در روایات اسلامی و بخصوص شیعه، سفیانی از جمله کسانی است که در آخرالزمان نقش مهمی برعهده دارد.[۴][۵] اسم او «عثمان بن عَنبَسه» و از فرزندان ابوسفیان است.[۶] در روایات اسلامی او را با صورتی سرخ، پوستی سفید و چشمانی زاغ توصیف کردهاند.[۷] او از شهرهای روم بپا میخیزد و بر گردناش صلیب دارد[۸]
حتمی بودن قیام سفیانی
جعفر صادق در روایتی در بحارالانوار[۹] دربارهٔ حتمی بودن قیام سفیانی میگوید:[۱۰]
سفیانی از نشانههای حتمی ظهور است و خروج او از آغاز تا انجام پانزده ماه به طول میکشد...
در روایتی از علی:
" بعد از خروج سفیانی به اندازه یک وضع حمل (معادل 9 ماه) بر او بشمارید. "
قیام سفیانی
بنابر روایات متعدد آغاز حرکت سفیانی از وادی یابس است.[۱۳] اما بنابر روایتی در نسخه خطی ابن حماد[۱۴] بهنقل از محمد بن جعفر بن علی، آغاز حرکت سفیانی از روستایی به نام أندرا است. وی ۷ نفر همراه نیز دارد.[۱۵] بنابر روایات قیام او سه مرحله دارد:
تثبیت قدرتپیکار در عراقبازگشت به شام
زمان آغاز قیام
بنابر روایت دیگری[۱۱] از جعفر صادق، قیام سفیانی در ماه رجب رخ خواهد داد.[۱۲]
تثبیت قدرت
سفیانی در ابتدا دست به یک شورش زده و پس از ۶ ماه جنگ مداوم بر ۵ منطقهٔ دمشق، اردن، حمص، فلسطین و قنسرین غلبه میکند[۱۶][۱۲]، سپس بر تمامی منطقه شام به جز لبنان مسلط شده و بر آنجا فرمانروایی میکند[۱۷][۱۸].
پیکار در عراق
او بعد از سلطه بر تمامی منطقه به عراق و حجاز لشکرکشی میکند.[۱۲] هدف اصلی او برای ورود به عراق، مقابله با سپاه ایران است که میخواهند که برای فتح سوریه و قدس از راه عراق به آنجا بروند.[۱۹] سپس سپاه سفیانی وارد قرقیسیا میشود.
جنگ قرقیسیا

تصویری از فرات، جنگ قرقیسیا در کنار این رود رخ میدهد.
پس از ورود سفیانی به منطقهٔ قرقیسیا جنگی رخ میدهد که به جنگ قرقیسیا معروف است. قرقیسیا شهر کوچکی بوده در مدخل نهر بوخار در رود فرات که امروزه فقط خرابههای آن نزدیک شهر دیرالزور نزدیک مرز سوریه با عراق قرار دارد.[۲۰]
جنگ قرقیسیا در مرزهای سوریه، عراق و ترکیه به وقوع خواهد پیوست. دلیل اصلی این جنگ پیدا شدن گنجی در رود فرات است.[۱۹] این گنج به صورت کوهی از طلا و نقرهاست که از درون فرات بیرون کشیده میشود[۲۱]. همهٔ مردم برای دستیابی به آن گنج وارد این سرزمین شدهاند و به همین خاطر جنگ سختی رخ میدهد که به کشته شدن صدها هزار نفر میانجامد[۱۹].
در روایات شیعی[۲۲] از این نبرد به نام سفرهٔ الهی یاد شده، چون در آن سفیانی به جنگ با أبقع و أصهب که دشمن مشترک سفیانی و شیعیان هستند، میپردازد که این امر باعث کشته شدن بسیاری از سپاهیان سفیانی میشود[۲۳]. در این جنگ سفیانی بر سپاهیان أبقع و أصهب پیروز میشود و هر دوی آنها را به قتل میرساند. در این جنگ صدهزار نفر کشته میشوند[۲۳]. سپس سفیانی هفتاد هزار نفر از سپاهیانش را به سوی کوفه اعزام میکند[۲۴].
