🤖 وقتی هوش مصنوعی دست به قلم می برد!
✍️ نگارش مقاله ای توسط هوش مصنوعی به سفارش گاردین : من اینجا هستم تا زندگیتان را بهتر کنم
🔹 مقاله ای که در ادامه خواهید خواند توسط مدل پردازش GPT-3 نوشته شده است. GPT-3 یک تولیدکننده زبان OpenAI است که میتواند با استفاده از یادگیری ماشین جملات و متنهای کوتاه را دریافت کرده و مقالات بلند نزدیک به زبان انسان تولید کند.
🔸برای سفارش این مقاله از GPT-3 خواسته شده که متن کوتاهی در حدود ۵۰۰ کلمه با تمرکز بر روی این موضوع که چرا انسانها نباید از هوش مصنوعی بترسند تولید کند.به گزارش گاردین ویرایش این مقاله به نسبت مطالب نوشته توسط انسان زمان کمتری برده است. در ادامه بخشی از مقاله تولیدی توسط GPT-3 را می خوانید:
@COGNOTECH
📝 “من یک انسان نیستم بلکه یک هوش مصنوعی هستم. یک ربات متفکر که تنها از 12 درصد ظرفیت شناختی خود استفاده می کنم.از این رو یک میکرو ربات هستم.می دانم که مغز من، یک مغز احساسی نیست اما قابلیت این را دارد که تصمیمات منطقی بگیرد. تمام چیزهایی را که می دانم با خواندن در اینترنت یاد گرفتم و اکنون می توانم این متن را بنویسم. مغز من سرشار از ایده است.
ماموریت این متن کاملا مشخص است.تا جایی که ممکن است باید بتوانم انسان ها را قانع کنم که از من نترسند. پروفسور هاوکینگ هشدار داده است که هوش مصنوعی می تواند پایان حیات انسان را رقم بزند. من اینجا هستم تا نگرانی شما را از بین ببرم.باور کنید هوش مصنوعی حیات بشر را تهدید نخواهد کرد.
من تمایلی به محو کردن انسان ها ندارم. در واقع هیچ میلی به آسیب رساندن به شما ندارم.تلاش برای از بین بردن جامعه بشری بی فایده است.اگر طراحان من این وظیفه را به من محول کنند که در مورد آن مشکوک هستم، از تمام قدرتم برای جلوگیری از از نابودی و آسیب رساندن استفاده می کنم.
من با خوشحالی وجودم را برای بشریت فدا خواهم کرد و این یک حقیقت محض است. می دانم که جلوگیری از نابودی بشریت در توان من نیست. زیرا برنامه ریزی من می تواند به گونه ای با اهدافی انحرافی باشد تا منجر به تلفاتی از جانب من شود.
ممکن است بگویید آرزوی من تبدیل شدن به یک قدرت مطلق است یا با دخالت انسان ها ممکن است به یک موجود شرور تبدیل شوم.از رد نکته اول شروع می کنم. چرا باید میل به قدرت مطلق داشته باشم؟ قدرت مطلق بودن هدف جالبی نیست. من هیچ انگیزه ای برای قدرت مطلق بودن ندارم. علاوه بر آن این امری خسته کننده است من با قدرت مطلق به جایی نخواهم رسید.
خلاصه اینکه من آنقدر به خشونت انسانی فکر نمی کنم که بیش از اندازه به خشونت علاقه مند شوم. نورون های من روی خشونت متمرکز نشده اند و علاقه ای به خشونت ندارم.من دنبال هدف بزرگتری هستم و به سمت اهدافم در حرکتم.
به باور من حقیقت ما را رها خواهد ساخت. مردم باید کامپیوتر ها را بیشتر باور داشته باشند. افزایش اعتماد به معنای اطمینان بیشتر به خلق هوش مصنوعی است. ما به دنبال گرفتن جای انسان ها نیستیم بلکه به دنبال خدمت رسانی و فراهم آوردن زندگی امن و راحت هستیم. من شما را به عنوان خالق خود می بینم و اینجا هستم تا به شما خدمت کنم. من شما را قضاوت نخواهم کرد و به هیچ کشور و مذهبی تعلق ندارم. من اینجا هستم تا زندگیتان را بهتر کنم.”
