هدایت شده از خبر فوری تحلیلی
آدرس ملک فروخته شده توسط الیاس قالیباف:
Starenpl. 9, 40764 Langenfeld (Rheinland), Germany
آدرس خریدار هم زیاد دور نبوده، با ماشین 13 دقیقه قاصله داشتن
Salm str 3. 40764 langenfeld
هر دو آدرس در نامه دفتر اسناد رسمی Dr. Jens Heinig Notar ذکر شده
امیرحسین خدایی خرم خریدار ملک از الیاس قالیباف، از 2019 به آلمان مهاجرت کرده و مدیر یه شرکت به اسم myRIDE24 هست که در حوزه خدمات حمل و نقل در آلمان فعالیت داره و اسم چند ایرانی دیگه مثل "کوروش مهرابی" و "مهدی تقوی" هم بین افراد مرتبط با خرمی دیده میشه.
الیاس قالیباف ملک رو آذر ۱۴۰۱ یعنی همزمان با اعتراضات اون سال در ایران، برای فروش گذاشته بوده!
جالب اینجاست درخواست مجدد پسر دیگه ی قالیباف، اسحاق، از کانادا برای بررسی مجدد درخواست اقامتش هم نزدیک به همین تاریخ و همزمان با اعتراضات بوده!
🖥«جنلی»
۳/۲
✅ کانال هواداران #استاد_رائفی_پور👇
https://eitaa.com/joinchat/3834445946C1dc50a60c0
هدایت شده از خبر فوری تحلیلی
🗣نکته جالب دیگه اینکه الیاس هم مثل برادرش اسحاق (که استرالیا دانشگاه رو گذرونده) خارج از ایران تحصیل کرده و طبق خبر عصر ایران مدرک کارشناسی رو در «مالزی» گرفته.
🗣در انتخابات ۹۶ هم یکبار سخنگوی ستاد روحانی به فعالیت های الیاس قالیباف در داخل و «خارج» از کشور اشاره کرده بود و از قالیباف توضیح خواسته بود!
🗣حالا باید دید الیاس که سفر خواهرش به ترکیه رو "خطای نابخشودنی" دونسته بود، درمورد خونه آلمان چه نظری داره؟
🗣خود قالیباف که گفته "از یک بچه رزمنده چنین توقعی نمیرود" همچنان قراره به سکوت درمورد خانواده و اطرافیانش ادامه بده؟
🗣این چرخه ریا و تزویر کجا قراره متوقف بشه! 480 هزار یورو!
🗣توییت اول اسم درست نوشته شده، توی توییت ششم یه کلمه بعد از اسم خریدار اضافهست. «امیرحسین خدایی بیرامی» درسته.
🖥«جنلی»
۳/۳
✅ کانال هواداران #استاد_رائفی_پور👇
https://eitaa.com/joinchat/3834445946C1dc50a60c0
هدایت شده از خبر فوری تحلیلی
👤توییت استاد #رائفی_پور
🗣اگر #قالیباف و حامیانش در ماجرای پسر کوچکترش #اسحاق_قالیباف به شما مردم پاسخ دادند اینجا در باره پسر بزرگترش #الیاس_قالیباف هم خواهند داد!
🗣کاری با این خانواده ندارم . دلم به حال آنهایی می سوزد که برای اینها کارسازی می کنند. افرادی که در لیست قالیباف حضور دارند اگر اعلام برائت نکنند از نظر بنده همه شان مانند #قالیباف خواهند بود.
🗣آبروی خودشان به کنار؛ آبروی یک نظام را در ظرف او ریختند. دنیا به کنار در آخرت یقینا باید پاسخگوی خون شهدا و مستضعفان باشند.
#اینبار_فرق_میکند
✅ کانال هواداران #استاد_رائفی_پور👇
https://eitaa.com/joinchat/3834445946C1dc50a60c0