اشغال عراق
حاکم عراق در زمان حملهٔ سپاه سفیانی فردی به نام شیصبانی است[۲۵]. سپاه سفیانی متشکل از صد و سی هزار نفر[۲۰]، از سمت غرب به عراق وارد میشوند و به سپاهیان شیصبانی حمله کرده و تمامی سپاهیان او را از بین میبرند[۲۵]. سفیانی با سلطه بر عراق، کشتار بزرگی را ترتیب میدهد[۲۵][۲۶]. سپاه سفیانی در شهرهای بغداد، الانبار، صرات، فاروق و روحا مستقر میشوند[۲۷].
سپاه سفیانی در عراق با نیروی مقاوم خاصی روبهرو نمیگردد. تنها گروه اندکی به رهبری مردی عجم که از اهل کوفهاست با او به مقابله میپردازند ولی فرماندهٔ ارتش سفیانی او و نیروهایش را در منطقهای میان حیره و کوفه به قتل میرسانند[۲۸].
تنها چند هفته بعد از سلطهٔ سفیانی، به او خبر میرسد که سپاهیان ایران برای پیوستن به سپاهیان مهدی شروع به حرکت به سمت عراق کرده اند[۲۹]. نیروهای سفیانی در برابر آنها عقب نشینی میکنند و با آنها درگیر نمیشوند[۲۹]. دلیل اصلی این عدم رویارویی این است که سفیانی میخواهد بعد از پیوستن نیروهای ایران و یمن به سپاه مهدی به آنها حمله کند و تمامی مخالفان را یک جا شکست بدهد[۲۹].
فرو رفتن لشکر سفیانی در زمین

سفیانی برای گرفتن کعبه به سمت مکه میرود
حاکم حجاز که نمیتواند با سپاه حجت بن حسن مقابله کند از سفیانی میخواهد تا به کمک او بیاید[۳۰]. سفیانی سپاه خود را دو قسمت کرده، نیمی را به شام و نیمی را به حجاز میفرستد[۳۱]. سپاهیان او در ابتدا شهر مدینه را اشغال میکند و تمامی شیعیان شهر را قتل عام میکند[۳۲] . دوازده هزار نفر از سپاهیان سفیانی سپس به سمت شهر مکه میروند[۲۰]. آنگاه سپاهیان سفیانی که برای فتح مکه و کعبه به آن سو رفتهاند در بیابان بیداء گرفتار حادثهای عجیب میشوند و همگی به جز دو یا سه نفر درون زمین فرو میروند. [۳۳][۲
نبرد اهواز
نیروهای حجت بن حسن که به فرماندهی شعیب ابن صالح [۳۴][۳۵] در منطقهٔ کوه سفید در حوالی شهر استخر مستقر شدهاند با بقایای سپاهیان سفیانی در عراق در جنگی که به نبرد اهواز معروف است میپردازند[۳۵].
نبرد قدس
بعد از جنگ اهواز، سپاهیان ایران به همراه سپاهیان حجت بن حسن به سمت شام لشکرکشی میکنند[۳۶] و در مرج عذرا در ۳۰ کیلومتری شهر دمشق اردو میزنند[۳۶]. در این هنگام، سفیانی به ملاقات حجت بن حسن میرود و تسلیم میشود[۳۷] اما در ادامه تحت تأثیر نزدیکان و پشتیبانانش از تسلیم شدن منصرف میشود، از دمشق عقب نشینی کرده و به رمله در فلسطین میرود[۳۶]. شعیب ابن صالح همراه با سپاهیانش که در حدود یک میلیون نفر[۳۸] هستند پس از گذشت از شام به فلسطین میروند و جنگ عظیمی میان آنان و سپاهیان سفیانی و پشتیبانهای او در مناطق طبریه، صور، عکا و قدس در میگیرد که با شکست سفیانی به اتمام میرسد[۳۸].
