هدایت شده از یا زینب
👤 "داوود کیم"
یکی از بهترین اتفاقات این روزها حضور داوود کیم خواننده معروف کره ای در ایران و رفتنش به زیارت آقا امام رضا ع بود،ایشون چند سال پیش مسلمان شدن و احسان یاسین خواننده خوب کشورمون در اسلام آوردن ایشون نقش زیادی داشته.
به سه تا نکته مهم در مورد این اتفاق بزرگ باید توجه کنیم:
اول اینکه یک سلبریتی با تفکرات ناب اسلامی مثل احسان یاسین چقدر میتونه در سطح جهانی اثر گذار باشه و حتی سلبریتی های سایر کشورها رو تحت تاثیر خودش قرار بده.
دوم اینکه ما اگه بتونیم بجای کلفت کردن گردن برخی سلبریتی های بی خاصیت و هنجار شکن ده تا مثل احسان یاسین کشف و تربیت کنیم و حمایت لازم از اونها صورت بگیره بهترین و با ارزش ترین سفیران ایران اسلامی هستن.
سوم اینکه متاسفانه در آسیا کشورهای کره جنوبی و کره شمالی کمترین تعداد مسلمان رو در خودشون دارن و تقریبا مردم این دو کشور هیچ آشنایی با تعالیم اسلام ندارن،و شخص معروف و پر طرفداری مثل داوود کیم میتونه سفیر بزرگی برای آشنایی مردم کره جنوبی با اسلام باشه،اونم اسلام ناب علوی.
هدایت شده از یا زینب
🔴 نکته مهم دیگر
برخی نهادها برای افزایش مشارکت متوسل به برخی بلاگرها و صورتی ها شدند . مشخص شد با فانتزی بازی مشتی بلاگر و انسان رسانه صورتی و پول پاشی بین اینها سبد مشارکت افزایش پیدا نمیکند.
برای افزایش مشارکت باید به نظام مسائل آحاد جامعه در حوزه فرهنگ و اقتصاد و سیاست و...پاسخ جدی داده میشد. هیچکدام از جریانات و لیست های فعال حاضر در صحنه هیچ برنامه یا فرمولی برای پاسخ دادن به نظام مسائل جامعه نداشتند.بطور مثل احدی از کاندیداها و جریانات فعال درباره مهار تورم و احیای ارزش پول ملی طرح و برنامه ای ارائه ندادند. هیچکدام فرمولی برای حل معضلات فرهنگی و اجتماعی یا بحث جمعیت ارائه ندادند.
پاسخ به نظام مسائل مورد مطالبه مردم میتوانست اثر جدی بر میزان مشارکت داشته باشد.
هدایت شده از یا زینب
🗳 مشارکت ۴۱ درصدی در #انتخابات جای دفاع هم دارد؟
💢طبق آمار مسئولان برگزاری انتخابات، مشارکت در این دوره انتخابات نهایتا به حدود 41 درصد رسید و از مجموع 61 میلیون نفر، 25 میلیون آرای خود را به صندوق انداختند.
🔻چند نکته را باید متذکر شد:
1️⃣ بی سابقه ترین تحریم های انتخاباتی در کنار بزرگترین کمپین تحریم رای از چندماه پیش برای این انتخابات شکل گرفت.
2️⃣ مشکلات اقتصادی و معیشتی به ویژه در سفره و مسکن که بخشی مهمی از آنها ناشی از تحریم های اقتصادی است در این موضوع قطعا موثر بوده است.
3️⃣ بازی های امنیتی سیاسی با نرخ دلار و افزایش قیمت ها و در نتیجه بی ثباتی بازار، قطعا تا حدی در افکار عمومی موثر بوده است.
4️⃣ تلقین دروغ «خالص سازی» و «نامزد نداریم» و «انتخابات بدون رقیب» صادره از اصلاح طلبان را نیز می توان تا حدی موثر دانست.
5️⃣ حاکمیت فضای سرد انتخاباتی در این دوره غیرقابل انکار است. موضوعی که تا سه روز مانده به انتخابات هم ادامه داشت و وقتی که یخ فضا در حال آب شدن بود مهلت تبلیغات به پایان رسید.
