باسلام و احترام
معرفی شهید جنگ تحمیلی #محمد حسین علم الهدی
شهید حسین علم الهدی:)!
سید حسین علمالهدی از فعالان قبل و بعد از انقلاب ۵۷ و فرمانده سپاه هویزه در جنگ ایران و عراق بود.
علمالهدی در سن ۲۲ سالگی در عملیات نصر کشته شد.
تاریخ تولد: ۸ ژوئیهٔ ۱۹۵۸، اهواز
فوت: ۶ ژانویهٔ ۱۹۸۱، شهرستان هویزه
محل دفن: یادمان شهدای هویزه
زاده: ۱۳۳۷; اهواز
فرماندهی: سپاه هویزه
بعد از انقلاب..
حمله به شهربانی و پادگان ارتش
علمالهدی همراه دوستان و جمعی از انقلابیان به ساختمان شهربانی اهواز حمله کردند، پس از تصرف ساختمان و دستگیری عوامل، وی اسلحهخانه را پیدا کرد که در آن انواع سلاحهای سبک و سنگین و مهمات وجود داشت. وی مهمات آنجا را به غنیمت گرفت.
علمالهدی سپس در تسخیر پادگان (لشکر ۹۲ زرهی ارتش) مستقر در اهواز شرکت کرد. در این یورش، بسیاری از عوامل ارتش از جمله تیمسار اسفندیاری فرماندار نظامی آبادان، دستگیر شدند.
حسین علمالهدی با احمد مدنی مخالف بود. این رفتارها در مواقعی موجب پرخاش حسین علم الهدی به احمد مدنی و درگیری لفظی میان این دو بود.
پس از متشنج شدن اوضاع خوزستان، او به همراه ۶ تن از دوستانش با مدارکی عازم قم (منزل روحالله خمینی) میشوند تا اوضاع را به اطلاع وی برسانند. خمینی آنها را برای رسیدگی به این موضوع به شورای انقلاب ارجاع میدهد.
علمالهدی با همراهی عبدالهادی کرمی با مدارک به دست آمده به سفارت آمریکا در تهران میروند (یک ماه پس از حمله به سفارت توسط دانشجویان پیرو خط امام)؛ در آنجا دانشجویان در حال طبقهبندی، استخراج مدارک و ترجمه آنها بودند، حسین مدارکش را به دانشجویان نشان داده و از آنها میخواهد در پی مدارکی در ارتباط با احمد مدنی در اسناد بهدست آمده از سفارت باشند. دو روز بعد گفته میشود که مدارکی از ارتباط مدنی با سفارت آمریکا بهدست میآید که توسط دانشجویان مطرح میشود، بدین سبب مدنی مجبور به استعفا از استانداری خوزستان و چندی بعد خروج از ایران شد.
علمالهدی که از مخالفت فرمانده سپاه در رابطه با شرکتش در عملیات آگاه بود، بهطور مخفیانه و بدون اجازه فرمانده سپاه به نیروهای عملیات میپیوست.
در یکی از این عملیاتها که توسط علی غیور اصلی فرماندهی میشد، علم الهدی در تاریکی شب و بهطور مخفیانه به آنها پیوست که هر چه علی غیور اصلی تلاش میکرد جلوی او را بگیرد و او را متقاعد به بازگشت کند، نتوانست.
علمالهدی با کشته شدن اصغر گندمکار (اولین فرمانده سپاه هویزه) و پیرزاده مسئول سپاه هویزه شد.
عملیات نصر (معروف به هویزه)
در ۱۵ دی ۱۳۵۹ بنیصدر حمله دیگری (عملیات نصر) را برای آزادسازی خرمشهر در منطقه هویزه سامان میدهد. در این عملیات از جمعی از نیروهای سپاه سوسنگرد و هویزه خواسته میشود که از دو محور به عنوان نیروی پیاده، تانکهای ارتش را همراهی کنند.
علم الهدی به عنوان فرمانده سپاه هویزه از محور (جنوب هویزه) چند کیلومتر قبلتر از تانکها حرکت میکنند. در ابتدا وی و یارانش (سپاه پاسداران هویزه و جمعی از دانشجویان پیرو خط امام) موفق عمل میکنند به طوریکه در مدت ۵ ساعت از شروع عملیات ۲۰ کیلومتر از اراضی اشغالی را آزاد و چند هزار عراقی را اسیر میکنند. پس از پاتک عراق، از سوی فرماندهی ارتش، به نیروهای زرهی دستور عقبنشینی داده میشود. به دلیل نابسامانی اوضاع این دستور به بعضی از واحدها از جمله علم الهدی و ۶۰ تن از یارانش با وجود داشتن بیسیم ابلاغ نمیشود و آنها بیخبر از عقبنشینی تانکها در دام نظامیان عراقی میافتند و پس از انهدام تعداد زیادی از تانکهای عراقی و کشته شدن یارانش، علم الهدی مورد اصابت گلوله سه تانک قرار میگیرد و کشته میشود.
در این زمان تنها ۲۲ سال سن داشت.عراقیها با تانک از روی اجساد کشتگان هویزه گذشتند، به گونهای که هیچ اثری از آنها نماند.
یکی از رزمندگان دفاع مقدس میگوید: ارتش متجاوز عراق با تانکهای ۴۰ تنی! از روی پیکر پاک شهدا عبور کرد، بهطوری که ضخامت بدن هر شهید به مانند ضخامت کتابی درآمد! پیکر شهدا تا بعد از عملیات بیتالمقدس در دشت هویزه باقی ماند، در زمان تفحص هر شهیدی را از علامتی که خانواده او سراغ داشت، شناسایی کردند.
مادر شهید علمالهدی، سیدحسین را از قرآنی که داخل جیبش بود و آن مادر به فرزندش هدیه داده بود، شناسایی کرد.
با وجود اینکه این دانشجویان شهید هر کدام از استان و شهری به جبهه آمده بودند، اما خانوادههای آنها ترجیح دادند که پیکر پاک فرزندانشان در همان دشت بهخاک سپرده شود و در حال حاضر آن مکان مقدس که روزی محل پیکار با دشمن بعثی بود و بعدها به مزار شهدا (مزار شهدای هویزه) تبدیل شد، پذیرای راهیان نور و مردم باصفای ایرانزمین است.