🖍به گزارش نوید شاهد کرمانشاه، شهید« غلامرضا قربانی مطلق» سال 1332 در محله امیر اتابک تهران دیده به جهان گشود.
🔺در فروردین 1358، پس از یک دوره فشرده آموزشی در محل کاخ سعد آباد، غلامرضا به سپاه منطقه 6 واقع در خیابان خردمند اعزام شد. در همان جا بود که با هر دو همرزم جدا نشدنی خود آشنا شد «احمد متوسلیان» و «محمد توسلی» و از آن پس تا اعزام به کردستان در بانه، بوکان و سنندج و سرانجام در پاوه دوشادوش یکدیگر به ستیز با ضد انقلاب پرداختند.
🗓 صبح روز چهارم اردیبهشت ماه 1359 که غلامرضا و علی شهبازی مقابل مقر سپاه مشغول صحبت بودند سفیر خمپاره 120 و پس از آن صدای مهیب چند انفجار شهر را به لرزه درآورد و هر دو را به خون خویش شناور ساخت.
🏮غلامرضا اکنون در بهشت زهرا قطعه 24، ردیف 31
🌹سالروز شهادت (فرمانده سپاه فاوه)
#شهید_غلامرضا_قربانی_مطلق
یادشهداباصلوات
الّلهُمَّصَلِّعَلَیمُحَمَّدٍوَآلِمُحَمَّدٍوَعَجِّلْفرَجَهُمْ
اللهمعجللولیکالفرج
✱════ღ 🌺 ღ════✱
❇️ علت مهم آشوب دلها
علامه طباطبایی(ره): گردش زبان، دل را به گردش آورد؛ اگر زبان به ذکر خدا مترنم گردد، دل نیز در حرم خدا حرکت میکند و اگر زبان به گناه حرکت کند، دل نیز در این مرتع شیطان جولان میکند. یک علت مهم آشوب دلها همانا تکثیر در کلامهاست.
به روایت علامه حضرت رسول (صلیالله علیه و آله) فرمودند: اگر نبود تشویش و اضطراب در قلوب و زیاده سخن گفتن شما، قطعاً میدیدید آنچه را من میبینم و میشنیدید آنچه را من میشنوم.
📚تفسیر المیزان، ج ۵
✍️ علامه طباطبایی
#پای_درس_بزرگان
@ya_lasaratelhossain
❇️اضطرابِ خاطر، مانع رشد است.
با پراکندگی خاطر نمی توان به جایی رسید؛ نفس باید مطمئن و آرمیده باشد؛ در مقابل آن نفس مضطربه است.
نفس حتی در کارهای تحصیل معارف هم اگر مضطرب باشد به جایی نمیرسد؛ حتی اگر عبادات و دستورالعملها آنچنان زیاد شود که انسان دستخوش اضطراب گردد بجایی نمیرسد؛ مثلاً یک دستور برای بعد از نماز مغرب، یک دستور بعد از عشاء، قرآن چقدر، سحر چطور ، دیر نرسم و وقت دارد میگذرد و... با این وضعیت که انسان دچار اضطراب است؛ بجایی نمی رسد.
«ره چنان رو که رهروان رفتند »
شما درس بخوانید ، بحث هم داشته باشید؛ ولی خودتان را فراموش نفرمایید؛ سعی کنید از ملت ابراهیم خلیل باشید که
« اِنّ صلاتی و نسکی و محیای و مماتی لله رب العالمین »
انسان بدون این بذر افشانیها شکوفا نمیشود.
باید درس و بحث لِلّه باشد و مراقبت هم داشته باشیم و به هر اندازه که به امامان معصوم نزدیک شویم؛ به همان اندازه به قرآن و حقیقت عالم نزدیک شدهایم.
