دوستان گرامی یک موضوعی که دوباره توسط یک عده مطرح شده این هست که ایران در توافق با عربستان چیزی بدست نیاورده و عربستان سعودی و آمریکا سود کردند و ایران فقط ضرر یا سود خیلی کم در حد سهیمه حج! 😂
اوایل توافق این حرف میزدند من و سایر دوستان کارشناس بارها جوابشون دادیم حرفی برای گفتن نداشتن.
طرف 5 ماه گذشته میگه چرا مشکلات 4 دهه ما حل نشده.
خب این آدمها یا واقعا درکی از واقعیت ندار۵د یا براشون نمیصرفه چون میدونن اگر برای انتخابات مجلس بخوان 4 تا دونه رای جمع کنند باید بیان هرچی هست رو تخریب کنند.
یک سری لیدر رسانه ای، حرف هایی که غربگرا ها با تمام وجود آرزو داشتن مردم باور کنند رو فقط بخاطر 4 تا رای جمع کردن دوباره مطرح میکنند.
یک سری دیگر هستند که توی این مدت با هر روشی که بوده یک تریبونی چیزی بدست آوردند ولی واقعا نمیتونند تحلیل کنند و درکی از واقعیت مسائل ندارند اینا میان اندازه سطح فکری خودشون به مخاطبانشون مطلب ارائه بدن خب، مخاطب نباید خودش رو دست این جماعت بسپاره.
آقا اگر طرف به عنوان استاد علوم سیاسی یا تحلیلگر و کارشناسو... معرفی شده یا خودش رو معرفی میکنه پس اگر حتی کورمادرزاد هم باشه میتونه بفهمه این توافق چه منافعی گسترده ای برای ایران و محور داشته پس اگر واقعا فکر میکنید کسی تحلیلگر هست اما بازم داره درباره مسائلی به این وضوح مقاومت میکنه بدونید یک جای کارش میلنگه، منافعی وجود داره که مخاطب رو باید فریب بده و این گفتمان از دهان مخاطب منتشر بشه.
در این پست اصلا نمیخوام دلایل تسلیم تمدنی عربستان رو بررسی کنیم و قبلا بارها و بارها در موردش حرف زدیم. فقط بدونید نزدیک انتخابات هستیم و کسانی که نه اصالت دارند نه سواد و نه برنامه و نه اصلا حد و اندازه و ظرفیت خدمت به مردم رو دارند میان با تخریب بقیه یا ایجاد بحران های قومی و مذهبی و ناسیونالیستی رای جمع کنند.
خودتون ماشالله آگاه هستید من سعی میکنم این تفکرات بیمار گونه رو از فضای کانال دور کنم اما متاسفانه در اولین جای دیگری که برید با سیلی از این مطالب روبرو میشوید.
امیدوارم خدا مردم ایران از دست این دجال های سیاسی نجات بده که همه چیز رو به منافع کثیف خودشون گره میزنند و حاضرند همه چیز رو قربانی خودشون بکنند.
یا علی
در حالی که ضد حمله نهایی اوکراین به صورت ناموفق ادامه دارد،اما میبینیم که ارتش روسیه با جدیت تمام در حال افزایش و تقویت استحکامات دفاعی خود در داخل اوکراین است.
یعنی خطوطی که روسیه ماه هاست در آنجا سنگر گرفته و با پشتیانی قوی ارتش خود، حملات اوکراین را دفع کرده را روز به روز تقویت میکند.
تنها هدف تقویت این خطوط متوقف کردن حملات اوکراین نیست، چرا که تاکنون ارتش روسیه بدون نیاز به چنین استحکامات محکم و متمرکز، حملات اوکراین را براحتی دفع میکرده است.
بلکه هدف اصلی روسیه از ساخت یک خط دفاعی مستحکم در داخل اوکراین و موازی با خطوط مرزی خود، این است که بتواند یک خط حمایتی اصلی در داخل اوکراين و قبل از آنکه به مرز روسیه برسند، احداث کند.
درواقع روسیه دارد یک سری خطوط مرزی جدید برای درگیری احتمالی خود با ناتو آماده میکند و آن را به عنوان اولین سد دفاعی خارجی تعریف میکند.
