🚦آیا معنای تاکید مکرر رهبر انقلاب برای عدم تکیه به خارج در بحث اقتصاد، قطع رابطهی اقتصادی با دنیاست؟
🔻رهبر انقلاب در دیدار اخیر کارگران: راه مقابلهی با جنگ اقتصادی چیست؟ این است که ما در داخل به اقتصاد خودمان بپردازیم. وقتی اقتصاد ما متّکی بود، وابسته بود، مشکلات به وجود میآید.
🔸️البتّه بنده عقیده ندارم به اینکه رابطهی اقتصادی را از دنیا باید قطع کرد یا میتوان قطع کرد؛ معلوم است که نمیتوان؛ امروز همهی دنیا به هم مربوط و متّصل است امّا تکیهی به بیرون از مرزها غلط اندر غلط است؛ نباید تکیه کرد.
🔔 بله، بروند با زرنگی، با تدبیر، با سیاستگذاری درست، با پیگیری صحیح، با جدّیّت، ارتباطات با دنیا [برقرار کنند].
🏷 دنیا بزرگ است؛ دنیا که فقط آمریکا و چند کشور اروپایی نیست؛ دنیا خیلی وسیع است؛ بروند ارتباطات را برقرار کنند به آن مقداری که لازم هست امّا چشم ندوزند به هیچ نیروی خارجی؛ چشم بدوزند به عنصر داخلی، چشم بدوزند به این ارزش بزرگ: نیروی انسانی داخل.
🔺️ وقتی مردم ببینند که ما مسئولین اصرار داریم بر اینکه مشکلاتمان را در داخل حل کنیم و از ظرفیّتهای داخلی استفاده کنیم، ولو یک سختیای هم برایشان پیش بیاید، تحمّل میکنند، کمکمان میکنند؛ این را مسئولین محترم کشور باید توجّه داشته باشند که تکیهی به خارج نبایستی کرد. ۹۷/۲/۱۰
@saraer
❌ سرعت عمل اداره گذرنامه در ایران ۱۰ برابر #سوئد است در حالی که جمعیت ایران ۷ برابر سوئد و درآمد دولت سوئد از مالیات ۱۰۰ برابر درامد نفت ایران است.
#فساد_اداری #نظم
منبع:
bit.ly/2KCu8OH
💠 @saraer
⭕️ ترفند نخنمای پرزیدنت
🔸اینستاگرام روحانی در واکنش به مسدود شدن تلگرام نوشت: «اگر در عالیترین سطح نظام، تصمیمی برای محدودسازی ارتباطات مردم گرفته شده است، صاحبان واقعی این کشور که مردم هستند در جریان قرار بگیرند. محرمانه نداریم»
🔺محرمانهها در دولت شفافیت!
1⃣میزان واردات بنزین، محرمانه !
2⃣قرارداد با پژو فرانسه، محرمانه!
3⃣وضعیت رشد اقتصادی، محرمانه!
4⃣محتوای توافق با 1+ 5 محرمانه!
5⃣تعداد چکهای برگشتی، محرمانه!
6⃣مفاد مذاکرات هستهای، محرمانه!
7⃣جریمه ایران در کرسنت، محرمانه !
8⃣محتوای قراردادهای نفتی، محرمانه!
9⃣قرارداد با ایرباس و بوئینگ، محرمانه!
🔺اولا با وجود #محرمانه_ها ادعای #شفافیت یک طنز تلخ است. ثانیا دوقطبی سازی برای فرار از پاسخگویی نسبت به دلار 6000 تومانی، برجامِ نافرجام و...ترفند نخنما شدهای است. ثالثا چه خبر از وعدههایتان پرزیدنت
📝 رضا سراج
سروش:
sapp.ir/saraer
ایتا
eitaa.com/saraer
گپ
Gap.im/saraer
⭕️ دادگستری کردستان: "رامین حسینپناهی" قبل از دستگیری عضو گروهک تروریستی کومله بود/اخبار شبکههای اجتماعی کذب است
🔹 اخیراً در شبکههای اجتماعی اخباری کذب در مورد یکی از اعضای گروهک تروریستی به نام رامین حسینپناهی مبنی بر اینکه وی فعال مدنی بوده انتشار یافته است.