6️⃣ حملات شبانه روز به دولت و مجلس و القای حس ناکارآمدی به ویژه از مجلس یازدهم علی رغم دستاوردهای محسوس به نفع مردم و پرداختن به حواشی موجود پیرامون رئیس و برخی نمایندگان قطعا آثار خود را داشته است.
7⃣ از سوی دیگر برای برخی از مردم اساسا کارکرد مجلس شبیه به دولت تعریف شده است در حالی که عمده دستاوردهای مجلس با ابزارهای نظارت و قانون گذاری بلندمدت است و ثمرهی تصمیمات مجلس عمدتا در بلند مدت قابل مشاهده است.
8⃣ در عموم نظرسنجی ها این موضوع مشهود است که تقریبا 30 درصد مردم با انتخابات کاری ندارند و صریحا می گویند «هرگز در انتخابات شرکت نخواهیم کرد». از سوی دیگر بین 30 تا 40 درصد هم از رای قطعی خود سخن می گفتند. همه بحث 30 درصدی است که میزان مشارکت را اوج می دهند یا در حد همان 40 درصد نگاه می دارند. افرادی که جزو مرددین محسوب می شوند و تصمیم قطعی حضور یا عدم حضور ندارند اما موارد هفت گانهی مذکور بر تصمیم آنها موثر است.
9⃣ از کنار این موضوع هم نباید گذشت که موارد یک تا هفت برای 41 درصدی هم که به پای صندوق آمده اند بوده است اما با همه توضیحات مذکور این 25 میلیون نفر که عدد بسیار قابل توجهی است و دشمن در ارزیابی خود نیم یا یک سوم آن را برای حضور تصور می کرد همه روز جمعه در انتخابات شرکت کردند.
0⃣1⃣ و در پایان باید گفت که میزان مشارکت، در حقیقت بیش از ۴۱ درصد از واجدین شرایط رأیدهی بوده است چرا که در تعداد واجدین رأی، آمار ایرانیان خارج از ایران نیز احتساب شده است در حالی که اساسا آنها نمیتوانند از خارج از کشور در انتخابات مجلس شرکت کنند.
#انتخاب_مردم
#مشارکت_حداکثری
هدایت شده از یا زینب
🔴 چه کسی تیر خلاص به لیست قالیباف زد؟
▪️بزرگترین ضعف قالیباف در حوزه رسانه است . رسانه قالیباف در مجلس تحت مدیریت شخصی بنام سعید احدیان است . این شخص حامی برجام و ظریف و مخالف طرح ساماندهی فضای مجازی بود . قالیباف اما احدیان را در لیست ائتلافی خود برای انتخابات مجلس معرفی کرد.
▪️در حالی که محمد باقر قالیباف در انتخابات دوره قبل مجلس با کمک رسانه های مردمی انقلابی توانسته بود 1265287 رای کسب کند در این دوره حدود 400 هزار رای کسب کرده، که به معنای کاهش 800 هزارتایی رای وی میباشد.
▪️کاش قالیباف یک بار برای همیشه در اطرافیان خود بازنگری اساسی کند . تصویر مجلس ناکارآمد یا ضعیف در چشم مردم حاصل ناکارآمدی تیم رسانه ای مجلس بود و این اثر نامطلوبی در میزان مشارکت داشت . احدیان حتی نتوانست تبلیغ خودش را بکند تا یک رای مطلوبی در انتخابات بدست بیاورد ...
هدایت شده از یا زینب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥آهای.........
🔸آهای کسانیکه رای آوردید!
🔹آهای تمام مدیران و مسئولین کشوری...
🔸آهای تمام نماینده ها احزاب و جریانهای سیاسی ...
🔹آهای تمام کسانیکه به اعتراض یا از روی جهالت پای صندوق های رای نیامدید...
📌 یادتون باشه این قشر از پابرهنگان پای مملکت و نظام خود ایستادند و رای دادند...
🔸 این ملت امیدشان به خداست که انجام تکلیف می نمایند.
