🔳 واگنرها به دنبال ورود به لهستان /1
▪️تحولات در شرق اروپا در حال پیچیده شدن است، به شکلی که هیچ یک از طرفهای درگیر واقعاً نمیدانند قرار است در مرحله بعد چه اتفاقی روی دهد. هر چند تماسها در سطوح عالی امنیتی و نظامی برای مدیریت بحران صورت میگیرد، اما حقیقت آن است که در بسیاری از موارد کار از دست این افراد خارج شده و شاهد رویکردهایی هستیم که میتوانند خارج از کنترل و بر اساس نگاههای تاریخی و ادعاهای قدیمی دست به تولید حوادثی بزنند که جهان را به سمت یک جنگ تمامعیار سوق دهند.
▪️روز گذشته در گزارشی از رویکردها، اهداف و برنامههای امریکا برای نفوذ در قطب شمال و غارت منابع سرشار آن سخن گفتیم و اینکه یکی از اصلیترین دلایل حضور امریکا در اروپا و عضویت سوئد و فنلاند در ناتو نیز رسیدن به همین هدف بوده است. با این حال، کشورهای اروپای شرقی خودشان علیه هم ادعاهای ارضی دارند و به شکلی جنگ اوکراین را فرصتی برای رسیدن به این اهداف درازمدت خود میدانند. یکی از این کشورها لهستان است که به شکل عجیبی آتشبیار اول جنگ علیه روسیه بوده و تاکنون هزاران نفر از نیروهایش در نبرد با ارتش روسیه کشته شدهاند.
▪️از همان ابتدای شروع بحران بارها در مورد نقش مخرب لهستان در جنگافروزی علیه اوکراین نوشتیم؛ لهستانیها در که در جنگ جهانی دوم به سرعت شکست خورده و میان آلمان هیتلری و شوروی استالینی تقسیم شدند، ضربات سخت و مهلکی در طول چند دهه اشغال مستقیم و غیرمستقیم دریافت کردند و شاید اولین کشوری بودند که در همسایگی شوروی، تلاش کردند از زیر یوغ ارتش سرخ خارج شوند. اما این همه ماجرا نبود و لهستانیها بر این باور بودند که شوروی بخش مهمی از سرزمین آنها را جدا کرده و به خاک خود ضمیمه کرده است، مناطقی که امروز در غرب اوکراین قرار دارند.
▪️فعالیتها و اقدامات مقامات لهستانی از چشم روسها دور نیست؛ در این زمینه بلاروس که مستقیمترین مرز را با لهستان دارد بیشترین واهمه را از ماجراجویی مقامات این کشور دارند. برخی بر این باورند که انتقال نیروهای واگنر به بلاروس، بخشی از برنامه درازمدت و پیشگیرانه طرفین جهت تقویت نیروی رزمی و آموزش دیده در اوکراین علیه لهستان و مطامع آن بوده است. در این زمینه باید به اظهارات چند روز پیش رئیس واگنرها در جایی در بلاروس اشاره کرده که گفته بود ارتش این کشور را به دومین ارتش جهان تبدیل خواهند کرد.
▪️با این حال در دیداری که روز گذشته میان رئیس جمهور روسیه و بلاروس در سن پترزبورگ صورت گرفت، ابعاد جدید برنامههای ناتو برای اشغالگری در شرق اروپا مورد بررسی قرار گرفت. نگاهی به صحبتهای پوتین و لوکاشنکو در این دیدار بسیار آموزنده و در عین حال، هدایتکننده نسبت به تحولات امروز و فردای شرق اروپا است. به نظر میرسد این دیدار پس از تکمیل استقرار تسلیحات هستهای تاکتیکی روسیه در بلاروس و تجهیز این کشور به سامانههای اس400 و همچنین حضور دهها هزار نفر از نیروهای واگنر پیامی در بعد سیاسی برای طرفهای مقابل است.
▪️پوتین در جریان دیدار با همتای بلاروسی خود در سن پترزبورگ که روز یکشنبه انجام شد گزارشی از روند نبرد با ناتو را به صورت خیلی شفاف و واضح اعلام کرد و گفت: ضد حمله اوکراین علیه نیروهای روس شکست خورده است. نیروهای اوکراینی متحمل ۲۶ هزار مورد تلفات شدهاند. این میزان تلفات اعلامی، فقط تعداد کشتهها را در بر میگیرد و مشخص نیست چند نفر از آنها لهستانی یا از نیروهای اعزامی از طرف ناتو هستند. البته تعداد مزدوران خارجی در میان کشته شدهها به نظر میرسد شمارش نشده است.
