💢🔘💢🔘💢🔘💢💢🔘💢
📌مباهات بر ملائکه
مگر چه قدر می خواهی بخوابی؟ استاد ما حضرت حـاج شــــیخ عـلی اكـــبربـرهـــان (ره) می فـرمـودنـد : آن قــدر در قــبر بــخوابــیم كــه استـخـوان هـایـمان بپوسد،یك شب هم بلند شو ببین چه خبـــر است. پــیامـبراكـرم (ص) می فرمایند: وقتی بنده ای از خواب شیرینش و از رختخوابش برخیزد در حالی كه خواب آلود است، برای این كه به سبب نماز شبش می خواهد كه خداوند را راضی كند، خداوند متعال به سبب آن بنده ، بر ملائكه مباهات می كـند و می گـویـد : این بـنده مـرا می بینید كه بلند شده و خواب شیرینش را ترك كرده تا كاری را انجام دهد كه بر او واجب نكرده ام؟ شاهد باشید كه من او را آمرزیدم.
🗓 گزیده ای از سخنان آیت ا..مجتهدی(ره)
🌺 هر روز یک شهید بزرگوار رو خدمتتون معرفی میکنیم تا انشاالله با ۳۱۳ شهید آشنا شوید🌺
#شهید_محمدرضا_مزینانی
محمدرضا مزيناني چهاردهم دي 1345، در شهرستان دامغان به دنيا آمد. پدرش علي و مادرش زهرا نام داشت.
دانش آموز سوم راهنمايي بود. به عنوان بسيجي در جبهه حضور يافت. بيست و چهارم خرداد 1361، در رودخانه نيسان بر اثر اصابت تركش خمپاره به شكم، شهيد شد.
پيكر وي در گلزار شهداي فردوسرضاي زادگاهش واقع است.
بخشی از وصیت نامه :
مگر مادر جان مگر من از قاسم بهترم ، در صحراى گرم و سوزان كربلا قاسم به نداى هل من ناصر ينصرنى حسينش لبيك گفت و الان هم فرياد حسين زمان را عده اى از مومنان لبيك گفتند و در صف مجاهدان فى سبيل الله پيوستند.
و مادرم مگر تو بهتر از زينب و فاطمه زهرا (س) هستى پدرجان مگر معلمت حسين (ع) نيست همان شهيدى كه طفل شيرخوارش را هم در راه خدا فدا كرد و خود نيز فدا شود و يزيديان تير را برگلوى نازنين كودك شيرخوارش فرود آوردند مگر آنها براى حسين (ع) عزيز نبودند و على را بگويم كه بر زهرايش سيلى كوفتند و خود نيز در محراب به درجه شهادت رسيد پس پدر جان از معلمت درس آزادگى وشهادت بياموز .
#نجوایمهدوی
⚘نام تو نقش و نگار
لوح دیوار دل است
زندگی بی نام تو
معنای مردن می دهد⚘