صوت فوق پاسخ کاملی است درباره آنچه رخ داده اما این را فراموش کردم در صوت پاسخ دهم: چرا عده ی از افراد چشمشان آسیب دیده ؟
احتمالا راس ساعت پیامی برای تمام دستگاه ها ارسال شده است. افرادی که در لحظه دستگاه را از جیب خارج کرده تا پیام را با چشم روئیت کنند از ناحیه چشم آسیب دیده اند.
آنچه رخ داد بخشی از یک جنگ تمام عیار است. جنگی که رفت و برگشت دارد
رفت و برگشت ...
@mrtahlilgar1
حزبالله، صهیونیستها را به پاسخی دردناک وعده داد
مقاومت اسلامی لبنان امروز نیز همانند همه روزهای گذشته به عملیاتهای مبارک خود در حمایت از غزه و مردم و مقاومت آن، و همچنین دفاع از لبنان، ملت و حاکمیت کشور ادامه خواهد داد. این راه، مستمر و جدا از حساب سختی است که دشمن جنایتکار در پی جنایت دیروز خود علیه مردم و رزمندگان ما در لبنان، باید منتظر آن باشد، بحث این حساب با دشمن جداست و بهخواست خداوند (پاسخ انتقامجویانه) در راه است.
آنچه دیروز رخ داد، عزم و اراده ما را برای ادامه راه جهاد و مقاومت افزایش میدهد و ما به وعده خداوند متعال مبنی بر پیروزی مؤمنان مجاهد و صبور، ایمان داریم.
اکسیوس: گالانت (وزیر جنگ اسرائیل) لحظاتی پیش از انفجار دستگاه های سپیجر به لوید آستین اطلاع داده است اسرائیل در حال انجام عملیاتی در لبنان است، اما جزئیاتی ارائه نکرده است.
انتقال تعداد قابل توجهی از مجروحان لبنان به تهران
رئیس جمعیت هلال احمر:تعداد قابل توجهی از مجروحانی که به مداخلات درمانی جدیتر نیاز دارند به تهران منتقل میکنیم.حال عمومی سفیر ایران در لبنان خوب است و شرایط پایداری دارند.
ونزوئلا و کوبا حمله تروریستی رژیم صهیونیستی به مردم لبنان را محکوم کردند
@mrtahlilgar1
کانال خبریِ صهیونیستها؛ الان زمان بمباران بیمارستانهای لبنان است چراکه اعضای حزبالله و خانوادههایشان در آنجا هستند.
گفتنی است در حملات تروریستی روز گذشته صهیونیستها بسیاری از مردم عادی نیز آسیب ديدهاند
@mrtahlilgar1
آکسیوس: اسرائیل به دنبال استفاده از پیجرها در جنگ تمام عیار با حزبالله بود
وبگاه «آکسیوس» به نقل از سه مقام آمریکایی گزارش کرد که نتانیاهو و وزرای ارشد وی و فرماندهان ارتش رژیم صهیونیستی و سازمانهای اطلاعاتی اسرائیل تصمیم گرفتند به جای آنکه خطر شناسایی این پیجرها از سوی حزبالله را به جان بخرند، این پیجرها را همین حالا منفجر کنند.
نگرانی اسرائیل که به تصمیم این رژیم برای منفجر کردن پیش از موعد این پیجرها برای اولین بار از سوی وبگاه المانیتور گزارش شده بود که دو نفر از اعضای حزبالله درروزهای اخیر به این پیجرها مظنون شده بودند.
زمانیکه مشاور ارشد بایدن هفته جاری به اراضی اشغالی سفر کرده بود، نتانیاهو، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی و دیگر مقامهای ارشد اسرائیلی، درگیر ساعتها رایزنیهای امنیتی پیرامون موضوع احتمال به خطر افتادن این عملیات بودند.
چندین دقیقه قبل از آغاز انفجار پیجرها در سراسر لبنان، گالانت با وزیر دفاع آمریکا در تماس تلفنی به او اطلاع داد که رژیم صهیونیستی به زودی عملیاتی را در لبنان انجام میدهد اما هیچگونه جزئیات بیشتری ارائه نداد.
@mrtahlilgar1
8.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
+ یعنی ساعت ۱۱ عباس اعضای خونه رو از عملیات مطلع کرده
_ بی خیال صادق، میدونی چی میگی؟
به جای اینکه ده ها کانال را در حوزه ی سیاست داخلی ببینید، کانال بچه های بالا را ده بار ببینید.
🔴 کانال ما را به دوستان خود معرفی کنید:
@bachehay_bala
خطر ایران جدی است! - @mrtahlilgar.mp3
10.59M
🔗 مشاور بن زائد: میخواستیم ایران را کنترل کنیم از بالا بازگشته / خطر ایران جدی است!
