💠🔹امـام حسیـن علیـهالسلام:
《إنَّ أجوَدَ النَّاسِ مَن أعطیَ مَن لا یرجُو》
↫◄ همانا #بخشـندهترين مـردم
كسی است که
بہ آنکه بہ او چشـم امیـد نبسته
بخشـش کنـد.
📗کشف الغمـة، جلد۲، صفحه۲۳۹
#شب_سوم_محرم
#السلام_علیک_یا_بنت_الحسین_ع
از غم دهد آسمان گریبان را چاک
جان داده رُقیّه با دو چشمِ نمناک
در نیمه ی شب، زینب و سجّاد و رباب
با گریه نهادن جسمِ او را در خاک
#السلام_علیک_یا_اباعبدالله_ع
#آجرک_الله_یا_صاحب_الزمان_عج
@khademyar_razavi_lorestan
🏴هر روز تفسیر کوتاه آیه به آیه،از ابتدای قرآن🏴
#تفسیر_کوتاه,سوره-بقره
➖🏴🏴🏴🏴
✨وَ أَقِيمُواْ الْصَّلوةَ وَءَاتُواْ الزَّكَوةَ وَ مَا تُقَدِّمُواْ لأَنْفُسِكُمْ مِّنْ خَيْرٍ تَجِدُوهُ عِنْدَ اللهِ إِنَّ اللهَ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ{۱۱۰}
و نماز را برپا دارید و زكات را پرداخت نمائید و هر خیرى كه براى خود از پیش میفرستید، آنرا نزد خدا (در سراى دیگر) خواهید یافت، همانا خداوند به اعمال شما بیناست.(۱۱۰)
➖🏴🏴🏴🏴
⬅️ بعد از اوّلین خطاب در آیه 104،
«یا ایها الذین آمنوا»، این آیه حامل سومین دستور براى مسلمانان است.
⬅️ در دستور اوّل، خداوند رعایت ادب در گفتگو با رسول خدا صلى الله علیه وآله را یادآور شد تا در سخن گفتن مواظب باشند بهانه و دستاویزى براى تمسخر به دست دشمنان و مخالفان ندهند.
⬅️ دستور دوّم، عفو و اغماض از كینه و حسادت اهل كتاب تا زمان صدور دستور جدید بود.
⬅️ دستور سوّم، اقامه نماز و پرداخت زكات است. در زمانى كه مسلمانان در تیررس انواع كینه و حسادتها بودند و مأمور به عفو و اغماض شدهاند، لازم است رابطه خودشان را با خداوند از طریق اقامه نماز، و پیوند با محرومان جامعه را از طریق زكات، تقویت نمایند.
📗 تفسیر نور
@khademyar_razavi_lorestan
〰〰〰〰🏴🏴🏴〰〰〰〰
#روضه_های_مصور | شب سوم
🔹قیام عاشورا مبارزهای غریبانه بود. امام میداند به مجرّد اینکه جان از جسم مطهّرش خارج شود، عیالات بیپناه و بیدفاعش، مورد تهاجم قرار خواهند گرفت. گرگهای گرسنه، به دختران خردسال و جوانش حملهور میشوند، دلهای آنها را میترسانند؛ اموال آنها را غارت میکنند؛ آنها را به اسارت میگیرند و مورد اهانت قرار میدهند. | رهبر معظم انقلاب اسلامی |۱۳۷۳/۳/۱۷
#ما_ملت_امام_حسینیم
@khademyar_razavi_lorestan
#روضه_های_مصور | شب سوم
▫️به خواب دیده ام؛ امشب قرار میآید
▫️خزان عُمر مرا هم بهار میآید
▫️شنیده ام به تلافیِ بوسه ی گودال
▫️برای دلخوشی ام، بی قرار میآید
🔰اندر احوال شهادت نازدانهی شام🔰
◾️ محلّ اقامت حضرت رقيه(سلام الله علیها) و ساير اسيران در شام خرابهاى بود كه یزید به قصد زير آوار ماندن و كشتن اهل بیت(علیهم السلام) ، آنان را در آن، جاى داد. شیخ صدوق(ره) مىگويد: اين بازداشتگاه، زندانى بود كه اسيران، در آن، از نظر سرما و گرما آزار مىديدند. به طورى كه صورتهاى شان پوست انداخته بود.
▫️در كامل بهايى آمده است: «در ميان اسيران، دختركى بود چهار ساله. شبى از خواب بيدار شد و گفت: پدر من حسين (علیهالسلام) كجاست؟ در اين ساعت او را به خواب ديدم. سخت پريشان بود زنان و كودكان جمله در گريه افتادند و فغان از ايشان برخاست. يزيد خفته بود. از خواب بيدار شد و تفحّص كرد. خبر بردند كه حال چنين است. آن لعين، گفت: "بروند و سر پدر او را بياورند و در كنار او نهند." ملاعين، سر را بياوردند و در كنار آن دختر چهار ساله نهادند. پرسيد: اين چيست؟ ملاعين گفتند: سر پدر تو است. آن نازکدل بترسيد و فرياد برآورد و رنجور شد و در آن چند روز جان به حقّ تسليم كرد.»
