eitaa logo
خبر فوری
6.3هزار دنبال‌کننده
31.2هزار عکس
23.3هزار ویدیو
13 فایل
بروزترین اخبار ایران وجهان
مشاهده در ایتا
دانلود
4.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دبیرکل محترم حزب‌الله: اوضاع ، حزب الله را در بن بست قرار نخواهد داد. .
🔺افزایش بازرسی‌های هسته‌ای در ایران 🔹ایران تایید کرد به آژانس بین‌المللی انرژی اتمی اجازه داده است تعداد بازرسی‌های خود را در تهران افزایش دهد .
🔺پرستو احمدی آزاد شد نشست توجیهی و خروج خواننده کنسرت غیرقانونی از ساختمان پلیس رئیس مرکز اطلاع‌رسانی فرماندهی انتظامی مازندران: 🔹پس از تولید و انتشار ویدئویِ خارج از عُرف و ارزش‌هایِ اجتماعی توسط خانم پرستو احمدی در فضای مجازی؛ ایشان به پلیس امنیت عمومی دعوت و مقرر شد تا به مرجع قضایی مراجعه نمایند. 🔹همچنین دقایقی پیش پس از برگزاری نشست توجیهی به همراه خانواده از ساختمان پلیس خارج شد./تسنیم .
❌️سخنگوی القسام: ارتش اسرائیل اسرای خود را بمباران کرد 🔻ابوعبیده: ارتش رژیم صهیونیستی به‌تازگی مکانی که برخی از اسرای صهیونیست در آن‌جا حضور داشتند را بمباران کرد و سپس برای اطمینان از کُشته‌شدن آن‌ها، دست به بمباران دوباره زد. 🔻ما اطلاعات امنیتی داریم که تاکید می‌کند دشمن عامدانه و با هدف کُشتن اسرا و نگهبانان آن‌ها، اقدام به بمباران مکان مذکور کرد. .
🔺شیخ نعیم قاسم: خواری در قاموس حزب‌الله معنایی ندارد 🔹دبیرکل جنبش حزب‌الله: حمایت حزب‌الله از غزه، یک اقدام شرافتمندانه بود. دشمن صهیونیستی به‌دنبال نابودی هرگونه مقاومتی است که در برابر اقدامات توسعه‌طلبانه او ایستادگی کند. 🔹حزب‌الله هدف دشمن برای نابودی مقاومت را ناکام گذاشت. ما شهرک‌نشینان اسرائیلی را آواره کردیم. محال است که ما تسلیم شویم و خواری هم در قاموس حزب‌الله هیچ‌گونه جایی ندارد. دشمن به این نتیجه رسید که افق مقابله با مقاومت حزب‌الله بن‌بست است. .
11.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 شیخ نعیم قاسم: دشمن بارها اعلام کرد است خواهان نابودی مقاومت است و در این میان ضربه‌های دردناکی خورد و صدها نفر از نظامیان صهیونیست کشته و زخمی شدند 🔹هدف دشمن برای از بین بردن و درهم شکستن مقاومت را خنثی کردیم و شهرک نشینان را آواره کردیم. 🔹تجاوز اسرائیل به لبنان ربطی به حمایت مقاومت از غزه ندارد، بلکه مربوط به پروژه توسعه طلبی اسرائیل است. 🔹امیدواریم همه طرف ها در سوریه مشارکت کنند تا این دولت بر اساس حاکمیت شهروندان سوری شکل بگیرد. 🔹ما سابقا از سوریه حمایت کردیم زیرا در موضعی خصمانه با «اسرائیل» قرار داشت 🔹ما باور نداریم که آنچه در سوریه اتفاق می‌افتد بر لبنان تأثیر بگذارد و امیدواریم که سوریه مطابق با خواسته مردمش با ثبات ظاهر شود. 🔹امیدواریم حاکمان جدید به اسرائیل به عنوان دشمن نگاه کنند و روابط خود را با آن عادی سازی نکنند. .
2.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 سردار اسدی: وعده صادق ۳ بسیار متفاوت خواهد بود. .
480K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حمله تروریست های شهرک نشین به منزل یک خانواده فلسطینی در کرانه باختری با قمه .
7.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 هدیۀ ویژه مادر شهید لبنانی به رهبر معظم انقلاب .
🏴 سالروز وفات حانسوز حضرت ام البنین سلام الله علیها بر‌ همه شما تسلیت باد. 💔 السلام علیک یا زوجه ولی الله، یا امّ العباس | 🥀 .
بازداشت فردی با سلاح سرد در حرم حضرت معصومه (س) 🔹فردی ساعتی پیش با سلاح سرد ‌وارد صحن صاحب‌الزمان حرم حضرت معصو‌مه (ش) شده بود و با سر و صدا قصد درگیری با زائران را داشت. 🔹بلافاصله نیروهای امنیتی وارد عمل شده و فرد چاقو به دست را دستگیر می‌کنند و تحویل نیروهای امنیتی می‌دهند و هنوز از انگیزه متهم اطلاعاتی به دست نیامده است. 🔹در این حادثه به زائری آسیب وارد نشده ‌و اطلاعات تکمیلی متعاقبا اعلام می‌شود.
تکمیلی| جراحت جزئی یک زائر در حرم حضرت معصومه ◾️هم‌اکنون امنیت در حرم برقرار است 🔹ساعاتی پیش فردی که گفته می شود دچار اختلالات روانی بوده با چاقو قصد ورود به حرم مطهر را داشته که پس از درگیر شدن با یکی از نیروهای امنيتي وارد صحن صاحب الزمان (عج) شده و با اقدام و تیراندازی به موقع عوامل یگان حفاظت و امنیت حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه (س) متوقف و تحویل مراجع قضایی شده است . 🔹لازم بذکر است یکی از زائران دچار جراحت سطحی از ناحیه پا شده که جهت درمان به بیمارستان اعزام شده است. 🔹هم‌اکنون امنیت و آرامش در حرم حضرت معصومه (س) برقرار بوده و زائران در حال زیارت و اقامه نماز مغرب و عشاء هستند. .