🔴 برخی چهره های کشورهای حاشیه ی خلیج فارس این سالها کوشیده اند که علنی بیان نکنند اما صحبت های این روزهای مشاورین آنها نشان میدهد این سالها تلاششان کنترل کردن ایران بوده است. از این چهره ها میتوان به مشاور بن زائد اشاره کرد که حالا گفته تلاش کردیم ایران را کنترل کنیم اما نتوانستیم و حالا ما را احاطه کرده است...
ویدیوها را در کانال اختصاصی شبنامه ببینید
👇🇮🇷
https://t.me/shabnameh110
✅ لینک تمام صفحات ما در شبکه های اجتماعی
@mrtahlilgar1
39.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔗 مشاور بن زائد: میخواستیم ایران را کنترل کنیم از بالا بازگشته / خطر ایران جدی است!
🔴 برخی چهره های کشورهای حاشیه ی خلیج فارس این سالها کوشیده اند که علنی بیان نکنند اما صحبت های این روزهای مشاورین آنها نشان میدهد این سالها تلاششان کنترل کردن ایران بوده است. از این چهره ها میتوان به مشاور بن زائد اشاره کرد که حالا گفته تلاش کردیم ایران را کنترل کنیم اما نتوانستیم و حالا ما را احاطه کرده است...
ویدیوها را در کانال اختصاصی شبنامه ببینید
👇🇮🇷
https://t.me/shabnameh110
✅ لینک تمام صفحات ما در شبکه های اجتماعی
@mrtahlilgar1
#توییت آقای تحلیلگر
✍️ بیخ گوش اسرائیل، جایی که هر روز ترور است و کشتار، چند ماه است غیرتمندانه حضور پیدا کرده و هیچ چیز هم نسبت به ادامه ی ماموریت او را باز نداشته است...
🔗 دریافت توییت
@mrtahlilgar1
🔻 بله، این هم سندی دیگر !
آمریکا از ده روز پیش خبر داشته و به نیروهای خود اطلاع داده است ....
بیمارستان آمریکایی بیروت ۱۰ روز پیش پیجرهای موجود در نزد کارمندانش را جمع آوری کرده است
تصویری از ایمیلی که بیش از دو هفته پیش، در ۲۹ اوت، برای کارمندان مرکز پزشکی دانشگاه آمریکایی بیروت ارسال شده است.
در این ایمیل اعلام شده است که به زودی «پیجرهای قدیمی» آنها با پیجرهای جدید جایگزین خواهد شد.
@mrtahlilgar1
هدایت شده از ذاکر
⭕چرا داروی تلخ؟
🔹روز گذشته رئیس جمهور پزشکیان در اولین نشست خبری خود درباره وضعیت اقتصادی کشور گفت:
«باید بپذیریم این اقتصاد بیمار را درمان کنیم. مداخلهاش، دارویی که میخواهیم بدهیم ممکن است تلخ باشد. نپرسید چرا به مردم داروی تلخ میدهید!»
از صحبتهای ایشان مشخص میشود که عزم دولت برای آنچه که جراحی اقتصادی نامیده میشود جزم شده و احتمالاً در آینده شاهد تصمیمات مهمی در زمینه تغییر قیمت بنزین باشیم.
🔹رئیس جمهور پزشکیان این تصمیم گیری را به مثابه داروی تلخی که باید استفاده کرد تا اقتصاد بیمار بهبود پیدا بکند، تشبیه کردند. اما سوالی که مطرح میشود این است که آیا تنها راه اصلاح اقتصاد خوراندن داروی تلخ به مردم است؟
این تصور که جراحی اقتصادی یا خوراندن داروی تلخ به مردم که موجب گران شدن و تلخ شدن زندگی آنها میشود، تنها راه نجات اقتصاد ایران است منتقدان بسیاری دارد و مردم نیز به راحتی این را نمیپذیرند.
🔹به نظر میرسد مشکل دولت آقای پزشکیان بیشتر در نبود یک برنامه حساب شده در مواجهه با مشکلات اقتصادی کشور باشد. در ایام انتخابات طرحهای مختلفی جهت اصلاح وضعیت اقتصادی از سوی رقیب آقای پزشکیان مطرح گردید. یکی از آنها انضباط بخشی در توزیع فراوردههای نفتی بود که با عنوان تخصصی «میترینگ» مطرح گردید.
