#سلام_امام_زمانم
عاقبت او #ظهور خواهد کرد
خاک را غرق نور خواهد کرد
روزی از این کویر این برهوت
ابر #رحمت عبور خواهد کرد
دل ما را که خشک و پژمرده است
همــچو باغ #بلور خواهد کرد
آه سوگند میخورم ای دل
عاقبت او #ظهور خواهد کرد
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
❓❓❓❓
طبق روايت امام هشتم (علیه السلام) علت ناگذاري حضرت فاطمه سلام الله علیها توسط پيامبر صلی الله علیه و آله چه بوده است؟
پاسخ:✅
امام رضا (عليه السلام) از اجدادش نقل مىفرمايد: پيامبر (ص) فرمود: اى فاطمه (سلام الله عليها)! آيا مىدانى که چرا «فاطمه» نام گرفتى؟
اميرالمؤمنين (عليه السلام) عرضه مىدارند: شما بفرماييد چرا فاطمه، «فاطمه» ناميده شده است.
پيامبر (صلی الله علیه و آله) فرمودند: زيرا فاطمه (سلام الله عليها) و شيعيان فاطمه (سلام الله عليها) از آتش جهنم بازگرفته شدهاند و به آتش نخواهند رفت.»
العاصمي العسل المصفي ج 1 ص 139
#امام_رضا_علیه_السلام
#حضرت_زهرا_علیهاالسلام
#اهل_بیت
#حدیث
#خاطره
حاج همت دفترچه کوچکی داشت🍃 که در آن چیزهای مختلفی نوشته بود.
یک قسمت این دفتر، مخصوص نام دوستان #شهید🌹 او بود. اسم شخص را نوشته بود و در مقابلش هم، منطقه عملیاتی که در آن شهید شده بود.❤️
یکی، دو ماه قبل از شهادتش،
در اسلامآباد این دفترچه را دیدم. نام سیزده نفر در آن ثبت شده بود🌷🌷 و جای نفر چهاردهم، یک خط تیره کشیده شده بود.
پرسیدم: «این چهاردهمی کیه؟ چرا ننوشتهای؟»
گفت: «این را دیگر تو باید دعا کنی!»😔❤️
@khademe_alzahra313
فاطمیه که میشود
زیاد دست روی سینه بگذارید
و سلام کنید به علی ...
فاطمه غمزده از غربتِ علیست
#صلیاللہعلیک
#یامولایاعلیابنابیطالب
🌷❤شهید_همـت _ هادی❤🌷
🌸در این چله شهدایی که انس خاصی با حضرت زهرا سلام الله علیه 🕊داشتند را معرفی میکنیم🌸
سی و نهمین روز از چله
مهمان سفره 🌷 شهید عل قوچانی 🌷
هستیم .
#شهدا و حضرتزهرا(س)
شهید که شد
جنازش موند تو منطقه
حاج حسین خرازی
منو فرستاد تا دنبالش بگردم
رفتم منطقه ، همه جا رو آب گرفته بود
هر چی گشتم اثری از علی نبود!
خبرش رو که به حاجی دادم، باورش نشد
خودش اومد باز گشتیم، فایده نداشت ،
جنازش موند که موند ...
علی دو سال قبل توی بقیع
متوسل شده بود به بانوی مدینه
خواسته بود شهید که شد
بی مزار بمونه شبیه بی بی
حاجتش رو گرفت ،
همون طور که میخواست
گمنام باقی موند و بدون مزار ...
سردارجاویدالاثر #شهید_علی_قوچانی
فرمانده؛تیپ یکم
لشکر ۱۴ امام حسین(ع)
علی را دیده بودند،همیشه در تلاش و تکاپو بود و خودش را به کاری مشغول می کرد، بعضی شب ها وقتی همه می خوابیدند بلند می شد وزباله ها را جمع می کرد و به محل جمع آوری زباله ها می برد.
با اینکه فرمانده بود ولی از کارهای پیش پا افتاده هم کوتاهی نمی کرد. سوله ای را که برای استقرار نیروها در سنندج تحویل گرفته به تنهایی جارو زد و آماده کرد تا نیروهای گردان که از مرخصی آمدند راحت باشند.آنقدر گرد و غبار روی صورتش نشسته بود که به سختی می شد او را شناخت.
به بیت المال خیلی اهمیت می داد،از طرف سپاه یک سفر به مشهد مقدس رفت ولی وقتی برگشت نصف هزینه ها را محاسبه کرد و پرداخت.
در محور سنندج - کامیاران مورد کمین کومله قرار گرفت با این که از ناحیه کتف و هر دو پا مجروح شده بودسعی کرد ماشین را از تیررس عوامل ضد انقلاب دور کند. می گفت:با این که خودرو آسیب دیده ولی با این حال متعلق به بیت المال است و باید آن را حفظ کرد.
بچه های لشکر حاج علی قوچانی را بارها با تن مجروح و عصا به دست در عملیات ها دیده بودند، به او گفتند:« ظاهراً زخمی شدن ودرد کشیدن برایتان مهم نیست؟» می گفت :« چرا ولی صبر و تحمل مشکلات در راه خدا در نزد وی محفوظ است و نیازی به آشکار کردن آن نیست.»
به قول خودش نمک تمام عملیات ها راچشیده بود،بیش از ده بار در عملیات های مختلف مجروح شد ولی مجروحیت ها باعث سستی او نشد.
به مادرش گفت:« چرا امروز برای سرکشی مجروحین به بیمارستان نرفتی؟»، مادر گفت:«تو خودت مجروح هستی و نیاز به مراقبت داری»، گفت:« من تنها هستم ولی مجروحین در بیمارستان زیادند».خیلی سفارش به مراقبت و سرکشی از مجروحین را داشت.
