رسانه صهیونسیتی با انتشار این عکس: هدف بعدی ارتش، فرودگاه بیروت است
اسرائیل تایمز: «اسرائیل» نسبت به انجام حملات به فرودگاه بیروت برای جلوگیری از قاچاق اسلحه توسط هواپیماهای مسافربری ایران هشدار داده است.
☫به جمع سربازان گمنام بپیوندید👇
https://eitaa.com/joinchat/3617980416C11748e2114
🔻ترور مولوی عبدالواحد ریگی توسط افراد ناشناس
🔹بیانیه شورای تامین استان:براساس گزارشات اولیه، مولوی عبدالواحد ریگی امام جمعه اهل سنت مسجد امام حسین (ع) شهرستان خاش از مولویهای شاخص منطقه و استان سیستان و بلوچستان توسط افراد ناشناس ظهر پنجشنبه ربوده و به شهادت رسیده است.
🔹گزارشهای تکمیلی پس از بررسی دستگاههای امنیتی و اطلاعاتی به اطلاع هموطنان عزیز خواهد رسید.
☫به جمع سربازان گمنام بپیوندید👇
https://eitaa.com/joinchat/3617980416C11748e2114
#آذربایجان
🔰 مانور نظامی آذربایجان و ترکیه از ارس تا آستاراچای
🔸به گزارش پایگاه تحلیلی خبری “تحولات جهان اسلام” نیروهای ارتش دو کشور جمهوری آذربایجان و ترکیه مانور مشترک نظامی را در سه نقطه و نزدیک به مرزهای شمالی ایران انجام میدهند. گستره این مانورها در رایون(استان) های آستارا ، ایمیشلی و جبرائیل به گونهای است که تقریبا تمامی مرز دو کشور را در نزدیکی محدوده رود بزرگ ارس و آستاراچای در بر میگیرد.
این روزها لحن خبری رسانههای وابسته به دولت در آذربایجان به گونهای است که میخواهند به مخاطبان خود القا کنند که نیروهای ایرانی پشت مرزها تجمع کرده و قصد حمله به این کشور را دارند.
شبکه “خزر تی وی” در گزارش خود در روز دوشنبه، ساعت ۱۲ به وقت باکو درباره اهداف این تمرینات نظامی گفته است: “مانور پاسخی به تهدیدات رژیم ملاهای قوم فارس (جمهوری اسلامی ایران) است و از ترکیب ۵ نیرو در آن استفاده میشود. ایران اگر به آذربایجان دست درازی کند با ارتش های دو دولت دوست آذربایجان و ترکیه مواجه میشود.”
این رزمایش برای تمرین نبردهای مدرن با استفاده از ترکیب توپخانه، نیروهای کماندو زمینی و تفنگداران دریایی برای نفوذ به خطوط دشمن و پاکسازی تله های انفجاری، برپایی پلهای متحرک با عبور خودرو از رودخانه، بهکارگیری تانک، هلی برن و فرود نیرو در پشت مواضع دشمن، بمباران هوایی با استفاده از هواپیما و بالگرد انجام میشود. بنابر گفته وزارت دفاع ترکیه هواپیماهای اف ۱۶ ترکیه نیز به جمع نیروها اضافه شدهاند و یکی از محلهای تمرین بمباران دشمن فرضی در نزدیکی آستارا بوده است. هنوز به تعداد اف ۱۶ های حاضر در این تمرین اشارهای نشده است.
حلوصی آکار وزیر دفاع ترکیه همراه با هیئت نظامی روز سه شنبه ۱۵ آذر وارد باکو پایتخت آذربایجان شد و همراه با سپهبد ذاکر حسن اف وزیر دفاع آذربایجان در این تمرین مشارکت دارند.
👈 بیشتر بخوانید:
✅ https://iswnews.com/83767
✅ https://eitaa.com/joinchat/134742021C10aa5fa2c9
🔰 #دانش_نظامی: سامانه پدافند هوایی برد بلند باور-٣٧٣
سامانه پدافند هوایی باور-٣٧٣، بلندبردترین سامانه دفاع هوایی نیروهای مسلح ایران است و بهعنوان یک دستاورد استراتژیک و بسیار مهم در حوزه دفاع هوایی ایران محسوب میشود. این سامانه در آخرین آزمایش خود هدفی را در برد بیش از ۴۵۰ کیلومتر توسط رادار بهینه شده کشف و در برد حدود ۴۰۵ کیلومتر ردگیری و در برد بیش از ۳۰۰ کیلومتر با موشک جدید صیاد ۴B مورد اصابت و انهدام قرار داد.