🔹یکی و شاید از اصلی ترین راهکارهای بهبود وضعیت ناترازی انرژی کشور، توجه ویژه به سازوکارهای غیر قیمتی است. همانکه سعید جلیلی در انتخابات ۱۴۰۳ تحت عنوان میترینگ مطرح کرد. میترینگ یا سامانه برخط سنجش حجم جریان انرژی کشور، در حقیقت امکان رصد لحظهای قطره به قطره نفت، گاز، میعانات، فراوردهها و مشتقات نفتی مثل بنزین، گازوئیل، نفت کوره و... را در هر نقطه از زنجیره ارزش به ناظر میدهد.
🔹بنابر تخمینهای کارشناسان، ناظران، مسئولان وزارت نفت، مسئولان پالایشگاهی و پتروشیمیایی کشور، در طول فرایند اکتشاف تا پالایش و بهره برداری و فروش محصولات و مشتقات نفتی و گازی، "حداقل" و بطور خوشبینانه ۴ تا ۷ درصد هدررفت و مفقودی منابع وجود دارد. به تعبیری ۴ تا ۷ درصد انرژی کشور، پیش از آنکه به دست مصرف کننده (خارجی یا داخلی) برسد، مفقود میشود! برلی درک بهتر مقدار این عدد، اگر کشور بطور متوسط روزانه ۱.۵ میلیون بشکه نفت به قیمت هر بشکه ۷۵ دلار و با نرخ ارز ۴۰ هزار تومان صادر کند؛ در طول تنها یکسال معادل ۲.۹ میلیارد دلار یا ۳۸ میلیون بشکه نفت در منابع ارزی و انرژی کشور صرفه جویی و بهره برداری مضاعف میشود. این حجم تنها در تولید و صادرات نفت خام است و اگر مقدار "تولید" روزانه نفت (حدود ۳ تا ۳.۵ میلیون بشکه) و مقدار تولید و فراوری روزانه گاز و میعانات هم به آن افزوده شود، دریافت میشود که رقم انبوهی از منابع ارزی و انرژی کشور آزاد میشود. درحالیکه برای کسری ناترازی بنزین در سالجاری از محل واردات حدود ۴ میلیارد دلار نیاز است و میتوان با سرمایهگذاری بیشتر در این حوزه، نه تنها بنزین وارد نکرد بلکه با فراوری بیشتر، به خودکفایی کامل در بنزین و سایر انرژیها دست پیدا کرد و دیگر مردم را متحمل هزینههای جراحی و داروهای تلخ غیرضرور نکرد.
🔹با این توضیحات مشخص میشود که تنها راه اصلاح اقتصادی تلخ کردن زندگی مردم نیست و شاید بتوان گفت که اصلاً راهکار این نیست و هتر است دولت چهاردهم با تقویت برنامههای خود فشار زندگی بر مردم را افزایش ندهد.
✅ @asreiranian_ir
هدایت شده از ذاکر
⭕سایه اش را با تیر بزنید!
🔸هنری آدامز مورخ مشهور آمریکایی و نوه ششمین رئیس جمهوری ایالات متحده که در واقع تاریخ نگار سیاست در آمریکا است، جمله مشهوری دارد، وی می گوید سیاست همواره سازماندهی سیستماتیک نفرت بوده است. اگر مناظره اخیر دو نامزد ریاست جمهوری آمریکا را دیده باشید، نفرت پراکنی دو نامزد نسبت به یکدیگر بخش مهمی از آن را به خود اختصاص داده بود؛ هریس معتقد بود که اگر ترامپ بیاید، کشور ویران می شود و ترامپ نیز بر آن بود که هریس کشور را نابود خواهد کرد.
🔸این سیاست نفرت، در ایران نیز رهروانی دارد و بدتر آنکه این سیاست نفرت بعد از پایان کارزار انتخاباتی نیز ادامه دارد. اگر از دوران پرشور رقابت چشم پوشی کنیم، بعید است حتی درآمریکا نیز که مهد سیاست نفرت است بعد اعلام نتایج انتخابات همچنان سیاست نفرت نسبت به نامزد شکست خورده وجود داشته باشد. امری که متاسفانه در ایران وجود دارد. گویی برنامه ای درکار است که باید در فواصل معینی سایه اش را با تیر زد. گاهی به بهانه یک چفیه، گاهی به بهانه بیان افکار یک فیلسوف، و اگر هم چیزی پیدا نشد، عکسی یا توئیتی پیدا می شود تا سیاست نفرت زمین نماند. اما چرا؟
🔸اولین پاسخی که به ذهن میآید، تمامیت خواهی است. وقتی شما تمامیت خواه باشید، صرف پیروزی نامزد مورد نظرتان کفایت نمی کند. شکست برای نامزد رقیب کافی نیست، اساسا باید از صحنه سیاست محو شود. اما چیزی بیشتر از تمامیت خواهی نیز در کار است. بویژه زمانی که می دانید با پایان ماه عسل پیروزی در انتخابات، مشکلات پدیدار، انتقادها و اعتراض ها آغاز و نارضایتی گسترده می شود. و بر همگان آشکار است که چهار سال در چشم برهم زدنی خواهد گذشت و ناتوانی رئیس جمهور منتخب در حل مشکلات کشور موفقیت در دور بعدی را دشوار می سازد. دقیقا همین تحلیل بود که انتقادهای تند و تیز به انتخاب اعضای کابینه به یکباره فرونشست و همگان به حمایت مجدد از رئیس جمهور پرداختند.