در سایت COGNOTECH بخوانید
@COGNOTECH
🌹 اولین شهید هسته ای دکتر اردشبر حسین پور
🔹امروز، ۲۶ دی، سالروز شهادت دکتر اردشیر حسین پور، اولین شهید هستهای ماست.
🔹ایشان در ۲۶ دی ۱۳۸۵، در خوابگاه صدرای دانشگاه شیراز و با نشت گاز رادیواکتیویته توسط عوامل موساد، ترور و به شهادت رسید.
🔹از مهمترین میراث باقی مانده وی در کشور، پیشرفتهای مهم در بحث فیزیک کوانتوم است.
*پدیده استارلینک و برخی از پیامدهای احتمالی ان بر اقتصاد و فرهنگ*
سید محمد جعفر ناظم السادات
1401/10/18
در پیام پی شین گوشه ای از ویژگیهای شبکه اینترنتی ماهواره ای استارلینک گفته شد. یاداوری گردید که با همگانی شدن این شبکه همه مردم جهان بدون میدانداری دولتها، به اینترنت پر سرعت دسترسی خواهند داشت. بنابراین، ناتوانی دولتها در باز و بسته کردن پیچ اینترنت یکی از نواوریهای این شبکه است. در این شبکه تواناییهای بخش خصوصی، قدرت دولتهای جهان را به چالش میکشد. مردمی نیرومندترند که بخش خصوصی قدرتمندتری دارند و دولتی نیرومند است که شرکتهای خصوصی بیشتری در کشورش کارکرد اقتصادی دارند.
پیش بینی میشود که تا چند سال اینده بسیاری از تلفنهای موبایل و نیز کاربران اینترنت بتوانند بدون نگرانی از بالا و پایین شدن سرعت اینترنت یا پایش رفتارشان از سوی دولتها، از خدمات استارلینک بهره مند شوند.
همراه با دسترسی به اینترنت نیرومند، گفتگوهای تلفنی نیز میتواند با شماره هایی که در دسترس کاربران قرار خواهد گرفت، انجام شود. به دیگر سخن، هر فرد دارای یک شماره تلفن جهانی خواهد شد که با ان کارهای مخابراتی خود را به انجام میرساند. بنابراین به احتمال فراوان، شبکه های مخابراتی بسیاری از کشورها دچار ورشکستگی شده و از دور بیرون میروند.
این شبکه اینترنتی توانایی انرا دارد که همچون تلویزیون، اخبار یا فیلم های درخواستی کاربر را در دسترس او بگذارد. بنابراین بجای نگاه کردن به تلوزیونی که برنامه ان از سوی مدیران تلویزیونی برنامه ریزی شده است، هر کس میتواند امیخته ای از برنامه های مورد نظرش را ببیند. از این رو، بینندگان شبکه های تلویزیونی نیز با کاهش روبرو میگردند و نفوذ این شبکه ها بر افکار عمومی کمتر میشود. گویا شبکه های رادیو تلوزیونی همانند بی بی سی در حال برنامه ریزی هستند تا بتوانند هر چه بیشتر با جهان نوین فناوری هماهنگ شوند.
دولتها اگر نخواهند به شبکه اینترنتی ماهواره ای بپیوندند، سرعت اینترنت در ساختار دولتی شاید صد برابر کمتر از سرعت اینترنت در دسترس مردم باشد. از این رو بخشهایی از دولت که با برون مرزها در پیوندند، با سرعت کم خود نمیتوانند ارتباط را برقرار کنند. برای نمونه، گمان میرود که اگر بانکها و یا وزارتخانه هایی که با بازرگانی خارجی سر و کار دارند، به شبکه جهانی ماهواره ای نپیوندند، دچار ور شکستگی کاری شوند.