📚نمط_نهم ص۵۷
✍علامه حسن زاده آملی(ره)
#پای_درس_بزرگان
@ya_lasaratelhossain
🌹بسم رب الشهداء و الصدیقین🌹
📣تاریخ اهل بیت (ع)
🌼حضرت سکینه (سلامالله علیها)🌼
2⃣3⃣
➖➖➖➖➖
✅نام:آمنه
✅لقب: سکینه
✅نام پدر:امام حسین(ع)
✅نام مادر:رباب دختر امرء القیس بن عدی
✅محل ولادت:مدینه
✅تاریخ ولادت: سال ۴۷ قمری
✅تاریخ وفات:پنجم ربیع الاول ۱۱۷
قمری
✅محل دفن:سوریه
➖➖➖➖➖➖
✍🏻قسمتی از زندگینامه:
🔹حضرت سکینه (س) در طول زندگی خویش، حوادث و تحولات گوناگون سیاسی و اجتماعی، از جمله واقعه عظیم عاشورا را به چشم دید و به عنوان یکی از بازماندگان خاندان امامت، پیام رسان اهداف و احکام والای اسلام به شمار میآمد.
🔹ایشان با برگزاری محافل و مجالس علمی و ادبی و نیز تبیین معارف بلند دینی در قالب اشعار نغز و فصیح و کم نظیر خویش، خدمت بسیار ارزشمندی به عالم اسلام نمود و الگوی بسیار خوبی برای همه بانوان جهان گردید
▪️حضرت سکینه(س)،دختر امام حسین (ع) را از باهوش ترین، زیباترین، خوش اخلاق ترین، باتقواترین و بزرگ زنان زمانه خویش دانسته اند.
🔸حضرت سكينه(س)، بانویی عفيفه، باوقار، بخشنده، شاعر، فصيح، بليغ، خوش ذوق و آشنا در نزد اهل ادب و اشعاری در رثای امام حسین (ع) سروده است.
👈🏻حضرت سکینه علیهاالسلام آن چنان به پوشش و حجاب اهمیت میداد که وقتی از منزل خارج میشد، حتی دربان خانه اش نمیدانست که خانم بیرون رفته یا کنیزی از منزل خارج شده است.
✍🏻امام باقر(ع) نیز در این باره میفرماید: "هر گاه حضرت سکینه علیهاالسلام میخواست از راهی عبور کند، جوانان بنی هاشم مسیر راه را محافظت میکردند تا کسی چشمش به جمال و قامت او نیفتد".
⚔پس از جریان عاشورا و در سفر اسارت نیز، آن حضرت همیشه در اندیشه رعایت حجاب و اجرای رسالت دینی خویش بود.
❗️بر اساس گزارشهای موجود در مقاتل، حضرت سکینه در واقعه کربلا حضور داشته است.بنابر نقل این منابع،در روز عاشورا، امام حسین(ع) برای آخرین وداع،از میدان جنگ به سوی اهل بیت خود بازگشت و با آنان وداع کرد سپس نزد دختر خود سکینه رفت که در گوشهای نشسته و میگریست.
👈🏻امام حسین(ع)او را به صبوری دعوت کرد و در آغوش کشید،اشک از چشمان او پاک کرد
🔹علاقه و محبت امام حسین علیه السلام به سکینه امام حسین علیه السلام علاقه بسیار زیادی به دخترش سکینه علیهاالسلام داشت،به طوری که این محبت و دوستی را در قالب شعری به این مضمون ابراز مینمود:
"خانهای را دوست دارم که سکینه و رباب من در آن خانه باشند.من آنها را خیلی دوست دارم و تمام اموال خود را صرف آسایش آنها میکنم. کسی حق ندارد مرا در این دوستی سرزنش کند، خواه در حیات یا در ممات من".
⚠️زمانی كه دشمن،او و ديگر زنان را به قتلگاه برد تا از كنار كشتگان عبور دهد،وی ناگهان بر پيكر خونين پدر افتاد و او را به آغوش گرفت و طوری گريست كه دوست و دشمن گريان شدند.
👈🏻عمر بن سعد دستور داد با زور و تهديد دختر امام حسين(ع) را از بدن پدر جدا کرده و همراه بقيه مصيبت ديدگان به اسارت برند.