🔸بر این اساس می توان پیش بینی کرد که با رئیس جمهور فعلی همانند فرزند نازپرورده ای رفتار شود که خطاهایش هم مورد تشویق و تمجید قرار می گیرد. بر خلاف انچه با رئیس جمهور شهید رفتار شد. به طور خلاصه استراتژی این است: هر وضعیتی پیش بیاید باید ثابت کرد که انتخاب درستی صورت گرفته است و لذا باید سیاست جلیلی هراسی را با قوت ادامه داد و در این راستا یا باید بهانه ای یافت یا بهانه ای ساخت.
✍دکتر محمدرضا طاهری
✅ @asreiranian_ir
هدایت شده از ذاکر
⭕️ دکتر سعید جلیلی: نمیشود از وفاق سخن گفت اما تفرقهافکنترین افراد را وارد عرصه کرد
دکتر جلیلی در اولین جلسهی دور جدید سلسله جلسات حکمت سیاسی اسلام در قرآن با موضوع «اتّفاق» گفت:
🔹 از ابتدای انقلاب، عدهای در مقاطع مختلف موضوعات و مفاهیم دینیای را مطرح میکردند که به دلیل عدم درک درست آن، نهایتا دچار کجروی شدند. ما باید بدانیم که اگر موضوعاتی در جامعه و عرصهی سیاسی کشور مطرح میشوند، چه نسبتی با اندیشهی دینی و حکمت سیاسی اسلام دارند.
🔸 موضوعی که امروز در کشور مطرح شده است، مسئلهی «وفاق» است. در ابتدا، لازم است که نسبت ما با این مفهوم روشن بشود.
🔹 حضرت امام(ره) نیز رمز پیروزی و موفقیّتهای انقلاب اسلامی را، «وحدت کلمه» میدانستند. یعنی «وحدت»، بر محور کلمهی «حق». وحدت یک «حرکت حقیقی» است که بر محور یک «حقیقت» شکل میگیرد.
🔸 سخن از وحدت نباید به صورت یک حرکت نمایشی و کاریکاتوری یا یک بازی سیاسی مطرح شود. نمیشود صحبت از وفاق و وحدت کرد امّا کسانی را که بیشترین تفرقه افکنیها و کینهتوزیها را در سابقهی خود داشتهاند وارد میدان کرد.
🔹 لازمهی یک جامعهای که میخواهد به سمت پیشرفت حرکت کند، وفاق حول حرکت بر صراط مستقیم و مبانی مطرح شده توسط امامین انقلاب است. اگر بخواهیم این اصول را نادیده بگیریم، نه تنها پیشرفت نمیکنیم بلکه دچار پسرفت خواهیم شد.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به سخنان رئیس جمهور دربارهی ناترازی قیمت بنزین، ادامه داد:
🔸 وقتی موضوعی درست فهم نشود، راه حل درستی نیز برای آن ارائه نخواهد شد. در بحث میترینگ، گفته میشود که ۲ تا ۴ درصد از نفت و فرآوردههای نفتی ما، دچار پِرتی میشود! این حجم از سرمایهی کشور به کجا میرود؟! امروز در اخبار میشنوید که محموله قاچاق سوخت ۶۰ میلیون لیتری کشف میشود! این منافع به جیب چه کسانی میرود؟ در ابتدا باید جلوی چنین مسائلی گرفته شود.
▫️در ابتدای این جلسه، ماموستا رستمی(امامجمعهی اهل سنّت سنندج) به بیان مطالبی در موضوع ولادت رسول اکرم(ص) و هفتهی وحدت پرداختند.
▫️همچنین در این مراسم، آقایان طالبی و فرهنگیان، اشعاری را به مناسبت هفتهی وحدت خواندند و گروه سرود ستارگان ولایت نیز به اجرای قطعاتی در مدح رسول اکرم(ص) و وحدت اسلامی پرداخت.
✅ @saeedjalily