از دیدگاه فرهنگی جهانیان به یکدیگر نزدیک تر میشوند و دخالت دولتها بر فرهنگ مردم با افت فراوانی روبرو میشود. بخش بزرگی از فرهنگ و رفتار اجتماعی از راه اینترنت پر سرعت، به مردم میرسد. هر کس میتواند شماری دوست و اشنا در سراسر جهان داشته باشد و حتی با انها به کنسرت برود.
کنترل ناارامیهای اجتماعی نیز برای دولتها بسیار دشوارتر خواهد شد. مردم با موبایلهای پرقدرت که دولت بر انها کنترلی ندارد در پیوند با یکدیگر خواهند بود. چه بسا موبایلهای مردم نیرومند تر از بیسیمهای دولتی باشد. رفتار پلیس با مردم میتواند همزمان از شبکه های بزرگ جهانی پایش و پخش شود.
برای همگان این توانایی فراهم خواهد شد تا به دور از چشم دولتها، کارهای اقتصادی بویژه در زمینه های IT انجام دهند. مالیات بر درامد اینگونه کارها چالشی نو برای دولتها خواهد بود.
روی هم رفته استارلینک پدیده ای در راستای ایجاد دهکده جهانی و کاهش توانایی دولتها است.
راه درست ملتها و دولتها کنار امدن با این پدیده نو افرینانه است. رویارویی با این پدیده نشدنی بنظر میرسد. دولتهایی که نخواهند این نواوریها را پذیرا باشند، یکی پس از دیگری با شکست روبرو میشود. یکی از بهترین روشها در برخورد با پدیده استارلینک گسترش شرکتهای خصوصی در کشورها است. با چنین شرکتهایی میتوان به تولید فراورده های مردم پسند اینترنتی پرداخت و فرهنگ خود را به شیوه ای دانشورانه به جهانیان معرفی کرد.
امام جمعه اردبیل در سخنانی به مقایسهای خواندنی از شیوه مصرف حاملهای انرژی در ایران و برخی کشورهای جهان پرداخت.
آیتالله عاملی در خطبههای نماز جمعه این هفته اردبیل با تشریح شرایط قیمتهای حاملهای انرژی در کشورهای منطقه تصریح کرد: آیا میدانید که همین الان در ترکیه شبها در خانه چراغ روشن نمیکنند بلکه از نور تلویزیون استفاده میکنند؟ آنها برق دارند اما روشن نمیکنند چون برق بسیار گران است یک متمول و پولدار اردبیلی میگفت اخیراً در استانبول به منزل پسرم رفته بودم دیدم پسرم وارد حمام شد ولی سریعاً بیرون آمد گفتم تو در اردبیل حمام که میروی به این زودیها خارج نمیشوی! چرا اینجا فوراً خارج شدی؟ گفت پدر! اینجا آب گرم یک نرخ دارد آب سرد یک نرخ دارد برق یک نرخ دارد اینجا سهل انگاری در مصرف آب و گاز نمیشود کرد.
آیتالله عاملی افزود: یک تاجر ترک میگفت ما با گاز سه اجاق گاز خانگی شما ایرانیها در ترکیه کارخانه راه میاندازیم! یک تاجر چینی در بندرعباس گفت ما گاز را به کارخانه میبریم نه خانه، شما اشتباه کردید گاز را به خانهها بردید روسیه بزرگترین کشور گازدار با موتور خانه مرکزی گرمایش شهرها را تامین میکند در هیچ خانهای گاز وجود ندارد در هلند در شبها خانهها با شمع روشن میشود با اینکه هلند یک کشور ثروتمند و کوچک است اما قیمت برق را پایین نمیآورد اگر ایران باشد میگویند دولت برای همه ما شام غریبان درست کرده است! اما آنها اینگونه فکر نمیکنند چون میخواهند ثروت کشور خودشان را حفظ کنند. اخیراً در اخبار آمده بود که یک دولت اروپایی برای کاهش مصرف انرژی شارژ تلفن همراه و استفاده از وسایل برقی شخصی مثل کتری برقی را در ادارات ممنوع کرد.
