⚜ توسعه بیشتر سیستم Pantsyr موشک دفاع هوایی 2S6 Tunguska است که بر اساس شاسی متحرک ساخته شده است. حداکثر ۱۲ موشک زمین به هوا را در سیلو ها حمل می کند. این موشک ها آماده پرتاب بوده و دارای هدایت فرمان رادیویی هستند. موشک های این سیستم هیچ جوینده ای ندارند. در عوض ردیابی از طریق رادار وسیله نقلیه پرتابگر ارائه می شود. با این حال، بر خلاف Tunguska، Pantsyr بیشتر یک سیستم ثابت است که برای محافظت از اهداف نقطه ای طراحی شده است.
⚜ موشک 57E6 Pantsyr دارای موتور موشک و دو مرحله ای سوخت جامد است. حداکثر سرعت آن ۱۰۰۰ متر بر ثانیه (۳ ماخ) است. موشک های این سامانه پدافند هوایی حداکثر برد ۲۰ کیلومتر دارند. و حداکثر ارتفاع ۸ کیلومتر است.
⚜ همچنین این سامانه دارای دو توپ ۳۰ میلی متری است که مشابه توپ های Tunguska است. سرعت شلیک ترکیبی این توپ ها تا ۵۰۰۰ گلوله در دقیقه است. اینها می توانند با اهدافی تا فاصله ۴ کیلومتری درگیر شوند. این اسلحه ها توانایی محدودی در برابر اهداف زمینی دارند و حتی می توانند از مهمات زره پوش برای درگیری با خودروهای زرهی استفاده کنند. اگرچه این قابلیت عمدتاً برای دفاع از خود در نظر گرفته شده است، زیرا Pantsyr به طور کلی غیر زرهی است و در میدان جنگ بسیار آسیب پذیر است. در مجموع ۱۴۰۰ گلوله اضافه برای این توپ ها حمل می شود.
⚜ این سامانه پدافند هوایی میتواند موشکهای خود را در حال حرکت شلیک کند، اما توپها را فقط زمانی میتوان شلیک کرد که وسیله نقلیه ساکن باشد و روی چهار جک هیدرولیک ثابت شود.
✍🏻 #H_a_o
💢 @PersianMilitarism
⚜ این سامانه پدافند هوایی میتواند موشکهای خود را در حال حرکت شلیک کند، اما توپها را فقط زمانی میتوان شلیک کرد که وسیله نقلیه ساکن باشد و روی چهار جک هیدرولیک ثابت شود.
⚜ این سامانه Pantsyr یک سیستم اکتساب و ردیابی هدف چند باندی دارد. اهداف را در برد ۳۰ تا ۳۶ کیلومتر شناسایی می کند و برد ردیابی آن بیش از ۲۴ کیلومتر است. همچنین سیستم تصویربرداری حرارتی و ردیاب نوری وجود دارد. این سامانه پدافند هوایی می تواند به طور همزمان با دو هدف درگیر شود و در مدت یک دقیقه قادر است تا ۱۲ هدف را درگیر شود.
⚜ احتمال شکست این سامانه در یک هدف هوایی بسته به نوع هدف و شرایط شلیک حدود ۶۰ تا ۸۰ درصد است. برخی از کارشناسان روسی گزارش می دهند که استفاده عملیاتی از این سامانه پدافند هوایی در سوریه نشان داد که خط پایه Pantsyr-S1 برای شناسایی اهداف کوچک و کند حرکت مانند پهپادهای کوچک تلاش می کند. در یک مورد خاص سامانه Pantsyr-S1 به تعداد ۱۳ موشک خود را جهت شکست دادن تنها ۳ پهپاد متخاصم شلیک کرد.
⚜ این سیستم توسط یک خدمه سه نفره شامل فرمانده، اپراتور و راننده اداره می شود. سیستم دفاع هوایی Pantsyr-S1 که توسط نیروی هوایی روسیه پذیرفته شد، بر اساس شاسی کامیون نظامی KamAZ-6560 8x8 است. این خودرو از یک موتور دیزلی توربوشارژ با قدرت ۴۰۰ اسب بخار بهره می برد. این خودرو دارای سیستم چهار چرخ متحرک تمام وقت است و به سیستم باد کردن مرکزی تایرها مجهز شده است.
