این هم موتور یکی از پهپادهایی که شب گذشته مواضع ناتو را منهدم کرد این موتور ساخت ایرلند است و حالا انگلیس آمریکا بروند و ایرلند را محکوم کنند که با فروش پهپاد به روسیه باعث کشته شدن غیرنظامیان میگردند هرچند این پهپادها تا به امروز هیچ غیرنظامی را هدف قرار ندادهاند و این هم همان تبلیغات غیر اخلاقی و دروغ رسانههای غربی است.
@syriankhabar
اوه اوه اوکراینیها باز دیشب نزدیک به ۴۰ فروند شاهد رو از ۲۰ شاهد ارسالی روسیه سرنگون کردند... به قول یکی از دوستان که این و برای من ارسال کرده، فکر کنم شاهدها تو مسیر حرکتشون شاهد وضع حمل کنند... این قابلیت را روسها کی تا حالا بهش دست یافتند، خدا میداند.
@syriankhabar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ارتش روسیه میگوید در حملات پهبادی و موشکی بامداد امروز به مواضع ناتو در شهر نیکولایف یک انبار سوخت ۷۰ هزار تنی را هدف قرار داده است. نظر میرسد این یکی از بزرگترین انبارهای سوختی است که در طول چند ماه گذشته توسط ناتو برای پشتیبانی از حملات علیه روسیه ذخیره سازی شده بود و حالا به این شکل در لهیب آتش سوخت...
@syriankhabar
اردوغان امروز به عربستان سفر کرد با این امید که بتواند سرمایههای سعودی را وارد ترکیه کند و شاید در عربستان برای کالاهای ساخت ترکیه بازاریابی کند و به همین دلیل یک خودروی برقی که توسط ایتالیا طراحی شده و بنام خودروی برقی ترکیه معرفی شده را به بن سلمان هدیه داد. اردوغان برای چهارمین بار با بن سلمان در یک سال گذشته دیدار کرده و انتظار سرمایهگذاری داشته اما چیزی دستش را نگرفته است. گفته میشود قرار داد فروش پهپاد به سعودی امضا کرده که باز هم ارزش افزوده زیادی ندارد چرا که این پهپادها فقط مونتاژ ترکیه هستند. مزیت ترکیه در حوزه صادرات در کالاهایی است که از مواد اولیه تا ساخت در این کشور تولید میشود، مانند پوشاک و مواد غذایی و کشاورزی.... برخی محصولات بهداشتی. عربستان که مشتری خودروی برقی اردوغان نخواهد شد چرا که ترکیه تکنولوژی آن را ندارد و قرارداد ۵.۵ میلیارد دلاری با چینیها امضا کرده است. اما نگاهی به وضعیت لیر نشان از حقیقت امروز اقتصاد ترکیه دارد....
@syriankhabar
16.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
جنگ چهره بسیار زشتی دارد. هر کسی که میگوید طرفدار جنگ است یا آن را احساس نکرده، یا جان انسانها برایش ارزشی ندارد. اما وقتی جنگ در خانهات را میزند، به سراغت میآید و میخواهد همه چیز را بگیرد، ناچار به جنگیدن خواهی شد. در نبردها در شرق اوکراین شاید غربیها آسیب اقتصادی ببینند (البته بیشتر اروپاییها) اما ویرانیاش برای کسانی است که روزگاری در این خانهها زندگی میکردند. اگر یک رئیس جمهور عاقل و فهمیده در اوکراین قدرت را در دست داشت و نه یک مامور MI6 انگلیس و CIA شما شک نکنید امروز هنوز مردم در اینجا داشتند زندگی میکردند. برای امریکاییها جنگ اصلا اهمیت ندارد، اینکه چه کسی کشته شود، چقدر کشته شوند، چند نفر از بین روند و چه بلایی بر سر چه کسی بیاید... خودشان از مهلکه دور هستند و کشورشان آسیب فیزیکی نمیبیند، حالا چند صد سرباز هم کشته شدند به جهنم، مهم نیست. بیشترشان این روزها کسانی هستند که از کشورهای دیگر برای پناهندگی به امریکا آمدهاند... اما بیش از 70 سال است که امریکاییها نصف جهان را ویران کرده و میکنند و تا زمانی که ویرانی به سراغ خودشان نرفته، به این کار ادامه خواهند داد....
