منابع روس میگویند پهپاد شناسایی RQ-4B Global Hawk آمریکایی در طول بخش بزرگی از پرواز خود (در امتداد سراسر کریمه، پل روی تنگه کرچ، بخش مقابل ساحل قلمرو کراسنودار) در رادارهای خدمات کنترل وضعیت هوایی غیرنظامی.نمایش داده نشد.
به گفته روسها، این ممکن است به دلیل تأثیر ابزارهای جنگ الکترونیک و خاموش شدن عمدی ترانسپوددر توسط اپراتورهای خود پهپاد باشد....
یعنی روسها باز هم بیعرضگی نشان دادند.
@SyrianKhabar
🔴 ناکامی یا شکست، «نه» مردم هند به حزب «مودی»
🔻درحالیکه «نارندرا مودی» نخستوزیر هند پس از انتشار نتایج انتخابات سراسری، اعلام پیروزی کرد اما نتوانست به «پیروزی قاطع» که انتظار آن را داشت، دست یابد. در عصر سهشنبه پرسروصدای هند و همزمان با اعلام نتایج انتخابات سراسری در این کشور، حزب «بهاراتیا جاناتا» به رهبری نارندرا مودی، نخستوزیر این کشور در کسب یک پیروزی قاطع ناکام ماند و برای تشکیل دولت باید با متحدان خود ائتلاف کند.
🔻بر اساس گزارشها، قبل از آغاز شمارش آرا، مودی و بهاراتیا جاناتا امید داشتند اکثریت ۴۰۰ کرسی از ۵۴۳ کرسی مجلس سفلای این کشور را از آن خود کنند اما با آغاز شمارش آرا، مشخص شد که ائتلاف مخالفان، نتیجهای بهتر از انتظارات را کسب میکنند.
🔻طبق نتایج جدید، ائتلاف مودی با کسب حدود ۲۹۵ کرسی در صدر قرار دارد اما ائتلاف «حزب کنگره» به رهبری «راهول گاندی» موفق به کسب ۲۲۶ کرسی شدهاند. حزب یا ائتلافی که بتواند بیش از ۲۷۲ کرسی را در پارلمان به دست بیاورد، میتواند دولت تشکیل دهد.
🔻مودی در پیامی در شبکه اجتماعی ایکس، اعلام پیروزی کرد اما مقامهای انتخاباتی هند هنوز در حال شمارش آرا هستند و نتایج نهایی در ساعات آینده اعلام میشود. راهول گاندی هم با بیان اینکه رأیدهندگان، حزب مودی را «تنبیه» کردند، گفت این انتخابات نه تنها مبارزهای علیه نخستوزیر بلکه «برای نجات قانون اساسی» است.
🔻مودی امیدوار است برای سومین دوره متوالی پیروز انتخابات شود اما احزاب مخالف میگویند در صورت ماندن او در قدرت، هندیها بسیاری از آزادیها را از دست خواهند داد. اینکه رقبای مودی...
🔹اما شکست حزب بهاراتیا جاناتا حاصل یک انتخابات چند هفتهای نبوده و یک روند چند ماهه و شاید هم چند ساله را طی کرده است. حضور متوالی حزب بهاراتیا در قدرت و حرکت نارندا مودی به سمت اقدامات اقتدارگرایانه که با تشدید مسائل امنیتی و بگیر و ببندها، اتهامزنی به مخالفان، محدود کردن آزادیهای مدنی و آزادی بیان (که هندیها آن را نقطه قوت خود میدانستند و همواره با آن پُز میدادند)، رفتن به سمت اقتصادی کاملاً وابسته به غرب و شکاف میان فقیر و غنی (باوجود افزایش نرخ توسعه و سرمایهگذاری خارجی و بهبود شاخصهای کلی اقتصادی) باعث شد تا سال گذشته مخالفان مودی و حزبش دست به یک ائتلاف مهم و راهبردی بزنند.