✍🏻 #H_a_o
💢 @PersianMilitarism
⚜ اولین نمونه اولیه این سامانه پدافند هوایی بر پایه شاسی کامیون 8*8 Ural-5323 ساخته شد. شاسیهای چرخدار دیگری از جمله KamAZ-6350 ، MZKT-7930 ، BAZ-6909 و شاسی کامیون MAN SX 8x8 آزمایش یا با این سیستم عرضه شدند . شاسی MAN SX45 در سیستم های دفاع هوایی تحویل امارات متحده عربی استفاده شد. همچنین با شاسی ردیابی سری GM-532 از شاسی خودروهای جنگی پیاده نظام تونگوسکا یا BMP-3 ارائه می شود. علاوه بر این، بسته به نیاز مشتری، می توان آن را در یک ماژول ثابت یا روی کشتی های نیروی دریایی مستقر کرد.
⚜ هر وسیله نقلیه رزمی Pantsyr می تواند به صورت مستقل عمل کند، بدون هیچ گونه پشتیبانی خارجی. جایی که یکی از وسایل نقلیه به عنوان پست فرماندهی عمل می کند و داده های هدف را برای سایر وسایل نقلیه ارسال می کند. این خودروهای جنگی همچنین می توانند در ارتباط با یک پست فرماندهی پدافند هوایی عمل کنند و تاریخ را از رادارهای هشدار اولیه دریافت کنند.
⚜ تعدادی وسیله نقلیه پشتیبانی مرتبط وجود دارد، مانند بارگیری مجدد وسیله نقلیه، وسایل نقلیه تعمیر و نگهداری الکترونیکی و مکانیکی، کارگاه سیار و مربی سیار.
✍🏻 #H_a_o
💢 @PersianMilitarism
⚜ نسخه Pantsyr-S1 بر اساس شاسی کامیون نظامی KamAZ-6560 8x8 است. اولین دسته از ۱۰ سیستم Pantsyr-S1 در سال ۲۰۱۰ به نیروی هوایی روسیه تحویل داده شد. این سیستم به طور رسمی در سال ۲۰۱۲ پذیرفته شد. این سیستم بر اساس کامیون KamAZ-6560 بود. ادعا می شود که تا سال ۲۰۱۴ بیش از ۲۰۰ دستگاه از این سیستم دفاع هوایی تولید شده است. در سال ۲۰۱۷ روسیه ۱۱۰ سیستم Pantsyr-S1 و جدیدتر -S2 را به کار گرفت در حالی که قرار بود واحدهای بیشتری تحویل داده شود.
⚜ نسخه صادراتی Pantsyr-S1E است. سیستم های صادر شده به امارات متحده عربی بر روی شاسی MAN SX45 نصب شده بودند.
⚜ نسخه Pantsyr-S2 یک سیستم دارای توپ/موشک دفاع هوایی بهبود یافته است. یک رادار ردیابی جدید دارد. برخی منابع گزارش می دهند که این سیستم در سال ۲۰۱۵ وارد خدمت ارتش روسیه شد. در سال ۲۰۲۲ این سیستم در زمان تهاجم روسیه به اوکراین مورد استفاده قرار گرفت. Pantsyr-S2E نسخه صادراتی آن است. به الجزایر صادر شده است.
