احتمال بازگشت مزدا ۳ به ایران ؛سودان ژاپنی از چین میآید.
با توجه به سابقه حضور خودروساز ژاپنی در ایران به احتمال زیاد عرضه مزدا ۳ جدید توسط بیامکارزBM CARS انجام خواهد شد .
این محصول مستقیم از ژاپن وارد نمیشود و به صورت تولید تحت لیسانس ژاپن از چین وارد خواهد شد.
⚠️حواستون رو جمع کنید
وقتی اعلام کردند برید تو سامانه اسناد عادیتون رو ثبت کنید .
اگر معارض نداشته باشید سند رو میگیرید
اسناد عادی بعدش بیاعتبار میشه
وزارت اطلاعات ایران: در روزهای اخیر طی سلسله عملیاتهایی همزمان در استانهای تهران، البرز و آذربایجان غربی، چندین پایگاه و خانه تیمی تروریستها مورد حمله قرار گرفت و 28 نفر از اعضای شبکه تروریستی مذکور بازداشت شدند.
🔹این عناصر، وابسته به گروهک جنایت پیشه داعش بوده و تعدادی از آنها سابقه همراهی با تکفیریها در سوریه یا حضور در افغانستان، پاکستان، اقلیم کردستانِ عراق را دارا میباشند.
🔹به رغم داعشی بودن عوامل دستگیر شده، این مدل طراحی عملیات و الگوی رفتاری این تروریستها، به مراتب فنیتر و پیچیدهتر از الگوی معمول جریانهای تکفیری بوده و انطباق معناداری با شیوهها و سازوکارهای شناخته شدهی رژیم اشغالگر صهیونیستی (اسرائیل) را دارا هستند. اِعمال تخصصیترین شیوههای تشکیلاتیِ منقطع و سلولی، استفاده از روشهایی برای فریب و مشغولسازی افسران اطلاعاتی خودی، تمرکز ارتباطات بر شبکههای اجتماعی بیگانه به ویژه واتساپ، استفاده از عناصر واسط و چندگانه در ارتباطات، بکارگیری جاعلان کاملاً حرفهای برای تأمین مدارک مورد نیاز و دهها مؤلفهی دیگر از این قبیل، جملگی نشان از وجود منشأی فراتر از گروهک داعش در پشت صحنهی عوامل بازداشت شده دارند.
🔹بخشی از ابزار و آلات جرم که در عملیاتهای اخیر کشف شده عبارتند از: مقادیر معتنابهی مواد انفجاری و بمبهای آماده و حجم فراوانی مواد پیشساز بمب، یک بسته 100 عددی چاشنی انفجاری و ابزار گوناگون الکترونیکی برای بمبهای زمانی (تایمری)، 17 قبضه سلاح کمری آمریکایی همراه با گلولههای مربوطه، دستگاههای متعدد ارتباطی هوشمند و ماهوارهای، البسه نظامی و جلیقهی انتحاری، مودمهای مورد استفاده در اقلیم کردستان عراق و مبالغی ارزهای خارجی.
🔹شایان ذکر است که در هنگام عملیات علیه یکی از خانههای تیمی، از آنجا که تروریستها قصد اجرای عملیات انتحاری داشتند که میتوانست منجر به صدمه به ساکنین منازل همجوار شود، لذا با فداکاری و سرعت عملِ دلاور مردان گمنام، از اجرای عملیات انتحاری آنها پیشگیری شد؛ اما این اقدام، متأسفانه منجر به مجروحیت دو تن از سربازان گمنام امام زمان شد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گزارش منتشر شده توسط تلویزیون در مورد دستگیری تیم تروریستی در کشور بسیار دقیق، حرفهای و با پیامهای خاصی نوشته شده و بیش از آنکه یک گزارش خبری باشد یک گزارش اطلاعاتی امنیتی است که با هدف ارسال پیام به طرفهای دخیل در این اقدامات تروریستی است؛ از اعلام کشف کلتهای آمریکایی با فشنگهای مربوطه تا پولهای مورد استفاده در کشور همسایه و همچنین خط و ربط این تروریستهای تکفیری با کشورهای افغانستان، پاکستان و مناطق شمالی عراق که تحت اشغال خانواده صهیونیست بارزانی است.
همانگونه که در گزارش وزارت اطلاعات آمده شگردها و روشهای به کار گرفته شده در اقدامات این گروهک تروریستی ارتباط چندانی با داعش ندارد و به نظر میرسد سازمانهای اطلاعاتی امنیتی غربی در قالب ناتو و با افسران هدایت رژیم صهیونیستی و البته لجستیک ویژه اردوغان، علیف و خانواده بارزانی برای ناامن کردن کشور ما وارد عمل شدهاند. در گزارشهایی که در هفتههای گذشته بارها در همین کانال منتشر کردم بر این موضوع تاکید موکد داشتم که یک اتاق عملیات برای اجرای یک جنگ ترکیبی خارجی و داخلی تشکیل شده که خدا شکر ناکام ماندند.
syriankhabar
🆔@khabartv_tahlil
https://eitaa.com/joinchat/518324543Cc11cbd7525
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ گزارش خبرنگار، از حضور زلنسکی در پارلمان کانادا، چنین است که «یک کهنهسرباز ۹۸ ساله جنگ دوم جهانی که، برای استقلال اوکراین، با روسیه در آن زمان جنگیده بود، هم حضور داشت».