🔹بر اساس مدارک مستند وی سالها قبل از دستگیری تحت تأثیر برادرانش که عضو گروهک تروریستی کومله میباشند جذب این گروهک شده و برای آنها در داخل کشور فعالیتهایی داشته است. حسینپناهی در اردیبهشت ماه سال 1394 به صورت غیر قانونی از کشور خارج و به این گروه میپیوندد و پس از گذراندن دورههای ضد امنیتی در قالب یک تیم نظامی برای انجام اقدامات تروریستی و ترور شهروندان در تیر ماه 1396 به داخل کشور اعزام که در درگیری با نیروهای نظامی سه نفر از عناصر نظامی گروهک کشته و وی نیز دستگیر میشوند.
🔹هنگام دستگیری، وی مسلح به سلاح کلاش، اسلحه کمری و نارنجک بوده است در تحقیقات اقرار به ورود مسلحانه و درگیری با مامورین نموده و نهایتاً در یک فرایند دادرسی عادلانه به اتهام بغی و با مداخله وکیل، محاکمه و به استناد مواد 287 و مفهوم مخالف 288 و ماده 211 و تبصره آن از قانون مجازات اسلامی به اعدام محکوم، حکم صارده پس از فرجام خواهی در دیوان عالی کشور ابرام میگردد.
سروش:
sapp.ir/saraer
ایتا
eitaa.com/saraer
گپ
Gap.im/saraer
آصفی: آمریکا میخواهد ایران را وادار به امتیازدهی کند
حمیدرضا #آصفی، سفیر پیشین ایران در امارات متحده عربی:
▪️توجه کنید که موشک پراکنی رژیم صهیونیستی به سوریه، همزمان با سفر پمپئو بود، یعنی کاملا روشن است که امریکایی ها درصدد ایجاد نا امنی، بی ثباتی و آتش افروزی در منطقه و تشدید بحران هستند. به خاطر اینکه مسائلی مانند یمن و سوریه را سرپوش بگذراند و از این رهگذر بتوانند بیشتر از گذشته عربستان را سرکیسه کنند.
▪️امریکایی ها در صدد این هستند که با این پیوندها ایران را به امتیاز دهی وادار کنند. چه در #برجام چه موضوعات دیگر، کما اینکه اقای مکرون هم در گفتگوهایش به آن اشاره کرده بود. البته الان برای امریکایی ها موقعیت مناسبی است که از این ولیعهد بی سواد و ناپخته سعودی استفاده کنند و حداکثر بهره بردای مالی را به عمل بیاورد. لذا در این مقطع دوکار باید بکنیم اول اینکه با شرکا و دوستانمان افشاگری روشنگرانه کنیم، از دیپلماسی عمومی حداکثر امکان و ظرفیت استفاده کنیم. در کنار ان مواضع قاطع، محکم و غیرقابل سازش را چه در گفتگو ها چه در تریبون های علنی بیان کنیم. امریکایی ها اگر احساس کنند که فشار های آنها جواب می دهد، این وضعیت را با اقدامات بیشتر تشدید می کنند.
▪️در حالی که اگر متوجه بشوند که این فشار و تهدید ها نتیجه ای جز به خطر افتادن منافع انها ندارد در رویکرد خودشان تجدید نظر میکنند.
@saraer
🔺ضرغامی: اگر محرمانه نداریم توافق با تلگرام را منتشر کنید
🔹رییس جمهور علاقه مند است که با صدای بلند بگوید دولت مزاحم هیچ پیام رسان خارجی نیست. قبول! ولی اگر آن جوان روسی به تعهدات خود در مقابل جمهوری اسلامی ایران عمل نکرد و عملا مردم را تحقیر کرد رییس جمهور برای حفظ استقلال کشور می تواند سکوت کند؟
🔹اگر محرمانه نداریم بهتر است متن توافقات دولت با تلگرام برای اطلاع عموم منتشر شود./رجا
@saraer
♦️احتمال استیضاح رئیس جمهور
نماینده مردم مهاباد در مجلس:
🔹با بسته شدن چندین هفتهای مرزهای شهرهای کردنشین استانهای آذربایجان غربی و کردستان معیشت بیش از ۷ میلیون نفر از ساکنان این شهرها به خطر افتاده است.
🔹این تصمیم توسط شورای امنیت ملی گرفته شده، شورایی که رئیس جمهور، ریاست آن را برعهده دارد.
🔹در هفته جاری موضوع سؤال از رئیس جمهور را پیگیری کرده و در صورتی که این درخواست نمایندگان کردزبان شهرهای مرزی به نتیجه نرسد به طور حتم موضوع استیضاح رئیس جمهور را پیگیری خواهیم کرد.
🔹بیش از ۱۵ نماینده کردزبان شهرهای مرزی کشور تصمیم دارند، در صورتی که به نتیجه نرسند ضمن در جریان گذاشتن ریاست مجلس شورای اسلامی، استعفای خود را از مجلس اعلام کنند.