▪️اما پوتین در این دیدار، صحبت از اتحاد میان روسیه و بلاروس و طرحهایی کرد که به شکل دقیق در حال اجرا است. پوتین با بیان اینکه تمامی طرحهای ارائه شده از سوی روسیه و بلاروس در بهترین شکل ممکن در حال اجراست و اقتصاد دو کشور نیز در وضعیت خوبی قرار دارد، افزود: رشد اقتصاد بلاروس ۳.۷۵ درصد بوده است. البته رشد اقتصادی روسیه کمی پایینتر بوده اما این شاخص خوبی برای ماست. ما انتظار رشد بیش از دو درصدی را داریم. ما به صورت کامل و دقیق تمامی طرحهای سازندگی «کشور اتحادیه» را پیش میبریم و محقق میکنیم. ما با اعتماد در این مسیر در حرکتیم. تجارت دو کشور رو به رشد است. اوضاع با رضایت نسبی رو به جلو حرکت میکند.
@syriankhabar
🔳 واگنرها به دنبال ورود به لهستان /2
▪️اما صحبتهایی که لوکاشنکو کرد به مراتب مهمتر از صحبتهای رئیس جمهور روسیه بود. رئیس جمهوری بلاروس با بیان اینکه انتقال اراضی اوکراین به لهستان غیرقابل قبول است، مینسک در صورت درخواست به غرب اوکراین کمک خواهد کرد، گفت: نیروهای گروه واگنر میخواهند به لهستان بروند. نیروهای این گروه مایلند به ورشو و سپس شهر «ژشوف» بروند چون آن را شهری برای تامین تجهیزات نظامی نیروهای اوکراینی در طول نبرد برای شهر کلیدی آرتیوموفسک دونباس قلمداد میکنند.
▪️این صحبتهای رئیس جمهور بلاروس تعبیر دقیق وحشت ناتو از حضور عناصر واگنر در این کشور است، از همان روزی که اعلام شد واگنرها قرار است در بلاروس مستقر شوند، مقامات ناتو وحشتزده از باز شدن جبهه جدیدی علیه خود در اوکراین شروع به برقراری تماس با مقامات مسکو و مینسک کردند اما در هیچ یک از این موارد پاسخ درستی نشنیدند. مشخص است که نشانههایی که لوکاشنکو دارد از این طریق ارسال میکند بسیار مفهوم و روشن است؛ اگر غرب فکر میکند که با اشغال غرب اوکراین از طرف لهستان میتواند نیروهایش را به مرزهای روسیه نزدیک کند، اشتباه فکر میکند.
▪️به عبارت بهتر، لوکاشنکو با خارج از دایره فرض کردن خود در این ماجرا میگوید که نیروهای واگنر خودشان تشخیص دادهاند باید به لهستان حمله کرده و با تصرف شهرهایی که نقش مهمی در انتقال تجهیزات و نیرو به داخل اوکراین دارند، به نوعی جنگ را مختومه کنند اما مشخص است که او به لهستانیها هشدار میدهد که اگر بخواهند وارد اوکراین شوند، آن وقت نیروهای واگنر و ارتش بلاروس هم وارد لهستان خواهند شد، کشوری که عضو ناتو است و بر اساس مفاد این پیمان باید از اعضای خود در هر نبردی حمایت کند. با این حال به نظر نمیرسد کسی حاضر باشد در این جنگ از لهستان حمایت کند!!
▪️به گفته رئیس جمهوری بلاروس، نیروهای واگنر در این کشور باعث نگرانی مقامها شدهاند، چون میخواهند به لهستان بروند. آنها میدانند که جنگ افزار نظامی برای حمایت از نیروهای اوکراینی در جریان نبرد در آرتیوموفسک از کجا آمده است. آنها احساس میکنند که شهر ژشوف دچار مشکل است. اعضای گروه واگنر میدانند که در بلاروس و روسیه چه چیزی در جریان است!! این صحبتها هم یک معنی بیشتر ندارد؛ یعنی آنکه مقامات مینسک هیچ کنترلی روی نیروهای واگنر ندارند و ممکن است آنها به صورت خودسر وارد لهستان شوند!
▪️به همین دلیل لوکاشنکو در این دیدار به پوتین تاکید کرد که انتقال غرب اوکراین به لهستان یک سناریوی غیرقابل قبول برای مینسک است و وعده داد که اگر این منطقه درخواست کمک داشته باشد، به آن کمک کند؛ او خطاب به رئیس جمهور روسیه گفت: جدایی غرب اوکراین، تقسیم شدن این کشور و واگذاری اراضی به لهستان غیرقابل قبول است. اگر مردم غرب اوکراین به کمک نیاز داشته باشند، ما از آنها حمایت خواهیم کرد. از شما میخواهم که درباره این موضوع بحث و بررسی کنید. مایلم در این زمینه از ما حمایت کنید.