🤦♂🤦♂در جنگ دوم جهانی جنگی برای «استقلال اوکراین از شوروی» درنگرفت. در آن زمان اوکراین جزء شوروی بود. این کهنهسرباز هم سرباز آلمان نازی بود؛ و برای کانادا «سرباز دشمن» محسوب میشد.
🔹تحریف تاریخ با شدت تمام جریان دارد.
مسعود شاکری
ادعای دستگیری کودتاگران در ارمنستان ❕
توطئۀ کودتا در ارمنستان خنثی شد
سرویس امنیت ملی ارمنستان از خنثیشدن تلاش برای کودتا علیه دولت نخستوزیر این کشور و بازداشت ۸ نفر در رابطه با این پرونده خبر داد.
نکته:بیشتر شبیه به جو سازی رسانه ای و حذف رقباست تا واقعیت!!!
چرا جنگ شاه با عراق طولانی نشد؟
.
دروغ بزرگ تاریخی (منتشر کنید)
.
دروغ بزرگ تاریخی اینکه درگیری ایران و عراق در دوره شاه بدلیل قدرت ارتش شاهنشاهی به نتیجه ختم نشد و فورا عراق شکست خورد! ۲۳ بهمن ۱۳۵۲ پس از درگیری سنگین مرزی، عراق به شورای امنیت شکایت کرد. ایران نیز مدعی شد عراق به عربزبان های خوزستان سلاح می رساند تا با دولت مرکزی بجنگند.
۹ اسفند ۱۳۵۲ شورای امنیت به منطقه نماینده مخصوص اعزام نمود. لوئیس مونوز سفیر مکزیک به عنوان نماینده دبیرکل به منطقه آمد و فورا درخواست آتش بس داد. ایران و عراق پذیرفتند. مساله حل نشد. موقتی بود. مرداد ۱۳۵۳ نمایندگان ایران و عراق در استامبول دیدار کردند.
اما نه تنها بحران حل نشد که رویارویی بزرگ دیگری در پیش بود. اما به ناگاه مساله حل و مسکوت ماند! چرا؟ چگونه؟
این همان بخش تاریخ است که بازگو نمیکنند. در ۲۲ و ۲۳ نوامبر سال ۱۹۷۴ یعنی اول و دوم آذر ۱۳۵۳، جلسه مهمی برگزار شد.
بین پرزیدنت جرالد فورد رئیس جمهور آمریکا و لئونید برژنف دبیرکل حزب کمونیست شوروی در ولادی وستک ملاقاتی برای توافق امنیتی برگزار شد. مقدمه تشکیل کنفرانس امنیتی هلسینکی، یکی از مفاد مهم چه بود؟
"خاموش کردن کانونهای جنگ و بحران"
نباید بحران جدیدی بین بلوک شرق و غرب بوجود آید. یکی از کانونهای احتمالی وقوع بحران که دو قدرت جهانی را درگیر میکرد عراق و ایران بود. عراق متاثر از شوروی و ایران در بلوک غرب بود.
آمریکا نیز دست شوروی را در آسیا شرقی باز گذاشت و شوروی موافقت کرد آمریکا در خاورمیانه دست باز داشته باشد. این توافق قدرت های بزرگ مانع آغاز جنگ شد. و دولت های کوچک تابع آن بودند.
یک ماه از کنفرانس ولادی وستک نگذشته بود که وزیران خارجه ایران و عراق در ترکیه ملاقاتی ترتیب دادند. و بعدتر با پادرمیانی انورسادات و بومدین به آشتی شاه و صدام مبادرت کردند. تمام این مسیر به اسفند ۱۳۵۳ و قرارداد الجزایر ختم گردید.
در زمان شاه جنگ بین عراق و ایران تا درگیری مرزی پیش رفت. ایران آتش گشود، عراق حمله توپخانه ای داشت. ایرانیان را از عراق اخراج کردند. ارتش ایران کامیون کامیون به مرز میفرستاد تا ایرانیان اخراجی را به داخل کشور بیاورند.
اما جنگ ایران و عراق در زمان پهلوی با توافق امنیتی دو قدرت جهان آمریکا و شوروی در ولادی وستک به صلح انجامید و جلوی جنگ را گرفتند. استدلال هم عدم آغاز درگیری جدید در جهان بود.
این بخش از تاریخ را برای جوان امروزی نمی گویند تا در توهم بماند
#علیرضا_زادبر
#منتشر_کنید
https://eitaa.com/Politicalhistory