فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ جمله حکیمانهی امام خمینی که انتشار آن در این روزها واجب است:
💠 فرض بکنید که اگر همه کسانی که در رأس [هستند] بروند پیشنهاد بکنند که فلان آدم را شما وکیل کنید لکن شما به نظرتان درست نباشد، جایز نیست برشما تبعیت کنید. باید خودتان تشخیص بدهید که آدم صحیحی است تا اینکه بتوانید رأی بدهید. | صحیفه امام ج ۱۸ ص ۲۸۴
📣تشکل حوزوی سُعداء قم
از #مردم عزیزمان میخواهم عذر این خادم کوچک خود را به دلیل کاستی های احتمالی در زمان رقابتهای انتخاباتی پذیرا باشند و از میان نامزدهای انقلابی در صحنه رقابت، همچنان که رهبری فرمودند به #اصلح رای دهند:
《و اصلح آن کسی است که در درجهی اوّل به مبانی این انقلاب و این نظام اعتقاد قلبی و واقعی داشته باشد؛ «عَلیٰ بَصیرَةٍ» و «عَلیٰ یَقینٍ» به این راه اعتقاد داشته باشد. و دوّم اینکه کارآمد باشد؛ شب و روز نشناسد، دنبال کار باشد، توانایی داشته باشد برای کار کردن؛ از عناصر خوب و همکاران خوب استفاده کند.》
___
🔷 صفحات رسمی دکتر #علیرضا_زاکانی
🔥یک معلم هم رای نمی دهد به...
🔻به نظرم اگر تبیین خوبی انجام شود حتی یک معلم یا یک عضو نظام تعلیم و تربیت، هرگز در #انتخابات به جریان غربگرا رای نخواهد داد. چرا؟
🔻در دولت روحانی وقتی فانی وزیر آموزش و پرورش شد گفت: «برای افزایش حقوق معلمان باید استخدامهای جدید را کم کنیم»!!
او همچنین گفت: «ما به هیچ وجه نیروی انسانی جدید استخدام نمی کنیم حتی اگر کسی بخواهد رایگان کار کند به خدمت او نیازی نیست»
( B2n.ir/k75330
B2n.ir/k07711 )
🔻با عملی شدن این سیاست در دولت #روحانی، ورودی دانشگاه فرهنگیان از حدود ۲۲هزار نفر در سال ۹۱ به حدود ۴هزار نفر در سال ۹۴ رسید!!
🔻طرح موضوع واگذاری سالیانه ۱۰درصد از مدارس دولتی به بخش غیردولتی موجب می شد تا سالجاری، حدود ۸۰ درصد مدارس دولتی، غیر دولتی شود!!
🔻البته هر دوی این سیاست ها با ورود رهبر معظم انقلاب تا حدی متوقف شد.
🔻در همان دوران، گویا بهواسطه مسائل انتخابات، مدیریت مرکز برنامه ریزی نیروی انسانی وزارت آموزش پروش با نظر عبدالحمید منصوب شد!
🔻موضوعاتی مانند سند ۲۰۳۰ و واگذاری سرپرستی ۵۰ ماهه سرپرستی دانشگاه فرهنگیان به کسی که بر علیه موجودیت آن مطلب نوشته بود و شورای عالی انقلاب فرهنگی او را تأیید نکرده بود، بماند.
🔻نتیجه این اقدامات موجب بی معلمماندن چند هزار کلاس در سالجاری شد.
🔻اما وقتی مردم به دولت #رئیسی_عزیز رای دادند، دانشگاه فرهنگیان احیا شد و در مسیر رشد کمی و کیفی قرار گرفت، رتبه بندی معلمان با تخصیص ۱۰۰ همت اجرایی شد و دهها طرح اصلاحی در نظام تعلیم و تربیت اجرا شد.
حالا هم انتخاب با مردم است.
🌸🤷♂🌸🤷♂🌸🤷♂🌸🤷♂
♦️ضرورت رسیدگی قضایی نسبت به تخلفات و جرائم انتخاباتی♦️
◾️ضروریست برای پاسخگو کردن متخلفین انتخاباتی در هر لباس و مقام، کمیته قضایی انتخابات تحت مسئولیت دادستان کل، رفتار متخلفانه و احیانا مجرمانه کاندیداها، ستادهای آنها و هوادارانشان را در فضای حقیقی و مجازی مستند سازی کند تا بموقع (احیانا بعد از انتخابات) رسیدگی شود.