همان کاری که آمریکا با کشورهای اروپای شرقی انجام داده و یک خط دفاعی اصلی برای مقابله با هجوم سراسری روسیه تعریف کرده است را در مقیاس کوچک تر، توسط روسیه ایجاد میشود.
#تحلیل_کوتاه
طبق اطلاعاتی که روزنامه تایمز بر اساس یک سرهنگ شاغل ارتش اوکراین منتشر کرده ،ادعا شده که جامع ترین شبکه دفاع هوایی در اروپا و یا حتی جهان، در کییف و اطراف آن برپا شده است.
سیستم های پاتریوت IRIS-T، NASAMS و چندین مدل از پدافند های هوایی ساخت شوروی و غیره در این منطقه به صورت همزمان فعال شده اند.
بجز آن تعداد زیادی از سیستم های رصدی و راداری که به این پدافند ها لينک هستند را هم نصب کرده اند.
اما با همه این سیستم ها باز هم شاهد وقوع انفجار های متعدد شبانه یا روزانه در کیف هستیم.
گل سر سبد این انفجار ها هم با شاهکار ایرانی شاهد اتفاق افتاده که بر اساس اعتراف غرب، برای مقابله با آن راه حل نهایی پیدا نشده است تا جایی که سربازان اوکراینی مانند زمان جنگ جهانی دوم با مسلسل های سنگین و سبک به امید هدف قرار دادن پهپاد انتحاری به سمت آسمان شلیک میکنند.
با آنکه از روزهای اول جنگ، مقامات اوکراینی و رهبران ناتو بارها اعلام کردند که ذخیره موشکی، راکتی و پهپادی روسیه به زودی تمام میشود اما حملات روسیه روز به روز گسترده تر شده است
به گفته همین مقاله به علت تشدید حملات هوایی روسیه، ذخایر مهمات اوکراین برای انهدام موشک های کروز و موشک های بالستیک تقریباً تمام شده است
این سرهنگ اوکراینی گفت :"شما نمی توانید با تولید فعلی سالانه 150 تا 160 تیر موشک پاتریوت، کاری انجام دهید. تولید یک سال این موشک ها توسط پدافند ما در یک ماه مصرف میشود. اگر با این وضعیت تا اواسط اکتبر صبر کنیم، روس ها دوباره شروع به ضربه زدن به زیرساخت های انرژی ما خواهند کرد. ما کاملا مطمئن هستیم که این اتفاق می افتد و زمستان امسال بسیار سخت تر از سال قبل خواهد بود."
به گفته این مقاله و این منبع اوکراینی، ناتو برای محافظت از کییف، هر سیستمی که به آن دسترسی داشتند را کنار هم فعال کرده اند و سیستم های دفاع هوایی شهر همیشه آماده هستند، آنها دستور شلیک مشخصی را بر اساس داده های هواپیماهای اطلاعاتی ناتو که در آسمان لهستان و رومانی پرواز می کنند، دریافت کرده ، وارد عمل شده و سعی میکنند حملات هوایی را خنثی کنند و سپس به سرعت پنهان می شوند.
درواقع این دلیل اصلی ضعف روسیه در شناسایی و نابودی سامانه های پدافند هوایی اوکراین در نیمه ابتدایی جنگ بوده است .
به دلیل حضور سامانه هایی پدافندی در کنار مناطق غیرنظامی، روسیه هرگز نتوانسته بود که تمامی سامانه های پدافند هوایی اوکراین را شناسایی کند
زیرا بسیاری از این سامانه ها فقط به دستور اطاق عملیات ناتو شلیک کرده و بعد سریعا خاموش میشدند و به همین دلیل توسط سیستم های رصد روسیه قابل شناسایی نبودند.
حتی تعمیر و نگهداری و تأمین مجدد این سامانه های پدافندی در ساختمان هایی که پر از غیرنظامیان و مردم عادی هستند، انجام میشود.
یکی دیگر از برگ های برنده ناتو، ساخت سامانههای پدافند هوایی مقاوم در برابر جنگ الکترونیک است.
