- اگر انفاق کنید و صدقه دهید خدا چند برابر آن را پس می دهد.(بقره: 261)
2- با کسانی که صدقه می دهید با لحن خوب سخن بگویید.(بقره: 263)
3- در پنهانی انفاق کنید که باعث بخشش گناهان می شود.(بقره: 271)
4- از ربا دوری کنید که برکت ندارد و خدا درآمد ربا خوار را نابود می کند. .(بقره: 276)
5- به بدهکار مهلت دهید و اگر نمی تواند بپردازد، بدهی را بر او ببخشید.(بقره: 280)
6- خداوند از هر کس به اندازه توانایی اش تکلیف می خواهد.(بقره: 286)
7- با کافران دوستی نکنید که از دوستی با خدا بهره ای نمی برید.(آل عمران: 28)
8- دینی جز اسلام را نپذیرید که پذیرفته نمی شود و از زیان کاران خواهید بود.(آل عمران: 85)
9- به نیکوکاری نمی رسید مگر اینکه از آنچه دوست دارید انفاق کنید.(آل عمران: 92)
دعای روز سوم ماه مبارک رمضان
بسم الله الرحمن الرحیم
اللهمّ ارْزُقنی فیهِ الذّهْنَ و التّنَبیهَ و باعِدْنی فیهِ من السّفاهة و التّمْویهِ و اجْعَل لی نصیباً مِنْ کلّ خَیْرٍ تُنَزّلُ فیهِ بِجودِکَ یا أجْوَدَ الأجْوَدینَ.
خدایا روزی کن مرا در آن روز هوش و خودآگاهی را و دور بدار در آن روز از نادانی و گمراهی و قرار بده مرا بهره و فایده از هر چیزی که فرود آوردی در آن به بخشش خودت،ای بخشندهترین بخشندگان. (مفاتیح الجنان)
تفسیر دعای روز سوم ماه رمضان
در دعای روز سوم از خدا درخواست ذهن و حافظه میکنیم و میگویم خدایا در این ماه رمضان کاری کن که من هوشیار بشوم. یکی از نعمتهای بزرگ خدا ذهن است. لازمه داشتن ذهن و حافظه خوب ترک گناه است، زیرا علم یک نوع فضیلت و برتری است و خدا این برتری را به شخص گناه کار نمیدهد.
در ادامه دعای روز سوم از خدا طلب بیداری از خواب غفلت میکنیم. بسیاری از انسانها در غفلت هستند. انسان آگاه و هوشیار در زندگی بهتر عمل کرده و از آن لذت میبرد.
در این دعا میگوییم خدایا در این روز مرا از کارهای باطل و سفیهانه دور گردان و هر کار خیری که در ماه رمضان نازل کردهای نصیبی از آن کار خیر به من برسان. از خدا میخواهیم که ما را یاری کند غیبت نکنیم، دروغ نگوییم و کارهای خیر انجام دهیم. از خدا بخواهیم که در ماه رمضان توفیق روزه داری، خواندن نماز شب و دوستی با خدا و استغفار را به ما عطا کند
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#گزارش بم
برگزاری دعای توسل و چیدن سفره سین وپخش سخنرانی امام خامنه ای در شب تحویل سال در جوارشهدای بهشت زهرا
توسط خادمین
💠 #حدیث روز 💠
💎 عملی نیکو که نیکوتر از آن وجود ندارد
🔻پيامبر اکرم(صلياللهعليهوآلهوسلم):
فَوْقَ كُلِّ ذِي بِرٍّ بَرٌّ حَتَّى يُقْتَلَ اَلرَّجُلُ فِي سَبِيلِ اَللَّهِ فَإِذَا قُتِلَ فِي سَبِيلِ اَللَّهِ فَلَيْسَ فَوْقَهُ بِرٌّ
◻️بالاى نيكى هر نيكوكارى نيكى است تا آنكه انسان در راه خدا كشته شود، و چون در راه خدا كشته شد ديگر بالاى آن نيكى (و عملى بهتر) نيست.
📚 الکافي، جلد۲، صفحه ۳۴۸
🍃🌸🍃🌼🍃🌸🍃
🌐 shamiim.ir
🆔 @Shamimeashena
📚 تردید در قصد اقامت ده روز
💠 سؤال: کسی که قصد دارد در محلی، ده روز اقامت کند ولی از قصد خود بر می گردد یا دچار تردید می شود؛ نسبت به نماز و روزه چه وظیفه ای دارد؟
✅ جواب: اگر پیش از خواندن نماز چهار رکعتی ادائی، از قصدش منصرف شده یا مردد شود، باید نماز را شکسته بخواند و اگر روزه بوده است، در صورتی که بعد از اذان ظهر باشد روزۀ آن روز صحیح است، وگرنه صحیح نیست، اگر بعد از خواندن نماز چهار رکعتی منصرف شود، باید تا زمانی که در محل حضور دارد، نماز را کامل بخواند و روزه بگیرد.
#احکام #روزه #روزه_مسافر