14.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺زیارت امامین عسکریین
#شهادت_امام_حسن_عسکری علیهالسلام را به محضر آقا و مولامون صاحب العصر و الزمان ارواحنا له الفداء تسلیت عرض میکنیم.
امام در روزهای آخر عمرشان میخواستند بخوابند به من فرمودند: اگر خوابیدم برای اول وقت نماز صدایم بزن گفتم: چشم دیدم اول وقت شد و امام خوابیدهاند حیفم آمد صدای شان بزنم ـ عمل جراحی، سرم به دست، گفتم صدای شان نزنم بهتر است. چند دقیقهای از اذان گذشت و امام چشم های شان را باز کردند.
گفتند:وقت شده؟، گفتم: بله. امام فرمودند: چرا صدایم نزدی؟ گفتم: ده دقیقه بیش تر وقت نگذشته است.
گفتند: مگر من به شما نگفتم ـ امام سپس فرزندش را صدا زدند که«احمد بیا » و فرمودند: ناراحتم، از اول عمرم تا حالا نمازم را اول وقت خواندهام چرا الان که پایم لبگور است، ده دقیقه تأخیر افتد.
⚫️یکی از نکات مشترک در زندگی تمام علما و مراجع بزرگوار شیعی اقامه نماز در اول وقت است.
#امام_خمینی_ره
#سیره_علما
#نماز_اول_وقت
7.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
موضوع : غمهای امام حسن عسکری(ع)
سخنران:استاد علے خیرآبادی
قرارگاه سایبرے حضرت بے بے رقیه(س)
مرکز مکتب الزهرا سلام الله علیها
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 ارزش هدایت یافتگان از منظر #امام_حسن_عسکری (ع)
☑ استاد #انصاریان
شهادت #امام_حسن_عسکری
اهل بیت و شیعه نماها
یک شب فرماندار سامرا، به امام حسن عسکری علیهالسلام گفت:
یک نفر که ادعای تشیع میکند، در حین ارتکاب سرقت، دستگیر شده است
امام حسن عسکری علیهالسلام فرمودند:
پناه بر خدا! این فرد از شیعیان علی نیست و خداوند تنها به این خاطر که او فکر میکند شیعه علی است، در دست تو گرفتارش نموده است.
شیعیان حضرت علی، هم اعتقادات صحيح دارند و هم اعمال صحيح.
شیعه کسی است که خدا را توصیف میکند با همان صفاتی که خدا خودش را توصیف کرده.
شیعیان امیرالمؤمنین کسانی هستند که در مسیر حق، از جان گذشتهاند و از مرگ نمیترسند. شیعیان امیرالمؤمنین کسانی هستند که دیگران را بر خود ترجیح میدهند. آنها در صحنه گناه حاضر نمیشوند و حتی در نیت و قلبشان هم نیت بد ندارند.
آنها در هنگام اجرای فرمان الهی پنهان نمیشوند. شیعیان امیرالمؤمنین کسانی هستند که در تکریم و نیکی کردن به مومنین، اقتداي به علي دارند.
📚التفسیر المنسوب إلی الإمام العسکری، جلد ۱، صفحه ۳۱۶
29.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خــاطــراتــے از جــبــهه
از لــســان شــهیــد ســردار ســلــیــمــانــے
ســخــنــران اســتــاد عــلــے خــیــرآبــادے
قــرارگــاه ســایــبــرے حــضــرت بــے بــے رقــیــه(ســ)
✅ صفات و كرامات امام حسن عسكرى (ع)
✍️ برخى از معاصران امام او را چنین وصف كرده اند: آن حضرت سبزه بود و چشمانى فراخى داشت، بلند بالا و زیبا چهره و خوش هیكل وجوان بود و از شكوه و هیبت بهره داشت
📕(سیرة الائمة الاثنى عشر، ص490).
🔹هنگامى كه طاغوت بنى عبّاس امام حسن عسکری (ع) را در بند انداخت، بعضى ازعبّاسیان به صالح بن وصیف كه مأمور زندانى كردن امام حسن عسکری (ع) بود، گفت:
👈بر اوسخت بگیر و او را آسوده مگذار. صالح گفت: با او چه كنم؟ من دو تن ازبدترین كسانى را كه توانستم پیدا كنم، یافتم و آنها را مأمور وى ساختم و اینك آن دو در عبادت و نماز به جایگاهى بزرگ رسیده اند. سپس دستور داد آن دو تن را احضار كنند، از آن دو پرسید: واى بر شما! شما بااین مرد ( امام حسن) چه كردید؟
👈آن دو گفتند: چه توانیم گفت درباره مردى كه روزها روزه مى دارد وتمام شب را به نماز مى ایستد و با كسى هم سخن نمى شود و به كارى جز عبادت نمى پردازد.چون به ما مى نگرد به لرزه مى افتیم و چنان مى شویم كه اختیارمان از كف بیرون مى شود.
📕( سیرة الائمة الاثنى عشر، ص309).
🔹 ابو یوسف شاعر متوكّل معروف به شاعر قصیر یعنى شاعر كوتاه قد. روایت كرده است كه پسرى برایم زاده شد و تنگدست بودم. به عدّه اى یادداشتى نوشتم و از آنها كمك خواستم. با نا امیدى بازگشتم به گرد خانه امام حسن علیه السلام یك دور چرخ زدم و به طرف در رفتم كه ناگهان ابو حمزه كه كیسه اى سیاه در دست داشت بیرون آمد. درون كیسه چهار صد درهم بود.
🔹️او گفت: سرورم مى گوید: این مبلغ را براى نوزادت خرج كن كه خداوند در اوبراى تو بركت قرار دهد.
📕( سیرة الائمة الاثنى عشر، ص 294).
🔹 از ابو حمزه نصیر خادم روایت شده كه گفت: بارها شنیدم كه امام حسن عسكرى علیه السلام با غلامانش و نیز دیگر مردمان با همان زبان آنها سخن مى گوید در حالى كه در میان آنها، اهل روم، ترك و صقالبه بودند. از این امر شگفت زده شدم و گفتم: او در مدینه به دنیا آمده و تا زمان وفات پدرش در بین مردم ظاهر نشده و هیچ كس هم او را ندیده پس این امرچگونه ممكن است؟ 👈من این سخن را با خود گفتم پس امام حسن عسكرى (ع) رو به من كرد و فرمود: خداوند حجّت خویش را از بین دیگر مخلوقاتش آشكار ساخت و به او معرفت هر چیز را عطا كرد. او زبانها و نسب ها و حوادث را مى داند و اگر چنین نبود هرگز میان حجّت خدا و پیروان او فرقى دیده نمى شد.
📕( سیرة الائمة الاثنى عشر، ص268).