#صبحتبخیرمولایمن
◾️ آجرک الله یامولای یاصاحب العصر و الزمان فی مصیبة جَدک المظلوم و ساعدالله قلبک الشریف فی هذه المصیبة ، و لعن الله اعدائکم و جعلنا الله من موالیکم و معکم فی الدنیا و الآخره و عجل الله تعالی فی فرجکم الشریف
🏴 عَظَمَ الله اُجورنا وَ اُجورکُم
▪️تسلیت بغض آلود ما
منتظران دل غمین را
در عزای جد عزیزتان،
پذیرا باشید...
یکی از همین روزهای نزدیک
بازمی.آیید و ما
در سایهی امن و پدرانهتان،
بقیع را
غرق چراغ و گل و نور میکنیم
یکی از همین روزهای نزدیک،
بغض غربت مزار صادق آل محمد، شکسته میشود
و فضا را همهمهی زائران مشتاق
پر میکند...
به همین زودی...
به همین نزدیکی...▪️
#الّلهُـمَّعَجِّــلْلِوَلِیِّکَـــالْفَـــرَج
#شهادتامامجعفرصادقتسلیت
✅ امام صادق علیهالسلام رئیس مذهب شیعه نیست!
این مطلب را هم بشنوید👇
eitaa.com/ghorbanimoghadam_ir/974
این مطلب را هم بخوانید👇
eitaa.com/shobhe_shenasi/8176
#آجرک_الله_یا_صاحب_الزمان_عج
در مدینه هیزمی می سوزد و
باز حرف میخ و مسمار و در است
بر زمین افتادنش یعنی که او
روضه هایش روضه های مادر است
#شهادت_امام_صادق_علیه_السلام را تسلیت عرض مینماییم.🏴
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
7.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔷گریه ها و.ناله های امام صادق (عج)برای امام زمان(عج)😔
🤲التماس دعای فرج
تنها ترین امام همه دوران ها 😭😭
✔️فوق العاده زیبا و شنیدنی
#اَلَّلهُمعجِّللِوَلیِڪَالفرَج
شیخ احمدکافی-روضه امام صادق-ع.mp3
13.42M
ویژه شهادت امام صادق علیه السلام / با صدای ماندگار مرحوم کافی (ره)
🏴 🏴🏴🏴🏴
التماس دعا
🔳🔳🔳🔳🔳🔳🔳🔳🔳🔳🔳🔳🔳🔳🔳
👈امام صادق(علیه السلام) از چه روش مبارزاتی استفاده کردند؟
بعد از قیام امام حسین علیهالسلام، امامان شیعه مسیری جدید را در تفکر شیعی باز کردند؛ مسیری که در آن تحرکات سیاسی و یا قیام علیه ظلم و استبداد به شکل ظاهری به حداقل رسید و در عوض سیره شاگردپروری و نظامسازی علمی پررنگ شد. این سیره گرچه از امام سجاد (علیه السلام) شروع شد و امام باقر(علیه السلام) نیز همین راه را ادامه دادند، ولی این امام صادق (علیه السلام) بود که استراتژی جدید شیعه را به اوج رسانید.
اگر پس از گذشت یازده قرن از غیبت کبری هنوز شیعه با اقتدار نفس می کشد، مرهون استراتژی دقیق امام صادق است
بنابراین میتوان توسعه علم، فرهنگ، گفتمان اسلامی و همچنین تشکیل کرسیهای علم آموزی و شاگردپروری را یکی از تفاوتها و تمایزهای سیره امام صادق (علیه السلام) نسبت به معصومین قبل از او دانست.
از تمایزهای دیگر زندگی امام صادق علیه السلام میتوان به تفاوتهای ظاهری ایشان، مانند نوع پوشش فاخری که داشتند اشاره کرد؛ ظاهری که اعتراضهای زیادی را به خصوص از طرف متصوفه متوجه ایشان می کرد. اعتراض کنندگان می گفتند چرا از سیره زاهدانه و ساده زیستانه جدت امیرالمومنین پیروی نمی کنی؟ و حضرت هم اقتضائات هر عصر را دلیل تفاوت ظاهری خود معرفی می کردند. این پاسخ حضرت یک درس بزرگ برای ما شیعیان دارد و آن اینکه مذهب تشیع مانند بسیاری از مکاتب، دگم و ثابت نیست و با توجه به شرائط هر عصر قابل انعطاف است و این پویایی مذهب شیعه را میرساند.
👈مهندسی فرهنگی به جای قیام مسلحانه
شاید یکی از مهمترین ابهامات زندگی معصومین پس از قیام عاشورا، تقیه کردن و تغییر روش از قیام و مبارزه به درس و بحث علمی باشد، به خصوص امام صادقی که به گواهی تاریخ، حدود چهار هزار شاگرد داشتند اما باز هم قیام نکردند.
بعضی ها با استناد به روایاتی از این معصومین ثابت میکنند که قیام نکردن آن حضرات، دلیلی جز نداشتن یار و پیرو حقیقی نداشته است. به طور مثال امام صادق(علیه السلام) در پاسخ به چرایی قیام نکردنشان، به گلّهای بز اشاره میکنند و میفرمایند: اگر این تعداد یار داشتم قیام میکردم؛ سدیر صیرفی، راوی این حدیث می گوید در آن گله فقط هفده بزغاله وجود داشت[1]. از طرفی شاگردان امام صادق(ع) همه از شیعیان نبودند، بلکه از مکاتب مختلف در درس ایشان شرکت میکردند و بسیاری از شیعیان هم فقط مردان علم و دانش بودند و نه جنگ و جهاد. به همین دلیل یاران حقیقی و دلاوری که بتوان با آنان سپاه تشکیل داد وجود نداشت.
این امام صادق(ع) بود که به شیعیان یاد داد چگونه در غیاب امام زمانشان، به بن بست نرسند و خودشان مسائل دینی را استنباط کنند تا در شبهات مختلف به مشکل بر نخورند .
اما شاید این جواب کامل نباشد؛ چراکه مگر امامان دیگر چه تعداد یار داشتند که قیام و شهادت را بر ماندن در دنیا ترجیح می دادند؟ گرچه امام با این جمله نبود یار و پیرو حقیقی را گوشزد کردند ولی قیام نکردن ایشان را می توان به گونه ای دیگر نیز توجیه کرد که البته منافاتی با جواب مذکور ندارد.
جواب دیگر این است که شیعه تشنه قیام کردن نبود، شیعه قیام امام حسین(ع) را در کارنامه داشت که تا قیامت برای تبلیغ کردن دین و مذهب کافی است؛ شیعه نیازمند زیرساختهای علمی و کرسیهای مجتهدپروری بود که بتواند کمرنگ شدن حضور معصوم در جامعه را تاب بیاورد. در حقیقت اگر پس از گذشت یازده قرن از غیبت کبری هنوز شیعه با اقتدار نفس می کشد، مرهون استراتژی دقیق امام صادق(ع) است؛ این امام صادق(ع) بود که به شیعیان یاد داد چگونه در غیاب امام زمانشان، به بن بست نرسند و خودشان مسائل دینی را استنباط کنند تا در شبهات مختلف به مشکل بر نخورند.
منبع: سایت تبیان