فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴⚡💵جنگ سازمانهای اطلاعاتی آمریکا 🇺🇸علیه پول ملی ایران✋
👱🏻♂زاراته- مشاور ارشد دولت آمریکا در تامین مالی تروریسم
🧔جک لو - وزیر خزانه دار دولت اوباما
👴🏻استوارت لو - رئیس سابق تی اف آی
👨🏻مارشال بیلینگزلیا - رئیس وقت تی اف آی
🕵♂جیمز ریکاردز - مشاور تهدیدات مالی در سیا
#جنگ_ترکیبی
#جنگ_دلار
@khabaretaze
✅ امروز یکشنبه ۷ اسفند ۱۴۰۱ مردم حماسه آفریدند
به گونه ای که طی براورد دوستان بالغ بر ۵ هزار نفر جلوی درب مجلس تجمع کرده و مطالبه به حق خود را در خصوص زیست عفیفانه به گوش مسئولان و نمایندگان رساندند
احسنت به شما مردم همیشه در صحنه
#سبک_زندگی
#حجاب
@khabaretaze
🅾 دستنوشته یک بانوی مجاهد!
⭕️امنیت اخلاقی پایمال مصلحتاندیشی مسئولان!!!
#واجب_مظلوم_حجاب
#سبک_زندگی
@khabaretaze
🔴 چندنکته درباره دلار و سکه
هفته قبل تو این مطلب درباره جنگ اقتصادی دشمن که بعد از اغتشاشات شروع شده صحبت کردم. در مطلب قبلش هم درباره سامانه متمرکز بانک مرکزی که دولت راهاندازی کرده برای کنترل بازار ارز صحبت کردیم که بتدریج با این روش بهامید خدا ارز کنترل میشه. بعضیا سوال کردن چرا بعد از اطلاعیه دولت برای سامانه ارزی بهجای اینکه دلار بیاد پایین رفت بالا با سرعت بیشتر هم رفت بالا؟ باید گفت دقیقا همین اتفاق هم پیش بینی میشد
این طرح یه نوع طنابکشی سخت با یک حریف پرزوره که ابزار عملیاتی پیشرفته داره در کنارعوامل میدانیش که دلالا هستن. این طرح دولت تیر خلاص به دلالان هست و لذا براشون حکم مرگ و زندگی رو داره، پس اینکه توقع داشته باشیم راحت رها کنن و برن دنبال کارشون و دلار هم سریع بیاد پایین خیلی سادهانگاریه. بخصوص که افکار عمومی هم فعلا با اوناس.
میبینید که دلار تکون میخوره تو کانال ها پیجهای منتقدین و مخالفا پر میشه از اخبار دلار. کلا همه کانالا شدن کانال اعلام قیمت دلار، البته فقط بالارفتنش رو میگن
دیروز صبح دلار ۵۴ بود امروز شد ۶۰ دوباره برگشت به ۵۵. بنظر شما تو چندساعت چه اتفاقی افتاده که نرخ دلار این میزان جابجا شده؟ از شروع ریاست جمهوری آقای رئیسی تا پاییز امسال تو یک و نیم سال دلار ۳هزار تومن رفت بالا از ۲۵ شد ۲۸، دیروز تو یکی دوساعت بیشتر از ۳ تومن رفت بالا😐 خب این همون طنابکشیهس. داره تمام زورش رو میزنه میبره بالا، تاجایی هم که بتونه میبره، یه جایی دیگه نمیتونه یا خسته میشه ول میکنه طنابو، دلار میاد پایین، مث امروز که ۵ هزار تومن اومد پایین دوباره بعدش رفت بالا. خلاصه باید کمی زمان بگذره تا بازار به واقعیتش نزدیک بشه. و ان شاء الله دولت بتونه طرحهایی که داره رو باموفقیت عملیاتی بکنه. قطعا حریف هم بیکار نمیشینه
از دولت هم تقاضا داریم کارایی که داره میکنه رو با مردم درمیون بگذاره، جوری نباشه مردم خیال کنن دولت کارو رها کرده و از دستش در رفته که واقعا اینطور نیست. رسانه دولت باید بیشتر فعال بشه تا مردم احساس آرامش بیشتری تو این بحرانها داشته باشن.
