یکسری هستن که از ترس و بغض و عناد ، تا نماز جمعه تهران هم نمیان!!!...
#جمعه_نصر
همونهایی که دندون تیز کردن واسه گندم ری ...
که نمیدونن گندم ری که جای خود ، گندم دوبار نشخوار شده و دفع شده تو بیابون هم گیرشون نمیاد...
ولی یه عده هستن که از همه جای زمین به هر سختی که هست ، میرن وسط معرکه ...
یکسری با اینکه این ها رو میبینند ، بازهم خودشون رو به خواب زدن...
#آه_دم
─┅─═<<<●●●>>>═─┅─
@faryade_ghahraman
@tahlil_vala
@Sedaye_Siasat
@khabartv_tahlil
─┅─═<<<●●●>>>═─┅─
توافق پوتین-پاشینیان؛ نیروهای ارمنستان در گذرگاه مرزی با ایران مستقر میشوند
▪سخنگوی نخستوزیر ارمنستان میگوید در جریان دیدار نخستوزیر این کشور و رئیسجمهوری روسیه در مسکو، توافق شده است نیروهای مرزبانی ارمنستان و روسیه بصورت مشترک نظارت بر مرزهای ارمنستان با ایران و ترکیه را انجام دهند.
در روزهای گذشته خبری مبنی بر برکناری "امیر سیاح" از معاونت وزیر اقتصاد و رییس هیئت مقرراتزدایی منتشر شد. سیاح را افکار عمومی با مقرراتزدایی و مجوزهای کسبوکار در سالهای اخیر میشناسند. وی از جوانان موسوم به گام دومی بود که بنمایه فکری او در جهت زدودن امر بروکراسی از نظام سیاسی ایران میباشد. هاشمیرفسنجانی در دهه ۱۳۷۰ و محمود احمدینژاد در دهه ۱۳۹۰ به ادغام وزارتخانهها در جهت کوچکسازی دولت، بروکراسیزدایی و در عوض سپردن امور حاکمیتی به بخش خصوصی مبادرت کردند. این سیاستها در طول سالهای اخیر با نام مردمیسازی و با اسم رمز "بذارید مردم خودشون..." وارد اقتصاد سیاسی جمهوری اسلامی شد.
پیشفرض مردمیسازی این است که دولت یک شر ضرور در گذشته بوده که امروز نیازی به آن نیست. این تفکر از این جهت غلط است که در واقع دولت مهمترین اختراع بشر برای بسط تمدن بودهاست. تمامی آثار بزرگ فرهنگی و هنری تاریخ جهان نه بوسیله عرضه و تقاضا بلکه در "دربار" و به سفارش نهاد سیاسی تدوین شدهاست. آثار معماری محیرالعقول در تاریخ از اهرام مصر تا باغهای بابل نه بوسیله نهاد بازار بلکه بوسیله دولت پدید آمدهاست؛ ازینرو قوام و بسط تمدنها وابسته به نهاد دولت بوده است. متاسفانه جوانان مومن انقلابی و گروه موسوم به عدالتخواهان بدون مطالعه تاریخ و درک مفهوم دولت آن هم در منطقه غرب آسیا همواره بر مقرراتزدایی و بازارسپاری تکیه کردهاند. بطور مثال امیر سیاح فراتر از برنامه آزادسازی در طول سالهای اخیر خواستار تغییر قانون کار و حتی خلع ید نقش حداقلی اصناف کارگری در فرآیند تعیین دستمزد بود.
نتیجه ایدههای دولتزدایی در ابتدای قرن ۱۴۰۰ و در دوران تصدی جوانان انقلابی، تورم بیسابقه در اردیبهشت ۱۴۰۱ و پس از حذف ارز ترجیحی بود. مجموعه سیاستهایی که به آزادسازی نرخ ارز، رسیدن دلار به قیمت ۵۰ تومان، گرانسازی قوت غالب جامعه و تورم ۶۰درصدی انجامید؛ همه و همه با شعار عدالت و حذف رانت انجام شد. از همین رو گروه عدالتخواهان در طول این سالها عملا تبدیل به سربازان متعصب جبهه نئولیبرالیسم، مقرراتزدایی و تجویزهای بانک جهانی شدند. نتیجه مقرراتزدایی و آزادسازی را امروز در اقتصادهای ورشکسته پاکستان و مصر با ۴۰ سال اجرای دستورات بانک جهانی و در سطح بالاتر دولت لبنان در غرب آسیا میبینیم. هاییتی در امریکای لاتین نیز نمونه اعلای برنامههای آزادسازی، مقرراتزدایی، کوچکسازی دولت و افزایش تولید میباشد. کشوری که تولیدات پوشاک آن سرآمد است ولی بهرهمندان از این تولید زیاد تنها شرکتهای چندملیتی هستند.