@syriankhabar
🔸وزارت دفاع روسیه روز سهشنبه اعلام کرد که نیروهای مسلح روسیه در اقدامی تلافیجویانه، با استفاده از سلاحهای دریایی با دقت بالا به تأسیساتی که در آن اقدامات تروریستی علیه روسیه با استفاده از قایقهای بدون سرنشین آماده میشد، حمله گروهی انجام دادند.
🔸دربیانیه وزارت دفاع روسیه آمده است: نیروهای مسلح روسیه یک حمله تلافی جویانه جمعی در طول شب با سلاحهای دریایی با دقت بالا به تأسیساتی که در آن اقدامات تروریستی علیه روسیه با استفاده از قایقهای بدون سرنشین آماده میشد و همچنین در محل کارخانه کشتی سازی در نزدیکی شهر اودسا انجام دادند. بر اساس بیانیه منتشر شده، نیروهای روسی در نزدیکی مناطق میکولایف و اودسا، تأسیسات ذخیره سوخت را با حجم کلی حدود ۷۰۰۰۰ تن منهدم کردند که سوخت ارتش اوکراین را تامین می کرد. «همه اهداف ... مورد اصابت قرار گرفتند.»
🔸این حملات یک روز پس از حمله به پل کرچ که روسیه را به کریمه متصل میکند و مسکو اوکراین را مسئول آن میداند، انجام شد. حمله به این پل به گفته روسها با استفاده از قایقهای انتحاری که از مسیر تعیین شده برای انتقال غلات استفاده میشود، صورت گرفت. روسها در حملات بامداد امروز خود به مواضع ناتو یکی از گستردهترین و سنگینترین حملات را صورت دادند.
🔸خسارتی که ناتو از حملات روسها خورد صدها برابر بیش از حمله به پل کرچ بود. انهدام انبار سوختی که بیش از 75 میلیون لیتر بنزین و گازوئیل در آنجا ذخیره شده بود به همراه انهدام کامل سوله کشتیسازی در بندر اودسا صدها میلیون دلار به زیرساختهای ناتو ضرر وارد کرد. با این حال، زدن پل کرچ برای ناتو با استفاده از عناصر اوکراینی یک پیروزی پرهزینه به شمار میرود.
@syriankhabar
بوی محرم میآید و صدای قدمهای ذوالجناح که به سمت دشت نینوا گام بر میدارد... صدای همهمه اهل بیت رسولالله (ص) در حوالی کوفه میآید و پیکها و دیدهبانها در رفت و آمد هستند، صدای بلند تاریخ از نزدیکی نهر علقمه از هماکنون به گوش میرسد، صدایی که قرار است تاریخ را یک بار برای همیشه تکان دهد... صدای تکان دادن گهواره علی اصغر میآید و سیمای پر از نور علی اکبر که آسمان را چون ستارهای درخشان نورانی کرده است... صدای بلند علمدار کربلا میآید و صدایی که پژواکی به درازای 1400 سال دارد تا به ما رسیده است... صدای خوانش زیارت عاشورا همه تاریخ را در خود فرو برده است، صدای همهمه بلندی بر بلندای بادگیرهای عشق به گوش میرسد، صدای شهدایی است که حالا رخت عزا پوشیدهاند و میخوانند:
ماه ماتم و غم آمد ماه ماتم و غم آمد
دوباره محرم آمد دوباره محرم آمد
کربلا ماتم سرا شد
فاطمه صاحب عزا شد
کربلا ماتم سرا شد
فاطمه صاحب عزا شد
ماه خونین محرم
ماه کربلای پر غم
ماه خونین محرم
ماه کربلای پر غم
قتل قتل شاه دین است
همه دلها غمین است
غمگین دل پیغمبر شد
گلهای زهرا پرپر شد
و تو و من و من و مایی که چشم به راه ماندهایم...
@syriankhabar
هنری کیسینجر دیپلمات کهنه کار آمریکایی در پکن با وزیر دفاع چین دیدار کرد. بر اساس گزارش وزارت دفاع چین، لی شانگفو، وزیر دفاع چین گفت که «ارتباطات دوستانه» بین چین و امریکا از بین رفته است زیرا برخی از مردم آمریکا به چین به عنوان یک شریک برابر نگاه نکردند.