🔹تابستان سال گذشته احزاب مخالف دولت نارندرا مودی که تا پیش از این چنددستگی زیادی داشتند، در اقدامی نادر اتحاد پیدا کرده و ائتلافی را با هدف از قدرت کنار زدن این نخستوزیر هند و حزب ملیگرای هندوی او تشکیل دادند. آنها نام ائتلاف جدیدی که با هدف از قدرت کنار زدن مودی و حزب حاکمش تشکیل دادهاند، ائتلاف «ایندیا» (INDIA به معنی هند) گذاشتهاند. (این اتفاق به این دلیل افتاد که گفته میشود مودی علاقه عجیبی به خلاصه کردن کلمات و به کار بردن مخفف چند کلمه داشت و مخالفان هم با این کار عملا به جنگ نخستوزیر ملیگرای افراطی هند رفتند)
🔹این کلمه مخفف «ائتلاف فراگیر توسعه ملی هند» Indian National Developmental Inclusive Alliance) ) متشکل از احزاب مخالفی است که تا پیش از این پراکنده و نابسامان بودند، اما این بار به دنبال مهار نفوذ دولت مودی هستند. این ائتلاف اعلام کرد، آینده دموکراسی چند حزبی هند و بنیانهای سکولار این کشور در خطر است و منتقدان مودی میگویند حزب ملیگرای هندوی او، مشهور به حزب بهاراتیا جاناتا، به این بنیانها حمله کرده است. مودی و اعضای حزبش به این تشکیلات با عناوین مسخرهای حمله کرده و آنها را زیر سوال بردند و هیچ وقت فکر نمیکردند چنین ناکامی بزرگی را تجربه کنند.
🔹ائتلاف ۲۶ حزبی جدید مخالفان مودی مسائل و مشکلات متعدد گفته شده در بالا را در کنار دیگر مسائل داخلی از جمله درگیریهای قومیتی مرگبار در ایالت مانیپور در شمال شرق هند برای حمله به حزب بهاراتیا جاناتا و تبلیغ علیه آن مورد استفاده قرار دادند و در طول 9 ماه مانده به انتخابات، سنگینترین و سختترین حملات را علیه حزب مودی انجام دادند. حزبی که گفته میشود اگر مودی در راس آن نباشد از هم پاشیده خواهد شد و مخالفان به این موضوع بسیار امیدوار هستند. مودی و حزبش نیز همه شاخصها را سنجیده و امیدوار بودند که شرایط به همین شکل به نفع آنها پیش برود.
🔹در حقیقت، شواهد و قرائن اینگونه میگفت که موقعیت مودی و حزبش بسیار مستحکم است، نظرسنجیها میگفتند که او همچنان محبوبیت بالایی دارد و حزبش ۱۰ ایالت از ۲۸ ایالت هند را مستقیما در کنترل خود دارد. این حزب همچنین ۵۵ درصد کرسیهای مجلس سفلی پارلمان را در اختیار داشته و در چهار ایالت دیگر هند نیز ائتلاف تشکیل داده است. با این حال، اقدامات دیکتاتورمآبانه مودی باعث شد تا همه این شاخصها در نزد افکار عمومی، به ویژه اقشار فرودست جامعه و کسانی که از هند یک ذهنیت دیگر داشتند به چالش کشیده شود.
🔹ائتلافی که سال گذشته شکل گرفت، شامل احزابی بود که در برخی مناطق هند دارای قدرت فراوانی بودند، آنها اما مخالفان جدی و سرسخت یکدیگر هم به شمار رفته و همین موضوع باعث شده بود حزب فاشیست بهاراتیا جاناتا با تکیه بر شعارهای ملیگرایانه افراطی هندو بتواند آنها را در دو دور شکست بدهد. وجه اشتراک احزاب حاضر در این ائتلاف، نگرانی آنها نسبت به تحکم تسلط حزب بهاراتیا جاناتای مودی در سراسر نهادهای دموکراتیک و پارلمان هند است. این حزب توانسته در پارلمان لوایح جنجالی از جمله قوانین مناقشهبرانگیز در حوزه کشاورزی را به تصویب برساند.
🔹آنچه سال گذشته در هنگام تشکیل ائتلاف «ایندیا» منتشر شده، در مورد این ائتلاف اینگونه توضیح میداد: «آنها همچنین شکایت کردهاند که هدف تحقیقات و یورشهایی از سوی سازمانهای فدرالی قرار گرفتهاند که توسط دولت مودی کنترل میشوند. در بیش از ۱۲ مورد از این اتفاقات، رهبران گروهها و احزاب مخالف به حزب بهاراتیا جاناتا پیوسته و گاها بعد از این کار اتهامات علیه این چهرهها لغو و فشارها علیه آنها کاسته شد. حزب بهاراتیا جاناتا دست داشتن خود در این پروندهها را رد میکند.»
🔹حزب مودی در واکنش به تشکیل ائتلاف «ایندیا»، آن را گروهی «متشکل از احزاب خاندانی فاسد خودخواه» خوانده است. این نوع نگاه باعث شد تا مودی و جزبش بزرگترین ناکامی را دشت کنند.