در آخرین مرخصی که آمده بود برای انتخاب اسم برای فرزندش با همسرش مشورت می کرد، همسرش گفت:« اگر دختر بود اسمش را زهرا بگذاریم»،گفت:«قبول دارم هم زینب،هم فاطمه ،هم زهرا ، همه را دوست دارم هر کدام باشد خوب است، اما زینت هیچوقت آغوش گرم پدر را لمس نکرد».
به مادرش می گفت:« اگر روح از جسم برود آیا دیگر جسم به درد می خورد؟»، مادر گفت:« نه...»، گفت: «اگر جسم را به خاک بسپارند این ناراحتی دارد؟» ، مادر گفت:« نه، یعنی مفقودالاثر ، یعنی این که خدا کسی را که دوست دارد روح و جسمش را با هم می برد». گویا علی از نحوه شهادتش خبر داشت و می خواست نظر مادرش را در این مورد بداند.
👈درسنامه_های_فاطمیه (2)
⬅️برگرفته از بیانات حضرت استاد صمدی آملی👇
✳️ قبر حضرت فاطمه، "سیده نساء العالمین من الاولین و الاخرین" در جوار قبر نبی(ص) است. این مطلب به سه طریق قابل کشف است: الف) اسناد تاریخی و روایی
ب) ضوابط علم جفر
ج) کشف و شهود عرفانی ↘️
👈 الف) اسناد تاریخی:
🔹1) خطبه 202 نهج البلاغه:
❇️ نکته اول: حضرت علی(ع) در حین دفن خطاب به قبر رسول خدا میگوید که فاطمه در جوار و کنار قبر تو نازل و آرمیده شد. «... النازلة فى جوارك..»
❇️ نکته دوم: علی قبل دفن فاطمه به یک نفر(رسول خدا) سلام میدهد: «السلام عليك يا رسول اللّه عنّى و عن ابنتك النازلة فى جوارك..»
❇️نکته سوم: علی(ع) در همین خطبه(۲۰۲) و بعداز دفن فاطمه(س) .موقع خداحافظی در سلامِ خداحافظی و وداع به دو نفر
(پیامبر و فاطمه) خطاب مینماید:
«السلام عليكما سلام مودع»
🔹2. قال رسولالله (ص): «ما بین قبری و منبری روضةٌ من ریاض الجنّة و منبری علی ترعة من ترع الجنّة»، لأنّ قبر فاطمة بین قبره و منبره، قبرها روضة من ریاض الجنّة وإلیه ترعة من ترع الجنّة: میان قبر من و منبر من باغی از باغهای بهشت است و منبر من بر دری است از درهای بهشت». زیرا قبر فاطمه بین قبر رسول خدا و منبر آن حضرت است.
🔹3. از امام صادق سوال شد چرا پیامبر اکرم(ص) فرمودهاند ما بین قبرومنبرم باغی از باغها بهشت است؟ امام جواب دادند چون که قبر فاطمه (س) در این موضع قرار دارد، قبر مادر ما باغی از باغهای بهشت است و دری از بهشت به آن باز میشود.»
🔹4. در محفلی که امام جعفر صادق(علیه السلام) و عیسی بن موسی عباسی حضور داشتند، شخصی پرسید که حضرت فاطمه در کجا دفن شده است. عیسی گفت: در بقیع. آن شخص مجددا از امام سؤال کرد. حضرت فرمود: عیسی پاسخ تو را داد. آن شخص گفت: از شما میپرسم و میخواهم عقیده پدرانتان را بدانم. حضرت فرمود: «دُفِنَتْ فِی بَیْتِه»
🔹 5. امام صادق(ع): قُبِرَت فاطمة فی بیتها الَّذی أدخله عمربن عبدالعزیز فی المسجد
🔹6. ابونصر بَزَنطی از امام رضا(ع) نقل کرده است که از آن حضرت درباره محل دفن فاطمه(س) سؤال شد. حضرت فرمود: دُفِنَتْ فِی بَیْتِهَا فَلَمَّا زَادَتْ بَنُو أُمَیَّةَ فِی الْمَسْجِدِ صَارَتْ فِی الْمَسْجِدِ: حضرت فاطمه در خانهاش دفن شد و زمانی که اُمویان مسجد را توسعه دادند، محل دفن در مسجد قرار گرفت.»
🔹 7. امام هادی(ع): ابو الحسن ابراهيم بن محمد الهمدانى قال كتبت اليه- يعنى إلى الإمام على بن محمّد الهادي (عليهما السلام)- إن رأيت أن تخبرنى عن بيت أمك فاطمة (عليها السلام) أهى في طيبة، أو كما يقول النّاس فى البقيع؟ فكتب هي مع جدّى (صلوات اللّه عليه و آله): محمد همداني ميگويد: به حضرت هادی(ع) نوشتم: اگر صلاح ميدانيد مرا از محل دفن مادرتان فاطمه زهرا (س) آگاه سازيد که آيا در مدينه است يا همانگونه که مردم ميگويند در بقيع قرار دارد؟ آن حضرت در جواب نوشت: «هي مع جدي صلوات الله عليه» يعني حضرت زهرا (س) در جوار جدم رسول الله (ص) دفن شده است».
@khademe_alzahra313
9.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چادرت را بتكان....
🖤نماهنگ بسیار زیبا، ویژه شهادت حضرت زهرا سلام الله علیها....
با هنرمندي خانم فاطمه عبادي...