سامانه پدافند هوایی برد بلند باور-٣٧٣ سامانهای ساخته شده توسط وزارت دفاع جمهوری اسلامی ایران جهت درگیری با اهداف متخاصم هوایی در برد بیش از ٣٠٠ کیلومتر است. این سامانه برای اولین بار در سال ١٣٩۵ با حضور رئیس جمهور وقت و سردار دهقان وزیر دفاع وقت رونمایی شد.
پس از مشاهده عملکرد آمريکا در جنگ عراق و تجزیه و تحلیل اقدامات عملیاتی آمریکا توسط نیروهای پدافند هوایی ایران، ایران خریدهای گستردهای را در زمینه پدافندی آغاز کرد. خرید چند نوع رادار و سیستمهای شناسایی پسیو، سیستم جنگ الکترونیک و سیستمهای پدافندی کوتاه برد مانند TOR-M1 و BUK-M2 و خرید سامانه برد بلند S-300 PMU1 از این دست اقدامات است. همچنین در سال ٩۵ و با توقف تولید مدل سفارشی ایران، مدل PMU2 توسط روسیه به ایران تحویل شد.
لازم به ذکر است تا آن زمان بعضی از این خریدها وارد ایران شد و بعضی دیگر نیز به بهانه تحریمهای غرب و آمریکا علیه ایران، توسط روسیه به ایران تحویل داده نشد. از همین رو ایران دست به اصلاح ساختار پدافندی زده و به صورت جدی، ساخت و تولید بومی سامانههای پدافندی را آغاز کرد.
روند تولید و بومی سازی سامانه های دفاع هوایی ابتدا با بهروزرسانی اس ٢٠٠ شروع شد و ایران اقدام به اصلاح و تولید بومی موشک این سامانه کرد. تلاش های صنعت نظامی ایران در این زمینه منتج به تولید موشک طائر شد. در ادامه بومی سازی موشکهای سامانه های دفاع هوایی، ساخت موشکهای خانواده صیاد مانند صیاد ١، ٢ و ٣ طیف وسیعی از سامانههای بومی مانند سوم خرداد، طبس و تلاش را به مرحله عملیاتی رساند.
در بحث رادار نیز با خرید رادار گاما (Gamma)، ایران وارد فاز تولید و بومی سازی رادارهای آرایه فازی شد. لازم به ذکر است نیروهای پدافند هوایی ایران تا سال ٢٠٠٧ آموزشها و اطلاعات مورد نیاز در مورد سامانه اس ٣٠٠ را در روسیه دریافت کرده بودند.
طبق گفتههای امیر علیرضا صباحیفرد فرمانده نیروی پدافند هوایی ارتش، این محصول حاصل کار مطالعاتی بین پدافند هوایی، وزارت دفاع و برخی از دانشگاهها بوده که با همه فراز و نشیبهایی که داشت، در سال ۱۳۹۷ به مرحله شلیک آزمایشی رسید و در نهایت در سال ١٣٩٨ بهصورت رسمی تحویل نیروی پدافند هوایی ارتش ایران شد.
در نامگذاری این سامانه، “باور به توان داخلی” در کلمه “باور” نشان داده شده و “٣٧٣” نیز ابجد “یا رسول الله” است.
👈 مشاهده ویدیو، تصاویر و جزئیات بیشتر در:
✅ https://iswnews.com/83366
✅ https://eitaa.com/joinchat/134742021C10aa5fa2c9
/1
#اسرائیل #ترکیه #آسیای_میانه
🔰 چرا اسرائیل باید از ایجاد کریدور میانی (ترکیه-چین) حمایت کند؟
سیاستمداران و تحليلگران اسرائیل معتقدند که مقامات این رژیم باید از ایجاد کریدور میانی حمایت کنند، زیرا گسترش این کریدور علاوه بر اروپا و کشورهای ترک زبان، به اسرائیل و کشورهای عربی نیز کمک خواهد کرد. کمک به ایجاد این کریدور علاوه بر منافع اقتصادی، در مقابله با دشمن مشترک آنها یعنی ایران بسیار موثر خواهد بود.
