💥💥جذب مربی قرآنی در
✅موسسه ثامن الائمه(ع) شهرستان خوروبیابانک
✅در رشته های
💥💥مربی قرآن کودک،نوجوان و بزرگسال
💥مدارک مورد نیاز
✅مدرک تحصیلی: حداقل لیسانس
✅مدرک مرتبط قرآنی
✅سابقه تدریس
✅قبولی در آزمون
✅قبولی در مصاحبه
📝جهت کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام به موسسه ثامن الائمه(ع) مراجعه نمایید
📱۰۹۱۳۵۹۶۳۶۴۴
☎️۴۶۳۲۴۵۵۰
☎️۴۶۳۲۴۵۴۸
☎️۴۶۳۲۴۵۴۷
@samenkhoor
@khabarkhoor
پيامبر صلي الله عليه و آله :
كودكان را به خاطر پنج چيز دوست مى دارم :
اول آن كه بسيار مى گِريند ،
دوم آن كه باخاك بازى مى كنند،
سوم آن كه دعوا كردن آنان همراه با كينه نيست؛
چهارم آن كه چيزى براى فردا ذخيره نمى كنند،
پنجم آن كه مى سازند و سپس، خراب مى كنند(دل بستگى ندارند)
@khabarkhoor
🔴از واتسآپ دوری کنید
دوروف، مدیر تلگرام:
🔹مهم نیست که شما ثروتمندترین فرد روی زمین هستید اگر واتساپ را روی تلفن خود نصب کرده باشید، همانطور که جف بزوس (مالک شرکت آمازون و از ثروتمندترین اشخاص دنیا) در سال ۲۰۲۰ متوجه شد، تمام اطلاعات شما از هر برنامه موجود در دستگاه شما قابل دسترسی است.
🔹میتوانید از هر برنامه پیامرسانی که دوست دارید استفاده کنید، اما از واتساپ دوری کنید. این پیارسان ۱۳ سال است که یک ابزار نظارتی شده است.
@khanarkhoor
💠هفته نیروی انتظامی بر غیور مردان امنیت مبارکباد.
#نیروی_انتظامی
#پلیس_هوشمند
#امنیت_پایدار
@khabarkhoor
29.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 برخورد متفاوت!
♨️ داستان کشف حجاب دسته جمعی دانش آموزان یک دبیرستان دخترانه در حضور روحانی مبلغ
➕ اگر صحنه را رها کنیم شرایط همین می شویم که داریم می بینم! اتفاقاً باید بمانیم و درست عمل کنیم.
📌حجت الاسلام دسمی
#حجاب
#جامعه_سازی
#بازپخش
#زن_عفت_افتخار
#مرد_غیرت_اقتدار
@khabarkhoor
✅ ترویج حجاب کار سختی نیست
🔰 فقط کافیست:
🔹 به مردان جامعه آموزش دهیم چگونه با همسر، دختر و خواهر خود ارتباط عاطفی صحیحی برقرار کنند و #نیاز_روحی آنان را تامین کنند.
🔹 به مردان جامعه آموزش دهیم چگونه #غیرت_بیجا نورزند و به واسطه آن لجبازی، پنهانکاری و ریا را توسط زنان نهادینه نکنند.
🔹 به مردان جامعه آموزش دهیم چگونه با #تامین_امنیت در خانه، آرامش را برای ناموسشان فراهم کنند.
🔹 به مردان و زنان جامعه آموزش دهیم چگونه #روابط خود را مستحکم، منطقی و صمیمی کنند.
🔹به پدران و مادران جامعه آموزش دهیم چگونه فرزندان را #تربیت کنند که برای روابط درون خانواده را مقدم بر هر خواسته شخصی بدانند.
✅ در حوزه حجاب تمرکز ما باید بیشتر بر مردان باشد تا زنان؛ اما ما برعکس عمل میکنیم.
@khabarkhoor
✅السلام علیک یا صاحب الزمان
جشن آغاز امامت حضرت مهدی (عج)
🎙سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا صالحی
🎛اجرای سرود سلام فرمانده
🎙مداح خوانی کربلایی امیر حسین هنری
اجرای نمایش باجون و کیوون
🎁اجرای مسابقه و اهدای جوایز و نورافشانی
پنج شنبه شب ساعت ۱۹
⚽️مکان:زمین چمن مجموعه ورزشی امام علی علیه السلام
پایگاه مقاومت بسیج حضرت ابوالفضل
پایگاه مقاومت بسیج شهید بهشتی خور
مسجد و مهدیه صاحب الزمان
@khabakhoor
11.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تواین شلوغی ها،یه کم صفا ببینید❤️
روحیتون عوض بشه✌️
#اَللهُمَ_لَـیِّن_قَـلبی_لِوَلِیِّ_اَمرِک
☫
❣الّلهُـمَّـ؏جـِّللِوَلیِّـڪَ الفــَرَج. 💐 ⃟🕊
💫 @khabarkhoor
💡ضربات سنگینِ ایران به محور «ترکیه-آذربایجان»
#پارت_اول
🧩ایران خیلی دیر متوجه رخدادهایی شد که به صورت زیرپوستی، در شمال غرب کشور و درآن سوی مرزهایش رخ داده اند: اتحادی که میان «ترکیه» و «جمهوری آذربایجان» شکل گرفته و البته ردپای عناصری نظیر رژیم صهیونیستی و حتی پاکستان، روسیه و آمریکا را هم میتوان در آن پیدا کرد. اما آیا ممکن است ایران پاسخ این اتحاد را از طریق ضربه زدن به منافع ترانزیتی و اقتصادی این کشورها بدهد.