البته روسیه برای از بین بردن آنها از روش هایی مانند بالون های بازتاب دهنده راداری، جنگ الکترونیک، موشک های کروز هدف و اصابت موشک های ضد تشعشع یا موشک های مافوق صوت استفاده می کند.
اگرچه کییف دارای چنین شبکه دفاع هوایی متراکمی است، اما باز روسیه در اکثر حمله ها توانسته اهداف خود را نابود کند.
در ابتدا شبکه دفاعی پیچیده و تلاش مداوم برای پنهان شدن، کارها را برای روسیه دشوار کرده بود و هزینه های زیادی بابت انهدام جنگنده ها و بالگرد های نظامی روی دست روسیه قرار میداد اما بعد از آنکه برگ برنده روسیه یعنی پهپاد های پرسه زن شاهد وارد ماجرا شدند، بازی عوض شد .
به همین دلیل غربی ها به شدت از دست ایرانی ها عصبانی هستند،دلیل بالا و پایین پریدن های مینی پیشوا همین بود، حتی همین امروز هم از 3 موضوع اصلی صحبت های زلنسکی یکی درباره ایران صحبت میشود.
درکل این مقاله عنوان میکند که اگر روسیه بتواند از سد کیف عبور کند آنگاه هیچ کدام از پایتخت های کشورهای ناتو توانایی مقابله و ایستادگی در برابر حملات هوایی روسیه یا حملات مشابه آن را ندارد.
حالا متوجه دلیل عصبانیت های عجیب و غریب مقامات ناتو بعد از شنیدن اسم ایران، می شوید
یا علی
میلاد.رضایی
آنقدر که رسانههای باکو به استقبال سالگرد فوت مهسا امینی رفتهاند، رسانههای آمریکایی، اروپایی و اسرائیلی نرفتهاند! رژیم علیف به بهانه بررسی لایحه حجاب در مجلس که نام قانون سرکوب بر آن نهاده اند، دنبال تحریک گسلهای قومیتی و جنسیتی و اقتصادی درایران است. حالا هی بگویید سوءتفاهم است!
Ehsan Movahedian
سفارت عربستان در ایران آغاز به کار کرده است
سفارت عربستان سعودی در تهران از سه روز قبل آغاز به کار کرده است.
۱۶ خردادماه سفارت و سرکنسولگری جمهوری اسلامی ایران در ریاض و جده عربستان و نمایندگی دائم کشورمان نزد سازمان همکاری اسلامی بطور رسمی بازگشایی شد.
پ. ن:یادتونه چقدر سر این مسئله که چرا عربستان رسما توی ساختمان مستقل سفارت خودش رو فعال نکرده و...داستان داشتیم؟
هرچی گفتیم که آقا این مسائل خیلی ساده و پیش پا افتاده است اما آدم داشتیم حتی روی این تحلیل نوشته بود که چون عربستان سفارت خودش رو توی هتل به صورت موقت فعال کرده پس طبق معمول ایران سرش کلاه رفته، محور مقاومت فریب خورده، ما همه چیز از دست دادیم، عربستان قدرت اول دنیا شد و...
دوستان گرامی شما یک برنامه تولید محتوی رندم یا اتفاقی هم داشته باشید تعداد تحلیل های صحیحی که از روی تصادف تولید میکند به مراتب بیشتر از داستان سرایی این جماعت تحلیل گر هست.
از نظر این آقایون کشوری توافق صحیح با ایران بسته و سرش کلاه نگذاشته که برده و نوکر ایران باشد و هیچ اراده ای از خودش نداشته باشد.
در یک مرحله جابجایی، حداقل 2000 نفر از پرسنل واگنر مستقر در بلاروس، با هواپیماهای غیرنظامی این کشور را ترک کردند.
گفته می شود آنها به کشور مالی و بورکینافاسو و از آنجا به نیامی، پایتخت نیجر رفتند.
