سید علی حسینی خامنهای در بخشی از سخنان خود میگوید: در همین ایام که این آشوبها در کشور رخ داد، ایرانیها داروی ضد سرطان ساختند، خط آهن بخش مهمی از سیستان و بلوچستان را افتتاح کرده و یکی از مهمترین دستگاهها در تولید و استخراج نفت را بومی سازی کرده و از پالایشگاه فراسرزمینی خود رونمایی کردهاند و ...
سیاهه ای از این رخدادهای مثبت که توسط رهبر ایران مطرح میشود آنقدر طولانی است و تاکید او بر آنها (با جزئیات) آنقدر دقیق است که به خوبی میتوان دریافت کرد که او وزنی برای "جنگ احزاب" که "اتاق فکر فتنه" به راه انداخته قائل نیست.
🔺 "آیت الله" در ادامه تاکید میکند که دشمنان، خودشان را دوستدار ایران معرفی میکردند، اما اینجا بر قرآن و پرچم و .. تاختند و از #تجزیه گفتند و رفتارهایی بروز دادند که این رفتارها چهره آنها را برای مردم روشن کرد.
تا همینجای کار مشخص است که او آتش پر هزینه ای که برای ایران بر افروختهاند را تهدیدی میداند که از آن برای مردم ایران "فرصت" تولید شده است...
🔺 صحبت های رهبر انقلاب درباره آشوبهای اخیر اینطور به پایان میرسد: " یک مطلب دیگر اینکه تا این ساعت بحمدالله دشمن شکست خورده. قصد دشمن این بود که مردم را وارد میدان کند، مردم نشان دادند که با دشمن همراه نیستند."
این جمله نشان میدهد که آیت الله آنچه رخ داده را یک جنگ تمام عیار #علیه_ایران میداند که دشمن در آن با حداکثر توان به میدان آمده تا یک خروجی مهم بگیرد، اما با هوشیاری ایرانیان تا این لحظه به نتیجه نرسیده است...
🔺 یک نکته بسیار مهم درباره سخنرانی امروز وجود دارد و آن اینکه رهبر ایران بحث را حتی فراتر از تلاش برای #سوریه_سازی ایران و چیزهایی از این دست میداند.
او بر این باور ست که تمدن غرب، کشورِ ایران را یک تهدیدِ تمدنی دانسته و آنچه در ایران رخ داد بخشی از تلاشها برای مقابله با این تهدید بوده است.
ظاهرا آیت الله بی اعتنا به آنچه در ذهنِ خرابِ آنهایی که در اتاق فکرِ "جنگ احزاب" نشستهاند، ضمن فرصت شناختنِ تهدید بر روی چیزی فراتر متمرکز است.
[نبردی تمدنی از سوی عده ای در شرق، که دامنهی فعالیتشان رو به افزایش است؛ و عدهای در غرب، که خود را در آستانه ی افول میبینند.
دو گروه که در تقابل بین آنها اوج گیری یکی و افول دیگری، کاملا به هم مرتبط است.
کمی صبور باشید ، بیشتر در این خصوص خواهیم نوشت..
#آقای_تحلیلگر
#جنگ_احزاب
#پایان_مماشات
#شبنامه
@mrtahlilgar1
♨️بزرگترین کانال خبری طلاب
♨️ @khabarehowzeh
16.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♨️اگه بازیکنان تیم ملی سرود رو نخوندن چیکار کنیم؟
حتما گوش بدید، چقدر خوب توضیح داد
هم عقلی، هم نقلی از نقلهای مقام معظم رهبری
♨️بزرگترین کانال خبری طلاب
♨️ @khabarehowzeh
🔻اونموقع که برزیل قدرت اول فوتبال جهان سال ۲۰۱۴ تو خونه خودش ۷تا از آلمان خورد به بازیکناش گفتن بی شرف؟!!
❗️ هر بازی یه شرایطی داره که گاهی نتایج عجیبی رقممیخوره!
باید روحیه این تیمو تضعیف نکرد!
سرود ملی هم سالهای قبل زیاد نمیخوندن گیر ندید بهشون
🔻کل دنیا بسیج شدن روحیه این تیمو بشکونن ک مردم از همین خوشحالی ۴سال یک بار هممحروم شن!
