🔴 طراح اقدام های تروریستی #سیا در عراق، ایران و افغانستان از زمان سرنگونی جنجالی هواپیمای جاسوسی امریکا در ولایت غزنی ناپدید است.
مایکل دی آندریا به سبب ازدواج با یک زن مسلمان به #آيت_الله_مایک مشهور شد.
آیا او هم مانند ۱۳۹ کشته و ۱۴۶ زخمی #عين_الأسد، #ضربه_ملایم_مغزی شده است؟
🔗 حسن عابدینی
@khabaretaze
5.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 پالایشگاه ستاره خلیج فارس در حالی در اوج تحریم ها توسط متخصصان ایرانی ساخته شد که قبل از آن امریکا با تحریم بنزین ایران میخواست عملا سوخت ایران را فلج کند اما ایران با ساخت این پالایشگاه هم تحریم بنزین را کاملا بی اثر کرد و هم به صادر کننده بنزین تبدیل شد.
#IranVenezuela
👤 Saeed Jalili
@khabaretaze
🔴️یادتون باشه با یاد کی شروع کردید.
لطفا تا پایان به راه و مرامش وفادار باشید.
💬 zahra chakhmaghi
@khabaretaze
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴سومین نفتکش ایرانی با نام Petunia وارد آبهای ونزوئلا شده است و توسط نیروی دریایی این کشور اسکورت میشود.
@khabaretaze
▪️چقدر این تصویر زیبا دلنشین و امیدوار کننده است خدا می داند چقدر وحدت نیروهای انقلاب دل دوستان انقلاب را شاد ودشمنان وجاهلان را عصبانی می کند ... البته سختی ها و مشقت های پشت این تصویر هرگز بیان نشد ولی یکی از جلوه های وحدت برای تغییر به نفع مردم همین تصویر بود امیدوارم با بهره از تجارب تلخ گذشته جریان انقلاب در مجلس همین مسیر را طی کند .
🔻پس از انتصاب حضرت آیت الله رئیسی به ریاست قوه قضائیه و اقدامات شایسته ایشان موجی از امید در دل مردم محروم و مستضعف شکل گرفته و حالا نوبت تشکیل مجلس جهادی و قوی است انشاالله.
📝 محمدامین توکلیزاده
@khabaretaze
🔴قالیباف: به هر نتیجهای که اکثریت انقلابی مجلس به آن برسد پایبند هستم
@khabaretaze
شهیندخت مولاوردی
رومینا نه اولین قربانی قتل های ناموسی است و نه آخرین آن؛ تا زمانی که قانون، رویه قضایی و فرهنگ حاکم و مسلط بر جوامع محلی و جهانی بازدارندگی لازم را نداشته و با تشویق و ترویج آن در خدمت این جنایت بشری باشند!#لایحه_تامین_امنیت_زنان_در_برابر_خشونت#لایحه_حمایت_از_کودکان_و_نوجوانان
@khabaretaze
خبر تازه 📢
شهیندخت مولاوردی رومینا نه اولین قربانی قتل های ناموسی است و نه آخرین آن؛ تا زمانی که قانون، رویه
موضوع رومینا به خبر اول بی بی سی و شبکه های ضد انقلاب تبدیل شده است خانم ملاوردی هم به روشی همان حرف شبکه های خارجی را می زند تلاش زیادی در جریان است که رسانه های ضد انقلاب در یک جنگ شناختی این موضوع را به ذهن مخاطبان خود القاء کنند که قتل رومینا توسط پدرش محصول نگاه و اندیشه دینی است . در نگاه آنها اگر انسانها همانند حیوانات آزاد باشند چنین اتفاقاتی نخواهد افتاد حالا کسی نیست بگه اتفاقا در بین انسانهای مومن محبت و ادب در اوج خوذ قرار دارد و اگر خشونتی به وجود بیاید محصول فرمانروایی شهوت و غصب بر انسان است انسان بریده از خدا بنده نفسش است ولی انسان مقید به حیوانات و محیط زیست هم آسیب وارد نمی کند چه برسد با داس سر دخترش را ببرد . خانم ملاوردی آدرس غلط ندهند قتل رومینا محصول آزادی لجام گسیخته تمدن غرب است نه پیامد دین و معنویت.
*دکتر صدقی*
@khabaretaze
🔴به وکلای جدید مردم
▪️بعضی نمایندگان از مجلس به آسمان عروج کردند: دیالمه، مهدی شاه آبادی و ...
▪️برخی از مجلس به وصال شیطان رسیدند: حقیقتجو، رجب مزروعی و ...
▪️عدهای هم از مجلس راهی زندان شدند: احمدی، محمود صادقی و ...
شما میخواهید از مجلس به کجا بروید؟
"دکتر کوشکی"
@khabaretaze
مردم عزیز ایران
یادتونه قبلا بنز و بی ام و نمی تونستید بخرید
الان پرایدم نمی تونید بخرید!
بازم بگید این دولت کاری واسه ما نکرده😳
@khabaretaze