┄┅─✵💝✵─┅┄
#بسم_الله_الرحمن_الرحیم
🍃بہ نام او ڪه...
🌼رحمان و رحیم است
🍃بہ احسان عادت
🌼وخُلقِ ڪریم است
سلاااام
الهی به امیدتو
صبحتون بخیر💖
وَ يَزِيدُ اللَّهُ الَّذِينَ اهْتَدَوْا هُدىً وَ الْباقِياتُ الصَّالِحاتُ خَيْرٌ عِنْدَ رَبِّكَ ثَواباً وَ خَيْرٌ مَرَدًّا «76»
كسانى كه هدايت يافتهاند، خداوند بر هدايتشان مىافزايد و نيكىهاى ماندگار، ثوابش نزد پروردگارت بهتر و خوش فرجامتر است.
كلمه «مَرَدّ» به معناى عاقبت ومنفعت است. وكلمهى «ثواب» به معناى جزاى عمل است كه به انسان بر مىگردد، چه خير باشد و چه شر؛ لكن بيشتر در خير استعمال مىشود. «1»
در آيهى قبل خوانديم كه گمراهان، در گمراهى بيشترى قرار مىگيرند. اين آيه مىفرمايد:
هدايت يافتگان نيز در هدايت و نورانيّت بيشترى قرار مىگيرند.
در بعضى روايات مىخوانيم: مراد از «الْباقِياتُ الصَّالِحاتُ» ذكرِ «سبحان الله و الحمد لله و لا اله الا الله و الله اكبر» است. «2»
‼️بزرگترین مژده و بالاترین نوید به کسانی که ملتزم به #معرفت_امام خود هستند:
✨هركس امام زمانش را بشناسد انگار که با حضرت قائم عليه السلام درخيمهاش حضور دارد.
🔸 امام صادق عليه السلام فرمود: امامت را بشناس؛ زيرا زماني که امامت را شناختي، جلو افتادن و يا به تأخير افتادن اين امر ضرري به تو نميزند. به درستي که خداوند فرموده است: «روزى كه هر گروهى را با پيشوايشان فرا مىخوانيم» پس کسي که امامش را بشناسد؛ همانند کسي است که با قائم عليه السلام در خيمهاش باشد.
📗📔 كتاب الغيبة النعماني، جلد : 1 صفحه : 352
❗️در این روایت به اهمیت معرفت امام تاکید شده ؛ بخصوص در این برهه زمانی با وجود فرقه های نوظهور با این معرفت، هیچگاه به انحراف کشیده نخواهیم شد؛
ما عقل کل نیستیم و اگر قرار است در مسیری وارد شویم باید معلمی اختیار کنیم. نخستین وظیفه و تکلیفی که در عصر غیبت بر دوش منتظران گذاشته شده شناخت امام زمان است. شناخت معلمی که تمام و کمال خود را در اختیارش بگذاریم تا در مسیر تا مقصد، راهنما و نجات بخش ما باشد .
در هرحالتی هستید به امام خودتان #پناه ببرید.
#الّلهُـمَّعَجِّــلْلِوَلِیِّکَـــالْفَـــرَج
#سلام_امام_زمانم
صد قافله دل به جمکران آورديم!
رو جانب صاحب الزمان آورديم!
ديديم که در بساط ما آهی نيست
با دست تهی، اشک روان آورديم!
هدایت شده از روشنا ( آوای بیداری ) 🇵🇸🏴
🎁🎁🎁🎁🎁
باعرض سلام خدمت عزیزانی که در مسابقه نقاشی شرکت کردند با توجه به اینکه استقبال زیادی از این طرح شد تصمیم گرفتیم به تمامی عزیزانی که متولد۹۵ به بالا هستند و نقاشی ارسال کردندمبلغ 10000تومان به عنوان هدیه به این عزیزان تعلق بگیرد.بنابراین لطفا شماره کارت بانکی خود را در اسرع وقت به آیدی👇👇👇
@nazanin6400
ارسال کنند .🌺🌺🌺🌺
✅ #نماز_شب
🔸گاهی محاسن انسان، سفيد شده، اما تازه دارد نقشه میکشد که نماز اول وقت بخواند!
🔸«اگر کسی تدبير نکرد، شيطان بر انسان سبقت می گيرد. ما بايد تدبير کنيم و بر فرصتها سبقت بگيريم.
🔸اگر شما برنامهريزی و تدبير برای شبتان نکرديد، يکشب، دوشب، دهشب و... همهاش میگذرد و آدم میبيند يکسال دوسال، دهسال گذشته و پير شده و فرصتها تمام شده است و هنوز میخواهد که نماز شب بخواند!!!!!
🔸يا هنوز دارد نقشه میکشد که نماز صبحش را اول وقت بخواند!!!يا محاسنش مثل من سفيد شده است و تازه دارد نقشه می کشد که نماز اول وقت بخواند! اين انسان چند وقت ديگر به مقصد میرسد، فقط خدا میداند!!
🖋استاد سید محمد مهدی میرباقری
#نماز_شب_را_به_نیت_ظهور_میخوانیم
3.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📣 #طبق_برنامه_چهارشنبه_ها:
💐#آشنایی_باامامان_و_پیامبران
🔶 #امام_حسین(ع)
✅ انیمیشن دیدنی داستان ورود امام حسین(ع) به کربلا و توبه حر