▪️این اظهارات لوکاشنکو را باید بخشی از مواضع پیشین رئیس جمهور روسیه در روز جمعه دانست. پوتین روز جمعه گفته بود که سران لهستان به دنبال تشکیل یک ائتلاف مورد حمایت ناتو برای مداخله در اوکراین و تصرف بخشهایی از غرب اوکراین هستند؛ شاید اراضی بلاروس نیز در معرض خطر باشد و وعده تلافی در صورت حمله به روسیه یا بلاروس را داد. این موضعگیری مقامات دو کشور؛ یعنی آنکه یک برنامه هماهنگ وجود دارد؛ وقتی پوتین از «کشور اتحادیه» میگوید یعنی طرفین بر روی خیلی از مسائل و موارد توافق کردهاند.
▪️با این حال، تلاش ناتو برای وارد کردن ارتش لهستان به عنوان یک نیروی دستنخورده به غرب اوکراین و ارائه پوشش ناتو به این منطقه برای نزدیکتر کردن جبهه پشتیبانی از نبردها یا هر عامل دیگر، از هماکنون سطح تنش در شرق اروپا را به شکل قابل ملاحظهای بالا برده است. باید دید واکنش طرف لهستانی و اعضای ناتو، به ویژه امریکا و انگلیس در این مورد چه خواهد بود. ورود نیروهای واگنر به لهستان کل دیواره شرقی اروپا را از هم فرو میپاشد و سه دهه پس از خروج ارتش سرخ از این مناطق شاهد شکلگیری سطح جدیدی از نبرد و تنش خواهیم بود.
@syriankhabar
🔴روح استاکس نت در کالبد آرکیوی ایرانی
بخش دوم:
از قضا خنثی شدن آن ویروس مقدمه ی یک جهش، برای اتفاقات مبارکی بود که اکنون برای ما به خاطره تبدیل شده است که این هم مدیون هوش سرشار ایرانی در بحث مهندسی معکوس است.
از همین رو در این رابطه رئیس سازمان انرژی اتمی در سال ۹۵ میگوید:️ البته یک تشکر به آنها (امریکایها)بدهکاریم زیرا در حقیقت قبل از استاکس نت، حواسمان به این شدت جمع نبود و این کار آنها باعث شد وارد یک علم دیگر شویم و همین که تجهیزات مختلف را از نظر خرابکاری صنعتی آزمایش میکنیم کلی به علم ما افزوده میشود.
⭕️ لازم است این نکته را یادآوری کنم که کنترل آرکیو بمانند کنترل استاکس نت یک مساله ی سایبری بود بنابرین طبق داده های موجود این ویروس مقدمه ی پیشرفت کشور در عرصه ی سایبری شد که از اولین دستاوردهای آن به زمین نشاندن آرکیو ۱۷۰ (جانور قندها)آمریکایی است.
در ادامه اظهارات مقام آمریکایی به نقل از رویترز را در تایید تحلیل بالا میخوانید: یکی از مقامات ارشد نیروی هوایی ایالات متحده به نام ژنرال ویلیام شلتون این گونه بیان میکند که ایران پس از حملات سایبری به تأسیسات هسته ای اش(به وسیله استاکس نت)، با ارتقای توانایی های سایبری خود به این موضوع واکنش نشان داده و در آینده «به قدرتی تبدیل خواهد شد که باید آن را مورد توجه قرار داد».
👌 یک بار دیگر حوادث آن تاریخ را مرور میکنیم👇👇
حدود یک سال پس از حمله ی سایبری آمریکا به نطنز (یعنی ۲۰۱۱ ) سپاه مدرن ترین پهپاد جهان را در فرصتی کوتاه در حین ورود به آسمان کشور هک و کنترل میکند این در حالی است که آرکیو از(چند سال قبل) ۲۰۰۷ فعالیت خود را در پاکستان و افغانستان آغاز کرده بود.
