اما شاید برای برخیها این سوال پیش بیاید که پهپادهای اباییل 3N و ابابیل 4 که در این رزمایش حضور داشتند چگونه تجهیزات جنگ الکترونیک را حمل میکردند. این تصویر استثنایی و بسیار نزدیک از این پهپاد میتواند پاسخ سوال شما را بدهد. به زیر بدنه پهپاد دقت کنید و همچنین محموله سطل مانندی که پشت بال پهپاد نصب شده است! عرض کردم، انباشت دانش در حوزه بهرهوری و همچنین بهره گرفتن از نیروهای متخصص و کارآزموده میتواند پهپادها را به سلاحی کاربردی تبدیل کند. یک چرخه کامل از آنچه یک پهپاد میتواند انجام دهد در کشور وجود دارد که در کمتر ارتشی در جهان با این جزئیات میتوان دید. این یک افتخار بزرگ و مهم و یک قابلیت دفاعی ویژه است که باید قدر آن را دانست. افزایش قدرت با هزینه اندک موضوعی است که در زنجیره طراحی، تولید و بهرهبرداری در نیروهای مسلح کشور شاهد آن هستیم. بسیاری از کشورها یا پهپادها شناسایی، یا رزمی و یا نهایت انتحاری دارند و هیچکشوری حاضر نیست پهپادی با این قابلیتها را به راحتی برای فروش عرضه کند.
@syriankhabar
وزارت جنگ امریکا گزارشی منتشر و در آن به تسلیحات ایرانی مورد استفاده روسیه اشاره کرده است. البته در این گزارش فقط به موضوع پهپادها پرداخته شده و سه مدل پهپاد شاهد 131، شاهد 136 و مهاجر 6 به عنوان تسلیحات ایرانی که روسها از آن علیه ناتو استفاده میکنند اشاره شده است. این ژنرالهای امریکایی و کارشناسان وزارت جنگ امریکا هنوز نتوانستهاند پهپادی در کلاس شاهد 136 به میدان رزم علیه روسیه بفرستند به هم ریختهاند.
@syriankhabar
5.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آفرین به شما بانو👏👏
ببینید و لذت ببرید😌
🎬 مرحوم سید بن طاووس مے فرمایند:
اگر از هر عملے در عصر جمعہ قافل شدے از صلوات ضراب اصفهانے قافل نشو چرا ڪہ در این دعا سرے است ڪہ خدا ما را از آن آگاہ ڪرده.
➕ نظیر همین ڪلام را در مورد دعاے اللهم عرفنے نفسڪ مے فرماید.
🤲 اَللّهُمَّ عَرِّفْني نَفْسَكَ، فَاِنَّك اِنْ لَمْ تُعَرِّفْني نَفْسَكَ لَمْ اَعْرِفْ نَبِيَّكَ.
اَللّهُمَّ عَرِّفْني رَسُولَكَ، فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْني رَسُولَكَ لَمْ اَعْرِف حُجَّتَكَ.
اَللّهُمَّ عَرِّفْني حُجَّتَك، فَاِنَّكَ اِنُ لَمْ تُعَرِّفْني حُجَّتَكَ ضَلَلْتُ عَنْ ديني 🤲
═════ೋೋ═════
✋السلام علیڪ یا بقیةاللہ فے ارضہ
🤲اللهم عجل لولیڪ الفرج بحق حضرت زینب سلام اللہ علیها
آنچه پس از پرتاب موشک سبزرنگ ناو انگلیسی رخ داد
با اشغال ایران در 3 شهریور 1320، رشته حاکمیت سیاسی و نظامی ایران از هم گسست و رضاشاه و فرماندهان نیروی زمینی دست از مقاومت کشیدند و تسلیم شدند. در جنوب ایران، ناو انگلیسی «لورنس» دو موشک سبزرنگ به هوا پرتاب کرد.
بر اساس اسناد و شواهد تاریخی، حمله به بنادر جنوب، یعنی شاهپور (بندر امام خمینی)، آبادان، خرمشهر، بوشهر با پرتاب موشک سبزرنگ ناو انگلیسی در اروندرود که نشانه شروع جنگ بود، آغاز شد. ابتدا از سوی کشتی «لورنس»، دو موشک سبزرنگ، که به معنی اعلان خطر بود، به هوا پرتاب شد. در همان لحظه چراغهای برق مؤسسات شرکت نفت خاموش شد و تلفنهای ایران در پادگان آبادان، که از سیمهای شرکت نفت استفاده میکرد، از کار افتاد و ارتباط پادگان با تمام نقاط و با مرکز لشکر در اهواز قطع شد و این عامل بسیار مهمی برای برهمخوردگی و عدم انتظام بود؛ زیرا هیچگونه گزارش تلفنی یا تلگراف یا بیسیمی از فرماندهی نیروی دریایی جنوب یا فرمانده نیروی پیاده نبود.