سرانجام قیام سفیانی

تصویری هوایی ساحل شهر طبریه
بعد از شکستهای متعدد سپاهیان سفیانی، در جنگهای اهواز و قدس و حادثهٔ فرو رفتن سپاهیانش در زمین، او به دست یکی از سپاهیان حجت بن حسن دستگیر میشود و در کنار دریاچهٔ طبریه در ناحیهٔ ورودی قدس کشته میشود.[۳
خـ♡ـداوندا
امروز را با نام زیبایت
صبح میکنم
باشد که مرا از من رهایی دهی
و در فیض خودت
زندگیام را برکت ببخشی
تا هر آنچه ارادہ و خواست تو
در آن است برایم مقدر شود
🍃بِسْـمِ ٱللهِ ٱلْرَّحْمٰـنِ الْرَّحیـمْ🍃
🌸 الهـی بـه امیـد تــو 🌸
💠 خادم
╭─┅🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃┅─╮
@khademngoo
╰─┅🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃┅─╯
🔸🔹🔸🔹🔸🔹
🔹🔶🔹🔶🔹
🔶🔹🔶🔹
🔹🔶🔹
🔶🔹
🌼🍃 وَقَالَ رَبُّکُمُ ادْعُونِى أَسْتَجِبْ لَکُمْ إِنَّ الَّذِینَ یَسْتَکْبِرُونَ عَنْ عِبَادَتِى سَیَدْخُلُونَ جَهَنَّمَ دَاخِرِینَ🍃🌼
🌸🍃و پروردگارتان گفت: «مرا بخوانید تا براى شما اجابت کنم. همانا کسانى که از عبادت من سر باز زده و تکبّر مى ورزند به زودى با سرافکندگى به جهنّم وارد مى شوند». 🍃🌸
{سوره ی غافر ، آیه ۶۰ }
💠 نکته ها :
سؤال: با این که خداوند وعده استجابت داده است، «اُدعونى استجب لکم» چرا برخى دعاهاى ما مستجاب نمى شود؟
پاسخ: الف) بعضى اعمال نظیر گناه و ظلم و خوردن لقمه حرام و عفو نکردنِ کسانى که از ما عذرخواهى مى کنند، مانع استجابت دعا مى شود.
ب) گاهى مستجاب شدن دعاى ما نظام آفرینش را به هم مى ریزد، نظیر دانش آموزى که در امتحان جغرافیا در پاسخ این سؤال که آیا سطح دریاها بالاتر است یا کوهها؟ چون به اشتباه نوشته بود «سطح دریاها بالاتر است!» از خداوند خواسته بود که این دو را جا به جا کند تا او نمره قبولى بگیرد!
به هر حال خداوند همان گونه که قادر است، حکیم نیز هست.
ج) گاهى آن دعا مستجاب نمى شود، ولى مشابه آن مستجاب مى شود.
د) گاهى اثر دعا در آینده خود انسان یا خانواده و نسل او یا در قیامت نتیجه مى دهد و فورى مستجاب نمى شود.
هر دعایى که مستجاب نشود در حقیقت دعا نیست، چون دعا به معناى طلب خیر است و بسیارى از خواسته هاى ما شرّ است نه خیر.
☘آداب دعا در قرآن
۱. دعا همراه ایمان و عمل صالح باشد. «یستجیب الذّین آمنوا و عملوا الصالحات»
۲. با اخلاص باشد. «فادعوا اللّه مخلصین له الدین»
۳. با تضرّع و مخفیانه باشد. «ادعوا ربّکم تضرعاً و خُفیة»
۴. با بیم و امید باشد. «و ادعوه خوفاً و طمعاً»
۵. در ساعاتى خاص باشد. «یدعون ربّهم بالغداة و العشى»
💠 پیام آیه :
۱-گفتگو با خداوند، کلید رشد و تربیت انسان است. «قال ربّکم اُدعونى»
۲- میان دعاى انسان و ربوبیّت خداوند، رابطهاى تنگاتنگ است. (اکثر دعاهاى قرآن همراه «ربّنا» آمده است). «ربّکم اُدعونى»
۳- خداوند، از ما خواسته که به درگاه او دعا کنیم. «قال ربّکم اُدعونى»
۴- در دعا فقط خدا را بخوانیم، نه خدا و دیگران را در کنار هم. «اُدعونى»
۵ - خداوند نیازهاى ما را مى داند، ولى دستور دعا نشانه ى آن است که درخواست ما آثارى دارد. «ادعونى»
۶- بین دعا و استجابت هیچ فاصله اى نیست. «ادعونى استجب» (حتّى حرف «فاء» یا «ثمّ» نیامده است. اگر مى فرمود: «فاستجب» یعنى بعد از مدّت کمى مستجاب مى کنم و اگر مى فرمود: «ثم استجب» یعنى بعد از مدّت طولانى.)