@SyrianKhabar
✴️در صورت حمله به لبنان، ایران مداخله میکند
🔸رژیم صهیونیستی سال گذشته و همزمان با شروع عملیات طوفان الاقصی بر آن بود تا ابتدا به لبنان حمله کند، با این باور اشتباه که در میتواند به سرعت تهدید شمالی را رفع و سپس با خیال راحت به غزه بپردازد اما دولت بایدن و دستگاه اطلاعاتی نظامی و امنیتی این کشور هر دو به سرکردههای رژیم اشغالگر اطلاع دادند که آگاهی آنها نسبت به توانمندی حزبالله بسیار اندک است و در صورت حمله به لبنان، دایره و دامنه نبرد خارج از توانمندی آنها خواهد بود. حزبالله هیچ نیتی برای حمله همهجانبه به فلسطین اشغالی ندارد و بهتر است این موضوع از راه دیپلماتیک و سیاسی حل و فصل شود.
🔸از آن روز تا به امروز در طول بیش از 8 ماه گذشته بیش از 100 هیات سیاسی، دیپلماتیک، امنینی و نظامی به بیروت سفر کرده و برخی از آنها بااطلاع و بدون اطلاع مقامات دولت لبنان تماسها و دیدارهایی با مقامات ارشد حزبالله برگزار کردند تا به هدف اصلی و مهم خود که همانا نجات دادن رژیم صهیونیستی از بحران بیسابقه که باعث آبروریزی بزرگی برای این رژیم شده بود، نجات دهند. آواره شدن بیش از 230 هزار شهرکنشین چند ملیتی از آبادیها و شهرکهای شمالی در کنار حملات پیاپی و منظم حزبالله به زیرساختهای رژیم اشغالگر باعث شد تا آبروی نداشته و اعتبار دروغین صهیونیستها به شکل کامل زیر سوال برود.
@SyrianKhabar
🔸حالا با ورود به نهمین ماه جنگ و شکست کامل و همهجانبه صهیونیستها در نبردی نابرابر با مقاومت غزه و همچنین ناتوانی در غلبه بر «بحران در شمال» تهدیدهای رژیم صهیونیستی علیه لبنان از سر گرفته شده است. در طول دو هفته گذشته غربیها از طریق هیاتهای مختلف تهدیدهای گوناگونی را راهی بیروت کردهاند که اگر رژیم صهیونیستی میخواهد به لبنان حمله کند و ما هم کاری نمیتوانیم کنیم. موضوع حمله رژیم اشغالگر به لبنان، موضوع امروز و دیروز نیست، از همان فردای شروع طوفان الاقصی قرار است این حمله صورت بگیرد و نمیگیرد و دلیلش هم این است که سرکردههای رژیم صهیونیستی میدانند که هر حملهای میتواند چه تبعاتی داشته باشد.
🔸به قول دبیرکل محترم حزبالله، صهیونیستها در غزه «زائیدهاند» حالا چگونه میخواهند به لبنان حمله کنند ناشی از دو عامل مهم است؛ عامل نخست این است که این رژیم در شرایط جنگی فوقالعاده به سر میبرد، صدها هزار نفر از شمال سرزمینهای اشغالی آواره شدهاند و عملا خط مرزی خالی از سکنه شده، تمام تاسیسات نظامی تا عمق 5 کیلومتری آسیب دیده و چیزی برای از دست دادن بیشتر وجود ندارد و به همین دلیل بهترین زمان برای حمله همین شرایط است. هشت ماه جنگ در غزه اگر با چند هفته جنگ در لبنان جمع زده شود، اتفاق خاصی روی نمیدهد. این یکی از زوایای برداشت صهیونیستها برای حمله به لبنان در این شرایط است.
🔸موضوع بعدی به این برداشت بر میگردد که صهیونیستها میدانند خطر حزبالله به این سادگی رفع نمیشود. در دستگاه نظامی و امنیتی این رژیم این موضوع همواره مطرح است که ما در طول 8 ماه گذشته دهها و شاید صدها پایگاه حزبالله را نابود کرده و برای نابود کردن بقیه نباید فرصت را از دست بدهیم. در یک بازه زمانی دو تا سه هفتهای جنگی همهجانبه با تکیه بر نیروی هوایی و بمباران گسترده را شروع کرده، تمام جنوب لبنان را شخم میزنیم و آنچه در این دو هفته حزبالله میتواند انجام دهد بیش از آن چیزی نیست که ما میتوانیم، بنابراین تا بهانه وجود دارد و همه چیز آماده است باید حمله را شروع کرد. تقریباً اکثریت صهیونیستها با این برداشت موافق هستند.
