هدایت شده از خادمین شهداء استان هرمزگان
هر که شد گمنام تر زهرا خریدارش شود
🌴آیین تشییع و تدفین شهدای گمنام
🕊️آذر ماه ۱۴۰۲ هرمزگان
🔻قرارگاه تشییع و تدفین شهدای گمنام
🖇️
https://eitaa.com/khademin_hrm
هدایت شده از خادمین شهداء استان هرمزگان
جلسه توجیهی خادمین شهداء با هدف هماهنگی هر چه بیشتر برای اجرای برنامه های استقبال تشییع وتدفین شهدای گمنام در هرمزگان برگزار گردید.
🔻قرارگاه تشییع و تدفین شهدای گمنام هرمزگان
🖇️
https://eitaa.com/khademin_hrm
هدایت شده از خادمین شهداء استان هرمزگان
جلسه توجیهی خادمین شهداء با هدف هماهنگی هر چه بیشتر برای اجرای برنامه های استقبال تشییع وتدفین شهدای گمنام در هرمزگان برگزار گردید.
در این جلسه مصطفی بهمن نژاد مسول قرارگاه تشییع و تدفین شهدای گمنام استان هرمزگان به تشریح قرارگاه ،معرفی مسولین کمیته های مختلف قرارگاه و تقسیم بندی نیروی های در کمیته های موجود پرداخت.
بهمن نژاد اضافه کرد : قرارگاه تشییع و تدفین شهدای گمنام استان هرمزگان با همکاری مجموعه های مختلف فرهنگی استان هرمزگان و محوریت کمیته خادمین شهداء در این ایام فعالیت خواهد داشت.
بهمن نژاد در پایان اشاره کرد هیئات و مجموعه های که تمایل به میزبانی شهید را در ایام حضور شهید در استان را دارند درخواست خود را به این قرارگاه اعلام کنند.
🔻قرارگاه تشییع و تدفین شهدای گمنام هرمزگان
🖇️
https://eitaa.com/khademin_hrm
بسم رب الشهدا و الصدیقین
#اطلاعیه_مهم
اطلاعیه شماره 3
#پایان_ثبت_نام و #آغاز_مصاحبه
با لطف و عنایت خداوند باری تعالی ایام #ثبت_نام #داوطلبین جدید #خادمی_شهدا به پایان رسیده و مرحله #مصاحبه_و_تکمیل_پرونده #داوطلبین_جدید آغاز گردیده است.
🔸 لذا نکات مورد نیاز خدمت شما داوطلبین گرامی تقدیم می گردد.
🔻 نکته اول:
❎ تمامی داوطلبین بعد از #ثبت_نام ، جهت #گزینش و #مصاحبه و #تکمیل_پرونده توسط #کمیته_های_خادمین_شهدا_استانی #فراخوان می شوند. (کمیته خادمین #استانها به دلیل جلوگیری از #ازدحام به صورت #زمان_بندی شده تا 10 دیماه 1402 اقدام به #فراخوان خادمین گرامی از طریق #صفحهات_شخصی #خادمین خواهند نمود؛ لذا تا 10 دیماه از #تماس و یا مراجعه غیر ضروری به کمیته های خادمین خودداری فرمائید.)
🔻 نکته دوم:
✅ #مکان #مصاحبه تمام داوطلبین در #شهرستان محل سکونتشان می باشد و نیاز به مسافرت به #مرکز_استان و یا #استان دیگری نیست.
🔻 نکته سوم:
🌐 در صورت بروز مشکل جهت حضور در #مصاحبه موضوع را فقط از طریق شماره #همراه پاسخگویی که در صفحه فراخوان مصاحبه شما درج شده پیگیری نمایید و از تماس و یا ارسال پیام به دیگر شماره و یا آی دی های کمیته های استانی و یا کمیته مرکزی خادمین شهدا خودداری نمایید.
🔻 نکته چهارم:
✳️ در مرحله #گزینش و #مصاحبه، اطلاعات مندرج در پرونده بررسی می شود.
لذا در صورت نقصان پرونده ( اعم از عدم درج عکس، پر ننمودن گزینه های مندرج در #سایت و یا درج #اطلاعات_ناقص و #اشتباه ) #پرونده_خادم #فعال نخواهد شد.
💠 #داوطلبین_گرامی در صورت درج اطلاعات ناقص و یا عدم بارگزاری عکس تا #زمان_گزینش آن را #کامل یا #اصلاح نمایند.
🔻 نکته پنجم:
🔸جهت دسترسی به #اطلاعات_فردی و یا #تکمیلی جهت #ویرایش و #بارگزاری_عکس اگر با #تلفن_همراه وارد صفحه شخصیتان می شوید یک سه خط بالای اسم شما می باشد.