@saraer
🔴 ادعای بلومبرگ: آمریکا با اعلام «ضربالاجل» از توافق خارج میشود
🔸بهگفته رسانه آمریکایی، یکی از سناریوهای محتمل پیشرو این است که رئیس جمهوری آمریکا خروج از توافق و اعمال دوباره تحریمها را اعلام کند اما پیش از آنکه این تحریمها اجرا شوند، فرجهای را در نظر بگیرد. /تسنیم
❇️ @saraer
🔴 این حیوان، عصاره کسانی است که بهشون گفته میشه: " #مردم_اسرائیل " 👆 کسانیکه #نژادپرستی و خودبرتربینی جزء ذات آنهاست👆
@saraer
🌐 وزیر آموزش اسرائیل: نتایج انتخابات لبنان نشان داد حزبالله همان لبنان است
▪️به گزارش #هاکریا2040 به نقل از تایمز اسرائیل، نفتالی بنت، وزیر آموزش اسرائیل گفت از آنجا که صندوقهای رأی لبنان نشاندهنده افزایش حمایت از حزبالله و موفقیت آشکار آن است، اسرائیل همچنان به سیاست خود مبنی بر مسئول دانستن لبنان در قبال اقدامات این گروه شیعی ادامه خواهد داد.
▪️بنت، عضو کابینه امنیتی اسرائیل گفت: "نتایج انتخابات لبنان آنچه را که مدتی است رویکرد ماست تقویت میکند: حزبالله مساوی لبنان. دولت اسرائیل بین حکومت لبنان و حزبالله تمایزی قائل نخواهد شد و لبنان را مسئول هر اقدامی که از این سرزمین صورت گیرد خواهد دانست."
▪️اولین انتخابات پارلمانی لبنان پس از ۹ سال روز یکشنبه با مشارکت 49.2 از رأیدهندگان، برگزار شد. خبرگزاری رویترز بر مبنای نتایج گزارششده در رسانههای لبنان برآورد کرده است که حزبالله و متحدانش ۶۷ کرسی از مجموع ۱۲۸ کرسی پارلمان را در اختیار بگیرند.
#انتخابات_لبنان
#حزب_الله
🆔 @saraer
🔴گدا که باشی... / در مورد قطع رابطه مغرب با ایران
🔻هفته گذشته بود که خبر قطع رابطه دیپلماتیک مغرب با ایران توسط مقامات این کشور منتشر شد. دلیل این قطع ارتباط نیز یک بهانه قدیمی مبنی بر حمایت ایران از جبهه آزادیبخش پولیساریو در صحرای غربی بود، منطقهای وسیع و بیابانی که در حال حاضر به دلیل سیاستهای رباط و جنگ طولانی میان ارتش مغرب و جبهه آزادیبخش پولیساریو، کمتر از 500هزار نفر جمعیت دارد. صحرای غربی به همراه موریتانی در سال 1975 و پس از خروج اشغالگران اسپانیایی و با حمایت مستقیم الجزایر و برخی از کشورهای چپگرای جهان مانند چین مستقل شد، اما این استقلال دیری نپایید، چرا که مغربیها مدعی مالکیت آن شده و با اعزام ارتش خود به این منطقه، جنگی طولانی میان طرفین درگرفت.
🔻پیش از پیروزی انقلاب اسلامی، روابط ایران و مغرب به دلیل حکومت پادشاهی در دو کشور بسیار گسترده و عمیق بود، اما انقلاب همانگونه که همه رشتههای بافته شده توسط غرب در ایران را پنبه کرد، پنبه رابطه با بسیاری از کشورهای خودکامه جهان را هم زد که یکی از آنها همین مغرب بود که از پولهای مفتی که از تهران راهی رباط میشد، بیبهره شده بود. مغرب در واقع بخشی از بلوکهای پادشاهی باقیمانده از جهان قدیم بود که تلاش داشت در اتحاد با غرب و کشورهای همسو بتواند امور خود را سر و سامان دهد. با پیروزی انقلاب اسلامی، به دلیل ماهیت انقلابی کشور پولیساریو نیز مانند دهها جنبش آزادیبخش دیگر تلاش کرد تا با مقامات تازه به قدرت رسیده در تهران ارتباط بگیرد.