🔸بنابراین ایده حمله به لبنان بسیار قوی است، تنها عامل بازدارنده نگرانی عمده صهیونیستها از نوع واکنش حزبالله و محور مقاومت است. اینکه اگر جنگی شروع شود، مانند جنگ در غزه که قرار بود نهایت دو ماهه به پایان برسد و امروز در نهمین ماه همچنان صهیونیستها دارند تلفات میدهند، جنگ دو هفتهای در جنوب لبنان به ناگهان سر از شش هفت ماه در نیاورد؛ نگرانی عمده دوم آنها مساله مداخله محور مقاومت است. نوع واکنش محور مقاومت در قالب «اتحاد میدانها» نگرانی و وحشت صهیونیستها را در پی داشته و آنها به خوبی میدانند که محور مقاومت با همه توان به هر گونه حملهای به لبنان پاسخ میدهد.
🔸اما مشکل اصلی آنها حجم پاسخ محور مقاومت است، اینکه محور در چه سطحی، با چه ابزاری و با چه راهبردی در این جنگ شرکت میکند آنها را به شدت نگران کرده است. عملیات وعده صادق به صهیونیستها ثابت کرد در برابر حمله موشکی و پهپادی از ایران به شدت آسیبپذیر هستند، شلیکهای روزانه پهپاد از عراق هم چالش سنگینی را برای آنها ایجاد کرده، کما اینکه آنها تا به امروز هیچ راهکاری برای مقابله با پهپادهای انتحاری حزبالله هم پیدا نکردهاند. همه این عوامل دست به دست هم داده و باعث وحشت روزافزون آنها در نوع واکنشها شده است.
🔸با این حال، ایران به شکل مستقیم و از طریق واسطهها به امریکا و رژیم صهیونیستی اعلام کرده هر گونه حمله به لبنان، مداخله مستقیم ایران را در پی خواهد داشت. شاید صهیونیستها فکر میکنند ایران مشغول انتخابات ریاست جمهوری است، اما به صورت مشخص، نیروهای مسلح ایران در آماده باش کامل به سر میبرند. سفر سرپرست وزارت امور خارجه به بیروت نیز در راستای اطمینان دادن به رهبران لبنانی بر حمایت قاطع ایران از این کشور در صورت هر گونه حماقت صهیونیستها بوده است. به رهبران لبنانی گفته شد که هزاران موشک و پهپاد آماده در هم کوبیدن مواضع این رژیم است و جای هیچ نگرانی وجود ندارد.
🔸سرکردههای رژیم صهیونیستی حالا بر سر دو راهی عجیبی گیر افتادهاند؛ حملات چند هفته اخیر حزبالله باعث وارد شدن خسارتهای شدیدی به آنها شده و دهها کشته از آنها گرفته است. آتشسوزیهای چند روز گذشته نیز نمونهای کوچک از حادثهای بزرگ است که این رژیم را در صورت هر اشتباه محاسباتی در بر خواهد گرفت. ماه خرداد و تیر سرنوشتسازی در انتظار منطقه است. امریکا و غرب در شرق اروپا گیر افتادهاند و ایران نیز غرب آسیا را مدیریت خواهد کرد.
@SyrianKhabar
11.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
باز هم هنرنمایی موشک الماس و این بار نوبت به پایگاه برکه ریشه است. موشک الماس قشنگ به سمت نیروهای حفاظت از پایگاه که در چند اتافک پنهان شدهاند پرواز کرده و بقیه را خودتان مشاهده میکنید.... بعد هم صهیونیستها میگویند اصلاً کسی در حملات حزبالله آخ نشده!!
@SyrianKhabar
8.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دو روز پیش حزبالله اعلام کرد که آتشبار گنبد آهنین دشمن صهیونیستی را در بلندیهای اشغالی جولان با پهپاد هدف قرار داده و منهدم کرده است.
حزبالله حالا تاکتیکی که در آن این سامانه را هدف قرار داد، با ویدئو مستندسازی کرده است. ابتدا شناسایی هوایی از محل صورت گرفته و موقعیت دقیق آتشبار، خدمه، توپهای خودکششی در محل و محل هدایت توپخانه و استراحت نیروها که این آتشبار وظیفه حفاظت از آنها را بر عهده داشت مشخص میشود.