◾️سخن گفتن با سر پدر
در برخى از كتابها، نقل شده كه دختر چهار سالهى امام حسين (علیهالسلام) با سر بريدهى پدر عزيزش چنين سخن مىگفت: «پدر جان! چه كسى تو را با خونت خضاب كرده است؟ پدر جان! چه كسى رگهاى گردنت را بريده؟ پدر جان! چه كسى مرا در كودكى یتیم كرده است؟ اى پدر! چه كسى از يتيم نگهدارى كند تا بزرگ شود؟ اى پدر جان! چه كسى به فرياد اين زنان بدون پوشش مىرسد؟ اى پدر! چه كسى دادرسى اين زنان اسير را مىكند؟
پدر جان! چه كسى نظر مرحمتى به سوى اين چشمهاى گريان ما مىكند؟ اى پدر! كى به اين زنان بىصاحب و غریب توجه خواهد كرد؟ پدر جان! ما پس از تو كسى را نداريم. داد از غريبى و بىكسى؟ اى پدر! كاش من فداى تو شده و عوض تو مرا كشته بودند. پدر جان! كاش پيش از اين كور شده و تو را به اين حال مشاهده نكرده بودم. اى پدر جان! كاش مرا در زير خاک پنهان كرده بودند و نمىديدم كه محاسن مباركت به خون خضاب شده باشد.»
◾️غسّاله و بدن نيلگون
زن غسّاله ، مشغول غسل دادن كودك امام حسين (علیهالسلام) بود. ولى ناگهان دست از كار كشيد. رو به زینب(سلام الله علیها) كرد و گفت: اى بانوى بزرگوار! تو از حال اين كودک آگاهى. او بر اثر كدام بيمارى از دنيا رفته است؟ زينب(سلام الله علیها) فرمود: چرا چنين سؤالى را مىپرسى؟ مگر در بدن او جراحتى ديده مىشود؟ گفت: تمام اندام اين دختر كبود است. اين كبودى، علامت كسالت مخصوصى مىباشد. زينب(سلام الله علیها) با چشمان گريان فرمود: اى زن غسّاله! اين كودک هيچ گونه مريضى نداشت؛ اين لكّههاى كبود و پوست نيلگون، اثر تازيانهى دشمن است كه در راه کوفه و شام به او مىزدند.
📚منابع:
كامل بهايى، ج ۲، ص ۱۷۹.
روضة الشهدا، ص ۴۸۴.
انوار الشهادة، ص ۲۴۴- ۲۴۵.
نفس المهموم، ص ۴۱۵.
معالى السبطين، ج ۲، ص ۱۷۱.
وسيلة الدارين، ص ۳۹۳.
الوقايع و الحوادث، ج ۵، ص ۸۱.
#ما_ملت_امام_حسینیم
@khademyar_razavi_lorestan
🔹حضرت امام جعفر صادق "عليه السّلام" فرمودند:
مَـنْ أَرادَ اللّهُ بِـهِ الْخَـيْرَ قَذَفَ فِى قَلْبِهِ حُبَّ الْحُسَيْنِ عليه السلام وَ زِيارَتَهُ.
🔸هـركس كه خـدا خيرخـواه او باشـد، محبّت حسين عليهالسّلام و زيارتش را در دل او مىاندازد.
📚رسائل الشيعه، جلد ۱۰، صفحهی ۳۸۸
@khademyar_razavi_lorestan
10.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🏴 #شهادت_امام_حسین
🎥نوحه تصویری قدیمی و به یادماندنی
باز این چه شورش است
@khademyar_razavi_lorestan
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
#ستارگان_دشت_کربلا
⇦ انس بن حرث کاهلی
از شهداى كربلاست. وى از اصحاب پيامبر خدا (ص)، و از یاران علی بن ابیطالب (ع) بود. او از طايفه بنى كاهل از بنى اسد بود كه از عربهاى شمال محسوب مى شدند.
پيرمردى سالخورده، از شيعيان كوفه بود كه موقعيتى والا داشت. شبانه خود را به كربلا رساند و روز عاشورا در ركاب امام حسين (ع) به سعادت شهادت رسيد. رجزى كه مى خواند، چنين بود: ...
●انصارالحسين، ص 60، اعيان الشيعه، ج 3، ص 499.
#السلام_علیک_یا_اباعبدالله_ع
#السلام_علیک_یا_اصحاب_الحسین_ع