14.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ما مدعیان صف اول بودیم
از آخر مجلس شهدا را چیدند
💔 پنجشنبه است و ياد عزیزان آسمانی
💔 پنج شنبه ها
بر مزار خاطرات
اشکِ ردّی از سلام نگاهت
را خواهم سرود
بر پیچک تنهایی یادت...
🌹 فاتحه با ذکر صلوات
برای عزیزانی که دیگر
در میان ما نیستند
به یاد شهدا، علما،اولیاء،
مومنین،مومنات
پدر و مادر
همه عزیزان سفر کرده
بد وارث و بی وارث
پدر بزرگها و مادر بزرگها
جوانهای ناکام
🥀🥀 بخوانیم🥀🥀
روحشون شاد
یادشون گرامی
🌹 اَللّهُمَّ اغفِر لِلمُومِنینَ وَ المُومِنَاتِ وَ المُسلِمینَ وَ المُسلِمَاتِ اَلاَحیَاءِ مِنهُم وَ الاَموَاتِ ، تَابِع بَینَنَا وَ بَینَهُم بِالخَیراتِ اِنَّکَ مُجیبُ الدَعَوَاتِ اِنَّکَ غافِرَ الذَنبِ وَ الخَطیئَاتِ وَ اِنَّکَ عَلَی کُلِّ شَیءٍ قَدیرٌ
بِحُرمَةِ الفَاتِحةِ مَعَ الصَّلَوَاتِ
🌹الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ
🌹 وَآلِ مُحَمَّدٍ وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
🌹بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ
الْحَمْدُ للّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ
الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ ،مَالِكِ يَوْمِ الدِّينِ
إِيَّاكَ نَعْبُدُ وإِيَّاكَ نَسْتَعِين
اهدِنَا الصِّرَاطَ المُستَقِيم
صِرَاطَ الَّذِينَ أَنعَمتَ عَلَيهِم
غَيرِ المَغضُوبِ عَلَيهِمْ وَلاَ الضَّالِّينَ
🌹بِسْمِ اللهِ الْرَّحْمَنِ الْرَّحِيمِ
قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ،اللَّهُ الصَّمَدُ
لَمْ يَلِدْ وَلَمْ يُولَدْ،وَ لَمْ يَكُن له کفو احد
الّلهُمَّصَلِّعَلَیمُحَمَّدٍوَآلِمُحَمَّدٍوَعَجِّلْفَرَجَهُم
📌#خادمین_نورالشهداء
🌹🇮🇷🌹🇮🇷🌹
eitaa.com/khademin_noroshohada
خدا کند
که قیامت
با شفاعتی
میهمان کنند ما را...
📌#خادمین_نورالشهداء
🌹🇮🇷🌹🇮🇷🌹
eitaa.com/khademin_noroshohada
سالروز شهادت
مجاهدنستوه،آیةالله #شاه ابادی
شهید آیة الله مهدی شاه آبادی در سال ۱۳۰۹ ش در قم به دنیا آمد و در ۴ سالگی به همراه خانواده به تهران رفت. پدر ایشان آیت اللَّه العظمی محمدعلی شاه آبادی از مراجع وقت و استاد عرفان حضرت امام خمینی(س) بود. مهدی شاه آبادی از نوجوانی به تحصیل علوم روی آورد و پس از رحلت پدر بزرگوار خود در سال ۱۳۲۸ ش، راهی قم شد و به تحصیل علوم دینی ادامه داد. در ۲۵ سالگی به درس خارج حضرات آیات: سید حسین بروجردی، سیدمحمد رضا گلپایگانی، محمد علی اراکی و حضرت امام خمینی(س) در قم راه یافت. وی پس از ارتحال آیت اللَّه بروجردی در تثبیت مرجعیت حضرت امام تلاش وافری از خود نشان داد و بعد از تبعید امام، مبارزات ضد رژیم خود را وسعت بخشید. شهید شاه آبادی در این راه بارها دستگیر و زندانی شد و تحت شکنجه های ساواک قرار گرفت. این مجاهد نستوه، پس از پیروزی انقلاب در مسؤولیت کمیته های شمال تهران خدمت کرد و در ۱۳۵۹ از طرف مردم تهران به مجلس شورای اسلامی راه یافت. این چهره خستگی ناپذیر، با آغاز جنگ، راهی عرصه های نبرد گردید و بارها در صفوف ایثارگران اسلام جای گرفت.
شهید آیت الله مهدی شاه آبادی از نزدیکان به بیت بنیانگذار انقلاب اسلامی بوده و دوستی بسیار نزدیکی با امام راحل و فرزند گرانقدرشان، مرحوم آقا مصطفی خمینی داشتند. شهید بزرگوار آقای مهدی شاه آبادی، روحانی مبارز و نماینده مردم تهران در دوره دوم مجلس شورای اسلامی وی سرانجام در تاریخ ششم اردیبهشت ۱۳۶۳ هنگام بازدید از جبهه های جنگ تحمیلی در جزیره مجنون بر اثر اصابت ترکش گلوله توپ متجاوزان بعثی به شهادت رسید.
چگونگی شهادت
پس از نشست کوتاهی به طرف جزیره حرکت کردیم. به هنگام عبور از روی پلی که خودمان ساخته بودیم ، جریان و چگونگی ساخته شدن پل را برای وی توضیح دادیم و حجت الاسلام شاه آبادی هم خاطراتی از دوران مبارزات پیش از انقلاب و دستگیری خود و دیگر یاران انقلاب را بیان کرد. به هرحال به جزیره مجنون رسیدیم. پس از بازدیدی که از سنگرها و قرارگاهها داشتم و با توجه به نزدیک شدن به غروب، پیشنهاد کردم سریعتر برگردیم تا قبل از تاریک شدن هوا به جاده برسیم و راه را گم نکنیم. شروع به دویدن کردیم. بقیه دوستان جلوتر از ما بودند و ما دو نفر قدری عقبتر از بقیه مشغول دویدن بودیم. ناگهان با صدای انفجاری بسیار شدید همه ما به حالت درازکش روی زمین خوابیدیم.