✍ #حسین_دارابی
#جنگ_دلار
#تبیین
@khabaretaze
@khabaretaze
چرا اقتصاد از بحران دلاری رها نمیشود؟
دلایل بسیاری در توجیه نوسانات نرخ ارز ذکر میشود که می توان آنها را در دو دسته عوامل سمت عرضه و سمت تقاضای دلار جایابی کرد. به عنوان مثال تغییرات در حوزه واردات یکی از عمده دلایل تاثیرگذار در میزان تقاضای دلار است. یا افزایش افسارگسیخته و نجومی نقدینگی در کشور که روز به روز شکاف آن با حوزه واقعی اقتصاد بیشتر میشود، یکی دیگر از عوامل سمت تقاضاست. نقدینگی از آن روی که نهاد تولید توان جذب آن را ندارد، سر از بازار دلار (یا دیگر بازارهای موازی مثل طلا، مسکن، خودرو و ...) در آورده و با ایجاد تقاضای کاذب منجر به افزایش و نوسانن قیمت دلار یمگردد.
تغییرات در حوزه صادارات و محدودیتهای ناشی از تحریمها و بعضا اختلالهایی که در بازارهای دبی، اربیل، هرات و ترکیه -به عنوان پنجرههای ورود ارز به کشور- رخ میدهد از جمله عوامل موثر بر سمت عرضه دلار است که تامین آن را دچار مشکل کرده و نرخ ارز را افزایش میدهد.
این نوشتار قصد تمرکز بر عوامل فوق را ندارد؛ چرا که هر چند بخشی از افزایش نرخ ارز ریشه در آنها دارد؛ اما به نظر مجموعه عوامل فوق توان توضیح و تبیین کاملی از وضعیت امروز ما را ندارند.
عوامل فوق اولا در یک سال اخیر تغییر معناداری نداشتهاند که منجر به ایجاد شوک در نرخ ارز شوند و در ثانی اگر عوامل فوق معیار قرار گیرند، نرخ ارز میبایست بسیار کمتر از نرخ کنونی باشد و حتی بعضا میبایست سمت و سوی کاهشی به خود بگیرد اما آنچه در خبرها شنیده میشود بسیار متفاوت از انتظار و جهت تغییر شاخصهای واقعی است.
این خود اثبات میکند که عامل مهم دیگری فعال شده و توانسته با ضریب دادن به آثار سایر عوامل، نرخ ارز را با شدت بیشتری افزایش دهد و حتی آثار کاهشی عوامل فوق را در خود هضم کرده و به اثر معکوس بدل نماید.
پیش از ورود به بحث لازم است به موضوعی اشاره شود که شاید برای خواننده این متن عجیب و قابل تامل باشد و آن اینکه آنچه با قیمت تقریبی ۵۰ هزار تومان مبادله میشود، کمتر از ۲ درصد حجم کل مبادلات ارزی کشور است. در واقع این حجم از مبادلات به سان پول خرد در مقایسه با کل مبادلات ارزی کشور را داشته و به قدری اندک است که به هیچ وجه نباید تاثیری در اقتصاد کشور داشته باشد. تقریبا تمام کالاهای وارداتی با ارز نیمایی و به قیمت ۲۸۲۰۰ تامین میشوند نه با ارز ۵۰ هزار تومانی.
حال سوال این است که چرا این نرخ ۲ درصدی به اندازه ۱۰۰ درصد مبادلات در اقتصاد کشور نقش یافته است؟
فهم این نکته ما را به سمت عامل مهم دیگر راهنمایی خواهد کرد.
