فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حمل و نقل ریلی در هند
@AkhbareFori
🚨منابع محلی: ایران 8 موشک انداز در شرق سوریه مستقر کرده است.
✅به اخبار#جبهه_مقاومت بپیوندید
👇👇👇
🆔 https://eitaa.com/joinchat/2395078717C4de9fe3f4d
🔺رویترز به نقل از منابع: روسیه، عربستان سعودی و چین با طرحی برای سه برابر کردن ظرفیت انرژی های تجدیدپذیر در گروه 20 مخالف هستند.
✅به اخبار#جبهه_مقاومت بپیوندید
👇👇👇
🆔 https://eitaa.com/joinchat/2395078717C4de9fe3f4d
🔴 شکست ویرانگر غرب در اوکراین و پیروزی چین در شرق
🔻شکست غرب در نبرد اوکراین روز به روز بیشتر خودش را نمایان میکند. کمکهای سیلآسایی که به شرق اروپا ارسال و از آنجا به جبهههای نبرد در اوکراین ارسال شدند باوجود آنکه روزانه بیش از 600 میلیون دلار برای امریکا و متحدانش هزینه در بر داشته اما هیچ خبری از پیروزی نیست، حتی نشانههای آن هم به چشم نمیآید و خوشبینترین آدمها نیز نمیتوانند تصویری از این پیروزی داشته باشند.
🔻پیروزی در جبهه اوکراین نه تنها آسان نیست، بلکه غیرممکن است. غرب هر چه داشته به میدان فرستاده و هر کاری که توانسته کرده و هر امکانی که در اختیار داشته را مورد استفاده قرار داده است اما آیا موفق شده که خللی در اراده طرف مقابل شکل دهند؟ آیا توانسته در حملاتی که در طول دو ماه گذشته برای بازپسگیری مناطق از دست رفته طراحی و اجرا کرده، توفیقی عینی کسب کند؟ آیا توانسته سایهای از پیروزی را هم ترسیم کند؟
🔻پاسخ همه این سوالات را در طول ماههای گذشته دادهایم اما رهبران و کاسبهای غربی همواره نمیخواهند واقعیت را پذیرفته و به بر اساس حقیقتهای میدانی تصمیم بگیرند و بدانند که دقیقا دارد چه بلایی سرشان میآید. برای غرب شکست در اوکراین برابر است با نابودی و انهدام از درون و به همین دلیل نه میخواهد و نه میتواند با این مساله کنار بیاید. اما هر چه زمان میگذرد، صدای کسانی که حقیقت را دیده و با واقعیتها بهتر و عینیتر کنار میآیند بلندتر شنیده میشود. یکی از این افراد خبرنگاری انگلیسی است بنام رابرت کلاک که پیش از در ارتش انگلیس خدمت کرده است. او مطلبی در روزنامه تلگراف منتشر کرده که خواندش را توصیه میکنم:
🔻«الکسی آرستوویچ، مشاور سابق ولودیمیر زلنسکی، رئیسجمهوری اوکراین احتمال میدهد که اوکراین امتیازات ارضی را نسبت به دریافت سختترین تضمینهای امنیتی برای سایر بخشهای کشورش مثل عضویت در ائتلاف نظامی ناتو ترجیح دهد. نه تنها این تصمیم برای بسیاری در کییف و سایر پایتختهای اروپایی ناخوشایند است، بلکه احتمال عدم قطعیت درباره طولانیتر شدن جنگ و بهخصوص کشاندن آن به سمت حامیان غربی اوکراین وجود دارد.
🔻این اظهارات آرستوویچ در یک زمان حیاتی عنوان شده است؛ ضدحمله اوکراین که برای طولانیمدت برنامهریزی شده وارد ماه دوم خود شده است و این درحالیست که ضدحملات اوکراین با مشکلات متعددی مواجه شده و دست کم کییف را در انتظار طولانی جهت دریافت تجهیزات غربی که پیشتر وعده داده شده بودند، قرار داده است. در عین حال، نیروهای اوکراین در برابر نیروهای روسی تحت فشار فزایندهای هستند.
🔻پیشروی برای اوکراینیها بسیار سخت و دشوار است. آنها فاقد جنگندههای پیشرفته جهت محافظت در برابر هلیکوپترهای تهاجمی و جنگندههای روسیه هستند. سربازان اوکراینی باید از مینها، تانکها و در نهایت شبکهها و سنگرهایی که توسط روسیه ایجاد شده، گذر کنند. البته فاکتور قابل تغییر که به نفع اوکراینیها نیست، زمان میباشد. در حین جنگ، زمان شاید بیرحمانهترین عاملی باشد که کسی توانایی تغییر آن را ندارد. ما شاهد این فاکتور در حین عملیات ناتو در افغانستان بودیم؛ جایی که طالبان خوشحالی مضاعفی از بازگویی ضربالمثل معروف افغان داشت و آن مثل این بود که «شاید شما ساعتهایی داشته باشید، اما ما زمان را داریم.»