👈باید مردم احساس کنند که برهم زدن نظم عمومی، منافع ملی و احیانا امنیت ملی تحت پوشش رقابت انتخاباتی، موجد هزینه و مسئولیت مدنی و کیفری برای کاندیداها ست و نظام با هیچکس تعارف ندارد.
👈یادمان باشه که همین امروز پسر بایدین بجرم نگهداری سلاح غیرمجاز و تکمیل خلاف واقع فرم دولتی، تحت تعقیب قضایی قرار گرفته در حالیکه پدرش رئیس جمهور و انتخابات آمریکا هم نزدیکه، لذا در برخورد با جرم و تخلف خط قرمز معنا نداره
✍دکتر محمد ذاکر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️ترک فعل دادستانی، یادآوری♦️
◾️ما که یاد نداریم دستگاه قضایی (دادستانی) نسبت به رفتارهای جرم انگاری شده کاندیداها، مسئولین ستادهای انتخاباتی و لیدرهای تبلیغاتی در رقابت های ریاست جمهوری و مجلس شورای اسلامی، اعلام جرم کرده باشد.
◾️با این فرض، باید گفت که ظاهرا از منظر دادستانی تا بحال جرم یا تخلفی علیه منافع ملی و حقوق عامه صورت نگرفته است!؟
👈 من باب یادآوری به نزدیکترین خاطرات ملت از توهین های حسن فریدون و مهرعلیزاده به شهید رئیسی در مناظره تلویزیونی اشاره میکنم. ورای حقوق خصوصی، از حیث حقوق عمومی و حفظ منافع ملی و عامه چه اقدامی شد؟ بنظر هیچ
👈ترک فعل دادستانی، تضییع منافع ملی و بی توجهی به حقوق عمومی است، اگر از ابتدا با این نوع بی اخلاقی ها که مصداق بارز توهین، افترا، تشویش اذهان عمومی و ترور شخصیت رقیب است برخورد قضایی میشد، رقبا نه تنها بجای لفاظی و گفتار درمانی برا کشور مجبور بودند برنامه محور رقابت کنند بلکه خوراک رسانه ای برای معاندین فراهم نمیگردید و جرم نیز بی کیفر نمی ماند.
◾️بالاخره از یکجا باید ترک فعل متوقف شود، انتخابات چهاردهم زمان مناسبی برای اصلاح رویه انفعالی دادستانی و عمل به قانون است.
👈بنظر بنده، شایسته است مرجع ذیربط، بیانیه ای شفاف صادر و همه رقبا را نسبت به نتیجه رفتار متخلفانه یا مجرمانه که مغایر با منافع ملی است توجیه قضایی کند تا متخلفین بدانند کشور حساب و کتاب داره و رها نیست.
✍دکتر محمد ذاکر اردکانی
طرف را به ده راه نمیدادند سراغ کدخدا را میگرفت😁
◾️اگر بعضی مردم با تعصب قومیتی و زبان و نژاد (شیوه تجزیه طلب ها) رای نمی دادند امثال پزشکیان باید میرفتند دنبال همون طبابت، شما را چه به سیاست!؟
👈برا همین هست که کشور در خیلی موضوعات مشکل داره، زیرا کار در دست کاردان نیست در دست حزب و جناح و تبانی و رانت و ثروت قرار داره
✍دکتر محمد ذاکر اردکانی
◾️دیگه پزشکیان چجوری باید بگه نوچه خاتمی است ؟
سند بالا👆 (مراسم ختم میلی متفرد) علاوه بر رفتار، مواضع و مرتبطین او، به اندازه کافی گویای خاستگاه فکری پزشکیان هست.
👈 اتفاقا خوبه آدم شفاف باشه، بنظرم پزشکیان رو بازی میکنه و مثل بعضی ها خاکستری و مرموز نیست و این حسن اوست.
تکلیف این شخص با رای دهندگان معلومه
👈 موضوع اصلی، آن شخص یا اشخاصی هستند که لباس انقلاب پوشیدند اما تفکر التقاطی و گاها مردم فریب و منفعت طلبانه دارند.