✍🏻 #H_a_o
💢 @PersianMilitarism
⚜ نسخه Pantsyr-SM اولین بار در سال ۲۰۱۹ به طور عمومی رونمای شد. از رادار جدید آرایه اسکن الکترونیکی فعال استفاده می کند و برد تشخیص ۷۵ کیلومتر دارد. همچنین این سامانه از موشک جدیدی استفاده می کند که حداکثر برد آن ۴۰ کیلومتر است و می تواند به ارتفاع ۱۵ کیلومتری برسد. این دو برابر برد و ارتفاع موشک پایه 57E6 است. بنابراین Pantsyr-SM را می توان به عنوان یک سامانه دفاع هوایی برد کوتاه و متوسط دید. نسخه اولیه بر اساس یک شاسی چرخدار ویژه K-53958 (در اصل یک کامیون نظامی KamAZ-6560M ) با کابین زرهی بود. برخی منابع گزارش می دهند که این نسخه به الجزایر صادر شده است.
⚜ نسخه Pansyr-M یک نسخه دریایی از Pantsyr است. ماکت این سیستم در سال ۲۰۱۵ به نمایش درآمد و تولید آن در همان سال آغاز شد. برد موشک ها ۲۰ کیلومتر است و می توانند به اهدافی در ارتفاع ۱۵ کیلومتری برسند. همچنین میتواند با موشکهای اسکیمینگ که تا ارتفاع ۲ متری از سطح آب پرواز میکنند، برخورد کند. این سامانه میتواند همزمان چهار هدف را با موشک درگیر کند و ضدهواییهای آن بهطور خودکار با اهدافی که موشکها از دست دادهاند درگیر میشوند. این سامانه پدافند هوایی کاملاً خودکار است. بار استاندارد مهمات شامل 32 موشک در یک سیستم ذخیره سازی و بارگیری مجدد در زیر عرشه است. سیستم Pantsyr-M برای اولین بار در ناوهای کلاس Karakurt استفاده شد.
✍🏻 #H_a_o
💢 @PersianMilitarism
⚜️ حمله مجدد به پل کریمه🇷🇺🇺🇦
⚜️ ساعاتی پیش نیروهای اوکراینی با په پرواز در آوردن چند فروند پهپاد انتحاری و موشک s-200 که در واقع یک موشک پدافندی بوده که تغییر کاربری داده حمله ای را به پل کریمه انجام دادند. این حمله ناموفق بوده و به پل هیچ آسیبی وارد نشده است.
⚜️ طبق گفته مشاور فرماندار کریمه دود غلیظی که در اطراف پل مشاهده می شود به دلایل امنیتی توسط سیستم های دودزا ایجاد شده است. این دومین بار در یک ماه اخیر هست که به پل کریمه حمله می شود.
✍🏻 #MOHSEN
💢 @PersianMilitarism
⚜ مواضع ارتش آذربایجان زیر آتش قرارگرفت! 🇦🇿🇦🇲
⚜ ساعت ۱۵:۰۰ روز ۲۱ مردادماه، نیروهای مسلح ارمنی، به سمت مواضع ارتش آذربایجان در مسیر منطقه خوجاوند تیراندازی کردند.
✍🏻 #Amadgh
💢 @PersianMilitarism
☑️دیلی تراست: فرماندهی عالی ارتش نیجریه می گوید که توطئه هایی در این کشور برای تحریک ارتش این کشور برای سرنگونی دولت فعلی در حال شکل گیری است.
ـــــــــــــــــــــــ
پایگاه خبری صابرین نیوز↙️
🆘@sabreenS1_official
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عناصر ناتو بار دیگر با موشکهای کروز استورم شادو به پل کریمه حمله کردند. اصرار عجیب و غریب عناصر ناتو برای حمله به این پل با آگاهی از تبعات سنگین آن نشان میدهد که آنها تا چه اندازه دستشان خالی است به همین دلیل م به این پل حمله میکنند اما روسها نیز با افزایش پدافند اطراف پل امروز هر دو موشک را رهگیری و سرنگون کردند. برخی از کانالهای روز هم میگویند دودی که اینجا مشاهده میکنید برای فریب موشکهای کروز ناتو است؟!