شما آتش نیارید دیگه!
🔻عزیزان این تیم تیم ملیه!
طارمی و ترابی و امیری و... یه نظر دارن؛
حاج صفی و یه عده دیگه نظر دیگه ای دارن؛
مادامی که توهین نکنند تو تیم ما هستند!
مگر تو فامیل خودتون نیستن کسایی که نظام را قبول ندارند؟!! ولی یه خانواده هستید
🔹انقد فشارهای مختلف روی این تیم نیارید!
🔻پارسال تو یه همایش که خیلیا آخوند بودن (نمیگم کجا که بعدش بهشون فحش ندید!) اول مراسم سرود ملی پخش شد و همه به احترامش بلند شدند ولی هیچکس سرود را نخوند!
❗️الان بود یه شعار بیشرف بیشرف نثارشون میشد! اصن مگه سرود ملی پخش میشه که همه بخونن؟!
مگه همه تیمها افرادشون همه سرودشون را میخونند؟!
🔻خدا قران هم پخش میشه نمیگه لزوما #حتما باید بخونید! بلکه احترام یعنی وسطش حرف نزنی و خرابش نکنی!
سلام فرمانده هم پخش میشه طرف قبولم داره لزوما نمیخونه!
بابا هیئت طرف نوحه خون میگه پس چرا این بیتو جواب نمیدید!!!
خوندن یه شعر برا خیلیا کار سادهای نیست!
❗️انقد الکی بحران سازی نکنید و هی نرید تو مخ طرف که شعر حفظ کنه و حتما بخونه!
@HozeTwit
♨️بزرگترین کانال خبری طلاب
♨️ @khabarehowzeh
♨️پیروزی به شیوه انگلیسی
⏪جدا از اینکه تیم فوتبال #انگلیس واقعاً قوی بود و گران قیمتترین تیم جام جهانی است، اما انگلیس صحنهگردان اصلی اتفاقات دوسه ماه اخیر کشورمان، با جنگ روانی و اختلافافکنی و همان روش همیشگی، بازی را برد. اختلاف بیافکن و حکومت کن!
همون روش تکراری صد سال اخیر!
و البته حماقت و سادهلوحی و وطنفروشی برخی در داخل!!!
♨️نکته دیگر
اینکه به بچه هایمان که الان پای تلویزیون هستند و ناراحت و سرخورده شده اند ،دو واحد درس استعمار یاد بدهیم. آنها حوادث این دوماه جلوی رویشان است. چگونه انگلیس یا روباه پیر و استعمارگر قدیمی در دوماه گذشته ورزش و فوتبال ما را با کمک تروریست های رسانه ای و نفوذی اش درگیر حاشیه های سیاسی کرد و تمرکز آنها را از ورزش حرفه ای دور کرد تا امروز بتواند در زمین بازی آنها را شکست بدهد.
بنظرم مهمترین نتیجه بازی امروز همین نکته میتواند باشد که این نسل جدید را با شگردهای استعمارگران غربی آشنا کنیم.
البته از نقش غیرت برخی ایرانیها در طول تاریخ مانند رئیسعلی دلواری ها و طارمی ها در مبارزه با انگلیس هم برایشان بگوییم ....
زیاد از این باخت به انگلیس ناراحت نباشید این نسل باید حقیقت استعماری غرب را با چشمان خود ببینید . فقط ما باید خوب برای آنها روشنگری کنیم.
♨️بزرگترین کانال خبری طلاب
♨️ @khabarehowzeh
وطنفروشان این مدت گفتند این تیم جمهوری اسلامی است. اما حالا که بازی تمام شده هیچکس در جهان نمیگوید تیم جمهوری اسلامی باخته. میگویند ایران باخته و ایران و همه ۸۵ میلیون ایرانی را تحقیر میکنند.
صفحه اول دیلیمیل، روزنامه نژادپرست انگلیس: «انگلیس ایران را به زباله تبدیل میکند.»
♨️بزرگترین کانال خبری طلاب
♨️ @khabarehowzeh
خوشحالی برای باخت تیم ملی.m4a
5.89M
♨️خوشحالی برای باخت تیم ملی
♨️حتما گوش کنید...