ایوب قرا، سیاستمدار و وزیر پیشین ارتباطات رژیم صهیونیستی و از اعضای حزب لیکود پاسخ میدهد:
پس از امضای توافقنامه ایجاد کریدور میانی توسط دولتهای جمهوری آذربایجان، گرجستان، ترکیه و قزاقستان، وزارتخانه های امور خارجه و حمل و نقل این کشورها تصمیم گرفتند که مسیرهای حمل و نقل سریع شامل یک کریدور حمل و نقل ریلی و دریایی که چین را به اروپا متصل می کند، ایجاد کنند. این کریدور از آسیای جنوب شرقی و چین شروع می شود و از قزاقستان، دریای خزر (کاسپین)، آذربایجان، گرجستان و ترکیه می گذرد و سپس به جنوب و مرکز اروپا می رسد. این مسیر به قطارهای باری اجازه میدهد ظرف ۲۰ تا ۲۵ روز از چین به اروپا برسند و در نتیجه به احیای جاده ابریشم سابق نیز کمک خواهد کرد.
▪️بیشتر بخوانید:
کریدور میانی؛ طرح ترکیه برای اتصال به چین!
من به عنوان وزیر سابق اسرائیل معتقدم که اسرائیل باید از ایجاد کریدور میانی حمایت کند، زیرا گسترش این کریدور به اسرائیل، امارات متحده عربی و سایر کشورهای منطقه، در تقویت «پیمان ابراهیم» کمک خواهد کرد.
کل منطقه خاورمیانه (غرب آسیا) در زمان حکومت ترکان عثمانی با قطار به هم متصل می شد، تعدادی از بقایای این سیستم ریلی شگفت انگیز در اسرائیل وجود دارد، از جمله ایستگاه های قطار عثمانی در بئرالسبع، یافا و اورشلیم (قدس اشغالی). این ایستگاههای قطار عثمانی، نشانههای تاریخی از دوران گذشته هستند، زمانی که سفر قطار در سراسر خاورمیانه (غرب آسیا) امکانپذیر بود. قطارهای دوران عثمانی از یافا به اورشلیم (قدس اشغالی)، حیفا و سایر مناطق امپراتوری ترک عثمانی سابق مانند مدینه و دمشق می رفتند.
با این حال، از زمانی که اسرائیل مستقل اعلام شد، هیچ سفر قطاری بین اسرائیل و جهان عرب وجود نداشته است، این یکی از علت های درگیری های بین اسرائیل و فلسطین بود.
با این حال، پس از توافق ابراهیم، همه این مسائل ظرفیت تغییر را دارد، زیرا کشورهای عربی دیگر اسرائیل را منحوس نمیدانند و علاوه بر این، کشورهای خلیج فارس اکنون اسرائیل را شریک مبارزه با ایران میدانند، همینطور جمهوری های ترک، مانند آذربایجان که به شدت از رفتار ملاها (حکومت ایران) با جامعه آذریها در جمهوری اسلامی بیزار هستند.
بنابراین، اگر این کریدور میانی ساخته شود، ما اسرائیلیها نیز میتوانیم سعی کنیم به آن متصل شویم، زیرا با ایجاد ارتباط قویتر بین جمهوریهای ترک، اسرائیل و جهان عرب، به مقابله با ملاها (حکومت ایران) در تهران کمک میکند. ما می توانیم از طریق ترکیه با کشتی به آن متصل شویم و سپس از آنجا، مجموعه دیگری از قطارها را داشته باشیم که از اسرائیل به اردن و عربستان سعودی و از آنجا به امارات متحده عربی می روند. در زمان ما، این امر قابل دسترس می باشد.
این امر به گسترش تجارت بین چین، جمهوری های ترک، اسرائیل و کشورهای عربی کمک می کند.
اسرائیل، عربستان سعودی و اردن از گذشته میدانند که باید مسیر ریلی برای اتصال اسرائیل به کشورهای حاشیه خلیج فارس داشته باشند، آنها در مورد این مسئله صحبت می کنند و مدام به آن فکر می کنند. آنها با کامیون ها و با کانتینرهایی که من ترتیب داده ام اقدام می کنند، به این صورت که کانتینرها را از ابوظبی به اسرائیل می آورند و مسیر آن از طریق عربستان سعودی سپس اردن به حیفا میباشد. یعنی ما میتوانیم قطاری داشته باشیم که از اروپا به ترکیه میرود و از آنجا کشتیها میتوانند به حیفا و از حیفا به اردن، عربستان سعودی و از آنجا به کشورهای حاشیه خلیج فارس بروند و آنها میتوانند در جهت مخالف برگردند.