🧩تنش سیاسی-نظامی اخیر میان ایران و جمهوری آذربایجان هر چند از مدتها قبل زمینههایی داشته، تازه آغاز شده و به اذعان بسیاری از تحلیل گران روابط بین الملل، در آینده گسترش هم خواهد یافت.
به گزارش فرارو، در این میان، برخی معتقدند آذربایجان به ابزاری برای مشغول کردن ایران به یک بحران تازه در نزدیکی مرزهایش بدل شده، بحرانی که ترکیه و اسرائیل هم اضلاع دیگر آن هستند و البته، شاید بتوان ردپای روسیه، آمریکا، پاکستان و حتی برخی کشورهای عربی را هم در آن جست و جو کرد.
🧩اما آیا این بازی ممکن است با اقدامات احتمالی ایران، از یک سو پیچیدهتر شود و از دیگر سو ورق به نفع ایران برگردد؟ شواهدی وجود دارند که نشان میدهند پاسخ مثبت است و از قضا، دست ایران چندان هم بسته نیست.
🧩ایران، به اقتصاد آذربایجان ضربه میزند
همین چند هفته پیش بود که خیرالله خادمی، معاون وزیر راه و شهرسازی از مذاکره با مقامات ارمنستان برای احداث یک کریدور جدید جادهای خبر داد و گفت: «ارمنستان به دنبال ساخت جاده ترانزیتی جدیدی از ایران تا گرجستان است و ما هم برای مشارکت در ساخت این مسیر جدید که کشورمان را به گرجستان میرساند، اعلام آمادگی کرده ایم. البته این کریدور جدیدِ ترانزیتی، جدا از ساخت مسیر جایگزین «گوریس-قاپان است» و درباره ساخت مسیر جایگزین یا همان جاده «تاتو» هم به توافقاتی رسیده ایم.»
🧩خادمی ادامه داد: «در حال حاضر یک مسیر ارتباطی از مرز «نوردوز» در استان آذربایجان شرقیِ ایران تا شهر «ایروان» در ارمنستان به طول حدود ۴۰۰ کیلومتر وجود دارد که این مسیر به عنوان «کریدور شمال-جنوب» به مرز گرجستان میرسد و عملا این مسیر بخشی از «کریدور شمال- جنوب» کشورمان محسوب میشود که از این مسیر، از طریق ارمنستان و گرجستان به حوزه قفقاز و در نهایت به اروپا متصل میشویم.»
🧩توصیف سخنان معاون وزیر راه و شهرسازی برای افراد غیر متخصص این است: ایران میخواهد جمهوری آذربایجان را از مسیر ترانزیتی «کریدور شمال-جنوب»، کنار بگذارد و این کشور را با ارمنستان جایگزین کند. این، احتمالاً بزرگترین ضربهای است که آذربایجانیها میتوانند از ایران دریافت کنند، چرا که عدم النفع اقتصادی آنها از این تصمیم ایران، میتواند سر به میلیاردها دلار بزند
🧩دست «جمهوری آذربایجان» بسته است
«کریدور شمال-جنوب» (International North–South Transport Corridor)، در حال حاضر مهمترین پروژه ترانزیتی ایران (به لحاظ نزدیکی به فاز اجرایی) است. بر اساس برنامه ریزیهای قبلیِ این پروژه، قرار بوده که مسیر این کریدور، از هند آغاز شده، از بندر «چابهار» در ایران بگذرد و سپس با عبور از خاک جمهوری آذربایجان به روسیه و سپس فنلاند برسد
#اسرار_سیاسی
#آذربایجان
#ایران
@khabarkhoor
💡ضربات سنگینِ ایران به محور 《ترکیه_آذربایجان》
#پارت_دوم
🧩در واقع، هدف، وصل کردنِ هند به عنوان سومین اقتصاد بزرگ جهان در دهه آینده به اروپا است و نکته این است که هیچ مسیری به ارزانیِ مسیر ترانزیتیِ ایران-روسیه-اروپا وجود ندارد. به عبارت ساده، در اینجا «ریش و قیچی دست ایران است.»