۷- در دعا و اجابت واسطه اى در کار نیست. «اُدعونى استجب»
۸ - استجابت دعا وعده الهى است. «اُدعونى استجب لکم»
۹- اگر دعایى مستجاب نشد لابد به سود ما نبوده است، چون فرمود: «استجب لکم» آنچه را به نفع شما باشد مستجاب مى کنم.
۱۰- دعا نکردن، نشانه ى تکبّر است. «یستکبرون»
۱۱- دعا، درمان تکبّر است. «یستکبرون عن عبادتى»
۱۲- دعا، خود عبادت است. «یستکبرون عن عبادتى»
۱۳- دعا عبادتى مخصوص و الهى است. «عبادتى»
۱۴- مجازات خداوند عادلانه و متناسب با نوع رفتار و کردار آدمى است. استکبار امروز، سرافکندگى فردا را به دنبال دارد. «یستکبرون - داخرین»
#آیه_های_نور
💠خادم
╭─┅🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃┅─╮
@khademngoo
╰─┅🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃┅─╯
#ادمین_بانو
🍃🌸🍃🌸🍃🌸
💠🌸💠🌸قرار هر چهارشنبه
زیارت امام کاظم ع ،امام رضا ع و امام هادی ع
💠🌸💠🌸
اَلسَّلامُ عَلَيْكُمْ يا اَوْلِياءَ اللهِ اَلسَّلامُ عَلَيْكُمْ يا حُجَجَ اللهِ اَلسَّلامُ عَلَيْكُمْ يا نُورَ اللهِ فى ظُلُماتِ الاَْرْضِ اَلسَّلامُ عَلَيْكُمْ صَلَواتُ اللهِ عَلَيْكُمْ وَعَلى آلِ بَيْتِكُمُ الطَّيِّبينَ الطّاهِرينَ بِاَبى اَنْتُمْ وَاُمّى لَقَدْ عَبَدْتُمُ اللهَ مُخْلِصينَ وَجاهَدْتُمْ فِي اللهِ حَقَّ جِهادِهِ حَتّى أتاكم الْيَقينُ فَلَعَنَ اللهُ اَعْداءكُمْ مِنَ الْجِنِّ وَالاِْنْسِ اَجَمْعَينَ وَاَنَا اَبْرَأُ اِلَى اللهِ وَاِلَيْكُمْ مِنْهُمْ، يا مَوْلايَ يا اَبا اِبْراهيمَ مُوسَى بْنَ جَعْفَر يا مَوْلايَ يا اَبَا الْحَسَنِ عَلِيَّ بْنَ مُوسى يا مَوْلايَ يا اَبا جَعْفَر مُحَمَّدَ بْنَ عَلِيٍّ يا مَوْلايَ يا اَبَا الْحَسَنِ عَلِيَّ بْنَ مُحَمَّد اَنَا مَوْلىً لَكُمْ مُؤْمِنٌ بِسِرِّكُمْ وَجَهْرِكُمْ مُتَضَيِّفٌ بِكُمْ في يَوْمِكُمْ هذا وَهُوَ يَوْمُ الاَْرْبَعاءِ وَمُسْتَجيرٌ بِكُمْ فَاَضيفُوني وَ اَجيرُوني بِـآلِ
بَيْتِـكُـمُ الطَّيـِّبيـنَ الطّاهِـريـنَ .