خروج واگنر از جنگ اوکراین معقول ترین تصمیمی بود که روسیه گرفته است.(با توجه به بحرانی که آمریکا و کشورهای غربی در آفریقا ایجاد کرده بودند)
برای یک نبرد در یک سطح 20 کیلومترمربعی، ارتش روسیه میتواند به یک منطقه دیگر نیرو بفرستد و یا از منطقه ای دفاع کند، اما وارد شدن به یک درگیری مستقیم در یک جنگ نیابتی آن هم در یک قاره دیگر به پهنای چند کشور ، به مانند ورود به یک جنگ جهانی دیگر میماند که دنیایی از هزینه و استهلاک ادوات جنگی، پشتیبانی و خسارت را به همراه دارد که روسیه هرگز نمیتواند از عهده آن بر بیاید، ضمن اینکه قبل از آن ، باعث توجه زیادی میشود و دوباره یک اتحاد جهانی علیه روسیه براه می افتد.
در عوض، واگنر که چندین دهه تجربه حضور در جنگ های نا متعارف و نامتقارن را دارد میتواند بدون سر و صدا زیادی به سرعت به هر نبردی وارد شود و جنگ های شهری را مدیریت کند، از سوی دیگر تجربه جنگی متعارف واگنر در اوکراین هم میتواند آن را برای هر نیروی کشورهای خارجی متخاصم خطرناک کند.
برای اولین بار در جنگ اوکراین راکت های Grad 122 تولید شده توسط کره شمالی مورد استفاده ارتش روسیه قرار گرفته است.
به غیر از آن گلوله های توپخانه کره شمالی نیز وارد جبهه های جنگ شده است.
به نظر میرسد بزودی شاهد اخبار تعجب آور بیشتری از حضور و شراکت ارتش کره شمالی در اوکراین باشیم و این حضور هر معنی هم داشته باشد قطعا به معنی آتش بس زودهنگام نیست.
در سال 2021، 134 بالگرد نظامی در کلاس های مختلف به وزارت دفاع روسیه تحویل داده شد.
این تعداد در سال 2022،به 296 فروند رسیده است
پیش بینی می شود امسال حداقل 400 هلیکوپتر تحویل ارتش روسیه داده شود و قرار است در سال آینده این تعداد به 600 فروند برسد.
با این افزایش تولید،میزان تولید سالانه بالگرد های نظامی روسیه از کل تولید سالانه بالگردهای نظامی ناتو نیز فراتر خواهد رفت.
نیاز به هلیکوپترهای تهاجمی و بالگردهای حامل ادوات جنگ الکترونیک به سرعت در حال افزایش است و روسیه نیز در حال افزایش سرعت تولیدات خود است.
نکته مهم این است که با توجه به تجارب جنگ و ملزومات هر منطقه، سیستم های پرواز، کنترل آتش، موتور، جنگ الکترونیک و سیستم های انحرافی هلیکوپترها باید به طور مداوم در حال بروزرسانی باشند و صرف تولید بالگرد کافی نیست
موشک کروز مافوق صوت ایران بنام یا علی! این موشک کروز با سرعت مافوق صوت با برد 700 کیلومتر و کلاهک 200 کیلوگرمی کاملاً منحصر به فرد است و میتواند هم از زمین و هم از هوا شلیک شود. به عنوان مثال شما یک جنگنده، بالگرد یا حتی پهپاد دارید که هر جا لازم است میرود و از آنجا این موشک کروز را شلیک میکند و براحتی به پایگاه بر می گردد. دو کشور آن طرف تر 😂 یک هدف نابود میشود.
از طرف دیگر ایران با رونمایی از موشک ضد کشتی ابومهدی با برد 1000 کیلومتر کاملا نشان داد که این تکنولوژی کروز در ساختار اصلی ارتش ایران نهادینه شده است.
بجز آن موشک های کروز جدید با برد 600 کیلومتر نیز بر روی کشتی های جنگی ایران رونمایی شده اند
بعد از همه این ها ایران امروز از موشک سوپرسونیک کروز خود رونمایی کرده است که جزو خانه های آخر تکنولوژی موشک های کروز است
از اینجا به بعد ایران به سمت یک فرآیند توسعه و تولید کاملاً بدیع حرکت می کند. البته روند ساخت و تولید یک چیز است.
مرحله بعدی نمایش ایران این است که به سمت رونمایی از موشک های کروز و فناوری موشک های ضد کشتی در برد 1000 تا 2000 کیلومتر برود