▪️حضرت سكينه می گويد:"زمانی که پيكر پدرم را در آغوش گرفتم، از گلوی بريده اش اين ندا را شنيدم كه می گفت:"شيعتي ما ان شربتم ماء عذبٍ فاذكروني او سمعتم بغريبٍ او شهيدٍ فاندبوني»؛ «شيعيان من! هر زمان كه آب گوارايی نوشيديد، مرا به ياد آوريد و اگر سرگذشت غريب و شهيدی را شنيديد،بر من بگرييد!».
☑️حضرت سکینه پس از اسارت به همراه کاروان اسرا به مدینه بازگشت.
ایشان پس از واقعه عاشورا به همراه عمه بزرگوارش حضرت زینب (س)، از کودکان و اسیران مراقبت کرد و با گفتار و کردار صبورانه ی خویش، اهداف و آرمان های عالی قیام پدر را به بهترین شکل در میان مردم بازگو کرد.
✅ازدواج و فرزندان حضرت سکینه:
✍🏻حضرت سکینه علیهاالسلام در زمان پدرش با پسرعمویش عبداللّه اکبر فرزند امام حسن علیه السلام ازدواج کرد که وی در واقعه عاشورا به شهادت رسید.
👈🏻پس از او، با مصعب بن زبیر والی بصره ازدواج کرد و برادرش امام سجاد علیه السلام عقدشان را جاری ساخت. مصعب، مهریه او را بیش از هزار درهم قرار داد.
👈🏻پس از کشته شدن مصعب توسط عبدالملک بن مروان، عدهای از مردم کوفه به خواستگاری حضرت سکینه برای عبدالملک رفتند که بامخالفت شدید ایشان مواجه شدند.
✍🏻بنا به روایتی، آن حضرت دو فرزند، یکی پسر و دیگری دختر داشت که در کودکی از دنیا رفتند.
✍🏻حضرت سکینه علیهاالسلام پس از حدود هفتاد سال عمر سراسر پرافتخار و عظمت، سرانجام در ظهر روز پنجشنبه، پنجم ربیع الاول سال ۱۱۷ ق، در مدینه جان به جانان سپرد.
✍🏻پس از رحلت آن حضرت، خالد بن عبدالملک، حاکم مدینه، با عده زیادی از مردم در محل حضور یافت و ابتدا براساس رسم آن زمان، بر پیکر پاک آن حضرت نماز خواند و سپس مردم دسته دسته بر او نماز خواندند.
🆔 @Tarikh_Anbiya
حوادث و سرداران 5 اردیبهشت 🌍دستور كارتر به پنتاگون جهت آمادگی برای دست زدن به عملیاتی جهت آزادسازی گروگانها و شکست کودتای طبس بوسیله توفان شن که لطفی الهی بود1359ش
🌹سالروز شهادت سردار محمد منتظرالقائم فرمانده سپاه یزد در اثر کودتای نظامی آمریکا در واقعه طبس.1359ش. وشکست این کودتا به لطف وامداد الهی
🌹سردار عبدالرسول گندمکار باقری فرمانده یگان بازسازی جنگ افزار مرکز پشتیبانی جنوب 1378 از آبادان
🌹شهادت سردار محمدرضا تورجیزاده فرمانده گردان یا زهرا لشکر ۱۴ امام حسین (ع) اصفهان
🌹شهادت سردار رضا داروئیان فرمانده گروهان سوم گردان سیدالشهدا (ع) لشکر ۳۱ عاشورا آذربایجان شرقی
🌹 سردار سیدعلی اصغر آل نبی از خراسان شمالی
جهت عضویت در کانال کنگره ملی پانزده هزار شهید استان فارس و اطلاع از برنامه ها و فعالیت ها از طریق آدرس ذیل اقدام نمایید.
https://eitaa.com/kshohadayefars
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
🌐 مرکز فضای مجازی بسیج جهرم
#غزه
❣هر چه تبر زدی مرا
زخم نشد
جوانه شد...