🔻کسی منکر این مساله نیست که تا یک دهه پس از پیروزی انقلاب، به دلیل روحیه انقلابی ایران و رفتارهای ضدایرانی سران مغرب، از پولیساریو حمایت مالی، تسلیحاتی و لجستیک میشد. این حمایتها در دورههای مختلف از طریق الجزایر و موریتانی صورت گرفته و همه این موضوع را میدانستند. اما با دخالت سازمان ملل متحد و تعیین فرستاده دبیرکل برای حل و فصل جنگ میان طرفین، تهران تلاش کرد تا نسبت به پولیساریو فاصله منطقی گرفته و از ظرفیتهای موجود در شمال آفریقا برای گسترش روابط با مغرب استفاده کند. اما ذات خراب مغربیها و همچنین «گدا بودن»شان مانع از این مساله شد.
🔻مغربیها که جزو نخستین کشورهای عربی بودند که رژیم صهیونیستی را به رسمیت شناخته و این رژیم رسما در رباط سفارت دارد روابط گستردهای نیز با سعودیها و اماراتیها دارند و به دلیل زیرساختهای ضعیف اقتصادی نیازمند دلارهای سعودی و لابیهای صهیونیستی برای سرمایهگذاری در کشور خود هستند. در این میان ایران نه میتواند و نه میخواهد که در کشوری مانند مراکش سرمایهگذاری کند، از اینرو مراکشیها هیچ انگیزه جدی برای تداوم رابطه با تهران ندارند و این موضوع را پیش از این عمر البشیر هم روی دست شاه مغربی تقلب کرده بود و نمکدانی به اندازه دریای سرخ که شامل محبت بیدریغ ایرانیها بود، را شکست.
🔻اتهام حمایت ایران از جبهه پولیساریو به دلایل متعدد کذب است. چرا که، باوجود کشوری مانند الجزایر که در رقابت با همسایه خود میتواند حمایتهای جدی از پولیساریو کند، که میکند تهران هیج نیازی به این مهم ندارد، در تهران همه مقامات بهخوبی میدانند که حمایت علنی از پولیساریو در شرایط فعلی هیچ نفعی برای کشور ندارد، چرا که این جبهه به دلیل سیاستهای جمعیتی مراکش در طول چهار دهه گذشته که باعث فرار بیش از 400هزار شهروند صحرا شد، قافیه جمعیتی را به رباط باخته است. از سوی دیگر، در حال حاضر در صحرا ایران هیچ توانی برای کار عملیاتی ندارد، چرا که مسائل بسیار مهمتری وجود دارد که باید به آن رسیدگی شود.
🔻از اینرو، باید گفت که اتهام آموزش به پولیساریو از همان دست اتهاماتی است که کشورهای عربی با برق دلارهای سعودی به ایران وارد میکنند تا بتوانند اقتصاد خراب خود را آباد کنند. نظامیان سودانی که امروزه در یمن بهضرب گلوله ارتش و کمیتههای مردمی این کشور کشته میشوند، همانهایی هستند که توسط مستشاران ایرانی آموزش دیدهاند که توسط عمر البشیر برای دریافت چند میلیارد دلار پول به جنگ نیروهای مورد حمایت ایران در یمن فرستاده میشود. ما در قطع رابطه با رباط هیچ ضرری نخواهیم کرد، اما باید حواسمان باشد که در چه دایره خطرناکی به لحاظ دیپلماسی قرار گرفتهایم.
🔻مغربیها برای منطقه صحرا نقشههای بسیاری دارند، علاوه بر وجود یکی از بزرگترین معادن فسفات جهان در این منطقه وسیع، در صورت انضمام نهایی آن به خاک خود، به ساحلی با طول صدها کیلومتر در ساحل اقیانوس آتلانتیک دسترسی خواهند داشت که به لحاظ توریسم، صیادی، دسترسی به خاک موریتانی و حتی مسائل نظامی اهمیت دارد. در ضمن، ارتش مراکش برای بحث مراقبت نظامی و مبارزه با رزمندگان پولیساریو به شدت از تکنولوژی اسرائیلی بهره میگیرد.
☑️ادامه در پست بعد...
K.J
@syriankhabar
سروش:
sapp.ir/saraer
🔴گدا که باشی... / در مورد قطع رابطه مغرب با ایران
🔻رژیم صهیونیستی به لحاظ امنیتی و نظامی و اقتصادی روابط بسیار نزدیکی با پادشاهی مغرب دارد و در تلاش است تا به در اقیانوس آتلانتیک حضوری موثر به هم زند. صهیونیستها در جدال دائمی با ایران و الجزایر در این منطقه همواره در صحرای غربی حضور داشته و دارند. متاسفانه بسیاری از مسائل را نمیشود اینجا بازگو کرد، هر چند در رسانههای غربی و عربی منتشر شده باشد، اما به صورت خلاصه باید تاکید کنم که تهران از طرحها و برنامههای بزرگی که برای صحرای غربی در دهه 60 و 70 خورشیدی داشت، دست کشیده و آنها را به کناری گذاشته است. اگر تهران میخواست در صحرای غربی حضور داشته باشد، با کمک الجزایر هیچ مشکلی نداشت.