🔻تابستان بهزودی جایش را به پاییز خواهد داد. البته اکنون ما در نیمه تابستان هستیم. نبرد ادامه خواهد داشت و فصل سرما و زمستان همچون سال گذشته میلادی، به روسیه این امکان را خواهد داد تا دفاع خود را بیشتر تقویت کند. در عین حال، تمامی چشمها به انتخابات آتی ریاستجمهوری ایالات متحده آمریکا دوخته شده است. و در این میان خود کییف میداند که فرصت چندانی برای بازپسگیری سرزمینهایش ندارد. اگر کییف تا زمستان در اهداف خود شکست بخورد، احتمال مطرح شدن بحث امتیازات ارضی بیشتر میشود و حتی ممکن است این درخواست از جانب کشورهای غربی به دلیل «خستگی ناشی از جنگ» و کمبود مهمات عنوان شود.
🔻درحالیکه اوکراین طی ماههای آینده جنگ را ادامه خواهد داد، دولتهای غربی باید به عنوان یکی از نتایج سیاسی بالقوه شکست ضدحمله اوکراین، برای چشمانداز تلخ امتیازات ارضی آماده شوند. اما با این تفاسیر مشخص نیست که اگر کییف بخواهد تضمینهای امنیتی را به جز عضویت کامل در ناتو دریافت کند، ولادیمیر پوتین، رئیسجمهوری روسیه به چنین قراردادی احترام خواهد گذاشت یا خیر.
🔻البته چنین پایانی برای چین بسیار خوشایند خواهد بود زیرا این کشور از تقسیم اوکراین و ایجاد شکاف در خطوط سیاسی ناتو خوشحال میشود. چنین نتیجهای همچون یک کادو برای شی جینپینگ، رئیسجمهوری چین تلقی خواهد شد؛ کشوری که سعی دارد نفوذش را در منطقه هند-آرام افزایش دهد و در عین حال برای غرب یک شکست مخرب قلمداد میشود.»
@syriankhabar
20.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✴️پایان سلطه بی چون و چرای امریکا..
🔸این خوشحالی دیوانهوار شاید برای کسی چندان قابل فهم نباشد؛ اما روزگاری گفته میشود کلید اینترنت جهان در دست امریکا است و اگر امریکا اراده کند میتواند کل ارتباطات در جهان را قطع کند. در همه این سالها، هر مبادله اطلاعاتی در سطح جهان با عبور از دیتاسنترها و سرورهای امریکایی صورت میگرفت و هیچ کسی نمیتوانست بدون نظارت و حضور امریکا حتی یک بایت اطلاعات مبادله کند.
🔸اما اینجا و در این اتاق کوچک، این جوانی که اینگونه به بالا و پایین میپرد «هژمونی امریکا» بر اینترنت جهانی را شکسته است. اینجا برای اولین بار یک مبادله اطلاعات خارج از نظارت امریکا صورت میگیرد تا مسیری باشد برای شکست هژمونی امریکا در این حوزه. در طول این سالها کشورها یک اینترنت داخلی داشتند، اما اینجا قرار است اطلاعات خارج از نظارت و سلطه امریکا در میان کشورها صورت بگیرد... پایههای سلطه امریکا یکی یکی در حال فروپاشی است.
@syriankhabar
◾️ تصویر شاهد در مجله ی روسی 🤦♂️🤦♂️🤦♂️
روزی که ایرانی ها با موتورِ اَره برقی پهپاد می ساختند کسی در خواب شبش هم نمیدید که اثر گذار ترین سلاح در جنگ حیثیتی ناتو و روسیه همین پهپاد شده و توجه ها را به ایران جلب کرده و خیلی ها را به سمت این تسلیحات ساز بیاورد...
پرچم بالاست🇮🇷✌️
@mrtahlilgar1
5.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 روزنامه عبری زبان یدیعوت احرونوت اعلام کرد که بیش از ۱۰ هزار شهرکنشین صهیونیست در اعتراض به طرح اصلاحات قضایی دولت نتانیاهو تظاهراتی را از تل آویو به سمت قدس اشغالی برگزار کردند.
ـــــــــــــــــــــــ
پایگاه خبری صابرین نیوز↙️
🆘@sabreenS1_official
🛑هم اکنون؛ پرواز یک فروند هواپیمای Bombardier E-11A آمریکایی بر فراز عراق.
⏺ هواپیمای Bombardier E-11A، وظیفه رله ارتباطات رادیویی و ایجاد درگاههای ارتباطی میان واحدهای عمل کننده در میدان نبرد را بر عهده دارد.
ـــــــــــــــــــــــ
پایگاه خبری صابرین نیوز↙️
🆘@sabreenS1_official
🔺رویترز به نقل از منابع: روسیه، عربستان سعودی و چین با طرحی برای سه برابر کردن ظرفیت انرژی های تجدیدپذیر در گروه 20 مخالف هستند.
ـــــــــــــــــــــــ
پایگاه خبری صابرین نیوز↙️
🆘@sabreenS1_official