پاسخ به سوال فوق در خود سوال نهفته است. علت آنکه ۲ درصد مبادلات توانسته به اندازه ۱۰۰ درصد مبادلات اثرگذار باشد، آن است که این نرخ ۲ درصدی توانسته کل جغرافیای ذهن و روان جامعه را تسخیر و قبضه نماید و از این رو امکان تأثیر گذاری ۱۰۰ درصدی برای آن فراهم شده است.
تمام نهادهای اقتصادی کشور، خود را مشغول تامین و کنترل ۹۸ درصد مبادلات ارزی نمودهاند و دشمن نیز خود را مشغول کنترل ۲ درصد مبادلات کرده است.
ما در تامین ۹۸ درصد جنگ ارزی تحمیل شده علیه کشورمان به طور مطلق موفق و پیروز بودهایم و تنها در ۲ درصد باقی مانده دچار چالش هستیم. همین ۲ درصد عامل سوء استفاده برای دشمن شده است.
آنچه باعث شده دشمن پیروز تمام عیار و ما مغلوب مطلق در جنگ ارزی روایت شویم، آن است که این جنگ در میدان ارزی و پشت خاکریزهای اقتصادی نیست. زمین این جنگ در حوزه رسانه و با ابزارهای شناختی پیش میرود و ما به اشتباه در تلاشیم تا با استفاده از ابزارهای واقعی در جنگی که اساسا مختصات متفاوتی دارد، پیروز شویم.
در جنگ شناختی پیروزی در میدان مهم نیست، مهم روایت پیروزی است که ما از آن غافلیم.
اگر مشکلات ارزی را نه در واقعیت اقتصاد بلکه در روان جامعه فهم کنیم، می بایست نسخه تغییر رویکرد تیم رسانهای دولت را در دستور کار قرار دهیم نه تغییر رئیس بانک مرکزی. سیاستگذار ما باید متوجه باشد که مشکلات اقتصادی لزوما با راهکارهای اقتصادی حل نخواهد شد. حل مشکلات ارزی با تغییر رئیس بانک مرکزی اتفاق نمیافتد و نیفتاد. در جنگ شناختی تغییر فوق، در واقع مخابره سیگنال شکست به جامعه است و شما را در موضع ضعف فرو میبرد و اثر سیاستهای دشمن را بیشتر میکند؛ کما اینکه تغییر صالح آبادی و حضور فرزین نه تنها مشکل را حل نکرد، بلکه التهابات ارزی را شتاب داد.
در سالیان گذشته سیاستهای اشتباه دولتمردان و سوء استفاده دشمن از کج فهمیها باعث شده ارز ۲ درصدی بسان پرچم بلند برافراشته شده در شهر شود که از هر جای شهر فقط آن پرچم دیده میشود. پررنگ شدن نرخ ۲ درصدی ارز منجر به آن شده است که جامعه به اشتباه انتظارات خود را با سمت و سوی باد آن پرچم تنظیم کنند.
[ادامه در پست بعدی 👇👇👇]
#جنگ_شناختی
"محمد مفید"
@khabaretaze
[ادامه از پست قبلی 👆👆👆]
اگر امروز نرخ دلار ۲ درصدی به ۷۰ تومان برسد، فردا مردم، وقتی کرکره مغازه خود را بالا میدهند، قیمتهای خود را بر اساس دلار ۷۰ تومانی تعدیل خواهند کرد، حال آنکه تمام اجناس موجود در مغازه او یا با ارز نیمایی تامین شده و یا هیچ ارتباطی به ارز نداشته است.
ابزار شناختی فوق در بستری پیش میرود که همراه است با تزریق یأس و ناامیدی به جامعه و کاهش اقتدار و اعتماد اجتماعی به دولت و همین عوامل کنترل ذهن و کنش جامعه را برای دشمن سادهتر و عمیقتر کرده است.