✍دکتر محمد ذاکر اردکانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️رفع فیلتر، وعده پورمحمدی♦️
سوال: کدام سایت ها یا پیامرسان ها فیلتر هستند و به چه علت؟ پاسخ به این سوال، ضرورت فیلتر یا رفع فیلتر را معلوم میکند.
◾️اساسا در همه کشورها بسترهای زیر در اینترنت فیلتر میشوند:
۱- دادها و محتوای آن بر ضد نظم، منافع و امنیت ملی آن کشور باشد.
۲- ضد مبانی فرهنگی و هنجارهای اجتماعی پذیرفته شده آن کشور باشد (فارغ از نوع هنجار)
۳- محتوای منتشره برخلاف پروتکل های قانونی آن سایت یا پیام رسان یا در تعارض با قوانین داخلی کشور، بارگذاری شده باشد.
۴- محل ارتباط گیری تروریسم و گروه های ضد امنیتی و بستر آموزش یا تحریک به شورش و آشوب باشد.
و ... موارد دیگر
◾️حالا جناب پورمحمدی قول رفع فیلتر از کدام بسترهای اینترنتی بالا را میدهند؟!
👈 نکته دیگر اینست که اساسا کدام هویت ها از فیلترشکن استفاده میکنند؟ تبعا عامه مردم نیستند
👈جناب! آیا رفع فیلتر بنفع عامه مردم است یا عوامل ضدانقلاب؛ عناصر ضداجتماعی؛ عناصر ضداخلاقی؛ عناصر کلاهبردار و ...
👈این وعده آقای پورمحمدی (شواف) بمنزله توسل به هر وسیله برای جذب آرا خاکستری یا مردد است که با تفکر دینی مغایر و در تعارض است. اساسا سیره معصومین و تعالیم دینی، استفاده از هر ابزار برای رسیدن به هدف را منع کرده، نمونه آن را در عدم ترور ابن زیاد در خانه ی هانی توسط مسلم ابن عقیل میبینیم.
مضافا اینکه، رهبری معظم به دفعات راجع به خطرات فضای مجازی هشدار داده اند
👈 شاید بتوان رقابت انتخاباتی را بمنزله آزمونی برای غربال مدعیان و شناسایی ناخالصی ها از نظام سیاسی دانست.
✍دکتر محمد ذاکر اردکانی
♦️حمله به امنیت روانی جامعه و منافع ملی♦️
◾️معصومه ابتکار، عنصر مشکوک الهویت که سوالات و ابهامات جدی در ارتباط با بهایی بودن او مطرح است (و دستگاه امنیتی آن را شفاف سازی نکرده است)، طی فایل صوتی فوق با وقاهت تمام ضمن نشر اکاذیب، امنیت روانی جامعه را خدشه دار کرده و جدا از توهین به رئیس جمهور شهید که حاکی از ذات خبیث این زن است،
شعور ملت ایران (تشییع کنندگان میلیونی و عزاداران) را نیز مورد استهزا و تمسخر قرار داده است.
◾️ یادآوری: 👈 پس از شهادت رئیس جمهور، دادستان کل، طی بخشنامه ای کشوری به دادستانی ها ابلاغ نمود که با هر فعالیت اجتماعی (حقیقی و مجازی) که مصداق مخدوش کردن امنیت روانی جامعه، تشویش اذهان عمومی، نشر اکاذیب و توهین به شهدای خدمت باشد، برخورد قضایی کرده و برای متهمین اعلام جرم شود.
👈سوال اینست: اگر موضع این عنصر مظنون بهایی و اظهارات صهیونیستی او مصداق توهین و نشر اکاذیب برعلیه امنیت روانی جامعه نیست (که هست) پس چه اقدامی مصداق این جرائم میتواند باشد؟!
دادستان محترم تهران 👈الوعده وفا،
◾️لازم است نسبت به اظهارات این عنصر بی حیا و وقیح که دقیقا مصداق ارتکاب به جرائم مصرح در بخشنامه دادستانی کل، و جرائم قانون مجازات اسلامی است شجاعانه و بدون تبعیض، اقدام کنید. ملتی که در تشییع میلیونی پیکر شهدا مثل امواج دریا شرکت کردند منتظر نتیجه اقدامات دستگاه قضایی خواهند بود.
✍دکتر محمد ذاکر اردکانی