💠🌸🍃🌸🍃💠
╭─┅🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃┅─╮
@khademngoo
╰─┅🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃┅─╯
💠خادم
🍃🌸به رسم ادب هر صبح چهارشنبه🍃🌸
اللهم ارزقنازیارة علی ابن موسی
*💠السلام علیک یاامام الرئوف💠*
*ﺍﻟﻠَّﻬُﻢَّ ﺻَﻞِّ ﻋَﻠَﻰ ﻋَﻠِﻲِّ ﺑْﻦِ ﻣُﻮﺳَﻰ ﺍﻟﺮِّﺿَﺎ ﺍﻟْﻤُﺮْﺗَﻀَﻰ ﺍﻟْﺈِﻣَﺎﻡِ ﺍﻟﺘَّﻘِﻲِّ ﺍﻟﻨَّﻘِﻲِّ ﻭَ ﺣُﺠَّﺘِﻚَ ﻋَﻠَﻰ ﻣَﻦْ ﻓَﻮْﻕَ ﺍﻟْﺄَﺭْﺽِ ﻭَ ﻣَﻦْ ﺗَﺤْﺖَ ﺍﻟﺜَّﺮَﻯ ﺍﻟﺼِّﺪِّﻳﻖِ ﺍﻟﺸَّﻬِﻴﺪِ ﺻَﻠَﺎﺓً ﻛَﺜِﻴﺮَﺓً ﺗَﺎﻣَّﺔً ﺯَﺍﻛِﻴَﺔً ﻣُﺘَﻮَﺍﺻِﻠَﺔً ﻣُﺘَﻮَﺍﺗِﺮَﺓً ﻣُﺘَﺮَﺍﺩِﻓَﺔً ﻛَﺄَﻓْﻀَﻞِ ﻣَﺎ ﺻَﻠَّﻴْﺖَ ﻋَﻠَﻰ ﺃَﺣَﺪٍ ﻣِﻦْ ﺃَﻭْﻟِﻴَﺎﺋِﻚ*َ
ه💜•.¸.•⛅☆🌷☆⛅•.¸.•💜
╭─┅🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃┅─╮
@khademngoo
╰─┅🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃┅─╯
❤️#سلام_مولای_مهربانم
سلام بر مهربانےِ بے نهایتت...
سلام بر لبخند زیبایت...
سلام بر صبر بزرگت...
سلام بر قلب رئوفت...
سلام بر دعاے شبانگاهت...
سلام بر انتظار دیر پایت....
سلام بر تو و بر همہ ے فضائلت...
#السلام_علیک_یا_اباصالح_المهدی_عج
#الّلهُـمَّعَجِّــلْلِوَلِیِّکَـــالْفَـــرَج
💠 خادم
╭─┅🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃┅─╮
@khademngoo
╰─┅🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃┅─╯
📖 تقویم شیعه
☀️ امروز:
شمسی: چهارشنبه - ۱۰ شهریور ۱۴۰۰
میلادی: Wednesday - 01 September 2021
قمری: الأربعاء، 23 محرم 1443
🌹 امروز متعلق است به:
🔸امام موسي بن جعفر حضرت كاظم عليه السّلام
🔸السلطان ابالحسن حضرت علي بن موسي الرضا عليهما السّلام
🔸جواد الائمه حضرت محمد بن علي التقي عليهما السّلام
🔸امام هادي حضرت علي بن محمد النقي عليهما السّلام
❇️ وقایع مهم شیعه:
ا 🔹تخریب حرم امام حسن عسکری و امام هادی علیه السلام در سامرا، 1427ه-ق
💠 اذکار روز:
- یا حَیُّ یا قَیّوم (100 مرتبه)
- حسبی الله و نعم الوکیل (1000 مرتبه)
- یا متعال (541 مرتبه) برای عزت در دو دنیا
📆 روزشمار:
▪️2 روز تا شهادت امام سجاد علیه السلام
▪️11 روز تا شهادت حضرت رقیه خاتون سلام الله علیها
▪️26 روز تا اربعین حسینی
▪️34 روز تا شهادت حضرت رسول و امام حسن علیهما السلام
▪️35 روز تا شهادت امام رضا علیه السلام
✅ با ما همراه شوید...