🔻روزگاری صهیونیستها این شایعه را ساخته بودند که ایران میخواهد با استقرار موشک در جمهوری صحرا، اروپای غربی را در تیررس داشته باشد، آنها همچنین میخواهند با مستقر کردن موشکهای خود در ساحل شرقی آتلانتیک، به ساحل شرقی امریکا در آنسوی اقیانوس دسترسی داشته باشند و خاک امریکا را در هر جنگی هدف قرار دهند. صهیونیستها و مغربیها در سالهای دور این شایعه را درست کردند تا اروپاییها را بترسانند و این ترساندن به شکلهای مختلف هنوز هم ادامه دارد.
🔻آنچه در پایان باید گفت این است که در حوزه دیپلماسی باید حواس مقامات کشورمان جمع باشد، هیچ وقت نباید بگوئیم که مالدیو، جیبوتی، اریتره، سومالی، سودان و مغرب روابطشان را قطع کردند، که کردند. در نظم فعلی حاکم بر جهان ما به رای این کشورها در نزد نهادها و سازمانهای بینالمللی نیاز داریم. شما شک نداشته باشید که سعودیها با کمک رژیم صهیونیستی و حمایت بیدریغ کشورهای غربی در تلاش هستند تا سیاست تهیسازی دیپلماتیک ایران را با صرف هزینههای هنگفت پیش برده و کشورمان را به کشوری تنها و منزوی در جهان تبدیل کنند. برای مقابله با این سیاست هم باید پول داشت که ما فعلا کفگیرمان تهِ دیگ خورده و دوم باید دستگاه دیپلماسی فعالی داشته باشیم که به دلیل چهل تکه بودن حوزه سیاست خارجی کشور، چنین امکانی برایمان وجود ندارد.
🔻با این اوصاف، به همان میزان که ما عقبنشینی میکنیم دشمن پیشروی میکند و میتواند ما را بیشتر تحت فشار قرار دهد. در ضرورت طراحی برای مقابله در حوزه دیپلماتیک نباید غافل ماند، یک مقامِ مسوولِ عاقل به خوبی میداند که در جهان امروز همه چیز در حوزه ارتباطات نهفته است. باید با هوشیاری با همه مسائل روبهرو شد، واقعنگر بود، در همه سطوح با کشورهای جهان که با ما حداقل دشمنی ندارند ارتباط برقرار کرد. اینها از ضروریات حوزه دیپلماسی است که متاسفانه در تهران کسی زیاد به آن توجه نمیکند، چرا که بعضی وقتها در حوزههای کاری چنان تداخلی به وجود میآید که یک نفر دیگر به جای وزیر امورخارجه با همتای او دیدار میکند!!!
K.J
@syriankhabar
سروش:
sapp.ir/saraer
ایتا
eitaa.com/saraer
گپ
Gap.im/saraer
◼️برجام، خروج امریکا، دلدادگی دولت و جنگ آینده
▪️تنها چند روز دیگر تا موعد تصمیمگیری رئیسجمهور امریکا در مورد برجام و تمدید تعهدات این کشور در مورد این معاهده بینالمللی زمان فاصله است، موعدی که میتواند همه امور را به سمت و سوی دیگری ببرد و تصمیم غیراصولی هر یک از طرفین میتواند آینده را به سمت تاریکی مطلق پیش ببرد. این روزها پالسهای مختلفی از همه طرفها صادر میشود، اروپاییها در حالی که میگویند برجام، پابرجا خواهد بود اما تاکید دارند که باید به آن الحاقیه زد، موضوعی که طرف چینی و روسی چندان اعتباری برای آن قائل نیستند با این حال در واشنگتن پرچمها در مسیر بادهای ویرانگری که از تلآویو و ریاض میوزد، برافراشته شده و مستاجر کاخ سفید در تلاش است تا با کمترین هزینه، بیشترین امتیاز را بگیرد. او تهدید به خروج از این معاهده کرده و انتظار دارد برای خارج نشدنش، هدیهای دریافت کند و امتیازی که میخواهد کمتر از برچیدن نظام دفاعی قدرتمند ایران که مبتنی بر موشکهای دوربرد و خارج کردن تهران از همه منطقه آسیای غربی، نخواهد بود.