📝کانال شیخ فرهاد فتحی↙️
@sheikh_farhad_fathi
♨️بزرگترین کانال خبری طلاب
♨️ @khabarehowzeh
به امام صادق عليه السلام گفتند: كار خود را به چه اساسى استوار ساخته اى؟ فرمود: بر چهار بنيان: [اول] دانستم كه عمل مرا كسى ديگر انجام نمى دهد پس تلاش نمودم [دوم] دانستم كه خداى بر من آگاه است پس حيا كردم. [سوم] دانستم كه روزى مرا ديگرى نمى خورد پس آرام گرفتم [چهارم] دانستم كه پايان كار من مرگ است پس براى آن آماده شدم
قيلَ لِلصـادِقِ عليه السلام: عَلى ماذا بَنَيْتَ أَمْرَكَ؟ فَقالَ عليه السلام: عَلى أَرْبَعَةَ أَشْياءَ: عَلِمْتُ أَنَّ عَمَلى لايَعْـمَلُهُ غَيرى فَاجْتَهَدْتُ وَ عَلِمْتُ أَنَّ اللّه َ عَزَّوَجَلَّ مُطَّلِعٌ عَلىَّ فَاسْتَحْيَيْتُ وَ عَلِمْتُ أَنَّ رِزقى لايَاكُلُهُ غَيرى فَا طْمَانَنْتُ وَ عَلِمْتُ أَنَّ اخِرَ أَمْرى الْمَوتُ فَاسْتَعْدَدتُ
بحارالانوار جلد78 صفحه228
🔹 کار انقلاب از اساس، با تبیین، روشنگری، بیان منطقی، مستدل و دور از هیاهو و جنجال بود اگر هو و جنجال وارد شد حرف منطقی را هم خراب خواهد کرد. مواظب باشید، درحالیکه ما دنیای اسلام را به وحدت دعوت میکنیم، دشمن نتواند در میان صفوف خود جمهوری اسلامی، اختلاف و تفرقهای ایجاد کند. شرط پیروزیها این است که جناحهای مختلف در جمهوری اسلامی، احترام هم را حفظ کنند و با هم باشند.
♨️بزرگترین کانال خبری طلاب
♨️ @khabarehowzeh
8.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻جمعی از امامان جمعه سنندج و دهکلان اهل سنت در کردستان خواستار «برگزاری یک رفراندوم با نظارت نهادهای بینالمللی در ایران» شدهاند.
🔻پ ن: این در حالیست که چند روز پیش قوم غیور منگور ضدانقلاب را از مهاباد بیرون کردنو و اکثر اهل سنت چنین نظری ندارند.
♨️بزرگترین کانال خبری طلاب
♨️ @khabarehowzeh
🌀 حوادث اخیر، ناشی از ترک فعل ما در زمینه جهاد تبیین است
📝 اجتماع طلاب انقلابی با موضوع «نقش طلاب انقلابی در جنگ شناختی»
👤 حجتالاسلام و المسلمین نظافت؛ عضو شورای عالی حوزه علمیه خراسان
❇️ محورهای بیانات:
1️⃣ جهاد تبیین، کار اصلی و تخصصی طلاب است.
2️⃣ حوادث اخیر، ناشی از ترک فعل ما در زمینه جهاد تبیین است.
3️⃣ ما امروز دچار روزمرگی شدهایم و دوست داریم زندگی عادی خودمان را داشته باشیم اما بدانیم که غرامت غنیمت آرامش و آسایشی که داریم را باید بپردازیم.
4️⃣ باید شرایط جنگ ترکیبی بسیار پیچیدهی امروز را درک کرد و از بزرگان حوزه مطالبه کرد که به خاطر این جنگ و ضرورت حضور در جبهه، گاهی درسها تعطیل شود.
5️⃣ در این شرایط سخت بسیار نیاز به توسل داریم و مانند ایام دفاع مقدس از توسل ویژه به حضرت زهرا (س) غافل نشویم و همه را به توسل و تضرع به درگاه خدا دعوت کنیم.