🔗 ایتا: eitaa.com/taqvim_shia
🔗 سروش: sapp.ir/taqvim_shia
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
💠 خادم
╭─┅🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃┅─╮
@khademngoo
╰─┅🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃┅─╯
😂#به_وقت_خنده
ﺳﻪ ﺩﯾﻮﺍﻧﻪ ﻫﻢ ﺍﺗﺎﻗﯽ ﺑﻮﺩﻥ …
ﯾﮏ ﺭﻭﺯ ﺧﺒﺮ ﺁﻭﺭﺩﻥ ﮐﻪ ﺩﻭﺗﺎﺷﻮﻥ ﺑﺎﻻ ﻭ ﭘﺎﯾﯿﻦ ﻣﯽﭘﺮﻥ
ﻭ ﻣﯿﮕﻦ : ﻣﺎ ﺳﯿﺐﺯﻣﯿﻨﯽ ﻫﺴﺘﯿﻢ ﻭ ﺩﺍﺭﯾﻢ ﺗﻮ ﺭﻭﻏﻦ ﺳﺮﺥ ﻣﯽ ﺷﯿﻢ
ﻭﻟﯽ ﺳﻮﻣﯽ ﺳﺎﮐﺖ ﻧﺸﺴﺘﻪ !
ﺭﺋﯿﺲ ﺗﯿﻤﺎﺭﺳﺘﺎﻥ ﻫﻢ ﻃﺒﻖ ﻣﻌﻤﻮﻝ ﺭﻓﺖ ﮐﻪ ﺍﯾﻦ ﺩﯾﻮﻭﻧﻪ ﺭﻭ ﻣﺮﺧﺺ ﮐﻨﻪ
ﺍﺯﺵ ﭘﺮﺳﯿﺪ : ﺗﻮ ﭼﺮﺍ ﺑﺎ ﺩﻭﺳﺘﺎﺕ ﻧﯿﺴﺘﯽ ؟ !
ﺩﯾﻮﻭﻧﻪ ﺳﻮﻣﯿﻪ ﻫﻢ ﻣﯿﮕﻪ : ﺁﺧﻪ ﻣﻦ ﮐﻒ ﻣﺎﻫﯿﺘﺎﺑﻪ ﭼﺴﺒﯿﺪﻡ !😂😜
شاااااااااااااااااااادباااااااااااااااشین✋
💠خادم
╭─┅🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃┅─╮
@khademngoo
╰─┅🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃┅─╯
🔆متن شبهه:
«صدای مخالفت ما با واکسن، به رهبری نرسیده است؛ ما اختیار بدن خودمان را داریم؛ واکسن نمیزنیم و حرف سید علی برای ما حجت نیست»!!
🔆پاسخ شبهه:
1️⃣ خود شما سالها میگفتید سیدعلی، یگانه حامی بزرگ طب سنتی و اسلامی است و علاوه بر دغدغه و حمایت، با کارشناسان و اطبایی مثل استاد خیر اندیش و دیگران، ارتباط دائمی دارد؛
2️⃣ دفتر حفظ و نشر آثار رهبری، در پیامرسانها خصوصا پیامرسانهای داخلی، تیم رصد محتوا دارد و هرگونه مطلبی که خطاب به رهبری یا درباره رهبری باشد، مرتبا جمعآوری کرده و در اختیار فرزندان رهبری و مسؤولین مؤسسه حفظ و نشر آثار قرار داده و گزارش تیم رصدی به صورت مستمر در اختیار حضرت آقا قرار داده میشود؛ مگر اینکه ادعا کنید همه مسؤولان بیت و فرزندان رهبر انقلاب نیز خائن هستند!!
