#سهام_موازی
همیشه برخی سهم ها باهم حرکت می کنند و به نوعی موازی همدیگر می باشند.
سهام موازی به شکلی هستند که اگر یکی از آن ها روندی را شروع بکند بلافاصله بعد چند روز سهم دیگری هم دنبال آن راه می افتد!
برخی سهم های موازی:
۱- #فولاد با #فملی
۲- #شستا با #وغدیر
۳- #شپنا با #شتران
۴- #فخوز با #ارفع
۵- #شبندر با #شبریز
۶- #خودرو با #خگستر
۷- #وتجارت با #وبصادر
۸- #فارس با #تاپیکو
#عوامل_بنیادی
بازار ما با عوامل بنیادی گوناگونی در رابطه است و هر کدام به نوعی بر روند بورس تاثیر می گذارند:
افزایش قیمت نفت 👈 افزایش سود آوری شرکت های پالایشی
افت نرخ اخزا 👈 رشد شاخص بورس
رشد قیمت دلار 👈 افزایش سودآوری شرکت های صادرات محور
رشد قیمت دلار 👈 کاهش سودآوری شرکت های خودرویی
افزایش سود بانکی 👈 خروج پول از بورس و به تبع افت شاخص بورس
افزایش کارمزد معاملات 👈 کاهش جذابیت سرمایه گذاری در بورس
توافق اقتصادی بین ایران و دیگر کشور ها👈 افزایش ثبات اقتصادی و به تبع افت بورس
افراد زیادی سوال میکنن صندوق #پالایش (دارادوم) رو بخریم یا نخریم.
باتوجه به اینکه علی الحساب تا ١٩شهریور وقت داره برای ثبت نام پیشنهاد میشه برای اینکه بهترین تصمیم رو بگیرید تا روزهای پایانی ثبت نام صبر کنید و ببینید روند بازار به کدام سو میره و بعد دست به ثبتنام صندوق بزنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
موج شماری گوینده خبر در آنتن زنده
بازار نیست که ماشالله سیرکه😐
7.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ رئیس سازمان #بورس خبر داد:
#آماده_باش به بازار گردان ها / اهداف جدید برای افزایش رونق و تسهیل نقدشوندگی بازار سرمایه
صبح امروز پنجشنبه ۱۳ شهریورماه طی جلسه ای با حضور رئیس سازمان بورس و نهادهای حقوقی تصمیمات مهمی در راستای بهبود وضعیت بازار اتخاذ شد.
دکتر حسن قالیباف اصل با ارزیابی مثبت از نتایج این جلسه و حسن توجه و همکاری و حمایت حقوقی هایی که بیش از ۷۰ درصد بازار را در اختیار دارند به پایگاه خبری بازار سرمایه گفت: مقرر شد فرآیند جدید بازارگردانی با هدف افزایش رونق بازار و تسهیل نقدشوندگی آغاز شود و قطعا نتایج مثبت این امر به سرعت در بازار مشاهده می شود.
وی در خصوص اثرات مثبت سایر تصمیمات که با محور بهبود روند بازار اتخاذ شد، افزود: از دیگر تصمیمات اخذ شده افزایش دامنه فعالیت صندوق های سرمایه گذاری است و بر این اساس تسهیلاتی هم برای صندوق های سرمایه گذاری در سهام در نظر گرفته شده است.
رئیس سازمان بورس نیاز بازار سرمایه کشور به افزایش فعایت های بازارگردانی را ضروری دانست و گفت: بازارگردان عامل ایجاد تعادل در بازار است و با عرضه و تقاضای منطقی ضریب نقدشوندگی بازار سرمایه را افزایش می دهد.
دکتر قالیباف اصل یادآور شد: مقررات مربوط به بازارگردانی در بازار سرمایه از پیش تدوین شده و از روز شنبه بازارگردان ها فعال خواهند شد تا نوسانات کمتری را در بازار سرمایه شاهد باشیم. همچنین مقرر شده تا شرکت هایی که به تازگی وارد بازار سرمایه می شوند، بازارگردانی فعال و متناسب با ابعاد شرکت داشته باشند.
دبیر شورایعالی بورس در پاسخ به این سوال که این هفته سهام داران حقوقی تا چه میزان به حمایت از سهام پرداختند، گفت: حقوقی ها در این مدت تلاش کردند تا از سهام خود حمایت کنند اما با توجه به بزرگ شدن بازار، گاهی نیاز به حمایت چندین سهام دار و بازارگردان است. از همین رو باید صندوق های بازارگردان تقویت شوند. همچنین صندوق توسعه بازار هفته گذشته نقش خود را در خصوص نقدشوندگی ایفا کرد.