من هم اکنون در بلغارستان هستم تا روند تسهیل این ارتباط را بررسی کنم و پس از آن، قرارداد عربستان سعودی با اسرائیل می تواند با خط ریلی جدیدی مانند آنچه در زمان عثمانی با حجاز وجود داشت، آغاز شود. مردم حجاز می خواهند آن را دوباره تکرار کنند. این در برنامه «پیمان ابراهیم» موجود است و در آینده نیز اتفاق خواهد افتاد.
▪️منبع: یادداشت ایوب قرا درباره کریدور میانی
👈 بیشتر بخوانید:
✅ https://iswnews.com/83765
✅ https://eitaa.com/joinchat/134742021C10aa5fa2c9
11.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 آزمایش عملیاتی سامانه باور-۳۷۳
معرفی واحدهای سامانه باور-٣٧٣:
هر گردان باور-٣٧٣ دارای یک واحد فرماندهی، کنترل و ارتباطات بوده که به عنوان مغز باور-٣٧٣ وظیفه مدیریت و ایجاد ارتباط بین اجزای سامانه، در کنار ارتباط با شبکه يکپارچه پدافند کشور را بر عهده دارد. یک گردان این سامانه دارای ۴ آتشبار صیاد-۴ است و توانایی انهدام اهداف در برد ٣٠٠ کیلومتر را دارد. همچنین بهجای یک آتشبار صیاد-۴ میتوان آتشبارهای سامانههای حامل موشک خانواده صیاد را نیز بهکار گیرد.
👈 مشاهده ویدیو، تصاویر و جزئیات بیشتر در:
✅ https://iswnews.com/83366
✅ https://eitaa.com/joinchat/134742021C10aa5fa2c9
/2
#ارمنستان #اروپا
تویو کلار، نماینده ویژه اتحادیه اروپا در قفقاز جنوبی، پس از دیدار و گفتگو با مقامات ارمنی، ایروان را به مقصد شهر استانبول در ترکیه ترک کرد.
وی سفر خود به ارمنستان را «کوتاه اما معنادار» خواند.
✅ https://eitaa.com/joinchat/134742021C10aa5fa2c9
#ترکیه #چین #آسیای_میانه
🔰 کریدور میانی؛ طرح ترکیه برای اتصال به چین!
وزرای خارجه ترکیه، آذربایجان، قزاقستان و گرجستان اخیرا نقشه راه سال های ۲۰۲۲ تا ۲۰۲۷ را به منظور توسعه مسیر حمل و نقل بین المللی از دریای کاسپین یا آنچه به عنوان "کریدور میانی" شناخته می شود، امضا کردند. این طرح در راستای به انحصار درآوردن مسیر تجاری چین است و بیشترین ضرر را متوجه روسیه و ایران خواهد کرد.
👈 بیشتر بخوانید:
✅ https://iswnews.com/83419
✅ https://eitaa.com/joinchat/134742021C10aa5fa2c9
سیستم جنگال صاعقه یک سیستم کمکی فعال در باند X و Ku است که برای کشف اهداف خاص مانند رادارهای هوابرد (آواکس)، طبقه بندی امواج ساطع شده از رادار هوایی در کنار ایجاد اخلال بر روی رادارهای کنترل آتش و تعقیب کننده عوارض زمین مورد استفاده در موشکهای کروز و انواع هواگردها کاربرد دارد. این سامانه امکان مقابله با رادارهای هوابرد (آواکس) دشمن را بهطور مؤثری افزایش میدهد. همچنین این سیستم امکان مقابله نرم با موشکهای کروز را درکنار ایجاد اخلال ناوبری برای هواگردهای دشمن فراهم میکند.
👈 مشاهده ویدیو، تصاویر و جزئیات بیشتر در:
✅ https://iswnews.com/83366
✅ https://eitaa.com/joinchat/134742021C10aa5fa2c9
/6
🔰 واحد فرماندهی، کنترل و ارتباطات باور-۳۷۳
رادار معراج-۴ دوربردترین رادار این سامانه است. این رادار مشابه رادار بزرگ 64N6E2 در سامانه S-300 عمل میکند ولی دارای ویژگیهایی برتر از آن است. جهت مقایسه بهتر ابتدا مشخصات رادار 64N6E2 را بیان میکنیم و سپس به رادار معراج-۴ میپردازیم:
رادار 64N6E2 متعلق به S-300 یک رادار سه بعدی است که دارای حداکثر برد ٣٠٠ کیلومتر و توان کشف ٢٠٠ هدف میباشد. رادار رهگیر نیز توان رهگیری ١٢ هدف را بهصورت همزمان دارد و این اهداف را به رادار درگیری برای هدف قرار دادن واگذار میکند. سامانه S-300 توان درگیری با اهداف با فاصله ٢٠٠ کیلومتر را دارد.