صبحتون مهدوی ، صبحتون شهدایی ❣
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
#وعده_صادق #طرح_نور
💫 پنجاه و هفتمین برنامه از سلسله جلسات " #باستاره_ها"⭐️
🔶با موضوع سبک زندگی شهدای ورزش پهلوانی
🔰باحضور پهلوان حاج مهدی استحکامی پدر شهید مدافع حرم شهرستان جهرم
┄┄┅┅┅❅❁❅┅┅┅┄
#بهمابپیوندید
ـ ـ ـ ـــــ❁ـــــ ـ ـ ـ
♡﴿ خادم الشهدا شهرستان جهرم🕊⃟✨」
╭═━⊰🍃🌷🍃🌷🍃🌷🍃⊱━═╮
@khademoshohadajahrom
╰═━⊰🍃🌷🍃🌷🍃🌷🍃⊱━═╯
#گزارش تصویری 2
💫 پنجاه و هفتمین برنامه از سلسله جلسات " #باستاره_ها"⭐️
🔶با موضوع:سبک زندگی شهدای ورزش پهلوانی
🔰باحضور پهلوان حاج مهدی استحکامی پدر شهید مدافع حرم ،شهرستان جهرم
┄┄┅┅┅❅❁❅┅┅┅┄
#بهمابپیوندید
ـ ـ ـ ـــــ❁ـــــ ـ ـ ـ
♡﴿ خادم الشهدا شهرستان جهرم🕊⃟✨」
╭═━⊰🍃🌷🍃🌷🍃🌷🍃⊱━═╮
@khademoshohadajahrom
╰═━⊰🍃🌷🍃🌷🍃🌷🍃⊱━═╯
🌹بسم رب الشهداء و الصدیقین🌹
📣تاریخ اهل بیت (ع)
✨حضرت خدیجه سلام الله علیها✨
2⃣4⃣
➖➖➖➖➖
✅نام:خدیجه
✅القاب:طاهره، مبارکه، سیده زنان قریش، بانوی دوراندیش و خردمند و بانوی عاقل،ام المؤمنین.
✅نام پدر:خُوَیلد
✅نام مادر:فاطمه
✅نام همسر:حضرت محمد(ص)
✅تاریخ ولادت:۶۸ سال پیش از هجرت پیامبر
✅محل ولادت:مکه
✅طول عمر:۶۵ سال
✅تعداد فرزندان: ۲ پسر ۴ دختر
✅تاریخ وفات: ۱۰ رمضان سال دهم بعثت
✅محل دفن:مکه
➖➖➖➖➖➖
✍🏻قسمتی از شرح حال:
☑️حضرت خدیجه کبری (س) از ثروتمندترین افراد مکه بود، ولی هرگز از یاری فقیران روی برنگرداند و خانهاش همواره کعبه آمال مردم بینوا و پناهگاه نیازمندان بود.
☑️ایشان بانویی وزین و با وقار، عفیف و پاکدامن، پرهیزکار و مورد احترام، و انسانی روشن بین و دور اندیش، علاقمند به معنویات، با سخاوت، معتقد به حق و حقیقت، و متمایل به اخبار آسمانی بود.
☑️ازدواج پیامبر اکرم (ص) با حضرت خدیجه (س)، ۱۵ سال قبل از بعثت پیامبر (ص) و هنگامی صورت گرفت که ۲۵ سال از عمر شریف آن حضرت (ص) و ۴۰ سال از عمر حضرت خدیجه (س) می گذشت.
☑️مهریه حضرت خدیجه (س) بنا بر برخی نقلها، ۲۰ شتر و به نقلی ۵۰۰ درهم بود. این جریان باعث شد زنان مکه رابطه شان را با خدیجه (س) قطع کنند و او را تنها بگذارند.
☑️حضرت خدیجه (س) از بزرگترین بانوان اسلام به شمار میرود. او نخستین زنی بود که به اسلام گروید و به پیامبری حضرت محمد (ص) ایمان آورد، همانطور که علی بن ابی طالب (ع) اولین مردی بود که اسلام آورد.
☑️ایشان همچنین اولین بانویی بود که همراه امام علی (ع) با پیامبر (ص) به نماز ایستاد و پیشانی بندگی بر خاک سایید.
