💠فرزند شهید عباس گودرزی اینگونه روز تولد پدر شهیدش را جشن گرفت
🔰به #قرارگاه_سایبری 🇮🇷 بپیوندید ↙️
🆔 @gharargahcayberi
💠دادگاه حقوق بشر اروپا؛ فرانسه را به رفتار غیرانسانی با کودکان مهاجر محکوم کرد
🔹دادگاه حقوق بشر اروپا (ECHR) روز پنجشنبه فرانسه را به دلیل "رفتار غیرانسانی" با یک کودک مهاجر هنگام بازداشت محکوم و به پرداخت جریمه ملزم کرده است.
🔰به #قرارگاه_سایبری 🇮🇷 بپیوندید ↙️
🆔 @gharargahcayberi
💠اردوغان در آستانه شکست
🔹نظرسنجی انتخابات ریاست جمهوری ۸ تا ۱۰ اردیبهشت
🔹این نظرسنجی بصورت حضوری از ۳۹۵۰ نفر انجام گرفته است.
🔹موسسه ORC در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۱۸ دقیق ترین پیش بینی را از انتخابات انجام داد.
#انتخابات_ترکیه
🔰به #قرارگاه_سایبری 🇮🇷 بپیوندید ↙️
🆔 @gharargahcayberi
💠مدیر خانه سینمای جمهوری اسلامی در حال #مدیریت_سینمایی!
🔹حاشیه روزنه
وقتی از #رهاشدگی و #ولنگاری_فرهنگی حرف میزنیم دقیقا منظورمان همین چیزهاست!
فعلا خاکریز عفاف و حجاب به درون سازمانها و نهادهای فرهنگی خودمان کشیده شده است!
اگر برای #مدیریت_خیابان برنامه ندارند، لااقل اقل نهادهای زیرمجموعه خودشان و جلسات رسمی خودشان را که #باید مدیریت کنند.
اینجاست که راهی جز #استیضاح_وزرای_مرتبط و #عزل_مدیران_خاطی باقی نمیماند!
نمایندگان متدین مجلس باید همت کنند. اگر در مسئله حجاب کار از دست برود و به نقطه برگشتناپذیر برسد، همه آنها که مسئولیت دارند مقصراند و در دنیا و آخرت باید پاسخگو باشند.
🔹#اصحاب_کار_فرهنگی(😂) بجای فکر و مشورت و مدیریت فضا، برای توجیه #ترک_فعل و #ترک_فکر، فقط میگویند باید کار فرهنگی کنیم!
🔹خب آقایان! کو کار فرهنگی تان؟!
نمودهای کار فرهنگی تان فعلا که کاملا ضدفرهنگی از آب درآمده است!
🔰به #قرارگاه_سایبری 🇮🇷 بپیوندید ↙️
🆔 @gharargahcayberi
💠میانجیگری عراق میان ایران و مصر
🔹پایگاه خبری العربی الجدید به نقل از منابع پلندپایه در عراق از دیدار نمایندگان مصر و ایران در بغداد در ماه مارس خبر دادند.
🔹یک مقام امنیتی عراق درباره سطح مشارکت دو کشور در این دور از گفتوگوها گفت: آنها امنیتی و دیپلمات بودند و در دیدار نخست جزئیات زیادی بررسی نشد و قرار است دیدار دوم مهمتر و عمیقتر باشد.
🔰به #قرارگاه_سایبری 🇮🇷 بپیوندید ↙️
🆔 @gharargahcayberi
💠از معجزه های جمهوری اسلامی هستن ایشون
🔹بعد از رشد پاهای قطع شده ی حسین رونقی و در اومدن انگشتای توماج صالحی، الان چشم نیلوفر اقایی هم جوانه زد
بهاره بلاخره فصل جوانه زدن
جمهوری اسلامی دمت گرم
🔰به #قرارگاه_سایبری 🇮🇷 بپیوندید ↙️
🆔 @gharargahcayberi
9.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠چالش مسکن قابل حل است!!
🔹این فیلم را ببینید تا معنای استفاده از ظرفیت های مردمی را دریابید.
🔹وظیفه دولت نه ساخت مسکن بلکه تحویل زمین (که کم هم نیست) به مردم و تامین زیرساخت ها و برداشتن موانع متعدد پیش روی ساخت و سر راه آوردن شهرداری ها برای اذیت نکردن و پیاده کردن بانک ها از خر شیطان می باشد.
🔹باور کنیم که چالش مسکن با کمک خود مردم قابل حل است ...
"قاسم اکبری"
🔰به #قرارگاه_سایبری 🇮🇷 بپیوندید ↙️
🆔 @gharargahcayberi
10.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠مردم قربانی آشفته بازار درمان/ پزشک: هزینه ویزیت به نظام پزشکی ربطی ندارد، خودمان تعیین میکنیم
🔹در این وضعیت بد اقتصادی هزینه بالای ویزیت پزشکان باری سنگین بر دوش مردم افتاده است که دوربین مخفی اخبار مشهد سَری به مطب پزشکان زده است.
پزشکان:
🔹هرچی دلمان بخواهد ویزیت میگیریم به نظام پزشکی هم ربطی ندارد.
🔹نظام پزشکی هنوز در تعیین تعرفهها ساکت است.
🔹از ۱۶ اردیبهشت هزینه ویزیتها به ۴۰۰هزار تومان میرسد.
🔹پسته کیلویی ۹۰۰هزار تومان است چرا هزینه ویزیت ما افزایش نیابد.
🔰به #قرارگاه_سایبری 🇮🇷 بپیوندید ↙️
🆔 @gharargahcayberi
🎥💠اینجا لندن و آمستردام نیست. اینجا شهر دارالمومنین شیراز هست. و این هم مسابقات دو میدانی مختلط با حضور علنی بی حجاب ها در وسط شهر شیراز..!
🔹واقعاً چه عواملی باعث میشه این جماعت اینقدر راحت و وقیحانه جولان دهند؟
🔹آقایون مسئول، نمایندگان همیشه خواب مجلس، لطفا فکری به حال وزارت مضمحل و از هم پاشیده ورزش و مسئولان بی غیرتش کنید. اون از حضور ورزشکاران قزوینی در بیت شیطان عبدالحمید تا هزاران اتفاق ناهنجار ورزش اینم از دسته گل تازه. اگر برخورد نکنید هر روز دامنه ی ولنگاری ها گسترده تر خواهد شد.
🔹آقای امام جمعه ، استاندار محترم، مسئولان استان فارس منتظر برخورد وزارت ورزش با مسئولان بی غیرت ورزش استان نباشید یقینا این انتظار به سر نخواهد آمد و اقدامی از جانب وزارت ورزش صورت نخواهد گرفت. با متولیان برگزاری این مسابقه به شدت برخورد و نتایج ان را به اطلاع مردم انقلابی شیراز و کشور برسانید.
🔰به #قرارگاه_سایبری 🇮🇷 بپیوندید ↙️
🆔 @gharargahcayberi