@syriankhabar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نوشتم که عناصر ناتو اصرار عجیبی دارند که به پل کریمه حمله کرده و آن را منهدم کنند. این بار نوبت به شلیک پیاپی چندین موشک دیگر به سمت این پل پس از دو شلیک ناموفق بود، پدافند روسیه در منطقه فعال شده و برخی منابع میگویند روسها پل را بستند. در حالی که طرف اوکراینی هیچ شانسی برای نزدیک شدن به شبه جزیره کریمه هم ندارد، حملات پیاپی به این پل که باعث تلافی سنگین روسها خواهد شد، عجیب است...
@syriankhabar
🔴 عراق زیر سلطه امریکا است
🔻چند خبر در مورد عراق امروز خواندم که همه آنها به نوعی برایم جالب و تداعیکننده یک مساله بود که عراق باوجود آنکه دولتی به نسبت باثبات دارد، اما به لحاظ استقلال در تصمیمگیری و رفتارهای متکی به خود به ویژه در حوزه امنیتی و نظامی همچنان مستقل نیست و به نوعی این امریکا است که برای این کشور تصمیمگیری میکند. البته این مساله را پیش و بیش از این میدانستم و دلیل آن نیز ناتوانی دولت مرکزی عراق در کنترل مرزهایش با سوریه بود که تروریستهای امریکایی در طول چند سال گذشته آن را معابری برای قاچاق نفت و عبور و مرور غیرقانونی به سوریه تبدیل کردهاند.
🔻اما نگاهی به مجموعه رویدادهای عراق نشان میدهد که بغداد مانند یک اسیر ناتوان در دست دولت امریکا قرار دارد و سفیر امریکا در منطقه سبز به همراه ژنرالهای امریکایی در این کشور تصمیم نهایی را میگیرند. این موضوع برای کشوری مانند عراق که هزینه بسیاری برای استقلال خود در برابر گروههای تکفیری مورد حمایت امریکا داده، نمیتواند توجیهی داشته باشد کما اینکه با بررسی خبرها متوجه میشویم که اوضاع در این کشور اصلا مناسب نیست.
🔻باوجود آنکه دولت امریکا از سر ناچاری توافق جاسوس – پول را با ایران انجام داد و برخی مدعی شدند که ایران «تعهد» کرده تا به تروریستهای امریکایی و منافع واشنگتن در منطقه، به ویژه عراق و سوریه حمله نکند اما با نگاهی به رویدادهای پیش آمده، متوجه میشویم که عملا سطح تنش در سوریه هر لحظه دارد بالاتر میرود تا جایی که امریکاییها در یک اقدام مداخله جویانه بیشتر که ناشی از ضعف دولت عراق است، میخواهند مرزهای این کشور با سوریه را ببندند.
🔻باوجود ارتش و نیروهای نظامی و امنیتی قابل، عراق هنوز نتوانسته آنگونه که باید و شاید مانع از رفت و آمد امریکاییها به داخل سوریه شود. اما یک منبع عراقی هم میگوید: اطلاعات درز یافته از منابع امنیتی در پایگاه هوایی «عین الاسد» حاکی از آن اسد که نیروهای آمریکا قصد دارند نوار مرزی با سوریه در غرب استان الانبار را به دلایل نامشخص ببندند. این تصمیم همزمان با رسیدن تجهیزات نظامی به نیروهای آمریکایی مستقر در عمق سوریه اتخاذ شده است. رهبران امنیتی ناظر بر پرونده امنیتی عراق، با وجود ثبات وضعیت امنیتی و عدم وجود هرگونه تهدید تروریستی احتمالی، اطلاعات کافی در این باره ندارند.
🔻مساله دوم که باز هم بسیار مهم است و به نظر امریکاییها هنوز آن را فراموش نکردهاند، موضوع انحلال حشدالشعبی به عنوان نیروی مسلح عراق است. در همین زمینه یک مشاور نظامی سابق عراقی از مخالفت دولت عراق با گفتوگو با آمریکاییها درباره موضوع انحلال سازمان الحشد الشعبی خبر داد. صفاء الاعسم با بیان اینکه هیات نظامی عراقی با مجوز محمد شیاع السودانی، نخستوزیر و فرمانده کل نیروهای مسلح عراق در جریان سفر به واشنگتن درباره تمامی پروندههای امنیتی گفتوگو کرد، افزود: مذاکرات با واشنگتن شامل تجهیز نیروهای عراق به تسلیحات، آموزش، پشتیبانی و پروندههای دیگر و همچنین حضور مبهم آمریکا در عراق و عدم اطلاع بغداد از تعداد سربازان آمریکایی و مناطق استقرار آنها بود.