▪️از اینرو است که اوضاع بهشدت بغرنج شده است و هر روز ندایی عجیب از سمت شرق و غرب به گوش میرسد. در تهران اما تصمیم انگار به شکلی دیگر گرفته شده است و حسن روحانی بر خلاف دیگر دولتیها به صراحت از موضوع بسیار مهمی پرده برداشته و بهنظر میرسد که با اروپا به یک توافق ابتدایی رسیدهاند، برجام بدون امریکا و البته بدون هیچ الحاقیهای! این اگر صحت داشته باشد، یعنی آنکه ایران به خارج شدن امریکا رضایت داده و اروپاییها هم با علم به این مساله و اینکه دیگر نیازی به رایزنی با امریکا برای اصلاح برجام ندارند، شاید خوشحال باشند. رضایت به خروج امریکا از برجام در حالی روز گذشته از طرف حسن روحانی اعلام شد که در سمت دیگر سخنگوی وزارت امورخارجه که مواضع دیپلماتیک کشور را به صورت رسمی اعلام میکند، تاکید دارد که اگر امریکا از برجام خارج شود، «تصمیمات غیرقابل باوری» گرفته خواهد شد که این موضوع دقیقا در نقطه مقابل سخنان حسن روحانی قرار دارد.
▪️هر چه هست، بهنظر میرسد که دولت تمایل شدیدی نسبت به بقای برجام دارد، این بقا بدون حضور امریکا یعنی هیچ. حسن روحانی از همان هفتههای اول تاکید داشت که ما برای انجام هر توافقی باید با امریکا صحبت کنیم (باید کدخدای آنها، منظور اروپایِیها بود، را دید) چرا که اروپاییها هیچ کاره بوده و صرفا واسطهای بیش نیستند. با این حال، بهنظر میرسد که در شرایط فعلی آنچه در حال روی دادن است بر خلاف همه حرفهای آقای روحانی باشد. اگر قرار بر خروج امریکا است، که اروپاییها و حتی چینیها و روسها هیچ اختیاری از خودشان ندارند، اگر هم قرار بر این است که اروپاییها بمانند به این شرط که موضوع موشکی و خروج ایران از سوریه و منطقه مطرح نشود که این هم خیال باطلی است و همان کدخدا برای اروپاییها تصمیم میگیرد.
▪️به نظر نگارنده، باوجود آنکه تخصص چندانی در این حوزه ندارم اما با رصد شرایط، بهنظر میرسد که ایران در رابطه با خروج امریکا از برجام و رفتار اروپاییها سکوت خواهد کرد، بعید میدانم که دولت بخواهد پس از خروج امریکای ترامپ از این معاهده بینالمللی از آن خارج شود، کما اینکه صرفا روحانی یک پیام را به طرفهای اروپایی داد که ما دوست داریم با شما تجارت داشته باشیم، اما وقتی همه چیز توسط امریکا تحریم باشد و بانکهای ما نتوانند مبادله پولی داشته باشند و حتی تجار خردهپای ایرانی نتوانند حتی 200هزار دلار پول وارد کشور کنند، هیچ ارزشی ندارد. هر چه شرایط به جلو میرود، بهگونهای بر پیچیدگی مسائل افزوده میشود. حتی سفر ظریف به امریکا و دیدار او با مقامات فعلی، سابق و تاثیرگذار امریکایی نیز نمیتواند دوای این بحران باشد.
▪️منتظر میمانیم تا نتیجه انتخابات عراق هم مشخص شود و بعد شاید پاسخهای ایران به رژیم صهیونیستی پس از خروج ترامپ از برجام باشیم. تنها راهی که میتواند مانع از شلیکهای تلافیجویانه ایران به سمت فلسطین اشغالی شود، خارج نشدن ترامپ از برجام است و این همان مسالهای است که در تلآویو هم به خوبی از آن آگاه هستند، با این حال نتانیاهو جنگ را بر حفظ برجام بیشتر ترجیح میدهد، چرا که برجام میتواند روزنهای هر چند سخت و تنگ برای رسیدن ایران به افقهای پیشرو باشد. سران رژیم صهیونیستی، به اصطلاح میخواهند سیاست «مرگ یک بار، شیون یک بار» را در پیش بگیرند، بهزعم آنها هیچ رئیسجمهوری در کاخ سفید به همراهی و حماقت ترامپ که یک داماد متعصب یهودی و یک رئیس شورای امنیت ملی حامی این رژیم داشته باشد، روی کار نخواهد آمد، بنابراین حالا بهترین فرصت است.