👌حال سوال اینجاست چرا ایران قبل از ورود این ویروس به نطنز، قدرت تسخیر چنین پرنده ای را نداشت؟؟؟
📌بنابرین شواهد می گوید ایران پس از کار شبانه روزی روی استاکس نت توانست آرکیو را سالم بر زمین بنشاند، و تازه بعدها، به صورت اساسی در بخش پهپادی و جنگ افزارهای سایبری، از آن بهره برداری کرد، تا آنجا که دومین تولید کننده جنگنده دنیا (روسها) امروز مجبور هستند برای تغییر معادلات میدانی در مقابل ناتو از ایران در خواست فروش پهپاد داشته باشند.
ادامه...👇👇
═══✼🍃🌺🌹🍃✼═══
🌍 #انتشار_حداکثری_با_شما🔥
💥 #کانال_تحلیلی_هُدِسا👇
@hodesanews
@hodesanews
✍قطع آب هیرمند توسط طالبان یعنی خشکاندن سیستان یعنی مهندسی کوچ معکوس به شهرهای شیعه نشین و تغییر بافت جمعیتی شهرهای شیعه، که متاسفانه آمارهای امنیتی خبرهای خوبی، به حاکمیت نمیدهد و با توجه به کاهش تولدِ نسل شعیان عملا تزریق این افراد به بدنه ی جمعیتی شیعه چند سال دیگر در انتخابات و نا آرامیهای آینده خود نمایی میکند.
👌خیلی چیزها را اینجا نمیتوانم بگم. ولی لااقل حاکمیت با ایجاد اشتغال در آن منطقه و پیگیری حق آبه ی ایران باید فورا اقدامی کند
#هُدِسا
@hodesanews
صلح طلبی چین دشمن اصلی دلار:
🔴معاون وزیر خارجه آمریکا:
🔻توافق ایران وعربستان اتفاق خوب و بزرگی است ما فعالانه عربستان را تشویق میکردیم با ایران تعامل بکند
🔻چین در این توافق نقش میزبان را داشته نه میانجی.
✍در اینکه آمریکا مجبور شد اجازه ی توافق به عربستان را بدهد شکی نیست.
♦️اما آنچه آمریکا را میترساند و ما بصورت جدی روی آن تاکید کردیم نگرانی آمریکا از قدرت میانجیگری چین و صلح طلبی چین میباشد که بیش از اصل توافق آمریکا را میترساند.
برای اینکه چین در جهان به عنوان یک میانجیگر و مصلح معرفی شود لوازمی نیاز است که آمریکا از آن لوازم به شدت میترسد به همین خاطر معاون وزیر خارجه آمریکا میخواهد چین را به عنوان میزبان معرفی کند نه میانجیگر.
🔻یک ریش سفید و میانجیگر ابتدا باید مورد اعتماد طرفین باشد
باید در معاهدات و توافقات بین المللی خوش قول باشد(خروج آمریکا از برجام و سازمان آب هوایی جهان منافی این امر است)
⭕️میانجیگر باید قدرت تضمین و نقد کردن شروط طرفین را داشته باشد
میانجیگر باید به عنوان مصلح و بی طرف شناخته شود(برعکس آمریکا در هر دعوای خود یک طرف دعوا یا پشت پرده ی آن میباشد).
🔻آیا طرف ایرانی میتوانست به آمریکا به عنوان یک میانجیگر و طرف قابل اعتماد در توافق ایران'عربستان، اعتماد کند؟
✅قبلا هم گفتیم یک ابر قدرت نیاز دارد که به اندازه ای قدرت جنگ افروزی، توان ایجاد ثبات و صلح هم داشته باشد اما این امر در رابطه با آمریکا اصلا صادق نیست یعنی آمریکا قدرت ایجاد جنگ را دارد اما ایجا صلح را(مثل سابق ندار) اصلا، برای نمونه آمریکا در افغانستان و عراق آغاز گر جنگ بود اما هیچ گاه نتوانست موجبات ایجاد صلح و ثبات و حتی ماندن خود در این کشورها را تضمین کند.
📌نکته ای آخر قدرت میانجیگری یعنی ایجاد اعتماد بین المللی اعتماد بین المللی یعنی تقویت پول ملی که اتفاقا سرعت اعتماد به چین بعد از توافق ایران'عربستان به شدت بالا رفت و پس لرزه های آن را میتوان در سفر مکرون به چین و اظهارات لولا داسیلوا رئیس جمهور برزیل علیه دلار مشاهده کرد
#هُدِسا
@hodesanews
حضور ناظران ستاد کل نیروهای مسلح در رزمایش اقتدار 1402. این ناظران در نهایت تعیین کننده و تاییدکننده این رزمایش خواهند بود. مرحله اصلی رزمایش اقتدار هوایی 1402 با انتشار تصاویری از فرماندهان و تصاویری مبهم از پرتاب بمبهای قاصد و موشکهای هوا به زمین در حال انجام است. باید منتظر تصاویر دقیقتر و بهتری از این رزمایش و چگونگی لود بمبافکنهای فانتوم و فنسر باشیم. البته اگر حفاظت اجازه دهد!