🧩در طرح اصلیِ «کریدور شمال-جنوب»، کالاهای هندی وارد بندر «چابهار» در ایران میشوند و سپس، از طریق شبکه ریلی ایران به آستارا میرسند. شبکه راهآهن ایران در آستارا اکنون به آن سویِ مرز، یعنی آستارایِ آذربایجان متصل است و ادامه مسیر تا «مسکو» و «سن پترزبورگ» در روسیه و سپس خاکِ اروپا هم در این طرح مشخص شده است. (البته یک مسیر جایگزینِ ریلی-دریایی هم وجود دارد که باز هم از خاک ایران عبور کرده، به بندر «باکو» در آذربایجان و سپس بندر «آستاراخان» در روسیه میرسد و از آنجا دوباره به شبکه ریلی روسیه میپیوندد.)
🧩حالا، اما به نظر میرسد که تنش اخیر میان ایران و جمهوری آذربایجان، موجب شده که ایران، ارمنستان و گرجستان را جایگزین این کشور کند. همزمان، از آنجا گرجستان و ارمنستان (با مجموع جمعیت حدود ۷ میلیون نفری و مجموع تولید ناخالص داخلی حدود ۳۰ میلیارد دلاری) از عبور یک کریدور ترانزیتیِ بین المللی از خاک شان به شدت منتفع میشوند، به نظر میرسد که پیشنهاد جدید ایران، آن اندازه جذاب باشد که آنها نتوانند ردش کنند
🧩آیا ضربه ایران به ترکیه هم در راه است؟
به این ترتیب، ایران در این ماجرا دست بالا را دارد و ضرر (یا دست کم عدم النفعی) که از این نظر به جمهوری آذربایجان وارد میشود، میتواند بسیار هنگفت و در مقیاس سالانه، برابر با چندین میلیارد دلار باشد.
🧩بر اساس اطلاعات موجود، همین حالا هم «کریدور شمال-جنوب» در ایران در دو بندر «شهید رجایی» (بندرعباس) و «شهید بهشتی» (چابهار) دارای زیرساختهای لازمِ ریلی هست و راه آهن آستارا-آستارا (میان ایران و جمهوری آذربایجان) هم در سال ۱۳۹۷ افتتاح شده است. تنها حلقه مفقوده در این میان، مسیر ریلی ۱۶۴ کیلومتریِ رشت-آستارا در خاک ایران است که شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور متولی پیشبرد آن است
🧩از طرفی، یک خطآهن متروک میان ایران و ارمنستان از مرز «جلفا» وجود دارد که به دلیل جنگ «قره باغ» میان آذربایجان و ارمنستان غیر قابل استفاده شده، اما در جریان سفر چندی پیش وزیر پیشین راه و شهرسازی ایران به ارمنستان، در مورد فعالیت مجدد آن توافق شده است. به این ترتیب، ظاهراً ایران میتواند بدون هزینه بالا، جمهوری آذربایجان را از ابرپروژه «کریدور شمال-جنوب» کنار بگذارد.
اما ایران کارتهای برنده دیگری هم در اختیار دارد که تاکنون کمتر در مورد آن صحبت شده است. بررسیها نشان میدهند که علاوه بر «کریدور شمال-جنوب»، ۲ کریدور ترانزیتیِ دیگر هم وجود دارند که ایران میتواند در صورت لزوم، مانع از انتفاع اتحاد «ترکیه-آذربایجان» از آنها شود.
🧩نخستین مورد، «کریدور جنوب-غرب» است که ایده اجرای آن در سال ۲۰۱۶ میلادی، میان ایران، آذربایجان و گرجستان شکل گرفت و کشورهایی مانند اوکراین و لهستان هم در مسیر آن قرار میگیرند. این پروژه هم مشابه پروژه «کریدور شمال-جنوب» (با اندکی تفاوت) است و حالا ایران میتواند در این طرح، ارمنستان را جایگزین جمهوری آذربایجان کند.
🧩مورد دوم، اما بسیار مهمتر است: «کریدور اسلامآباد-تهران-استانبول». این کریدور برای ترکیه و پاکستان به شدت اهمیت دارد و از آنجا که این دو کشور اخیرا در همراهی با جمهوری آذربایجان، رزمایشی مشترک به نام «سه برادر» اجرا کردند که ایران آن در تقابل با خود تلقی کرد، به نظر میرسد که باید آن را جدی گرفت.
این کریدور همین حالا هم فعال است و در آینده دو اقتصاد بزرگِ ترکیه و پاکستان نقش اساسی بازی خواهد کرد. با این همه، ترکیه و پاکستان، حالا احتمالا بسیار نگران هستند که دخالت شان در تنش سیاسی-نظامی میان ایران و آذربایجان، ممکن است بر عملکرد این کریدور ترانزیتی هم تاثیر بگذارد
#اسرار_سیاسی
#آذربایجان
#ایران
@khabarkhoor