رادار معراج-۴ یک رادار سه بعدی برد بلند از نوع آرايه فازی فعال است که از ۴٠ ردیف موجبر ساخته شده است. مراحل تحقیق، توسعه و تولید این رادار در صنایع الکترونیک شیراز انجام شده است. بیشینه برد این رادار ۴۵٠ کیلومتر و بیشینه ارتفاع ١٣٠ کیلومتر و بیشینه برد برای اهداف بالستیک ١٢٠٠ کیلومتر و توان کشف و ردیابی ٣٠٠ هدف را بهطور همزمان و قابلیت رهگیری همزمان ١٠٠ هدف را دارد.
👈 مشاهده ویدیو، تصاویر و جزئیات بیشتر در:
✅ https://iswnews.com/83366
✅ https://eitaa.com/joinchat/134742021C10aa5fa2c9
/3
رادار دیگر موجود در سامانه باور-٣٧٣ رادار علیم است که یک رادار پسیو یا غیرفعال محسوب میشود. رادارهای غیرفعال برای مقاومت در برابر جنگ الکترونیک و افزایش فاصله کشف اهداف پنهانکار استفاده می شوند. این نوع از سیستمها بهصورت غیر فعال به ردیابی سه بعدی امواج سیستمهای هواگردها، نظیر لینک ١۶، امواج تشخیص دوست از دشمن (IFF) و امواج حاصل از سیستمهای ناوبری (GPS) هواگردها میپردازند. در صورت ایجاد اخلال در رهگیری بر روی رادارها، سامانههای غیرفعال موجود توان ردیابی دقیق و یا کمک به ردیابی دقیق هواگرد متخاصم و یا منبع اخلال را دارند، که با یافتن منبع ایجاد کننده اخلال، امکان حمله به آن را فراهم کرده و اخلال را به یک مزیت برای نیروی مدافع تبدیل میکند.
هواگردهای پنهانکار نسبت به امواج با طول موج بلند دارای سطح مقطع راداری بزرگتری هستند به همین دلیل امواج رادیویی، تلویزیونی و تلفنهای همراه که مورد استفاده رادارهای پسیو است برای کشف هواگردهای پنهانکار مفید هستند. رادارهای غیرفعال با پردازش اینگونه امواج که کار بسیار پیچیده ای است و نیاز به حداقل ۶ مرحله پردازش داده ها وجود دارد؛ به موقعیت هواگرد دشمن دست پیدا میکنند.
لازم به ذکر است رادارهای غیرفعال یا پسیو نوعی رادارهای مولتی استاتیک (Multistatic radar) می باشند که با دریافت امواجی که توسط جسم پنهانکار به سمتی غير از فرستنده منحرف شده اند فعالیت میکنند. مزایای استفاده از این روش توان فوقالعاده در کشف اهدافی با سطح مقطع راداری کم و اهداف پروازی با سرعت و ارتفاع کم است. همچنین بهدلیل نبود منبع انتشار امواج در این نوع رادار، رادارهای پسیو قابل کشف نبوده و امکان عملیات سرکوب پدافند برای آن وجود ندارد. به همین دلیل امکان استقرار این نوع رادارها در نزدیکی دشمن وجود دارد.
با توجه به توضیحات داده شده رادار غیر فعال علیم که دارای بردی بین ٢۵٠ تا ٣٠٠ کیلومتر برای کشف انواع اهداف هوایی پنهانکار و حتی موشکهای کروز با ارتفاع پروازی کمتر از ٢٠ متر است، نشاندهندهی توانایی بالای متخصصان ایرانی در زمینه تولید رادار و رایانه و پردازش اطلاعات است. از این رو، رادار علیم راداری بسیار ارزشمند در خدمت نیروی پدافندی ایران محسوب میشود.
👈 مشاهده ویدیو، تصاویر و جزئیات بیشتر در:
✅ https://iswnews.com/83366
✅ https://eitaa.com/joinchat/134742021C10aa5fa2c9
/5