پس از لحظاتی بلند شدیم که حرکت کنیم، اما حجت الاسلام شاه آبادی بلند نشد. فرزند وی که همراه ما بود، بلافاصله خود را به کنار پدر رساند و وی را صدا کرد، اما متاسفانه جوابی نشنید.
من و بقیه دوستان هم در کنار وی حاضر شدیم و در میان بهت و ناباوری شاهد به شهادت رسیدن حجت الاسلام شاه آبادی در اثر اصابت ترکش گلوله توپ بودیم. در آن لحظه به یاد ذکری افتادم که این شهید بزرگوار همیشه بر لب داشت، حتی در آخرین سجده نمازش هم بر زبان جاری کرد. وی زمزمه میکرد: «اللهم انی اسئلک ان تجعل وفاتی قتلاً فی سبیلک» خدایا! از تو میخواهم که مرگ من، کشته شدن در راه تو باشد...»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مستندی کوتاه از شهید شاه ابادی
نثار ارواح مطهر همه شهدا صلوات
#الّلهُمَّصَلِّعَلَیمُحَمَّدٍوَآلِمُحَمَّدٍ وَعَجِّلْفَرَجَهُمْ
📌#خادمین_نورالشهداء
🌹🇮🇷🌹🇮🇷🌹
eitaa.com/khademin_noroshohada
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شهید شاه آبادی درکلام رهبری:
آیت الله شاه آبادی مجاهدی شریف بود
شهید شاه آبادی به طور خلاصه یکی از افتخارات روحانیت مبارز بود، یک انسان پاکباز، با اخلاق، فداکار، کاری، نستوه و خستگی ناپذیر و خوش روحیه. من به خوش روحیگی این انسان، کم آدم دیدم.....
#الّلهُمَّصَلِّعَلَیمُحَمَّدٍوَآلِمُحَمَّدٍ وَعَجِّلْفَرَجَهُمْ
📌#خادمین_نورالشهداء
🌹🇮🇷🌹🇮🇷🌹
eitaa.com/khademin_noroshohada
🌹🕊🥀🌴🥀🕊🌹
🍀 #السلام_علی_المهدی_عج 🍀
امروز #پنجشنبه برابر است با :
🗓 6 اردیبهشت ماه 1403ه.ش
🗓 16 شوال 1445 ه.ق
🗓 25 آوریل 2024 میلادی
🌸 ذڪر روز 🌸
#لااله_الاالله_الملک_الحق_المبین
نیست خدائی جز الله، فرمانروای حق و آشکار
#ختم_قرآن
🔸صفحه 243
🔸جزء 13
جهت سلامتی #امام_زمان_عج
و
#مقام_معظم_رهبری
و
هدیه به روح #امام_راحل
#و_شهدا
📌#خادمین_نورالشهداء
🌹🇮🇷🌹🇮🇷🌹
eitaa.com/khademin_noroshohada
🌹🕊🥀🌴🥀🕊🌹
#حدیث_روز
#پیامبر_اکرم_ص
جَاهِدُ فی سبیلِ الله فَانَّکَ ان تَفعل کُنتَ حَیّاً عِندَالله تُرزَقُ ....وَان رَجَعتَ خَرَجتَ مِن الذُّنوبِ کَما وُلِدتَ
در راه خدا جهاد کن وبدان اگر به شهادت رسیدی در نزد خدا حیات و روزی خواهی داشت وچنانچه بازگشتی همانند روزی خواهی بود که به دنیا آمدی و دیگر گناهی بر تو نخواهد بود.
📚 مستدرک ، جلد ۱۱ ، صقحه ۱۰
📌#خادمین_نورالشهداء
🌹🇮🇷🌹🇮🇷🌹
eitaa.com/khademin_noroshohada
🥀🕊🌴🌹🌴🕊🥀
#پیامکی_از_بهشت 💐
از همه امت شهیدپرور می خواهم که راه شهیدان را ادامه دهند و نگذارند که یک موقع خدای نکرده خون شهدا هدر رود و از همه خواهران می خواهم که حجاب خود را حفظ کنند زیرا همانطور که می دانید ای خواهران ، حجاب شما از خون شهدا برنده تر است .
🌹 #شهید_والامقام
🕊 #حسین_رحیمی
#سلام_به_دوستان_شهداء 🌹
#روزتان_شهدایی 🌹
📌#خادمین_نورالشهداء
🌹🇮🇷🌹🇮🇷🌹
eitaa.com/khademin_noroshohada
🌴🌹🕊🥀🕊🌹🌴
#همسرانه
پنـج شنبه است
به گلزار #شهدا که رسیدی
آهسته قدم بردار
اینجا قرارگاه #همسرانی است که
دلتنگی و عشق #همسرانشان را
کنار تربت مَرد خانه شان آورده اند...
#پنجشنبه_های_دلتنگی
شادی روح #امام_راحل و #شهدا و #همسران_شهدا که آسمانی شده اند
#صلوات
#اللهم_صل_علی_محمد_و_آل_محمد
#و_عجل_فرجهم
📌#خادمین_نورالشهداء
🌹🇮🇷🌹🇮🇷🌹
eitaa.com/khademin_noroshohada