از سوی دیگر عدم مطالعه تاریخ باعث میشود که ضرورت وجود بروکراسی آن هم در جامعه پربحران ایران وسط تحولات غرب آسیا نادیده گرفته شود. بروکراسی کنونی پاسخی به بحران نهاد بازار در سالهای پس از مشروطه، بین ۱۲۸۵ تا ۱۲۹۹ بود. بحران بازار به قحطی بزرگ انجامید و بروکراسی کنونی پاسخی به بحران بازار است. حال از بین بردن و تحلیل رفتن این بروکراسی در طول یک دهه اخیر با اسامی همچون مقرراتزدایی، آزادسازی، کوچکسازی و مردمیسازی، جامعه ایران را دچار بحران ساخته است. بحرانهای اجتماعی و فرهنگی کنونی بیش از هر چیز برآیند سیاست بازارسپاری و کوچکسازی دولت در سالهای اخیر است. مسیر مقرراتزدایی چنانچه در بالا گفته شد پیشتر بوسیله کشورهایی چون پاکستان، مصر و هاییتی پیموده شدهاست و ایران در صورت ادامه اجرای این سیاستها سرنوشت بهتری نخواهد داشت.
Seidnima70
─┅─═<<<●●●>>>═─┅─
@faryade_ghahraman
@tahlil_vala
@Sedaye_Siasat
@khabartv_tahlil
─┅─═<<<●●●>>>═─┅─
🔴 تله ترور
با وجود آنکه تقریبا همه فرماندهان اصلی قدس و حزبالله (زاهدی، نیلفروشان، نصرالله، صفیالدین و...) نه در خیابان یا خط مقدم که در جلسات هماهنگی با یکدیگر ترور شدهاند، باز این جلسات تعطیل بردار نیست!
تا وقتی همه روزنههای درز اطلاعات را نیافتهاید، چه اصراری دارید به تله ترور بیفتید؟
+ پ. ن : موضوع نشست بعدی : چرا نشست قبلی لو رفت!
50.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
علی مرتضی خبرنگار شبکه المیادین که با کلیپهای کوتاهش به زبان انگلیسی در فضای مجازی در طول یک سال گذشته اعصاب برای دشمن نگذاشته حالا آمده تا نچه را که میداند و آنچه را که دیده است در مورد جنگ در لبنان موقعیت و وضعیت حزبالله و اقدامات دشمن را بررسی کند. این ویدیو را با دقت نگاه کنید تا گوشهای از حقیقت میدانی را بهتر بدانید و بفهمید که چگونه دشمن با جعل خبر و دروغ گفتن در تلاش است تا در حوزه افکار عمومی میدان را به دست بگیرد.SyrianKhabar
─┅─═<<<●●●>>>═─┅─
@faryade_ghahraman
@tahlil_vala
@Sedaye_Siasat
@khabartv_tahlil
─┅─═<<<●●●>>>═─┅─
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تصاویری متفاوت از لحظه ترور ۴ فلسطینی در نابلس توسط یگان های ترور اسرائیلی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دیدار وزرای خارجهٔ ایران و عربستان در ریاض
رسانه های اسرائیلی: حماس همانطور که در ابتدای جنگ جنگید از نظر تعداد، تسلیحات، شجاعت و جسارت برای رسیدن به نیروهای ما می جنگد و سطح نبرد آنها در حال افزایش است و نه کاهش.
11.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چرا ترور آیت الله سیستانی؟
زادبر/کثیری نژاد
رد آزمایش بمب اتمی توسط ایرانسازمان پیمان منع جامع آزمایش های هستهای: ایستگاه های نظارتی دو رویداد لرزهای، را در تاریخ 5 اکتبر در استان شمالی سمنان ایران شناسایی کردند. داده های لرزهای ثبت شده از هر دو رویداد با زلزله های قبلی در این منطقه مطابقت داشت.