در مرحله بعد، چند تیر راکت کاتیوشا به سمت این محل شلیک میشود که سامانه شروع به آتشباری علیه راکتها کرده و پهپاد حزبالله که در محل حضور داشته محل را رصد و به صورت مستقیم گزارش میکند. پس از خالی شدن لانچر، حالا نوبت به پهپاد انتحاری است تا به سمت هدف پرتاب شود که با موفقیت آن را منهدم میکند.
با توجه به اینکه این لانچر آتش گرفته، به نظرم خالی هم نشده و همچنان چند تیر موشک تامیر در لانچر وجود داشته است. با این حال، این آتشبار در یک حفاظ بتونی قرار داشت و وظیفه مراقبت از گروهان توپخانه حاضر در منطقه را داشت، اما خودش خیلی شیک و مجلسی شکار شد تا صهیونیستها بدانند که اگر غزه را اینگونه هدف قرار میدهند با حریف قویتر که روبهرو شوند، حرفی برای گفتن ندارند.
@SyrianKhabar
توصیه غضنفری به نامزدهای ریاستجمهوری؛ دادگاه تشکیل ندهید، دانشگاه بسازید!
🔹️رئیس صندوق توسعه ملی که لحظه آخر از ثبت نام در انتخابات ریاستجمهوری منصرف شد، در توئیتر نوشت:
🔹️در رقابت باید بدنبال «چالش سازنده» بود و نه «حاشیه مخرب».
📌 چالش:
برخورد و تقابل دیدگاهها، بیان تجربیات و واکاوی ریشهی معضلات؛ برای یافتن بهترین راه توسعه و سعادت ملت.
📌 حاشیه:
پرداختن به امور شخصی و خانوادگی افراد برای تخریب رقیب و فرهنگ جامعه؛ رفتاری بیفایده برای کل جمعیت ایران عزیز.
✅️ دادگاه تشکیل ندهید، دانشگاه بسازید.
📡 کانال اخبار قدس 👇
eitaa.com/quds_sepah
چرا سعید جلیلی اصلح است؟
1. به گفته دوست و دشمن، هیچ نقطه خاکستری در زندگی شخصی اش وجود ندارد. سالم، صادق، پاکدست، ساده زیست، دلسوز و با اخلاص است. با اینکه سالها در ساختار قدرت مسئولیت داشته اما کوچکترین نقطه ضعف اقتصادی یا اخلاقی ندارد. خانواده اش نیز هیچ حاشیه اقتصادی و... ندارند و هیچگاه از ایران مهاجرت نکردند. حتی بعضی از مخالفانش هم وقتی می خواهند بگویند به او رای نمی دهند، می گویند «قبول داریم آدم خوب و سالمی است»
2. چون سالها دبیر شورای عالی امنیت ملی بوده، بر مسایل کلان و ملی مسلط است. او سالها مسئول نهادی بوده که دائم با رییس جمهور، رییس مجلس، رییس قوه قضاییه، ستاد کل نیروهای مسلح، بیت رهبری، بسیاری از وزراتخانه ها و... جلسه داشته و نقاط ضعف و قوت دستگاه های مختلف و حتی بسیاری از مسئولان ارشد کشور را خوب می شناسد و سالها با آنها تعامل و همکاری داشته است.
3. خیلی از کسانی که با جلیلی از نزدیک کار کرده اند شهادت میدهند که «قدرت تصمیم گیری» بالایی دارد. یعنی در بزنگاه های حساس می تواند درست ترین تصمیم را بگیرد و مدیر جسوری است. مثلا؛ وقتی قرار بود هواپیمای حامل ریگی به زمین فرود بیاید، بدون اطلاع برخی دستگاه های امنیتی او در چند دقیقه باید این تصمیم را ابلاغ می کرد یا از این تصمیم منصرف می شد. اما بهترین تصمیم را گرفت و پشت نیروهای امنیتی کف میدان ایستاد تا آن اتفاق معجزه آسا رقم بخورد.
4. منظومه فکری قوی و مشخص دارد و به همین خاطر هیچ تناقضی در گفتار و رفتارش نیست. به شدت اهل مطالعه، تعمق فکری و دارای ذهن چارچوب دار است. نگاه تمدنی و کلان به مسایل دارد و هرکس از راه رسید نمیتواند با نیم ساعت سخنرانی، او را دچار تذبذب کند.
