حمله به خانه «پلوسی» و ضرب و شتم همسرش!
🔹دفتر «نانسی پلوسی» رئیس مجلس نمایندگان آمریکا از حمله به منزل وی در کالیفرنیا و ضرب و شتم شدید همسرش خبر داد.
#ایران #امام_زمان #اخبار
🎴 اخبار #خبر_فوری
اخبار مهم ایران و دنیا لحظه به لحظه
https://eitaa.com/khabarfori11
آیتالله واحدی جهرمی درگذشت
🔹آیتالله واحدی جهرمی نماینده سابق امام خمینی در سوریه و تولیت حرم حضرت سکینه بنت علی(ع) دار فانی را وداع گفت.
🔹وی که از شاگردان امام خمینی بود، بعد از اقامت در کشور سوریه در دوران پیش از انقلاب، مدتی تولیت حرمهای مطهر حضرت زینب و حضرت رقیه(س) را عهدهدار و امام جماعت صحن مطهر حضرت زینب بود.
#ایران #امام_زمان
🎴 اخبار #خبر_فوری
اخبار مهم ایران و دنیا لحظه به لحظه
https://eitaa.com/khabarfori11
📸 وداع خانواده شهدای حرم شاهچراغ(ع) با شهدایشان
عکس: محمدرضا فربود
#شاهچراغ #شهید #ایران_تسلیت #شیراز_تسلیت
#خبر_فوری
اخبار مهم ایران و دنیا لحظه به لحظه
https://eitaa.com/khabarfori11
آشوب و اغتشاش بازهم قربانی گرفت/ امروز در زاهدان چه گذشت؟
🔹نماز جمعه زاهدان در هر دو مصلای قدس و مصلای مسجد مکی با امنیت و آرامش برگزار شد. نمازگزاران مسجد مکی بعد از نماز در خیابان اطراف مسجد راهپیمایی و شعار داده و سپس به خانههایشان رفتند.
🔹اما عدهای از اراذل و اوباش مانند هفته گذشته در خیابانهای مختلف از جمله خیام، مدرس و کوثر شروع به سنگپراکنی، آتشزدن لاستیکها و ایجاد ناامنی کردند اما با حضور بهموقع نیروهای امنیتی، فضای شهر در کنترل است.
🔹در فرایند آرامسازی فضای آشوب چند نفر از پرسنل انتظامی مجروح شده و به بیمارستان منتقل شدند. صدای تیراندازی در خیابانهای اطراف مسجد مکی شنیده میشد.
🔹تعدادی از آشوبگران در اغتشاشات امروز از پشت بامها به سمت مردم و نیروهای امنیتی شلیک میکردند. در اغتشاشات امروز زاهدان متاسفانه یک کودک ۱۲ ساله از ناحیه صورت هدف قرار گرفت و کشته شد.
🔹در درگیریهای چند هفته گذشته زاهدان آشوبگران از سلاحهای جنگی و ساچمهای استفاده کردهاند.
🔹هم اکنون فضای شهر آرام و به گفته منابع امنیتی روند دستگیری و مقابله با اراذل و اوباش همچنان ادامه دارد.
#شهید #ایران #لبیک_یا_خامنه_ای
🎴 اخبار #خبر_فوری
اخبار مهم ایران و دنیا لحظه به لحظه
https://eitaa.com/khabarfori11
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 جزئیات ترور دو جوان آملی از زبان معاون سیاسی امنیتی استاندار مازنداران:
تروریست از فاصله حدود ۴ متری این دو جوان را با اسلحه کلت هدف قرار داده است
🔸مراسم تشییع این دو شهید فردا عصر در آمل برگزار خواهد شد.
#ایران #امام_زمان
🎴 اخبار #خبر_فوری
اخبار مهم ایران و دنیا لحظه به لحظه
https://eitaa.com/khabarfori11