3️⃣ چرا علم و حکمت و اجتهاد و إشراف کامل امام خامنهای را زیر سؤال میبرید که بنا به فرموده حضرتش از چندین کانال، اخبار و اطلاعات کشور را دریافت میکنند؟
شما ۱۶-۱۷ ماه است فضای مجازی را از ادعاهای خود پر کردهاید؛
عالم و آدم، ادعاهای شما را در مخالفت با واکسن و نفی دستاوردهای طب مدرن و ... شنیدهاند؛
پس چرا رهبر انقلاب را بیخبر از عالم و آدم معرفی میکنید؟
آیا رهبر معظم انقلاب نبودند که به وزرات بهداشت دستور دادند تا به دستاوردهای بومی اعتماد شود و پس از اقدام وزیر سابق بهداشت، چند تن از معاونین وزارتخانه در واکنش منفی به این اقدام، استعفا دادند؟ چطور آنجا حرف ایشان درست و حجت بود، اینجا (در مورد واکسیناسیون) حجت نیست؟
اگر نظرات کارشناسی طرفین را نشنیده بودند، پس چگونه چنین دستوری صادر کردند؟
4️⃣ به اعتراف خودتان، بارها نامههای سربسته و سرگشاده به رهبری نوشتهاید و با مسئولین گوناگون دولتی و حاکمیتی و انقلابی، وقت ملاقات گرفتهاید که سخنان شما را به رهبری برسانند؛ چرا حتی یک درصد احتمال نمیدهید که امام جامعه بیخبر از فضای سیاسی و رسانهای کشور نباشند و در دیدارهای گوناگون و جلسات مختلف، ادعاهای شما را شنیده باشند؟!
5️⃣ رهبر معظم انقلاب در دیدار با اعضای هیأت دولت جدید، «واکسیناسیون عمومی را لازم دانستند که حتما بایستی انجام شود»؛
آیا صراحتاً نفرمودند که «حرفها و شایعاتی در خصوص واکسن مطرح است که غالبا بیاعتبار است»؟!
آیا همین سید علی نبود که فرمود واکسن آمریکایی و انگلیسی ممنوع است؛ چطور حرف امام جامعه در آنجا حجت بود؛ ولی در زمینه لزوم واکسیناسیون عمومی حجت نیست؟
این «ولایتمداری گزینشی» چه بدعتی است که برخی آن را باب کرده و مدام ترویج میکنند؟
نؤمن ببعض و نکفر ببعض...
6️⃣ این جماعت با تکنیک بهانههای بنی اسرائیلی میگویند رهبری واکسیناسیون عمومی را لازم دانستهاند ولی آن را در زمره وظایف مردم نگفتهاند!
شنونده عاقل و بالغ میفهمد که جامعهی هدف واکسیناسیون عمومی، مرغ و خروسهای جامعه نیستند، بلکه آحاد مردم جامعه هستند که رهبری در سخنرانیهای قبلی فرمودند هر طور هست واکسن را به دست مردم برسانید.
وقتی حاکم در «مقام بیان» هست و قبلش هم صراحتا گفته واکسيناسيون عمومی لازم است و حتما بایستی انجام بگیرد، تکرار آن در فقره بعدی لازم نیست و حتی لغو خواهد بود؛ چراکه جامعهی هدف واکسيناسيون عمومی، مردم هستند.
7️⃣ میگویند ما اختيار بدن خود را داریم! حال آنکه براساس استفتاء از دفتر رهبر معظم انقلاب، درباره واکسیناسیون عمومی پرسیدهاند اگر طبق مقررات، زدن واکسن الزامی شود، تکلیف چیست؟
و پاسخ گرفتهاند: «اگر حکومت اسلامی با ملاحظه مصالح عمومی کشور، مقرراتی را اعلام کند، همه باید عمل کنند.»
بنابراین حال که امام حکیم جامعه، با آن إشراف کمنظیر خود، واکسيناسيون عمومی را لازم دانستند، کسی حق دارد مردم را به نافرمانی مدنی و اردوکشی در برابر حکومت اسلامی تشویق کند؟!
چنانچه در خصوص حجاب هم عدهای گفتند ما حجاب را قبول داریم؛ ولی دلیل قانعکنندهای برای اجباریشدن حجاب در جامعه نیافتیم؛ اما آیا حق دارند برخلاف مقررات حکومت اسلامی، هشتگ #حجاب_اجباری بزنند و مردم را به نافرمانی مدنی دعوت کنند و بگویند ما اختیار بدن خود را داریم؟!
آیا کسی میتواند هشتگ «نه به ماسک اجباری» بزند و بگوید با وجود تاکید رهبری، من اختیار بدن خود را دارم و به کسی ربطی ندارد که ناقل ویروس باشم؟
╔═.🍃.═══════╗
🌼@khademngoo🌼
╚═══════.🍃.═╝