🔻الاعسم تاکید کرد که هیات عراق از صحبت درباره درخواست آمریکا برای انحلال حشد الشعبی یا پایان دادن به وظایف امنیتی آن در مناطق مختلف از خاک عراق خودداری کرد، چراکه این موضوع جزو پروندههای داخلی عراق است! هر چند طرف عراقی حاضر نشده در این زمینه با امریکاییها وارد مذاکره شود، اما مبرهن است که امریکاییها به عنوان یک نیروی اشغالگر به صورت واقعی هنوز تعداد نیروهای خود در خاک عراق را هم به دولت این کشور اعلام نکردهاند!!
🔻اما به عنوان سومین مساله، در حالی که دولت عراق تحت فشار ایران قبول کرده تا نیروهایش را در مناطق مرزی مستقر و امنیت داخل خاک خود را تامین کند و این مساله حتی در مورد مرزهای شمالی با ترکیه هم صحت دارد، این گزاره مطرح میشود چرا دولت عراق نمیتواند مرزهایش با سوریه را در کنترل خود داشته باشد؟ ایجاد گذرگاههای غیرقانونی مانند الولید که در آن نظامیان امریکایی سلاح و تجهیزات را از خاک عراق به داخل سوریه منتقل میکنند نشان میدهد دولت محمد شیاع السودانی در حوزه نظامی و امنیتی نتوانسته برخورد قاطع و جدی با امریکاییها داشته باشد.
🔻این سوال را از منابع متعدد پرسیدهام که آیا واقعا بر سر مبادله پول با امریکاییها توافقی هم در حوزههای دیگر از جمله توقف حمله به نظامیان تروریست امریکایی شده، همگی اظهار بیاطلاعی کردهاند و به همین دلیل است که باید منتظر ماند و دید که در طول روزهای آینده موضوع عراق چگونه بر روی سایر تحولات در غرب آسیا اثر میگذارد، دولتی که حتی اختیار هزینه کردن درآمدهای نفتی خود را هم ندارد اما این روزها نفت بیشتری به امریکا صادر میکند.
@syriankhabar
تمام تحولات مورد اشاره در بالا را با این خبر که منابع خبری از حمله موشکی به پایگاه اشغالگران آمریکایی در دیرالزور سوریه گفتند، هماهنگ کنید. گفته شده به پایگاه غیرقانونی تروریستهای امریکایی در کارخانه گاز کونیکو در شمال دیرالزور حمله شده که در پی آن صدای چندین انفجار شنیده شد. این خبر نشان میدهد که موضوع توافق ایران با امریکا در مورد کاهش حمله به مواضع غیرقانونی این کشور در منطقه اصلا صحت ندارد، چرا که این موضوع ارتباطی با ایران ندارد.
در همین حال، منابع محلی به خبرنگار «اسپوتنیک» در دیرالزور گفتند: صدای چند انفجار در سراسر روستاها و شهرهای اطراف میدان گاز طبیعی «کونیکو» در حومه شمالی استان دیرالزور شنیده شد که ناشی از حمله موشکی به پایگاه نظامی غیرقانونی ارتش آمریکا در این میدان بود. از قرار معلوم سه فروند راکت توسط افراد ناشناس به سمت نظامیان اشغالگر آمریکا در داخل پایگاه مذکور شلیک شد و به اهداف خود اصابت کرد. طبق این گزارش، بلافاصله پس از شنیده شدن صدای این انفجارها، منطقه اطراف پایگاه شاهد آمادهباش نیروهای اشغالگر آمریکایی و شبه نظامیان وفادار به آنها موسوم به (قسد) بود.
@syriankhabar