حال چه باید کرد؟
در کوتاه مدت میبایست زمین جنگ شناختی برای سیاستگذار ما کامل درک شود. دولت میبایست فصل جدی و گستردهای برای رزم شناختی ایجاد نمایید و به جای تغییر رئیس بانک مرکزی باید نگاه بازبینانهای در تیم رسانهای خود داشته باشد. باید با همان ابزارهای شناختی و ترکیب با ابزارهای اقتصادی، پرچم ارز ۲ درصدی از مقابل چشم جامعه برداشته شده و پرچم ارز ۹۸ درصدی برافراشته شود. هر سیاست ارزی میبایست با رصد احساس و روان جامعه اتخاذ شود. در شرایط کنونی ارسال سیگنال ضعف، خطا اندر خطاست.
اگر پرچم ارز ۲ درصدی از مقابل چشم جامعه کنار گذاشته نشود، هر سیاستی اتخاذ شود، بیسرانجام بوده و اثر ماندگاری نخواهد داشت. این سیاست که ما تلاش کنیم تا نرخ ۲ درصدی را کنترل و مهار کنیم خطاست. تنها راه آن است که این پرچم پایین آید و توجه جامعه از آن به سمت نرخ ارز ۹۸ درصدی چرخش کند. چرا که برای دشمن قبضه انگلوار حاشیهای ۲ درصدی و حتی کمتر از آن و در حد ۲ هزارم درصدی از اقتصادی به بزرگی اقتصاد ایران کار سختی نیست. با یک کانال تلگرامی به سادگی میتوان این حاشیه را ایجاد کرد. همین حاشیه وقتی به ورودی امپراطوری رسانه دشمن بدل شود، به روایت شکست ۱۰۰ درصدی در جنگ ارزی بدل خواهد شد.
اما سیاست اساسیتر که میبایست به عنوان یک راهبرد بلند مدت در دستور کار نظام و دولت قرار گیرد آن است که کشور میبایست از اسارت دلار خارج شود. وابستگی به دلار بلای جان اقتصاد کشور است. تا زمانی که در زمین دلار بازی میکنیم، زمینی که قواعد آن توسط فدرال رزرو نوشته و تنظیم میشود، هر چه با مهارت هم بازی کنیم، در نهایت بازنده هستیم؛ چرا که یکی از قواعد لایتغیر این بازی آن است که همیشه آمریکا و منافع او برنده خواهند بود و فرقی نمیکند در این بازی روبروی آمریکا ایران باشد یا روسیه یا چین یا آلمان یا انگلیس یا هر کشور دیگر. هر میزان از سلطه دلار نجات یابیم، به همان میزان پیروز جنگ ارزی و اقتصادی خواهیم بود.
"محمد مفید"
🇮🇷 تحلیل سیاسی و جنگ نرم
#جنگ_شناختی
@khabaretaze
🌀 اتاق جنگ اقتصادی ما کجاست؟
🌀 چرا تحویل ارز با کارت ملی از سر گرفته شد؟
🔻 همه شواهد حکایت از آن دارند که اختلال در بازار ارز طبیعی نیست
✍ حسین شریعتمداری، مدیر مسئول روزنامه کیهان
🔹 دیروز آقای خاندوزی وزیر محترم و دلسوز امور اقتصادی و دارایی تاکید کرد که «پشتپرده اختلالات بازار ارز شناسایی شده و به زودی نهادهای امنیتی و اطلاعاتی و قضایی تکلیف این افراد را مشخص خواهند کرد» و آقای قالیباف ریاست محترم مجلس که خود از فرماندهان برجسته جنگ تحمیلی بوده است خبر داد که «برای ساماندهی بازار ارز به جمعبندی خوبی رسیدهایم». این هر دو خبر مادام که دولت و مجلس و قوه قضائیه با قاطعیت وارد گود نشوند و بسیاری از ملاحظات بیاساس را کنار نگذارند، عملیاتی نخواهد شد.