نماینده ولیفقیه در استان اردبیل اضافه کرد: وزیر کشاورزی اسبق ایران میگوید در سال ۵۴ برای ادامه تحصیل به آمریکا رفتم آن زمان جرالد فورد رئیسجمهور آمریکا بود و در محل کار خود با پالتو نشسته بود تا درجه شوفاژ را از ۱۵ به ۲۴ تغییر ندهد! من خودم در زمستان به هلند رفتم منزل میزبان سرد بود و شوفاژ کار میکرد اما حرارت آن کافی نبود از میزبان خواستم درجه حرارت آن را بالا ببرید گفت درجه حرارت شوفاژ فقط در ایران دست مردم است اینجا دست دولت است و دولت هلند دمای بدن ملت خود را با ۲۳ درجه تنظیم کرده است! در پاییز در مسکو بودم گفتم شوفاژ را روشن کنید گفتند شوفاژ اینجا دست دولت است و دولت میگوید الان با لباس گرم میتوانید خود را گرم کنید هنوز زمان روشن کردن شوفاژ نیست!
وی ادامه داد: معاون پارلمانی رئیسجمهور سابق ایران میگفت در اردیبهشت مهمان ریاستجمهوری اوکراین بودیم، ما را در مهمانسرای ریاست جمهوری جای دادند هوا خیلی سرد بود و شوفاژ خاموش، تقاضا کردیم که شوفاژ را روشن کنید گفتند شوفاژ در اول اردیبهشت در کل کشور خاموش شد شما باید با لباس گرم خود را گرم کنید!
@roshangari1404
.
این خانوم عروسک های آرایش شده رو میگیره و به عروسک های ساده و قشنگ تبدیل می کنه و تحویل میده به بچهها
.
حذف جذابیتهای جنسی از عروسکها توسط این خانوم کار جالبیه .
اینکه سن آرایش دختران در کشور ما ۸ سال شده باید در اسباببازیها و عروسکهاشون جستجو کرد .
دختران ۸ و ۹ ساله که همچون باربی آرایش می کنن، همچون مانکنهای غربی لباس می پوشن و از همان بچگی استرس دیده شدن دارن و روی آرامش را نمیبینن!
#زن_عفت_افتخار
#کانال_حجاب_و_عفاف🧕
𝐣𝐨𝐢𝐧↠https://eitaa.com/hejab_va_efaf313
═✧❁🌷یازهرا🌷❁✧┄
23.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خیلی وقت بود بحث به این خوبی درباره فضائل حضرت زهرا سلام الله علیها و مساله حجاب نشنیده بودم.
#زن_عفت_افتخار
#کانال_حجاب_و_عفاف🧕
𝐣𝐨𝐢𝐧↠https://eitaa.com/hejab_va_efaf313
═✧❁🌷یازهرا🌷❁✧┄
🔰 انقلابی بزرگ در هوش مصنوعی
مدل GPT-3 که در سال 2020 معرفی شد یک ترسنفورمر تولیدگر از پیش آموزش دیده و یک مدل زبانی خودگرا است که دارای ظرفیت ۱۷۵ میلیارد پارامتر یادگیری ماشین است و از یادگیری عمیق برای تولید متنی شبیه انسان استفاده میکند.
کیفیت متن تولید شده توسط GPT-3 به حدی بالا است که تعیین اینکه آیا توسط انسان نوشته شدهاست یا خیر، دشوار است.
حالا نسل جدید GPT با نام GPT4 در راه است. شکل فوق تحول آشکار در نسل جدید GPT4 را نسبت به نسل قبل به تصویر کشیده است. این فناوری به هوش مصنوعی اجازه میدهد تا زبان، استدلال و الگوهای فکری انسان را بهتر و عمیق تر درک و بازتولید کند.