بر اساس این گزارش، کیسینجر خود را (دوست چین) خواند و گفت:. نه ایالات متحده و نه چین نمیتوانند با یکدیگر به عنوان یک دشمن رفتار کنند. در بیانیه چینی کیسینجر آمده است: اگر دو کشور وارد جنگ شوند، هیچ نتیجه معناداری برای دو ملت به دنبال نخواهد داشت.
سفر غیرمنتظره وزیر امورخارجه ۱۰۰ ساله سابق ایالات متحده به چین در حالی انجام شده که جان کری، فرستاده آب و هوای ایالات متحده نیز به پکن رفته است. دیدار کیسینجر، که علنی نشده بود، خارج از فهرست رسمی جلسات است. تقریباً ۵۲ سال از سفر مخفیانه وی به پکن در ژوئیه ۱۹۷۱ میگذرد که راه را برای عادی سازی روابط بین ایالات متحده و چین برای ریچارد نیکسون، رئیس جمهور وقت امریکا هموار کرد. با گذشت بیش از نیم قرن، بسیاری در پکن، کیسینجر را هنوز به عنوان «دوست چین» می دانند.
@syriankhabar
وزیر جنگ امریکا: آسمان را به زمین میدوزیم!
وقتی مینویسم جنگ روسیه و ناتو، برخی هنوز لجبازی میکنند و به عمد و از سر عصبانیت مدام از «اوکراین» میگویند این در حالی است که خود غربیها به صراحت میگویند که در این جنگ آنها طرف روسیه هستند و اوکراین فقط میدان نبرد است. امریکاییها که پس از 515 روز جنگ هنوز توفیقی در به شکست کشاندن روسیه با همه کمکهای خود نداشتهاند دوباره تاکید کردهاند که واشنگتن و متحدانش برای حمایت از اوکراین همه تلاش خود را بکار خواهد بست.
وزر جنگ آمریکا در افتتاحیه نشست گروه تماس اوکراین با بیان اینکه «اشتباه نکنید، ما به حداکثر تلاش ادامه میدهیم زمین را به ُآمان میدوزیم تا اوکراین آنچه را که نیاز دارد به دست آورد و این گروه تماس گواه بر عزم مشترک ما است، گفت: ایالات متحده و شرکای آن قابلیتهای حیاتی مانند دفاع هوایی و مهمات را در اختیار اوکراین قرار دادهاند. ما تسلیم نمیشویم. آمریکا به ارائه آموزش، تجهیزات و حمایت از نیروهای مسلح اوکراین برای کمک به ایجاد ارتشی توانا و حرفهای ادامه خواهد داد.»
@syriankhabar
🔴 بن سلمان: امارات از پشت به ما خنجر زد!
🔻چند روز پیش در ضمن گزارشی به اختلافات شدید و عمیق میان امارات و عربستان اشاره کرده و نوشتیم که اختلاف طرفین در یمن به شکلی پیش رفته که هر لحظه ممکن است منجر به جنگ شدیدی شود. در حالی که اماراتیها با هزینه کردن حجم قابل توجهی پول موفق شدهاند در یک دهه گذشته ارتشی مزدور برای خود فراهم کنند که وابستگی کاملی هم به آنها دارد و بخشهای مهمی از بخش جنوبی یمن، از جمله عدن را نیز در اشغال خود دارند اما طرف سعودی چنین توانمندی را ایجاد نکرده و صرفا شبهنظامیان مزدور اخوانی از حزب اصلاح در طول 9 سال گذشته در کنار سعودیها جنگیدهاند و آن هم به دلیل وجود منافع مشترک. اما در کنار تلاش امارات برای اشغالگری در دو استان المهره و حضرموت و همچنین تلاش برای جداکردن بندر مخا در استان تعز به واسطه بازماندههای علی عبدالله صالح، سعودیها فکر میکنند که بن زاید قسد محاصره آنها را دارد. از سوی دیگر، بن زاید به شکلی اساسی در روابط امریکا و عربستان سنگاندازی میکند و بایدن هم دیماه گذشته در تماسی با وی، تلاش کرد تا او را در برابر بن سلمان برجسته کند.
@syriankhabar
6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
واکنش عجیب در مقابل عمامهپرانی!
‼️ سرنوشت جالب دو جوان عمامهپران!