🔰 حتی اعتراضی به بهبود وضعیت فعلی اقتصادی و فرهنگی کشور ندارند چون می دانند: که وضعیت بد کشور به دست نفوذی ها و رانت خوران سیاسی برای و زمین زدن انقلاب درست شده است که در زمان انتخابات ها و بزنگاهها از مردم گروکشی نمایند
🔰 به والله خدا ازتون نخواهد گذشت ای کسانیکه در داخل کشور انتخابات را تحریم نمودید و رای ندادید.
🔹 جریاناتی که فکر می کنند زیر میز پدرخوانده ها زدند بدانند که این ملت و این اقشار ساده دل و بصیر بساط پدرسالاری احزاب و جریانات خود خوانده سیاسی می زنند. نه افراد!
ای کسانیکه به مجلس راه پیدا کردید خداوند و این مردم مظلوم از حق شان نخواهند گذشت اگر خداوند و آنان را فراموش کنید.
که مطمئناً عده ای از شما فراموش خواهید کرد.
✳️حضور پیرمرد غیرتی دامغانی در انتخابات با انبوه برف!گاهی الاغ انسان را به جایی می رساند که شاسی بلند نمی رساند!
هدایت شده از یا زینب
🔴 «موافقین چهل درصدی» که در انتخابات مشارکت کردند، همانها بودند که با تصمیم اولیهی خودشان، قصد مشارکت داشتند. جامعهی هدف نیروهای «جهاد تبیین» در عرصهی مشارکت حداکثری، «مرددین سی درصدی» بودند، اما نخواستیم یا نتوانستیم آنها را همراه کنیم. نخواستن به کنار، اما چرا نتوانستیم؟! ریشهی مشکل چیست؟!
✍ حاشیه:
جهان مجازی ما، «جهان مجازی آنها» نیست. ازاینرو، ما حرفهایمان را برای خودمان تکرار میکنیم! آنها اینجا نیستند! از هر سو که مینگریم به فتنهی شبکههای اجتماعی غربی میرسیم که از ما، یارگیری کرده و میان ما، جدایی واقعی افکنده است. گویا ما یک جامعه نیستیم.
▪️علامه طباطبائی در تفسیر المیزان میگویند: «هممکانی»، تسهیلگر «هماعتقادی» است. پس تفاوت در «زیستجهان جغرافیایی»، تفاوت در «زیستجهان فرهنگی» را به دنبال دارد. ما و آنها، دچار گسستگی مکانی شدیم. اینستاگرام، «وطن دیگر» است و «هویت دیگر»ی هم میآفریند. تکهتکه شدهایم؛ استعمار با ما چنین کرده.
مهدی_جمشیدی (پژوهشگر و نویسنده عرصه فرهنگی)
هدایت شده از یا زینب
🔴 بیسوادی و بیادبی با هم تناسب دارند، از چنان شخصیتهایی چنین الفاظی هم برمیآید.
🔹 هر پدیده انسانی مثل بازار با عوامل ارادی و سیاسی نوسان میکند. در ایران هم بازار مستقیما تحت تأثیر تحریمهای اعمال شده توسطِ «دولت جهانی» قرار گرفته اما نئولیبرالهای وطنی اصرار دارند آن را طبیعی جا بزنند و بگویند با قوانین جبری کار میکند.
🔸 نئولیبرالیسم نه علمی است نه انسانی، کاملا سیاسی و زائده قدرتِ برتر است. در این نگاه بردهداری طبیعی بود، استعمار طبیعی بود، سلطه و تحریم هم طبیعی است. دولت اگر جهانی باشد دخالتهایش مثل قوانین جبری است و فقط باید به آن تن بدهیم.
🔹 نئولیبرالیسم یعنی دعوت به تسلیم: حقارت را بپذیریم و منابعمان را مثل پهلوی و عربها به خدمت اربابِ بزرگ دربیاوریم، با کلیدواژه «دستوری» همه چیز را رها کنیم، با آزادیهای اجتماعی جوانها را تخدیر و از سیاست دور برانیم، آنوقت عقل خواهیم داشت!
👤تهرانی