🔴 صهیونیستها مانع رسیدن کمکهای ایران به غزه شدند
المیادین خبر داد که مصر بهدلیل مخالفت رژیم صهیونیستی با ورود کمکهای ایران به #غزه ازطریق گذرگاه رفح، از پذیرش این کمکها عذرخواهی کرده است.
#موشهای_کثیف 🐀👎🏻
@khabarekotahh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻 پرتاب پهپاد شاهد ۱۳۶ از خودروی با سرعت ۱۹۰ کیلومتر در ساعت
سرتو بدزد دارم میام😎
#قدرت
#طوفان_الاقصی
@khabarekotahh
🔻شهادت بیماران در بیمارستان شفا ادامه دارد
🔹یکی از خبرنگاران حاضر در بیمارستان شفا در #غزه اعلام کرد که 5 نوزاد نارس و 7 نفر از بیماران در بخش مراقبتهای ویژه به شهادت رسیدند و جان 35 نفر دیگر از افراد بستری در این بخش در معرض خطر است.
#مرگ_بر_حقوق_بی_بشر 👊🏻
#طوفان_الاقصی
@khabarekotahh
🔻 فرمانده نیروی فضایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران: طبق اطلاعات ما، شرایط برای جنبش حماس و جهاد اسلامی خوب است و مقاومت فلسطین خود را برای یک جنگ طولانی مدت آماده کرده و منتظر شروع جنگ زمینی بود. شرایط اکنون آماده است.
#اقتدار
@khabarekotahh
🔴 زخمی شدن شماری از نیروهای امداد و نجات در #غزه بر اثر حمله هواپیماهای اسرائیلی
#فلسطین
@khabarekotahh
۴۰ حمله در ۲۰ روز گذشته به نیروهای نظامی آمریکا در منطقه
#جبهه_واحد
@khabarekotahh
🔴 درگیری مرزبانان با گروهک تروریستی در مرز سراوان
فرماندار سراوان:
🔹در درگیری مسلحانه بامداد امروز نیروهای مرزبانی با گروهک تروریستی یک نفر از نیروهای مرزبانی بنام «مهدی نوری افشار» به شهادت رسید و ۲ نفر مجروح شدند.
🔹حال عمومی مجروحان مساعد گزارش شده است./تسنیم
@khabarekotahh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔵 دستگیری جوانان در اردوگاه عقبه جبر توسط نظامیان صهیونیست
#موشهای_کثیف
@khabarekotahh
⚜️شهادت یک مامور پلیس در آبادان🥀🇮🇷
🔹فرمانده انتظامی آبادان از شهادت مامور انتظامی ستواندوم "ایوب رومیانی" حین ماموریت بازداشت قاچاقچیان سوخت در این شهرستان خبر داد.
#امنیت
@khabarekotahh