☑️حضرت خدیجه کبری (س) تا زمانی که زنده بود، اجازه نداد آزار و شکنجه مشرکان بر رسول خدا (ص) سخت و دشوار شود.
☑️هنگامی که آن حضرت (ص) با باری از مصیبت و اندوه به خانه می آمد، او را دلداری می داد و نگرانی را از ذهن و خاطرمبارکش می زدود.
☑️اموال و دارایی حضرت خدیجه (س) به عنوان ابزاری مناسب، از همان ابتدا در خدمت اسلام و پیشرفت آن قرار گرفت تا این که آخرین بخش این دارایی هم توسط امیرالمونین امام علی (ع) در جریان هجرت پیامبر (ص) از مکه به مدینه صرف شد.
☑️حضرت خدیجه کبری (س) حدود ۲۵ سال در خانه پیامبر اسلام (س) و به عنوان همسر ایشان زندگی کرد و دوران پر فراز و نشیبی را با آن حضرت (ص) پشت سر گذاشت
☑️تا اینکه سرانجام در سال دهم بعثت و سه سال قبل از هجرت، در سن ۶۵ سالگی (و همان طور که گفته شد بر اثر رنج های دوران محاصره در شعب ابیطالب) بیمار شد
☑️و به فاصله کوتاهی بعد از وفات ابوطالب (ع) عمو و سرپرست پیامبر اکرم (ص) از دنیا رفت.
☑️به همین دلیل آن سال را عامُ الحُزْن به معنای سال غم و اندوه نامیدند و البته این نامگذاری به پیامبر (ص) نسبت داده شده است. در همین سال بود که محاصره مسلمانان در شعب ابیطالب پایان یافت.
▪️پیامبر خدا (ص) شخصا خدیجه را غسل داد، حنوط کرد و با همان پارچه ای که جبرئیل از طرف خداوند عزوجل برای خدیجه آورده بود، کفن کرد.
▪️رسول خدا (ص) شخصا درون قبر رفت، سپس خدیجه را در خاک نهاد و آنگاه سنگ لحد را در جای خویش استوار ساخت.
▪️حضرت بر حضرت خدیجه (س)اشک می ریخت، دعا می کرد و برایش آمرزش می طلبید. آرامگاه خدیجه درگورستان مکه در "حجون "واقع است.
▪️پیکر مطهر و نورانی حضرت خدیجه کبری (س) در قبرستان مَعلاة (ابوطالب یا حَجون) شهر مکه به خاک سپرده شد.
🔹رحلت خدیجه برای پیغمبر (ص) مصیبتی بزرگ بود؛ زیرا خدیجه یاور پیغمبر خدا (ص) بود و به احترام او بسیاری به حضرت محمد (ص) احترام می گذاشتند و از آزار وی خودداری می کردند.
🔹قبرستان مَعلاة قدیمیترین قبرستان شهر مکه است که به قبرستان حَجون (یا حُجون) و نزد ایرانیان به قبرستان ابوطالب نیز مشهور است.
🔹و نیز مقبره بنیهاشم نیز گفته میشود. عبدالمطلب (ع)، ابوطالب (ع)، یاسر و سمیه اولین شهدای اسلام هم در این قبرستان دفن شدهاند.
✅شادی اراوح مطهر اهل بیت (ع) صلوات
🆔 @Tarikh_Anbiya
🌹بسم رب الشهداء و الصدیقین🌹
🔔تاریخ اهل بیت (ع)
✨حضرت معصومه (س)✨
2⃣6⃣
🍃🌿🍃🌿🍃🌿🍃
🌺قال الإمام الجواد عليه السلام:
✍🏻مَن زارَ قَبرَ عَمَّتي بِقُمَّ ، فَلَهُ الجَنَّةُ ؛
🌼امام جواد علیه السلام می فرمایند: هر كس قبر عمّه ام (حضرت معصومه عليها السلام ) را در قم زيارت كند ، بهشت پاداش او است.
📕كامل الزيارات ، ص 536.