@saraer
*️⃣صداقت سیدحسن و اعتراف رسانههای صهیونیست/ بخش نخست
🔹پاسخ موشکی جبهه مقاومت به تجاوزهای مکرر و پیدرپی رژیم صهیونیستی به مواضع ارتش سوریه و مقاومت، آن اندازه محکم، دقیق و تاثیرگذار بود که حتی های و هوی رسانهای صهیونیستها و بازوهای بینالمللی صهیونیسم مانند بیبیسی فارسی، صدای امریکا، العربیه و رادیو فردا هم نتوانست پس از گذشت یک هفته از آن ماجرا، مصادرهاش کنند. ادعای صهیونیستها مبنی بر شلیک فقط 20 راکت (نه هم موشک) و بدتر از همه، اصرار بر این موضوع که ما همه 20 موشک را هدف قرار دادهایم و در نهایت ادعا که ما همه زیرساختهای سپاه پاسداران ایران را در سوریه نابود کردهایم، چنان دروغ بزرگی بود که شاید خیلیها هم باور کردند. اما حقیقت ماجرا چیز دیگری بود که ما در کانال اخبار سوریه تلاش کردیم برخی از آنها را به صورت خلاصه منتشر کنیم.
🔹اما این ادعاهای صهیونیستها با سخنان دبیرکل حزبالله نقش بر آب شد. سیدحسن نصرالله که همه او را به راستگویی میشناسند، مواردی را مطرح کرد که حتی رسانههای رژیم صهیونیستی هم نتوانستند به سادگی از آن بگذرند. پیش از آنکه نکاتی را مطرح کنم، بهتر است این مورد را یادآور شوم که در ماجرای حمله موشکی مقاومت به مواضع رژیم اسرائیل در جولان اشغالی به دلیل محصور بودن و دور بودن این مواضع از مناطق مسکونی، محرمانه بودن آنها و عدم دسترسی رسانههای این رژیم به این مواضع، اصولا هر چه آنها گفتند و نوشتند با هدایت دقیق بخش تبلیغات جنگی این رژیم بود. اما وقتی سیدحسن واقعیت را گفت، آنها نیز نتوانستند در این مورد ساکت باشند، کما اینکه در این فاصله زمانی اطلاعات دقیقتری از واقعیت روی داده به دست آنها رسیده بود.
🔹بر این اساس، پس از سخنرانی دبیرکل مقاومت در مورد شلیک موشکها رسانههای رژیم صهیونیستی با یک روز تاخیر (احتمال به دلیل فشار مقامات سیاسی و نظامی این رژیم) خبرها و تحلیلهای آن را منتشر کردند که در نوع خود جالب است. به برخی از موارد مطرح شده در این رسانهها در ادامه اشاره میکنیم: «گفت که 55 موشک به سمت جولان شلیک شد، این به واقعیت نزدیک است، کانال2»؛ «تعداد موشکها شاید کمتر از آن چیزی باشد که او گفت، اما بدون شک بیشتر تعدادی بود که ارتش اسرائیل گفت، خبرنگار روزنامه یدیعوت آحرونوت»؛ «در سخنانش دو موضوع بود، تعداد موشکهای شلیک شده به سمت اسرائیل که 55 موشک بود که با بیانیه ارتش که شامل 20 موشک بود، تناقض داشت و موضوع دوم تاکید بر این مساله بود که آنچه اسرائیل پیش از این در مورد پاسخگویی به این حملات داشت جز یک پاسخ ساده، کوچک و حمله به مواضع تخلیه شده بود، شبکه کان».
🔹با توجه به این موضعگیریها که بهنظر بسیار با احتیاط عنوان شده، باید تاکید کرد که رسانههای این رژیم نیز این واقعیت را درک کردهاند که ارتش به آنها در مورد حملات دروغ گفته، ولی باوجود ادعای آزادی بیان سرزمینهای اشغالی رسانههای رژیم صهیونیستی کلا تابع بخشهای اطلاعاتی بوده و هر آنچه که میگویند نیز تابعی از نظرات این دستگاهها است. در حالی که این رسانهها به شدت بر ساقط کردن موشکهای مقاومت و حمله خونین! به مواضع سپاه ایران مانور میدادند و سعی در برجستهسازی آن برای مخفی کردن واقعیت و قلب حقیقت داشتند، اما وقتی راست را از زبان سیدحسن نصرالله شنیدند، چارهای جز تعدیل مواضع پیشین، صرفا برای آنکه وجهه خود را از دست ندهند، نداشتند. از اینرو ما چند مساله دیگر را سعی میکنیم واکاوی و برجسته کنیم.