@syriankhabar
بهترین تصاویری که از رزمایش نیروی هوایی ارتش تا این لحظه منتشر شده، این چند تصویر است. پرتاب فلر توسط فانتومها برای روشن کردن منطقه جهت شناسایی و احتمالا بمباران دقیقتر! البته تصویری خیلی خوب هم منتشر شده که در پست بعد حتما بازنشر خواهیم کرد که ملاحظه بفرمایید.
@syriankhabar
این تصویر بهترین عکسی بود که به نظرم از رزمایش تا این لحظه منتشر شده است. البته فکر هم نکنم بعد از این تصویری یا چیزی منتشر شود. یادم میآید چند سال پیش وقتی قرار بود رزمایش برگزار شود، میگفتند رزمایش مثلا «رعد 74» و بعد تعداد شکاری بمبافکنها 154 فروند... حالا تعدادش به قولی رسیده به 92 فروند. البته آن تعدادی که واقعا دست به عملیات میزنند شاید به چند فروند هم نرسد. با این حال، فرماندهان خیلی خیلی بهتر از منِ نوعی تشخیص میدهند که چه درست است و چه اشتباه. ما قضاوت خودمان را داریم و بدون شک کامل و درست نیست.
@syriankhabar
☑️ دو روایت متناقض از جنگ در اوکراین!
وزیر امور خارجه امریکا گفته که «اوکراین ۵۰ درصد از اراضی خود را که روسیه تصرف کرده بود، اکنون بازپس گرفته است». حالا این اراضی دقیقاً کجا هستند و اوکراین به قول او کجا را پس گرفته، نمیدانم اما میدانم که همه رسانههای غربی و حتی خود مقامات امریکایی دارند میگویند که ضدحملهها شکست خورده است. اینکه وزیر خارجه یهودی امریکا این استدلال را از کجا آورده – حتی زلنسکی هم حاضر نیست این عدد را تایید کند – بماند، اما مشخص است که مقامات کاخ سفید برای اقناع افکار عمومی خود به شدت دچار مشکل شدهاند.
اما رئیس جمهور اوکراین در مصاحبه با روزنامه پولیتیکو گفت: ما برنامهای برای آغاز ضدحمله در بهار داشتیم، به صراحت بگویم ما نتوانستیم آن را آغاز کنیم، چراکه سلاح و مهمات کافی نداشتیم، همچنین تیپهای رزمی که به صورت درست برای استفاده از سلاحهای غربی آموزش دیده باشند، نداشتیم، به ویژه که آموزشهای نظامی نیروهای ما در خارج از اوکراین انجام شد. در نتیجه آنچه گفته شد، روند ضدحمله ما کندتر شد، ما تمایل نداشتیم سربازانمان و کادرهایمان و تجهیزاتمان را به این دلیل از دست بدهیم.
@syriankhabar
- ناشناس.mp3
38.42M
کشور جنگزده و بحرانزده یمن این روزها شاهد اتفاقات و رویدادهای مهمی است ناتوانی دولتهای مزدور وابسته به ائتلاف سعودی اماراتی در حل مشکلات مردم باعث شده تا ساکنان استانهای جنوبی به صورت روزانه دست به اعتراض و اعتصاب بزنند. اما همه این اقدامات باعث نشده که مشکلات مردم در این مناطق حل شود؛ دولت مزدور وابسته به سعودی در ریاض مستقر است و مردم از بیبرقی، کاهش ارزش پول ملی، ناامنی و کوچک شدن سفره خود در کنار از بین رفتن فرصتهای شغلی مینالند. این مسائل باعث شده که اواخر هفته گذشته آمریکا سفیر جدید خود را راهی عدن کند و او در مقام یک حاکم نظامی آمریکایی که رفتارهایش اقدامات «پل برمر» حاکم نظامی وقت آمریکا در عراق را به یاد میآورد، در کاخ ریاست جمهوری معاشیق در عدن مستقر شود.
این گزارش نگاهی دارد به اقدامات و رویدادها یمن به ویژه استانهای جنوبی پس از حضور سفیر آمریکا در عدن و تحلیلی در مورد آخرین رویدادهای این کشور و برنامههای آمریکا و انگلیس جهت آینده این کشور را به شما ارائه خواهد کرد.
@syriankhabar