🌸🌱🌸🌱🌸🌱🌸🌱
✅نام:فاطمه
✅القاب: معصومه، کریمه اهل بیت، طاهره، حمیده، بَرَّه (نیکوکار)، رشیده، تقیه، نقیه، رضیه، مرضیه، سیده، اُخت الرضا
✅نام پدر:امام موسی کاظم (ع)
✅نام مادر:نجمه خاتون (س)
✅تاریخ ولادت:اول ذی القعده سال ۱۷۳ هجری قمری در مدینه
✅تاریخ وفات:دهم ربیع الثانی سال ۲۰۱هجری قمری
✅مدت عمر:۲۸سال
✅محل دفن:قم
➖➖➖➖➖➖➖
✍🏻قسمتی از شرح حال:
☑️حضرت فاطمه مشهور به حضرت معصومه(س) دختر امام کاظم(ع) و خواهر امام رضا(ع) است. او که برای دیدار با امام رضا(ع) به ایران مسافرت کرد، در راه بیمار شد و در قم درگذشت و همانجا دفن شدند.
☑️اين بانوی بزرگوار، از همان آغاز، در محيطی پرورش يافت كه پدر و مادر و فرزندان، همه به فضايل اخلاقی آراسته بودند.
☑️عبادت و زهد، پارسايی و تقوا، راستگويی و بردباری، استقامت در برابر ناملايمات، بخشندگی و پاكدامنی و نيز ياد خدا، از صفات برجسته اين خاندان پاك سيرت و نيكو سرشت به شمار می رفت.
☑️حضرت معصومه علیها السلام ۲۱ سال تحت سرپرستی امام رضا علیه السلام بودند؛ زیرا امام کاظم (ع) در سال ۱۷۹ ه. ق به دستور هارون زندانی گشت و حضرت معصومه (س) در آن زمان 6 ساله بودند و تا زمان هجرت امام رضا (ع) سال 200 ه. ق، تحت کفالت حضرت بودند.
حضرت معصومه (س) در خاندانی كه سرچشمه علم و تقوا و فضايل اخلاقی بود، پرورش يافت.
☑️حضرت معصومه (س) از جمله بانوان گرانقدر و والا مقام جهان تشيع است و مقام علمی بلندی دارد.
☑️بين حضرت معصومه (س) و برادرش امام رضا (ع) عواطف سرشار و محبت شگفت انگيزی بود كه قلم از ترسيم آن عاجز است.
✍🏻نقل شده كه روزی جمعی از شيعيان، به قصد ديدار حضرت موسی بن جعفر (ع) و پرسيدن پرسش هايی از ايشان، به مدينه منوره مشرف شدند.
✍🏻چون امام كاظم (ع) در مسافرت بود، پرسش هاي خود را به حضرت معصومه (س) كه در آن هنگام كودكی خردسال بيش نبود، تحويل دادند.
☑️فردای آن روز برای بار ديگر به منزل امام رفتند، ولی هنوز ايشان از سفر برنگشته بود. پس به ناچار، پرسش های خود را باز خواستند تا در مسافرت بعدی به خدمت امام برسند، غافل از اين كه حضرت معصومه (س) جواب پرسش ها را نگاشته است.
☑️وقتی پاسخ ها را ملاحظه كردند، بسيار خوشحال شدند و پس از سپاسگزاری فراوان، شهر مدينه را ترك گفتند. از قضای روزگار در بين راه با امام موسي بن جعفر (ع) مواجه شده، ماجراي خويش را باز گفتند. وقتی امام پاسخ پرسش ها را مطالعه كردند، سه بار فرمود: پدرش فدايش.
☑️سرانجام در روز دهم ربیع الثانى و «بنا بر قولى دوازدهم ربیع الثانى» سال ٢٠١ هجرى پیش از آن كه دیدگان مباركش به دیدار برادر روشن شود، در دیار غربت و با اندوه فراوان دیده از جهان فروبست و شیعیان را در ماتم خود به سوگ نشاند.