وی با اشاره به تصمیم دیگر این جلسه افزود: مقرر شد شرایطی فراهم شود تا قرارداد بازارگردانی ناشران و صندوق های بزرگ منعقد شود تا در شرایط نامتوازن و بر عدم تعادل از بازار حمایت بیشتری شود.
رییس سازمان بورس با شایعه خواندن عدم حمایت دولت از بورس تصریح کرد: سازمان یک نهادعمومی غیردولتی است و بازار سرمایه متعلق به عموم مردم است و دولت همچنان به بازار سرمایه به عنوان یک فرصت و با دید مثبت نظاره می کند.
دکتر قالیباف اصل یادآور شد:من مطمئنم که بازار سرمایه می تواند نقش خود را به درستی در اقتصاد کشور ایفا کند.
وی در پایان و در پاسخ به این پرسش که نقش نهاد ناظر در افزایش و افت قیمت سهم چیست تاکید کرد: سازمان بورس و اوراق بهادار نهاد ناظر است نه نهاد قیمت گذار. سهام داران باید هنگام خرید سهام به ارزندگی آن توجه داشته باشند و اطلاعات شرکت ها را به صورت دقیق مورد مطالعه قرار دهند./ سنا
💢 ۱۰ اصل فلسفی سرمایهگذاری من در بورس
▪️ ۱) هرگز سهام شرکت خود را نمیفروشم، مگر این که سرمایهگذاری بهتری پیدا کنم.
▪️ ۲) هرگز پول خودم را در سپردهی بانکی، اوراق خزانه، ارز، طلا، مسکن، کالاهای بادوام و کالاهای مصرفی سرمایهگذاری نمیکنم، چون میدانم در بلندمدت بازار سهام تمام بازارهای رقیب را شکست میدهد.
▪️ ۳) اعداد مانند قیمتها و نرخها برای من هیچ اهمیتی ندارند. تنها الگوها مانند الگوهای شمعی، الگوهای نوساننماها و الگوهای هارمونیک برای من مهم هستند.
▪️ ۴) گزارشات شرکت و اخبار پیرامون آن را تنها اگر به نفع شرکت بودند، گوش میکنم.
▪️ ۵) از احساسات مردم، اخبار سیاسی و تحلیل اقتصاددانان تنها برای شناخت آنها استفاده میکنم و هیچ تأثیری در تصمیمات سرمایهگذاری من ندارند.
▪️ ۶) در شرکتی سرمایهگذاری میکنم که یک نقطهی مالکیت اصلی در یک صنعت گسترده و انحصاری باشد.
▪️ ۷) هیچ وقت در مقابل نوسان بازار خودم را خلع سلاح نمیکنم. سلاح من نقدینگی است، پس هر طور شده جریان درآمدی خود را حفظ میکنم.
▪️ ۸) هیچ وقت نمیترسم، چون قرار نیست هرگز ضرر کنم. وقتی بازار قیمتهای پرت اعلام میکند، تا حد امکان از اعتبارات و داراییهای راکد خود برای استفاده از فرصت آن استفاده میکنم.
▪️ ۹) هرگز سبد خودم را متنوع نمیکنم. یک برج را تمام میکنم و از درآمد آن برج دیگری را میسازم.
▪️ ۱۰) کار من این است که بفهمم سیاستمداران، مدیران و مردم مجبور میشوند چه کاری را بعداً انجام دهند، نه این که چه کاری را خوششان میآید که انجام دهند. عموماً انسانها مجبور میشوند کاری را انجام دهند که نشان میدهند خوششان نمیآید که انجام دهند.
منبع:اکونومیک
ثروتاندوزی دوی ماراتن است و نه دوی سرعت،
و انضباط جزء اصلی آن محسوب میشود.
#انگیزشی
🔴 توییت مهم قاضی زاده نماینده مجلس:
💢مردمی که در بورس سرمایه گذاری کردند بیشتر از این تحمل تعلل مسئولین سازمان بورس در ساماندهی وضعیت بازار را ندارند؛ امیدوارم صحبت های امروز آقای قالیباف اصل بر خلاف وعده های تو خالی قبلی همراه با اقدام عاجل باشد
💢بنده از شنبه از نزدیک و با جزئیات اتفاقات بازار سرمایه را رصد خواهم کرد و در صورت لزوم به اتفاق همکارانم در مجلس هر اقدام ضروری و لازم را جهت صیانت از سرمایه های مردم را انجام خواهیم داد.