📌 متن کامل:
http://shorakh.com/news/show/4007
#تبلیغ
#حوزه_خراسان
#بیداری_حوزه
♨️بزرگترین کانال خبری طلاب
♨️ @khabarehowzeh
🔻دختر عمامهپران
▫️بعد از نماز صبح در خیابانهای شهرک غرب مشغول راه رفتن بودم که احساس کردم سرنشینان یک خودرو، قصد آزار و اذیت دارند، به سمت کوچه رفتم و حواسم به پشت سر و متوجه صدای پا بودم، وقتی خوب نزدیک شد، یکدفعه برگشتم.
🔹مردی قویهیکل و قمه به دست نبود، دختری کشف حجاب کرده بود. سلام کردم، گفت میخواهم عمامهات را بندازم! عمامه را درآوردم و به او دادم و گفتم اگر خوشحال میشوی، برای تو!
▫️با تعجب گفت واقعاً میبرم! گفتم ببر! بعد سرم را پایین انداختم و به مسیرم ادامه دادم. کمی جلوتر با ماشین سراغم آمدند و با احترام عمامه را پس دادند!
اینیک نمونه از ماجراهای عمامهپرانی بود که برای یکی از دوستان در همین چند روز گذشته رخداده است.
🔹ماجراهایی که نظایرش قابلکشف است که ماجرا با نوعی از شوخی یا نصیحت ختم به خیر شده است! نه هتک حرمت صدق کرده، نه نیازی به دستگیری داشته؛ بلکه یک شیطنت بچهگانه بهنوعی تنبه و تخلیه هیجان تبدیلشده است.
▫️البته برخی روحانیون درگیر شیطنتی قویتر بودهاند که مجالی برای تنبه نیافتهاند و ترجیح دادهاند سرشان را به زیر بیندازند و مسیر را ادامه دهند که در این موارد هتاکی محقق شده و شاید بعد از دستگیری تنبه حاصل شود! یا حتی ترس از دستگیری، مجالی برای اندیشیدن بسازد و بعداً تنبه حاصل شود.
💪 اما برخی روحانیون ازنظر بنیه و موقعیت مجال داشتهاند که درصحنه مچ فرد مترصد هتاکی را بگیرند! که در این موقعیت باید توجه کرد که:
1⃣ بله در کنار بچههای بازیگوش یا جو زده، برخی آموزشدیدهها هستند، اما آنها با قمه و اسلحه میآیند و قصدشان انداختن سر است نه عمامه! حتی اگر آموزشدیدهای نهایت قصدش انداختن عمامه باشد، بهتر است رهایش کنید و به مردم درصحنه یا پیگیریهای بعدی بسپارید تا غرض آموزشدهندهها محقق نشود.
2⃣ عمامه مقدس است! اما نباید فلسفه تقدس اش را از یاد برد و به خود پارچه اصالت داد. عمامه مقدس است چون نماد دینی، رحمه للعالمین است! نماد سلوکی پیامبری است که متعرضان را با برخورد کریمانه ادب میکرد. پس حتی باید مراقبت کرد که مردم درصحنه، قاصد هتاکی را به شکل سخت متنبه نسازند!
➖البته عده بسیاری از روحانیون در هیچکدام از موقعیتهای فوق نبودهاند چون ماجراهای این روزها، بیش از آنکه در واقعیت باشد در رسانهها ساخته میشود؛ این طیف شاید در تمنای چنین موقعیتی باشند که یا ثواب بیشتری از مرارتهای ترویج دین در کارنامه اعمالشان ثبت شود؛ یا آنکه بتوانند غفلت زدهای را بیدار کنند و هر آنچه هست، خوش به حال گروهی که راه رفتن او در خیابانهای شهر نیز خیر دنیا و آخرت را دارد.
