هدایت شده از آموزش پوست و جوانسازی پرنیان طب
🔴 خطرناک تر از #تروریست داعشی، تروریستهای رسانهای هستند...
🏴 #شیراز_تسلیت
🏴 #ایران_تسلیت
💠 به کانال توییتر ایرانی بپیوندید :
@TweetIran
هدایت شده از آشپزی حرفه ای 😎
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌ دستگیری یک داعشی دیگر در شامگاه ۴ آبان در نزدیکی شیراز توسط سازمان اطلاعات سپاه پاسداران
❌چند قبضه سلاح کلاشینکف ؛ وینچستر و کلت کمری و تعدادی بمب انتحاری از محل اختفای این عنصر تکفیری پیدا شد.
❌پرچم داعش نیز در محل اختفای این فرد بر روی دیوار نصب بود.
#شیراز_تسلیت
@sarbaz_vattan
هدایت شده از غدیری
20.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅دانشجویان مثلا نخبه علوم پزشکی زنجان مدعی شده اند کار خود نظامه حادثه تروریستی شیراز!!
میگن بنری که برای این حادثه تروریستی طراحی شده به قبل از ماجرا مربوط می شود!
🔹پاسخ و تو دهنی به این جماعت🔹
هدایت شده از مهندسی ذهن استاد نیلچی زاده
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✌️رفقا اماده کنید خودتونو❤️
هدایت شده از خبرگزاری تسنیم
پوتین: ترور سردار سلیمانی توسط آمریکا جنایت بود
🔹رئیسجمهور روسیه در جریان سخنرانی خود با انتقاد از ترور «شهید سلیمانی» توسط آمریکا یاد آور شد که ترور «سردار حاج قاسم سلیمانی» جنایت بود.
🔹رئیسجمهور روسیه خاطرنشان کرد که مهم نیست چه کسی در باره «سردار سلیمانی» چه فکر می کرد، ایشان یک مقام رسمی بود.
🔹پوتین: ایشان در کشور سوم کشته (شهید) شد، گفتند بله ما کشتیم، به طور کلی این چیست؟ این چه دنیایی است؟ کاملا پررو شدند.
@TasnimNews
هدایت شده از خبرگزاری تسنیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تثبیت صدرنشینی پرسپولیس با تک گل دیاباته
⚽️تیم پرسپولیس با تک گل «شیخ دیاباته» موفق شد در ورزشگاه خالی از تماشاگر آزادی مس کرمان را شکست دهد و تا پایان جام جهانی صدرنشین لیگ برتر باقی بماند.
#فوتبال
@TasnimNews
هدایت شده از بیسیمچی مدیا 🎬
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تروریست های مسلح در دانشگاه!
🔹جدا شدن یکی از لیدرهای شعارهای ساختار شکن در دانشگاه آزاد تهران از جمع دانشجوها و وارد شدن او به سالن، مسئولین دانشگاه را برای شناسایی اوکه دانشجو بودنش با تشکیک مواجه شده، به چک کردن دوربینهای مدار بسته وا می دارد.
🔹تصاویر دوربین مدار بسته دانشگاه آزاد واحد مرکزی تهران صحنه مشکوکی را از این فرد ثبت کرده. او چیزی شبیه یک سلاح گرم را نشانه رفته و سریع آن را زیر پیراهنش مخفی می کند.
🔹 با توجه به هشدار های امنیتی و فاجعه تروریستی تکفیری حرم شاهچراغ به نظر میرسد دانشجو نماها و عوامل تروریستی اغتشاشگر به دنبال کشته سازی با سلاح گرم پس از فراخوانهای دانشجویی باشند.
@BisimchiMedia