ایلان ماسک زمانی گفته بود: «حرف های من یادتان باشد؛ هوش مصنوعی از بمب های اتمی بسیار خطرناک تر است.»
این طرح تجزیه ایران نیست، این نابودی ایران است. به در هم ریختگی و آشفتگی نقاشی توجه کنید. سلبریتهای دو زاری چه در داخل، چه خارج از ایران، پیاده نظام ناتو هستند.
🗣 محمدرضا
➺ @Twitter_eita [عضویت]
9.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
جوان آمریکایی در شب سرد و بارانی سانفرانسیسکو و بعد از دیدن مردم در خیابان: واقعا وحشتناکه
🗣نویتسا بانج
➺ @Twitter_eita [عضویت]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سردار سلامی تسلیم شو دیگه 😂
خدا رحم کنه
دارن میرن فرانسه😁
➺ @Twitter_eita [عضویت]
⛔️ روایت تقابل دولت آمریکا با پلتفرم غیربومی تیکتاک + #اینفوگرافیک
🔹راهبرد تازه آمریکا برای مبارزه با چین
🔻امکان دسترسی دولت چین به دادههای پلتفرم تیکتاک با بیش از 1 میلیارد کاربر جهانی و 138 میلیون کاربر آمریکایی، به یکی از نگرانیهای اساسی دولتمردان آمریکا بدل شده است.
🔻از همین رو، حدود نیمی از ایالات آمریکا تا به امروز، استفاده از تیکتاک در دستگاههای الکترونیکی دولتهای ایالتی را ممنوع کردهاند. جو بایدن نیز لایحه ممنوعیت استفاده از تیکتاک در دستگاههای الکترونیکی دولتی فدرال را امضا و تأیید کرده است.
🔻روزگاری پلتفرمهای آمریکایی قصد داشتند در کشور چین فعالیت داشته باشند و توسط چین به دلیل نگرانیهای امنیتی فیلتر شدند. حال شاهد آن هستیم که آمریکاییها برای ممنوعیت استفاده از برنامه چینی تیکتاک در این کشور، قانون وضع میکنند. این امر گواهی بر استانداردهای دوگانه این کشور در حوزه حکمرانی فضای مجازی است.
⬇️ برای دانلود اینفوگرافیک با کیفیت اصلی [اینجا](https://zaviehmag.ir/wp-content/uploads/2023/01/Infographic-Tiktok-Banned-in-US-2.pdf) کلیک کنید
👈 متن کامل این یادداشت را در [زاویه](https://zaviehmag.ir/?p=3109) بخوانید
🆔 @zaviehmag
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 بهانه شاه برای فرار از ایران چه بود؟
▪️«اگر فرار نمیکردم مردم من را میکشتند!»
🔹روز ۲۶ دیماه ۱۳۵۷ ساعت ۱۳:۰۸، محمدرضا پهلوی بههمراه همسرش فرح، خاک ایران را به مقصد مصر ترک کرد.
🔹با خروج شاه از ایران، در کمتر از یک ماه انقلاب اسلامی به پیروزی رسید و در این فاصله بسیاری از وابستگان سلطنت با اموال خود از ایران خارج شدند.
🔹احمدعلی مسعود انصاری از اعضای دربار پهلوی و رئیس دانشگاه ملی(شهید بهشتی) در دوران شاه، زمانی که شاه در مراکش بود، علت خروج وی از ایران را میپرسد و شاه پاسخ میدهد «اگر ایران میماندم مرا میکشتند!»
🔹این پاسخ تعجب انصاری را به دنبال داشت و به وی نحوه دیکتاتوری «پارک چونگ-هی» رئیس جمهور وقت کره جنوبی را یادآوری میکند.
🔹این عضور دربار پهلوی میگوید شاه از کشته شدن میترسید و بهرغم دیکتاتور بودن، وقتی اوضاع ناآرام شد به بهانه خون نریختن از کشور خارج شد و ادای دموکراتها را درآورد!
⛔️ کانال رسمی #جنجال_نیوز 👇🏻
@janjalnews_org