✍حجت الاسلام وحید نجفی
♨️بزرگترین کانال خبری طلاب
♨️ @khabarehowzeh
♨️حجت الاسلام بابایی نوشت:
«بیپناهی زنان» در وضعیت آزادی مردان؟ (مقایسهای بین آمریکا و ایران)
به جرأت میتوان گفت که در آمریکا آنچنان مزاحمتی از ناحیۀ آقایان نسبت به زنان وجود ندارد، لیکن نبود مزاحمت به زنان در آمریکا مربوط به جاهایی است که چراغ قانون روشن است و آنجا که چراغ قانون خاموش میشود (وقتی شب میشود، وقتی خلوتی پیش می آید، و وقتی به هر دلیلی ناامنی بوجود می آید) بینظمیها و تعرضها به زنان شروع میشود. حفظ فاصله قانونی در صف (مثلا صف فروشگاه)، ممنوعیت قانونی لمس یکدیگر (don’t touch me)، خوف و هراس زنان از حضور در جاهای خلوت (مثلا زمانی که در اتوبوس شهری با یک مسافر مرد تنها میمانند) و یا واهمه از خروج شبانه از منزل به تنهایی، و همینطور قوانین شدید مجازات برای ارتباطات جنسی اساتید با دانشجویان دختر، همه به موجب تعرضهای گوناگون و مزاحمتهای جورواجور به زنان در وضعیت خلوت آمریکاییها است. همین مزاحمتها موجب شده است که زنان در آمریکا آن نقطههای خطر را درک کنند و آنجا که حفاظ قانونی ندارند ریسک نکرده و حضور پیدا نکنند. به رغم همه این مراقبتها از ناحیه خود زنان، و به رغم مرکزیت و مرجعیت قانون و آسانی وکالت و شکایت در آمریکا (حتی در امور بسیار جزئی)، هنوز «قانون» نتوانسته است نقطههای کور و گاه آشکار اجتماعی در آمریکا را پوشش داده و برای زنان امنیت لازم را ایجاد کند.
نظم اجتماعی در ایران برخلاف آمریکا، نه بر مبنای قانون، بلکه نوعا بر مبنای اخلاق و فرهنگ دینی و معنوی شکل میگیرد و قانون در برقراری نظم اجتماعی از جمله نظم مناسبات انسانی بین زنان و مردان یا اصلا بازدارندگی ندارد و یا بازدارندگیاش حداقلی و در نقطههای نزاع و دعواست. عدم بازدارندگی قانون آشکارا نه فقط در ساحتهای سرباز (کوچه و خیابان) بلکه در فضاهای سربسته ای مثل دانشگاهها، ادارات، و سازمان ها نیز هست که موجب بی نظمیهای اخلاقی و حقوقی بین مردان (نه فقط پسران) و دختران می شود.
حال آنچه که در ایران امروز و در شرایط پس از مهسا امینی در حال رخ دادن است تعلیق سامانههای نظم اجتماعی درایران است، تضعیف قانون از یک سو (تضعیف پلیس) تضعیف اخلاق و انجام رفتارهای وقیح و مبتذل از سوی دیگر (فحاشی و توهین)، و تضعیف دین از دیگر سو (توهین به روحانیت)، آنهم البته در سکوت و تماشای بسیاری ازعلمای غافل (که نمیدانند چه رخ میدهد) و روشنفکران خائن (که به خوبی می دانند چه رخ می دهد)، به کلی پایۀ نظم اجتماعی و امنیت بانوان را ویران میکند و آنها را از این پس آسیبپذیرتر و برای مردان لیبرال که مصرانه در پی کشف زنان و گاه غصب زنان و حظ از آنها هستند بیپناه می گذارد. امروزه کسانی که به آسانی فحاشی میکنند، به دیگران توهین میکنند، عمامه و چادر و روسری از سر میکشند و گاه به زنان محجوب در خانه نیز تعرض میکنند (مورد مهاباد)، همین جماعت و عقبههای فکری آنها، فردا با همین زنان مکشوفه کارهای دیگری خواهند کرد.
بدین سان اشتباه است که ما دو وضعیت متفاوت غرب و ایران را با هم مقایسه کنیم، و پیامدهای آزادی جنسی و جنسیتی زنان را در این دو بستر متفاوت، یکی تلقی کنیم. آمریکا از قوانین و ضمانتهای اجرایی بسیار صُلبی برخوردار است که در وضعیت بیاخلاقی میتواند حقی از حقوق زنان را تأمین نماید، ولی نظم اجتماعی ایران، نظم فرهنگی، اخلاقی و دینبینان است و در نبود اخلاق و دین، امکان تأمین حقوق از دست رفتۀ زنان و دختران از مسیرهای قانونی نوعا میسر نخواهد بود.
@Habibollah_Babai
♨️بزرگترین کانال خبری طلاب
♨️ @khabarehowzeh