✅ کانال پاسداری از انقلاب 👇
@passdar
┄┅═══✼🍃🌺🍃✼═══┅
فرمایشات مهم ۳۸ سال قبل رهبری و ۱۲ سال زمانی که از مجموع ۵۰ سال، برای ما باقی مانده است:
🔹ما به بازنگری در تمام ابواب و کتب فقهیه احتیاج داریم. فقه غنی و سرشار و ارزشمند ما که خیلی انصافاً فقه قوی و استدلالی و عمیقی است، یک عیب دارد، آن عیب را شماها باید برطرف کنید. آن عیب، عبارت است از اینکه این فقه برای این صورت و این فرض نوشته شده که یک حکومت ظلمی جوری بر سر کار باشد که بر خلاف «ما أنزلالله» دارد حکم میکند و اجرا میکند، یک عده شیعهٔ مستضعف مظلوم هم یک گوشهای زندگی میکنند. این فقه، دستورالعمل آن عده شیعهی مستضعف مظلوم است. فقه حکومتی نیست؛ در تنقیح و تحقیق فقه کنونی ما، روزگاری که این فقه بخواهد نظام جامعه را اداره بکند پیشبینی نشده؛ ... این عیب را شما باید برطرف کنید. شما باید یکبار دیگر، از طهارت تا دیات، نگاه کنید و فقهی استنباط کنید برای حکومتکردن.
🔹ما میخواهیم الآن حکومت کنیم، بر مبنای فقه اسلام. اسلام، اقتصاد دارد، روابط اجتماعی دارد، سیاست مالی دارد، سیاست پولی دارد، روابط خارجی دارد، جنگ دارد، صلح و مذاکره دارد، آتشبس موقت دارد، نظام کارگری وکارخانه دارد، مسائل حکومتی دارد، قانونگذاران دارد، مدیران دارد، بیعت دارد، اولوالامر دارد، اطاعت از اولوالامر دارد، ارتش دارد، سلسله مراکز دارد؛ اینها در اسلام هست، مگر میشود بگویید نیست؟ خیلی خب پیدا کنید ببینیم. باید کاری کنید که وقتی کسی رسالهٔ عملیه را باز کرد، بداند چرا مالیات دارند میگیرند و چهجوری باید بگیرند و اگر نگیرند چگونه میشود و بقیهٔ چیزهای دیگر. از اسلام باید اینها استقصاء بشود. این کار را شما باید بکنید.
🔹 ۵۰ سال وقت داریم ما برای این کار؛ بنده نمیگویم اینها را شما سهچهارساله درست کنید، ۵۰ سال وقت دارید؛ ۵۰ سال، زمان زیادی است، اما این کار هم بسیار کار عظیمی است. اگر شما قدم اول را برنداشتید قدم پنجاهم برداشته نخواهد شد، این را بدانید. امروز ما داریم حکومت میکنیم، اداره میکنیم کشور را، اما این ادارهٔ امروز ما، با ناشیگری، با بیاطلاعی، با عدم تجربه، با ندانستن نظر اسلام در بسیاری از موارد همراه است. همین مقدارش است که در دنیا این غوغا را به پا کرده، همین مقدارش است که قدرتها را از ما میترساند، اگر آنجور کامل و صحیحش بود ببینید چه میشد. (بیانات در دانشگاه علوم اسلامی رضوی، ۱۳۶۴/۰۶/۱۱).
پینوشت: از این فرمایشات ایشان نزدیک به ۴۰ سال گذشته و از ۵۰ سالی که ایشان فرمودهاند ۱۲ سال دیگر باقی مانده است. جایگاه مسائل مهم علومی نظیر معماری، شهرسازی، آمایش سرزمین و سایر مسائل حکومتی در نظام آموزشی معاصر حوزههای علمیه چیست؟ هم اکنون از میان انبوه دروس خارج فقه حوزههای محترم علمیه در قم و نجف و مشهد و غیره، چند درس خارج فقه معماری، شهرسازی یا آمایش سرزمین دائر است؟! چقدر بدون ورود چنین مسائل مهمی به ابواب فقهی معاصر، تحقّق تمدن نوین اسلامی محتمل است؟ نسبت نظام آموزشی سکولار حوزههای ما و لیبرال دانشگاههای ما با مبانی انقلاب اسلامی چیست؟! آیا هنوز و بعد از حدود ۴۰ سال، زمان بازنگری اساسی در نظامات آموزشی ما برای تحقق فرمایشات رهبری نرسیده است؟
@baladetayyeb