♦️ باید باور کنیم که دشمن جبهه گستردهای از جنگ اقتصادی را (که بخشی از جنگ ترکیبی است) علیه ایران اسلامی و مردم شریف آن گشوده است و بدیهی است که جنگ به ستاد مشترک عملیات نیازمند است. وزارت خزانهداری آمریکا، اتاق جنگ شیطان بزرگ است. اتاق جنگ ما کجاست؟!
♦️ وقتی جنت بلن وزیر خزانهداری آمریکا برنامهای را علیه کشورمان اعلام میکند، رابرت مالی، مسئول مقابله با ایران اسلامی، کاملیا هریس، معاون بایدن، آنتونی بلینکن وزیر امور خارجه آمریکا و... حتی لویس آستین وزیر دفاع آمریکا نیز نظرات مشابهی را بر زبان میآورند و مسیر مشترکی را طی میکنند، در این سوی اما، در چند مورد برخی از دیدگاهها با یکدیگر متفاوت است و نتیجه آن که حرکت برای مقابله با توطئه حریف را با اخلال روبهرو میکند.
♦️ به عنوان مثال، برای مدتی نهچندان کوتاه، هر یک از شهروندان میتوانست فقط با ارائه کارت ملی (که همه دارند) مبلغ ۵ هزار یورو دریافت کند! چرا؟ برای کدام منظور؟! مشخص نبود. دلالان همه روزه تعدادی را از روستاها و بخشهای اطراف تهران با اتوبوس به تهران منتقل میکردند، ۸۰۰ هزار تا یک میلیون تومان به آنها میدادند و ارز خریداری شده را تصاحب میکردند! این اقدام دولت محترم از کدام نیاز ضروری برخاسته بود؟! کسی توضیحی نمیداد! چند روز قبل اجرای این حرکت متوقف شد و قرار شد اگر کسی برای مسافرت ضروری به ارز نیاز دارد، هنگام خروج از کشور و بعد از عبور از آخرین دروازه (گیت خروجی)، ارز مورد نیازش را دریافت کند. خبر امیدوارکنندهای بود ولی دیروز اعلام شد که تحویل ارز با کارت ملی (بخوانید بدون دلیل و بیآن که نیازی باشد) از سر گرفته شده است! چرا؟؟؟
♦️ همه شواهد حکایت از آن دارند که اختلال در بازار ارز طبیعی نیست، بلکه توطئهای حساب شده و تدارک دیده از سوی دشمنان است؛ و برای مقابله با این توطئه، دستگاهها و مراکز اطلاعاتی و امنیتی بیشترین وظیفه را بر عهده دارند؛
مسامحه را کنار بگذارید و در برخورد با مافیای ارز کمترین ترحمی نداشته باشید.
🌀🔴 چرا باید هزینه زندگی لاکچری کلان سرمایهداران و عوامل نشاندار دشمن از کیسه مردم داده شود؟
#جنگ_ترکیبی
#جنگ_دلار
@khabaretaze
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رئیسی: همان جریانی که اغتشاشات را راه انداخت، در التهابات ارزی نقش دارد
رئیسجمهور:
🔹چطور ممکن است که قیمت ارز در سه روز تعطیلی که هیچ معاملهای در بازار صورت نمیگیرد، افزایش پیدا کند.
🔹نمیگوییم که جهش قیمت این روزهای ارز صرفا به خاطر دشمنیهاست اما بدانید همان جریانی که اغتشاشات خیابانی را بهراه انداخت، در التهابات ارزی نقش دارد.
#جنگ_ترکیبی
#جنگ_دلار
@khabaretaze
13.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⚠️ قرآن عربی v.s ایران فارسی ⚠️
⭕️قسمت دهم #vs:
طرف میگه: قرآن خودش میگه عربیه مال عرباس، پ چون عربی به ما که ایرانی هستیم هیچ ربطی نداره!!!!
اما ببیند جواب ساده این شبهه رو👆
و حتما نشرش بده که خیلی ها پاسخ ساده اینو نمیدونن.
#تبيين
#سیدکاظم_روحبخش
@khabaretaze