حمله غافلگیرانه متفقین از ساعت 4 بامداد روز 3 شهریور 1320، به وسیله ناوهای توپدار و هواپیماهای بمبافکن، علیه ناوهای کوچک و ناتوان شروع شد. نبرد نامتقارن ناوگان انگلیسی با ناوگان جوان دریایی ایران را میتوان در سازماندهی قوای نظامی، قدرت تخریب، و تعداد نفرات ذکر کرد. نیروی دریایی مهاجم انگلیسی عبارت بود از: دو ناو توپدار 1200 تنی با یک دسته مسلسل ضدهوایی؛ 1 ناو توپدار 160 تنی و یک دسته مسلسل ضدهوایی؛ 3 ناوچه با تجهیزات کامل؛ 2 ناو 600 تنی با یک دسته مسلسل ضدهوایی؛ 7 کرجی موتوری مخصوص گشت شبانه در اروندرود؛ 2 رزمناو 7 هزار تنی؛ و 1 کشتی فرماندهی و چند یدککش شناور مین جمعکن. این آمار و ارقام در برابر ارتش تازهتأسیس که تنها تجربه نبرد در برابر اقوام و اشرار داخلی را داشت و در درگیریهای برونمرزی تجربهای نداشت، حیرتآور است.
توانمندی نظامی ایران از نظر تجهیزات و کارکنان کارآزموده و باتجربه به مراتب کمتر از متفقین و نیروی دریایی انگلستان بود و به علت کمبود نیرو و عدم توان مقابله، شرایط دفاعی و تهاجمی برای آنها بسیار سخت بود و فقط فداکاری ایثارگرانه رویدادهای آن زمان را به ثبت رساند. شش کشتی «ببر»، «شهباز»، «سیمرغ»، «پلنگ»، «کرکس» و «شاهرخ» که از ایتالیا خریداری شده بود، به دلیل وقوع جنگ جهانی دوم، دو سال از دریافت تجهیزات و قطعات لازم برای تعمیر و نگهداری، محروم بودند و همین امر باعث شد قدرت و توان کاربرد آنها بهشدت پایین آید.
با آغاز هجوم نیروهای انگلیسی در شهریور 1320، غلامعلی بایندر، فرمانده نیروی دریایی ایران، ضمن صدور دستور لازم به افسران ستاد و فرماندهان، گزارش وقایع را به تهران و اهواز مخابره میکرد. او در دیدار از مقر فرماندهی نیروی دریایی، ناخدا سوم نقدی (رئیس ستاد نیروی دریایی) را احضار و افسران و افراد را با نطقهای آتشین برای فداکاری آماده کرد. او با توجه به اینکه از دو روز قبل فرماندهی همه پادگانها و تیپ مستقل مرزی حدود چهارهزار نفر را به عهده گرفته بود، با حضور در قرارگاه گردان مرزی، عدهای را مأمور به مقاومت در برابر مهاجمان کرد و خود که مسلح به یک قبضه تفنگ «برنو» بود، به اتفاق سروان مکرینژاد، که معاون فرمانده گردان یکم هنگ 8 توپخانه بود، با اتومبیل عازم خرمشهر شد تا ستاد فرماندهی عملیات را در منطقه «حفار» تشکیل دهد، اما هنگام برگشت همراه همرزمانش بر اثر شلیک مسلسل انگلیسیها به شهادت رسید و نام خود را در راه وطن جاودانه ساخت.
با بازکاوی علل شکست نیروی دریایی ایران و چگونگی نبرد نامتقارن طرفین در سواحل جنوب ایران میتوان گفت که چهار عامل در این امر مؤثر بوده است که اولین آن قطع ارتباط تلفن و تلگراف و عدم فرماندهی و کنترل در صحنه نبرد و فروپاشی در فرماندهی است؛ دوم، ضعف در تعمیر و نگهداری تجهیزات و آمادگی نیروها در مواجهه با تهاجمهای برونمرزی است. کاهش توان نیروی دریایی، به علت دو سال عدم دریافت تجهیزات و قطعات برای تعمیر و نگهداری کشتیها، توان و کاربرد آن را بسیار پایین آورد. سوم، عدم تقارن در مقابل متفقین در تعداد کشتی، پرسنل دریایی، پشتیبانی هوایی و تعداد ناکافی آتشبارهای ساحلی، شرایط را برای مقاومت پایدار، سخت کرد. چهارم، عامل غافلگیری و عدم پیشگیری زمان وقوع حمله بین لبه جلویی منطقه نبرد و سرپنجهها، باعث این شکست شد.
منبع:
پژوهشکده تاریخ معاصر
iichs ir/fa/article/24597/
صلوات-ابوالحسن-ضراب-اصفهانی-Gomnam313.ir.pdf
4.69M
سيد ابن طاووس ميفرمايد:
اگر از هر عملي در عصر جمعه غافل شدي از صلوات ابوالحسن ضراب اصفهاني غافل نشو چرا كه در اين دعا سرّي است كه خدا ما را بر آن آگاه كرده است...