🔻با کلیک کردن بر روی آن یک کشو باز می شود؛ از داخل آن به قسمت #اطلاعات_فردی و #اطلاعات_تکمیلی میتوانید وارد بشوید و اقدامات لازم را انجام دهید.
🔺اگر با سیستم وارد سایت شده اید سمت راست تصویر قسمت ها برای شما نشان داده می شود و از آن طریق می توانید وارد #اطلاعات_فردی و #اطلاعات_تکمیلی بشوید و اقدامات لازم را انجام دهید.
🔻 نکته ششم:
✅ #داوطلبین_جدید فعال در امور #رسانه جهت همکاری و فعالیت با #واحد_رسانه #کمیته_خادمین_شهدا_استان حتما در قسمت #اطلاعات_تکمیلی و در بخش (دسته بندی مهارت ها) عنوان « #رسانهای» را انتخاب کرده و سپس در بخش ( #عنوان_مهارت ها) تخصص و مهارت مربوطه ( #خبرنگاری، #عکاسی، #گرافیست، #تدوینگر، #گوینده...) را #تکمیل نمایید.
🔻 نکته هفتم:
💠 داوطلبین گرامی در هنگام مراجعه جهت #مصاحبه، #فرم_معرف تکمیل شده را همراه داشته و تحویل #مصاحبه_گر نمایند. ( #فرم_سلامت عمومی نبوده و نیاز به دانلود و تکمیل آن نمی باشد و در صورت نیاز به تکمیل این فرم توسط #داوطلب در #زمان_مصاحبه توسط #مصاحبه_گر به ایشان اعلام خواهد شد؛ لذا از دانلود و مراجعه به بهداری ها و درمانگاه ها جهت تکمیل آن خودداری فرمایید.)
🔻 نکته هشتم:
💠 #نتیجه_گزینش و #مصاحبه تا آخر 20 دیماه 1402 توسط کمیته های استانی و شهرستانی در #پرونده_داوطلبین درج می شود.
🔻 نکته نهم:
💠 کلیه برنامه های خادمی در زمان اعلام برنامه ها در صفحه شخصی خادم در سایت khademin.koolebar.ir خواهد بود و #ثبت_درخواست و #تایید اعزام فقط از طریق #سایت می باشد.
💠 همچنین لازم به ذکر می باشد که #قبولی در گزینش و فعال شدن پرونده به منزله #اعزام نمی باشد.
🔻 نکته دهم:
✳️ نحوه #انتخاب_دوره، #اعزام و برگزاری برنامه های ملی از طریق کانال کمیته مرکزی خادمین شهدا و برنامه های استانی از طریق کانال های کمیته های خادمین شهدا استانی و شهرستانی اطلاع رسانی خواهد شد. ( آدرس کانال کمیته خادمین استان و شهرستان خود را می توانید از مسئول کمیته خادمین استان و یا شهرستان خود دریافت نمایید)
💠 در صورت داشتن سوال به آی دی @shahidanekhodaiy110 در پیام رسان ایتا و یا سروش پیام دهید.
#راهیان_نور
#خادم_الشهدا
#منا_اهل_البیت
#خادم_مثل_قاسم
11.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠هرکهشدگمنامتر،زهرا خریدارششود💠
♦️آیین تشییع و تدفین شهید گمنام ♦️
آذر ماه ۱۴۰۲ _ جزیره هرمز
کمیته خادمین شهداءجزیره هرمز
https://zil.ink/khademin_hormoz
🔺تشییع پیکرهای مطهر پنج شهید گمنام
٫٫همزمان با سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها ٫٫
🔺۲۵ آذر ماه ۱۴۰۲
🔸ساعت ۱۴ ، از اسکله شهیده فاطمه نیک به سمت یادمان شهدای گمنام جزیره هرمز
ستاد برگزاری تشییع شهدای گمنام جزیره هرمز
https://zil.ink/khademin_hormoz
7.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥#تیزر
🔺تشییع پیکرهای مطهر پنج شهید گمنام
٫٫همزمان با سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها ٫٫
🔺۲۵ آذر ماه ۱۴۰۲
🔸ساعت ۱۴ ، از اسکله شهیده فاطمه نیک به سمت یادمان شهدای گمنام جزیره هرمز
ستاد برگزاری تشییع شهدای گمنام جزیره هرمز
https://zil.ink/khademin_hormoz
13.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥
🔺تشییع پیکرهای مطهر چهار شهید گمنام
٫٫همزمان با سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها ٫٫ پیکر چهار شهید گمنام دوران دفاع مقدس از اسکله شهیده فاطمه نیک به سمت یادمان شهدای گمنام جزیره هرمز تشییع شد.
ستاد برگزاری تشییع شهدای گمنام جزیره هرمز
https://zil.ink/khademin_hormoz
#گزارش_ویدیوئی
ورود پیکر مطهر چهار شهید گمنام به جزیره هرمز
https://zil.ink/khademin_hormoz