5. در عرصه سیاست اهل خیالپردازی و توهم نیست، واقع گراست و و دنیا و جهان غرب را به خوبی میشناسند. هرآنچه سال 92 و 93 و 94 در حوزه سیاست خارجی گفت، درست از آب درآمد و تبدیل به تجربه برای ملت ایران شد. از همان اول گفت نباید با خوش بینی به دشمن امتیاز داد چون وقتی خرشان از پل بگذرد به هیچ کدام از تعهدات شان عمل نمی کنند، حرفش را گوش ندادند و به او خندیدند اما بعدا واو به واو حرفهایش درست از آب درآمد. به خاطر سالها تجربه در عرصه دیپلماسی، در شرایط فعلی منطقه و جهان ضرورت حضورش در راس دولت بسیار ضروری تر از قبل است.
6. با برنامه ترین کاندیدای انتخابات است و بیش از ده سال است که در حوزه های مختلف اقتصادی، صنعتی، فرهنگی، اجتماعی، سیاسی، ورزشی، آموزشی و... ریز ترین برنامه های قابل اجرا را تهیه کرده. برای رسیدن به راه حل خیلی از مشکلات، کل ایران را از نزدیک دیده و تا دورافتاده ترین روستاها را نیز سر زده است. برنامه هایش فقط روی کاغذ نیست بلکه پشتوانه اش سالها تجربه عملیاتی است.
7. اولویت های کشور را به خوبی می شناسد و اهل اداره کشور با روزمرگی و دهن بینی نیست. دقیقا میداند که در هر موضوعی باید کدام وزارتخانه چه کاری انجام دهد و کشور را با آزمون و خطا و هدر دادن زمان اداره نخواهد کرد.
8. بسیار پرکار است و علیرغم مجروحیت جنگی از دوره دفاع مقدس (پای راست) بسیار پر سفر، فعال و پیگیر است. بارها شاهد بودم که قبل از روشن شدن هوا جلسات کاری اش شروع می شد و تنها چند ساعت مانده به اذان صبح به خانه بر میگشت.
9. تعاملش با گروه های سیاسی و فکری مختلف نه بر اساس پیش فرض ها و جناح بازی بلکه براساس فکر و تخصص آنهاست. اصلاحطلبان مختلفی را می شناسم که با وجود اختلاف سیاسی با او، همیشه میگویند شخصیت جلیلی با بقیه سیاستمداران متفاوت است و حتی خانم دکتر خوش خلق را فراموش نمی کنم که با وجود گرایشهای سیاسی اصلاح طلبانه ای که داشت، بعد از آشنایی و همکاری با جلیلی، می گفت این مرد نگاه من را نسبت به خیلی از سیاستمداران عوض کرد. او به عنوان یک رییس جمهور میتواند خیلی از شکافهای سیاسی و اجتماعی بیهوده را کم کند.
10. بسیار دوراندیش و عقلانی است. اهل هوچی گری و نمایش و شلوغ کاری نیست. صبور است و هیجانی تصمیم نمیگیرد و اگر روزی رییس جمهور شود، پیشرفت ایران تا 20 سال آینده تضمین است. جلیلی رییس جمهوری خواهد بود که نه فقط رای دهندگان به او بلکه نسل های بعدی نیز به او و اقداماتش افتخار خواهند کرد.
@Sabeti ✅
7.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 حال که بحث احساس تکلیف در بین بخش بزرگی از سیاسیون به وجود آمده و همه لباس رییسجمهور را مناسب خود میبینند، جا دارد که این سخنان شهید مطهری را بشنویم و درس بگیریم.
ـــــــــــــــــــــــ
پایگاه خبری صابرین نیوز↙️
🆘@sabreenS1_official
👆جنبش زن بردگی برهنگی از قبل انقلاب هم روحیه وحشی خودش رو داشته ، طوری که به پاس تیر باران مردم در پانزده خرداد رفته بودن گل و شیرینی توزیع می کردند.
همینقدر وحشی و همینقدر بی رحم.
#پانزدهخرداد
🇮🇷کانالهای نشریه عبرتهای عاشورا 🇵🇸
🌍 @ebratha_ir ایتا
🌍 @ebratha.org سروش
6.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌙 یک شب با #شهید_جمهور
⁉️ کسانی که با شهید رییسی کار داشتند، کی و کجا ایشان را میدیدند؟
📖 خاطراتی از شهید آیت الله #رئیسی
🎙 استاد محمد حاج ابوالقاسم
📲 به طلبه مدیا بپیوندید:
https://eitaa.com/joinchat/657522961Cbd43c59a42