☑️مردم قم با تجلیل فراوان پیكر پاكش را به سوى محل فعلى كه در آن روز بیرون شهر و به نام «باغ بابلان» معروف بود تشییع نمودند. همین كه قبر مهیا شد دراین كه چه كسى بدن مطهر آن حضرت را داخل قبر قرار دهد دچار مشكل شدند،
⤴️ كه ناگاه دو تن سواره كه نقاب به صورت داشتند از جانب قبله پیدا شدند و به سرعت نزدیك آمدند و پس از خواندن نماز یكى از آن دو وارد قبر شد و دیگرى جسد پاك و مطهر آن حضرت را برداشت و به دست او داد تا در دل خاك نهان سازد.
⤴️آن دو نفر پس از پایان مراسم بدون آن كه با كسى سخن بگویند بر اسب هاى خود سوار و از محل دور شدند.
☑️به نظر مى رسد كه آن دو بزرگوار، دو حجت پروردگار: حضرت رضا (ع) و امام جواد (ع) باشند كه پیكر معصومه باید به دست معصوم تجهیز و تدفین شود. چنان كه پیكر مقدس حضرت زهرا(س) را امیرمؤمنان (ع) غسل داده و كفن و دفن نموده و حضرت مریم (س) را حضرت عیسى (ع) شخصاً غسل داده است.
☑️زيارت مرقد حضرت فاطمه معصومه (س)، به انسان اعتماد به نفس می دهد، و او را از غرق شدن در گرداب نوميدی باز مي دارد و به تلاش بيشتر دعوت می كند.
☑️زيارت مزار با صفای كريمه اهل بيت (س)، سبب می شود كه زائر حرم، خود را نيازمند پروردگار ببيند، در برابر او خضوع كند، از مركب غرور و تكبر كه سرچشمه تمامی بدبختی ها و سيه روزی هاست فرو آيد و حضرت معصومه (س) را واسطه درگاه پروردگار عالميان قرار دهد.
➖➖➖➖➖➖
✅شادی ارواح مطهر اهل بیت(ع) صلوات
🆔 @Tarikh_Anbiya
📣فراخوان ثبت نام خادمین رسانه ای شهدا
خادمین شهدا میتوانند جهت عضویت در سنگر رسانه ای کمیته مرکزی خادمین شهدا استان فارس
از طریق لینک
https://formafzar.com/form/yq77u
و یا Qr کد موجود در تصویر اقدام به تکمیل فرم و ثبت نام نمایند.
جهت کسب اطلاعات بیشتر به آیدی @Seyed_Heydar_ghasemi و @hesamkhademm در پیام رسان ایتا پیام دهید .
@khademfars
♦️کمیته خادمین شهدا استان فارس ♦️
35.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپ
#کلیپ_طنز
🔹پیشنهاد دانلود
این شما و این هم شکاری از لحظه های رشادتِ جهادگران در پشتِ صحنه... 📲😁
#بهار_خدمت 🌿
#جهاد_ادامه_دارد 🌿
#میسازیم_تا_ساخته_شویم 🌿
📌قرارگاه جهادی شهید عباس دانشگر
📌بسیج دانشجویی شهرستان قاینات وزیرکوه
📌کانون شهید دانشگر خراسان جنوبی(قائنات)
┏━━ °••°°•°🍃°••°°•°━━┓
@jahadi_ghaenat
@basijqaenat
┗━━ °••°°•°🍃°••°°•°━━┛
⚜️ 🌹🇮🇷🌹🇮🇷🌹⚜️
صبح است
و هوای دلِ من
مثلِ بهار است
پلکی بزن
و صبح بخیرِ غزلم باش...
🌷
#صبـحتون_شهـدایـی
🔸️شنبه ۰۸ / ۰۲ / ۰۳
#موسسه_شهیددانشگر
╭─┅🍃🌺🍃•┅─╮
@shahiddaneshgar
╰─┅🍃🌸🍃•┅─╯
🍂بی تو تمام قافیه ها لنگ میزند
دنیا به شیشه ی دل من سنگ میزند...
🍂ساعت به وقت غربتتان گشته است کوک
حالا مدام در دل من زنگ میزند...
#سلاممولایمن
#امام_زمان♥
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج