#اسرائیل #ترکیه #آسیای_میانه
🔰 چرا اسرائیل باید از ایجاد کریدور میانی (ترکیه-چین) حمایت کند؟
ایوب قرا، سیاستمدار و وزیر پیشین ارتباطات رژیم صهیونیستی و از اعضای حزب لیکود پاسخ میدهد!
سیاستمداران و تحليلگران اسرائیل معتقدند که مقامات این رژیم باید از ایجاد کریدور میانی حمایت کنند، زیرا گسترش این کریدور علاوه بر اروپا و کشورهای ترک زبان، به اسرائیل و کشورهای عربی نیز کمک خواهد کرد. کمک به ایجاد این کریدور علاوه بر منافع اقتصادی، در مقابله با دشمن مشترک آنها یعنی ایران بسیار موثر خواهد بود.
👈 بیشتر بخوانید:
✅ https://iswnews.com/83765
✅ https://eitaa.com/joinchat/134742021C10aa5fa2c9
پرتابگر صیاد-۴ یکی دیگر از اجزای تشکیل دهنده سامانه باور-٣٧٣ است. این پرتابگر بر خلاف نمونههای روسی که تیوپهای گرد دارند، مشابه پرتابگرهای سامانه پاتریوت طراحی شدهاند. هر خودرو ذوالجناح توان حمل چهار پرتابگر صیاد-۴ را دارد.
باور-٣٧٣ توان استفاده از چندین نوع موشک را دارد. این قابلیت، امکان پوشش برد و ارتفاع درگیری مختلف را مانند سامانه S-400 به باور-373 میدهد. با این وجود، تاکنون بهصورت رسمی تنها موشک صیاد-۴ برای استفاده در سامانه باور-373 معرفی شده است اما استفاده از موشکهای خانواده صیاد مانند صیاد ٢ و ٣ نیز بسیار محتمل است. با توجه به نحوه شلیک متفاوت صیاد-۴ با دیگر اعضای خانواده، احتمالا این موشک از پرتابگر سامانه تلاش یا پرتابگر سوم خرداد (کامیون ایکو) بهصورت تلار استفاده شود.
👈 مشاهده ویدیو، تصاویر و جزئیات بیشتر در:
✅ https://iswnews.com/83366
✅ https://eitaa.com/joinchat/134742021C10aa5fa2c9
/8
🔰 مجموعه پوسترهای "سامانه پدافند هوایی برد بلند باور-٣٧٣" به زبانهای فارسی، انگلیسی، روسی، عربی، آذری و کردی
📲 برای #نشر در شبکههای اجتماعی
👈 مشاهده تصاویر و جزئیات بیشتر از اینجا:
✅ https://iswnews.com/83366
✅ https://eitaa.com/joinchat/134742021C10aa5fa2c9
موشک صیاد-۴ توان درگیری با برد ٢٠٠ کیلومتر و ارتفاع درگیری ٢٧ کیلومتر را مشابه موشک 48N6E2 در سامانه S-300 دارد. موشک صیاد-۴ در بخش کنترل در بخش انتهایی موشک از بالهای تثبیت کننده و سیستم کنترل بردار رانش بهصورت همزمان استفاده میکند که باعث افزایش قابل توجه مانورپذیری موشک شده است. وجود این تغییرات، موشک صیاد-۴ را شبیه به موشک 48N6DM در سامانه S-400 که خاصیت ضد بالستیک دارد کرده است. تفاوت اصلی موشک صیاد-۴ با موشک 48N6DM در بخش بالچههای سیستم تغییر بردار رانش است. در صیاد-۴ این بالچهها از بدنه بیرون زده و این موضوع باعث تغییر بیشتر در گازهای خروجی موشک و در نتیجه ایجاد زاویهای تندتر برای دور زدن موشک میشود. وجود چنین توان گردش بالایی نشان میدهد که موشک توان تحمل فشار جی بالایی دارد. زمانی که موشک ارتفاع میگیرد و وارد جو رقیق میشود بالههای کنترلی انتهایی کارایی خود را از دست میدهد و این موضوع یکی دیگر از دلایل استفاده از سامانه کنترل بردار رانش است.
موشک صیاد-۴ توان درگیری با اهدافی تا سرعت ۴٨٠٠ متر بر ثانیه را دارد. این در حالی است که موشک 48N6E2 توان درگیری با اهدافی تا سرعت ٢٨٠٠ کیلومتر را دارد. جالب است بدانید موشک سامانه ضد بالستیک آنتی-٢۵٠٠ توان درگیری با اهدافی تا سرعت ۴۵٠٠ متر بر ثانیه را دارد.
👈 مشاهده ویدیو، تصاویر و جزئیات بیشتر در:
✅ https://iswnews.com/83366
✅ https://eitaa.com/joinchat/134742021C10aa5fa2c9
/9
خودروهای تاکتیکی مورد استفاده در سامانه باور از دو نوع ظفر و ذوالجناح است. با این وجود بهنظر میرسد با گذشت زمان ذوالجناح از سیستم باور-۳۷۳ کنار گذاشته شده باشد.
خودرو تاکتیکی سنگین ظفر-٨٨٢۴ دارای ترکیب ٨×٨ است؛ یعنی ۴ محور متحرک دارد و حداکثر ظرفیت حمل بار آن ٢۴ تن میباشد. شاسی این کامیون برگرفته از کامیون ماز-۵٣٧ است. کامیون ظفر به عنوان حامل رادار جستجو و ردیابی و همچنين رادار اصلی سامانه باور-٣٧٣ مورد استفاده قرار گرفته است. همچنين در آزمایشهای جدید سامانه باور-٣٧٣ به عنوان حامل دو عدد پرتابگر نیز مورد استفاده قرار گرفته است.
خودرو تاکتیکی سنگین ذوالجناح یک خودرو سنگین ١٠×١٠ است. این خودرو نیز مانند خودرو ظفر از شاسی ماز-۵٣٧ بهره میبرد. حداکثر ظرفیت بار قابل حمل آن اعلام نشده اما با توجه به تغییر در شاسی و افزودن یک محور به آن باید توان حمل وزن بیشتری نسبت به ظفر داشته باشد. نکته مهم فرمانپذیر بودن محور آخر ذوالجناح است که امکان مانور بهتر در شرایط سخت را فراهم میکند. ذوالجناح برای حمل پرتابگر صیاد-۴ مورد استفاده قرار میگیرد. این محصول بهدلیل پیچیدگیهای که دارد حاملی گرانتر نسبت به ظفر خواهد بود.
👈 مشاهده ویدیو، تصاویر و جزئیات بیشتر در:
✅ https://iswnews.com/83366
✅ https://eitaa.com/joinchat/134742021C10aa5fa2c9
/7