🔹نخست آنکه سیدحسن نصرالله تاکید داشت که برخی از موشکها بزرگ بود و روی این مساله دوبار تاکید کرد. این یعنی پاسخ اصلی توسط این موشکهای گراد نبوده است. بلکه پاسخ با استفاده از موشکهای سنگین به رژیم صهیونیستی داده شده است. دوم تاکید بر این موضوع که در محلهای شلیک انفجارهای بزرگ روی داده است، این یعنی شبکه رصد مقاومت در بلندیهای جولان موفق به رصد موشکها شده که آنها به اهداف خود اصابت کردهاند. سوم آنکه باوجود شلیک این موشکها به مواقع نظامی، شهرکنشینان صهیونیست در همه جولان اشغالی و شمال فلسطین از ترس به پناهگاهها فرار کردند. این یک معنی دارد، آن هم آنکه نوع موشکها و یا محل اصابت آنها بهنحوی بوده که شهرکنشینان را در مناطق دوردستتر به وحشت انداخته است.
✔️ادمین کانال اخبار سوریه
K.J
@syriankhabar
@saraer
🔹دوراهی خطرناک/خیلی زود دیر میشود
🔹یوسف کاووسی - از مدیران باسابقه بانک مرکزی - در بررسی وضعیت راهبرد ایران در مقابل FATF نوشت:
🔹از طرفی اگر [قوانین مربوط به FATF] در مجلس تصویب نشود، در جلسه خردادماه که آخرین مهلت برای ایران است تا از لیست کشورهای پرخطر و باریسک بالا خارج شویم، ایران مجددا باقی خواهد ماند؛
🔹و از طرفی دیگر، با تصویب قوانین مربوط به FATF، مشکلات فراوان در انتقال اطلاعات به نهادهای ضدایرانی، بهوجود خواهد آمد؛ درحقیقت کار بسیار سخت و تصمیم بسیار خطرناکیست
🔹دراین حالت که ترامپ از برجام خارج شده و به دنبال ضربه زدن به ایران هستند، حتی کشورهای مثلاً دوست مثل چین و روسیه که از الآن زمزمه عدم همکاری میکنند؛
🔹و چین عملاً از دی ۹۵ مضایق و مشکلات برای تجار ایرانی و انتقال پول پتروشیمی ها ایجاد کرده است؛ و
🔹 اروپا هم قطعاً در مذاکرات به ایرانیها خواهند گفت که ارتباطات بانکی منوط به تصویب این قانون و رعایت استانداردها میباشد.
🔹در واقع این نکته را آشکار میسازد که یک فشار سیستماتیک و فعالانه ای به ایران درحال وقوع است؛ و این شائبه پیش خواهد آمد که اروپا به ویژه فرانسه نقش پلیس بد را بخواهد مجدداً اجراکند!
🔹چنانچه در مذاکرات برجامی هم این نقش بر عهده وزیرخارجه فرانسه بود که با انعقاد قراردادهای خودرویی (که واقعا نیازی به انجام آن نبود) سعی شد باج بیشتری داده شود تا نظر آنان نیز جذب گردد!
🔹راه حل: کارسختی در پیش روی سیاستمداران و دیپلمات ها و مجلس قرار دارد و نیاز به اجماع و همفکری و اتخاذ سیاستهای کلان میباشد؛
🔹میطلبد باب گفتگوهای ملی مخصوصا در زمینه ملی برای کاستن تنشهای داخلی و قرار گرفتن همه در زیر چتر نظام هرچه سریعتر باز شود که خیلی زود دیر میشود
@saraer
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥ویدئو/ گزارش «الجزیره» از حال و هوای ایران پس از خروج آمریکا از برجام
🔹تهران از اروپا چه انتظاری دارد؟+زیرنویس
@saraer
♦️شرکت آلمانی زیمنس ایران را تحریم کرد!
مدیرعامل شرکت زیمنس در توییتی پیشدستانه اعلام کرده است:
🔹«نمیتوانیم هیچ سفارش جدیدی از ایران بگیریم. باید واقعیت سیاسی را بپذیریم. من نگران نیستم، حجم فعالیت ما در ایران خیلی محدود است. باید بین منافع و ارزشهایمان تعادل برقرار کنیم»./خبرآنلاین
@saraer